Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Benzema zet absurde cijfers door; Asensio deelt mee met hattrick

Laatste update:

Real Madrid heeft woensdag met grote overmacht de koppositie in LaLiga gegrepen. Karim Benzema was al bezig aan ongelofelijk goed seizoen en produceerde tegen Real Mallorco opnieuw liefst twee doelpunten én twee assists. Daarmee komt de Fransman na zes wedstrijden op acht goals en zeven assists in de competitie. Ondertussen maakte Marco Asensio ook nog een hattrick en scoorde ook invaller Isco: 6-1.

Al in de derde minuut had Benzema zijn doelpunt te pakken. De spits zag Josep Gayá een bal slecht aannemen en bovendien wegglijden, waarna hij weg was en binnen schoot: 1-0. Asensio zag een gevaarlijk schot gepareerd worden door Manolo Reina, maar wist even later alsnog te scoren. Een voorzet van Rodrygo belandde via de voeten van de doelman van Mallorca tot bij Asensio, die zijn voet tegen de bal zette: 2-0.

Vanuit de aftrap wist Mallorca direct de aansluitingstreffer te maken. Kang-In Lee dribbelde op hoge snelheid langs meerdere verdedigers en schoot de bal vanaf de rand van het strafschopgebied knap binnen: 2-1. Real werd niet van zijn stuk gebracht door de tegentreffer en scoorde binnen enkele minuten opnieuw. Benzema bediende de diepgaande Asensio, die door de defensie brak en het koelbloedig afrondde: 3-1.

Het bleef kansen regenen voor Real, dat een schot van Asensio op het laatste moment geblokt zag worden door Martin Valjent, en een gevaarlijke inzet van Vinícius Júnior door doelman Reina. Vlak na rust dacht Benzema zijn tweede binnen te tikken, maar de spits van Real werd teruggefloten omdat hij Joan Sastre had geduwd. Asensio zette vervolgens na een nieuwe assist van Benzema zijn hattrick op het scorebord, door van een meter of achttien hard de onderhoek te vinden: 4-1.

Real bleef de aanval zoeken en werd na 78 minuten opnieuw beloond. Benzema liep na een diepe bal van David Alaba handig weg achter de defensie van Mallorca en had geluk dat zijn inzet via twee verdedigers zodanig van richting veranderde dat Reina kansloos was: 5-1. Het was voor Benzema zijn 200ste doelpunt in het shirt van Real. De jubilaris kreeg een publiekswissel, die Asensio ook al had gehad, en zag invaller Isco binnen tikken na een goede actie van Vinícius op de linkerflank: 6-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Ancelotti-express trein dendert verder door Laliga heen. In Madrid hoor je steeds meer mensen zich hetzelfde afvragen : ''waarom moest Carletto eigenlijk ooit weg''? Dat ligt in het verleden en nu is de Italiaan gemotiveerder dan ooit om Real ook de Laliga te laten winnen (de enige prijs die hij niet pakte met Real tussen 2013 en 2015). Ik keek al uit naar deze partij toen ik de opstelling zag met al die jonkies erin. Wat een uitmuntende eerste helft was dat van De Koninklijke. Er gebeurt dit seizoen in iedere wedstrijd van alles en nog wat, nog geen saaie partij gehad onder Ancelotti. Asensio was ontevreden en had dit laten weten aan Ancelotti, dit is hoe je dan reageert met een basisplek. Er is veel concurrentie dit seizoen op alle posities. Props voor Florentino Perez zijn aankoop- en selectiebeleid, vandaag stonden op het veld Camavinga (18) Gutierrez (20), Santos (20), Rodrygo (20), Vinicius (21), Blanco (21), Militao (22), Valverde (23), dat zijn jongens die nog goede jaren mee gaan draaien bij de club en nu al mooie dingen laten zien. Benzema met 2 goals en 2 assist, Asensio met 3 goals en ook nog mooie assists van Gutierrez en Vinicius, wat een spectaculaire avond was dit. Heel veel tijd om stil te staan bij deze overwinning is er echter niet. Op zaterdag komt Villarreal op bezoek in het Witte Huis. Welterusten Madridistas!

22 september 2021 om 23:59

Koeman zou datzelfde lijstje opnoemen van jonge spelers, maar dan wel om zich in te dekken Zonder dollen, prachtig voor de jonkies en eindelijk wat rust kunnen geven aan Modric en Casemiro.

23 september 2021 om 00:07

Haha good one Concha. Modric en Case liepen er ook vermoeid bij in Mestella, ben ook blij dat 2 van zulke sterkhouders er naast kunnen staan en dat Real alsnog wint. Camavinga en Fede waren flitsend vandaag, en die andere middenvelder Asensio liet zich ook gelden. Mooie avond dit

22 september 2021 om 23:59

En vergeet niet dat dit was zonder Mendy (verdedigend veeel betrouwbaarder dan Miguel), Modric , Kroos en Mbappé. Don Carlo cooking en ik herriner me om terug te komen op je vraag waarom die weg moest in 14-15 een insta post van Cristiano waarin die zei ''i hope to work together next season'' met Ancelotti naast hem. Toen kwam Benitez en door Zidane was iedereen Carlo vergeten.

Fijne avond Madridstas en andere

23 september 2021 om 09:12

Je noemt een speler die helemaal niet bij real madrid speelt loool.

23 september 2021 om 00:07

Real was niet op volle kracht maar speelde wel met volle inzet, ik denk dat de crisis bij Barcelona ook rol speelt in Madrid. Real wil ervan profiteren en dat lukt ze aardig. Was trouwens lang geleden dat Asensio, Benzema en Isco samen in een wedstrijd scoorden. Mooie overwinning van Real.

23 september 2021 om 00:01

Dat vroeg ik me destijds al af... Als Modric die blessure niet kreeg op dat moment had Carlo gewoon La Liga gewonnen en wie weet zelfs een tweede CL op rij. Goed uiteindelijk is het fantastisch gelopen onder Zidane maar ik ben enorm blij dat Don Carlo nu weer terug is en gewoon verder gaat waar hij gebleven was met heerlijk voetbal.

23 september 2021 om 00:07

Real8madrid, en toch was het ergens ook de schuld van Don Carlo. Don Carlo had destijds alleen maar oog voor zijn basiselftal, de rest kreeg weinig tot geen vertrouwen, spelers als Modric moesten alles spelen, en toen hij er niet was, vielen wij als een kaartenhuis in elkaar. Vervolgens ging Ancelotti achter Lucas Silva Borges als vervanger voor Modric, maar die kwam nooit meer aan de bak. En het feit dat Ancelotti weigerde om Bale nog te gebruiken maakte Perez er een einde aan. Perez wou een ‘ja-knikker’ in de vorm van Benitez, maar toen de Spanjaard aankwam stond hij al 0-2 achter bij de fans en selectie. Gelukkig werd hij snel ontslagen en kwam Zidane. De rest is geschiedenis :P

23 september 2021 om 00:10

8 / Ja er gaat me toch een frisse wind door de club heen nu, en dat terwijl iedereen dacht dat wij de losers van de transferwindow waren, terwijl Alaba en Camavinga echt goede performances al hebben gehad. Dat 14/15 Laliga seizoen was idd krankzinnig, Modric blessure was cruciaal maar ook Valencia thuis toen was cruciaal en Real speelde 2-2 (Cristiano mistte een zelfzame penal in die partij). Ik ben ook blij dat Carlo terug is, iedereen werkt met plezier en heeft een goede attitude

23 september 2021 om 00:09

Ik zei laatst al dat het voetbal onder Ancelotti beter was dan onder Zidane (met alle love en respect naar Zidane). Hopelijk trekken wij deze lijn door, ben ook blij dat Asensio en Isco beide scoren!

23 september 2021 om 00:16

@Ramos4/ ik ben de grootste Zidane bewonderaar op de wereld en ik garandeer je dat Ziz nog terug gaat keren in Madrid we stabiel zijn met Haaland en Mbappe voorin. Maar dit mooie voetbal wat Ancelotti speelt hebben we post-Cristiano nog niet gezien bij de club. Mega props voor Carletto

23 september 2021 om 00:21

Ik ben ook heilig van overtuigd dat Zizou ooit nog terugkomt. Hij is nog super jong en de deur is niet dicht voor Zidane. Hij moet/mag zich wel ontwikkelen op aanvallend voetbal, want wij kunnen niet altijd Italiaans voetballen.

23 september 2021 om 01:30



Inside Kijken of we balans kunne maken op einde van het seizoen, dan kans je vaststellen of Carlito geresteerd heeft, is wel verplicht om de landstitel te pakken. Tot nu toe gaat het geweldig dat ontken ik niet/

23 september 2021 om 10:12

Aqua / Ben ik met je eens dat hij verplicht is om Laliga te winnen. Ik vond dat Zidane vorig seizoen ook verplicht was om de landstitel te winnen, het is nog steeds te gek voor woorden dat we halverwege het seizoen vorig jaar 14 punten achter kwamen op Atletico. Ik geef Carlo goede kansen om Laliga te winnen, hij is gemotiveerd om die prijs ook binnen te halen, want alleen het Spaanse kampioenschap mist hij nog. Tot nu toe gaat het echt goed, de selectie is breed voor de Laliga, dat is ook een luxe.

23 september 2021 om 09:41

@insidermadrid

Het zijn aangename tijden voor Real-supporters. Wij hebben lang La Liga gedomineerd en toen genoten wij elk weekend van topvoetbal, helaas(voor ons) gaan wij nu moeten kijken hoe de Madrileense ploegen het de komende jaren gaan overnemen. Hopelijk kunnen wij snel terug aansluiten en het niveau van La Liga terug omhoog duwen.

Carlo Ancelotti is ook gewoon de ideale trainer voor Real Madrid. Iemand die aanvallend voetbal speelt , een uitstekende band overhoudt met ALLE spelers (zowel jonkies als vedetten als bankzitters).

Proficiat Madridistas!

6-1! wat een overwinning zeg. Oude tijden zijn we weer aan het herbeleven van Mourinho en Ancelotti toen we ook altijd zulke uitslagen hadden tegen de kleintjes. En dat ook nog is met veel wissels. Echt chapeau naar Ancelotti, hoe hij steeds beter met de jonge spelers omgaat en ook nog is aan het verbeteren is. Maar ook het vreugde in het spel heeft teruggebracht. Voor Asensio mooi dat hij een hattrick heeft gemaakt. Toch goed voor zijn zelfvertrouwen. Daarnaast Camavinga ook een hele leuke speler om naar te kijken. Hopelijk wordt die minder slordig en gaat hij zich ontwikkelen tot een steunpilaar heb er wel vertrouwen in. En Big Benz tja, verbaasd mij helemaal niet meer haha. Hele fijne woensdagavond gehad deze wedstrijd! Een fijne nacht Madridistas!



23 september 2021 om 00:01

Ech wow! heel erg impressed want toen Mbappé niet kwam had ik er een hard hoofd in to be honest. Als je Mbappé hier nog bij denkt met een degelijke centerback achterin zijn wij CL-kandidaat nummer 1.

Good night!

23 september 2021 om 00:05

Bro stel je voor Vini links Mbappe rechts met onze koning KB9 in het centrum... Volgend jaar gaat het gebeuren

23 september 2021 om 00:07

Haaland als betere backup ipv Jovic

23 september 2021 om 01:50

Haaland en Mbappe zou echt en droomkoppel zijn Ik zie ze beiden wel komen zodat ze in het maagdelijk koninklijke wit kunnen spelen.

23 september 2021 om 06:37

En wie haal je er uit? Heb dan liever haaland over een paar jaar want zou vini of benzema echt njet banken

Misschien ben ik de enige maar ik hoopte echt dat deze match geen einde had, man na lange tijd en dit zeg ik als grote Zidane fan,weer is genoten van Real Madrid!

Wij waren superieur, wij speelden met zoveel energie en plezier. Echt genoten van iedereen op het veld! Iedereen haalde zijn niveau en het was echt genieten.

Camavinga is zo energiek brengt zoveel energie, kwaliteit met zich mee. Hoe hij wegdraait, passt is echt werelds, een topaankoop!

Asensio, fantastisch op het middenveld, alle eer naar Don Carlo alweer!

Alaba en Militao stabiel en vooral in balbezit waren zij werelds, Alaba 2 wereldpassen, Militao had er ook 1. Waarbij 3 doelpunten viel.

Al bij al, genoten! Echt genoten!

Op naar de volgende!!

23 september 2021 om 00:00

Het voetbal was eindelijk nog eens entertainend, en geen verplicht nummer waar je naar moet kijken als fan. Zo voelde het de afgelopen jaren iets te vaak aan. Komend weekend weer een thuiswedstrijd, hopelijk deze lijn doortrekken!

23 september 2021 om 00:02

Precies, onder Zidane was dit (met alle respect) 2-0 geworden en degelijk maar saai NU 6-1 en je geniet als een gek van de jonkies en de energie. Carlo is gewoon de perfecte trainer, vond ik al in 14-15 en was erg verbaasd toen die eruit gezet werd.

23 september 2021 om 00:07

Had de brute pech met de blessure van Modric, waarna het ineenstortte. Was niet echt terecht.

23 september 2021 om 00:09

Was ergens wel terecht. Zijn hele ploeg was gebaseerd op 11 spelers en niet meer dan dat. Toen Modric eruit ging, vielen wij als een kaartenhuis in elkaar.. als Ancelotti destijds andere jongens de vertrouwen gaf, had hij misschien iemand die Modric kon vervangen.

23 september 2021 om 00:21

Snap dat vergelijken niet. Geniet gewoon van beide. Beide geweldige coaches met hun eigen stijl.

Wat een heerlijke avond. Echt een gala voorstelling… wat speelde ze goed.
Asensio , vini , benzema , militao en natuurlijk alaba met zijn geweldige ballen. Isco viel ook geweldig in. Ook mooi dat carlo de Spaanse jonkies laten spelen zoals blanco , guttieres en debutant Santos’ .. had Jovic wel een doelpunt gegund jammer dat die halve omhaal niet zat. Hala Madrid

Wat een doelpuntenregen was het vanavond, genieten! De laatste keer dat we in La Liga hebben verloren was op 30 januari 2021, tegen Levante. We zijn momenteel bezig aan een indrukwekkende reeks van 24 wedstrijden ongeslagen in de La Liga. Hopen dat we het record van 31 keer ongeslagen in het seizoen 1988/89 kunnen aanscherpen! We zijn in ieder geval goed op weg. Wat betreft de wedstrijd. Geweldig voor Asensio dat hij een hattrick maakt tegen zijn voormalige club. Die jonge heeft dat broodnodig voor zijn zelfvertrouwen. Vooral zijn laatste doelpunt was er eentje à la Asensio: vanuit buiten de zestien. Naast een imposante Asensio, toonde Benzema vanavond weer wat voor geweldenaar hij is. De staande ovatie bij zijn wissel was dan ook meer dan verdient. Wat hem zo speciaal maakt, is dat hij een geweldige techniek heeft maar vooral dat hij absoluut geniet om dienstbaar te zijn voor zijn teamgenoten. Die dienstbaarheid maakt dat hij zelf minder vaak in de schijnwerpers staat, waardoor mensen snel roepen dat een Lewa een paar klasse beter is dan Benzema. Ik vind dat de grootste onzin en sluit me dan ook aan bij de mening van Eto’o. Mooi dat deze voetbalgrootheid vandaag weer twee doelpunten maakt en twee assists levert. Hij behoort absoluut tot de Real Madrid legendes.Verder moet ik opmerken dat Gutierrez, een speler uit de jeugd van Real Madrid, een bijzonder goede indruk op mij maakt. Pas 20 jaar geworden (!!!) maar hij speelt al zo goed en volwassen. Camavinga speelde vandaag ook weer sterk. Die jongen heeft zeker de potentie, net zoals Gutierrez, om vaste basisspeler te worden. Al met al moet ik concluderen dat we als madridista zeker tevreden mogen zijn met de resultaten in dit seizoen én met het feit dat de toekomst ons toelacht met geweldige jonge spelers die steed meer en meer opbloeien (in het bijzonder een Valverde en Vinicius jr.). ¡Hala Madrid! Geniet ervan mede madridista!

23 september 2021 om 09:54

Unbeliebble

"de staande ovatie bij zijn wissel was dan ook meer dan verdient."

Zeer mooi, ook mooi meegenomen omdat hij vandaag een gast had uitgenodigd. De voormalige rapper Napoleon was voor het eerst bij een voetbalwedstrijd op uitnodiging van Benz. Dus die zal helemaal onder de indruk geraakt zijn. Onbelangrijk detail, maar wel leuk.

"wat hem zo speciaal maakt"

Alles maakt hem wel speciaal. Ook zijn contractonderhandelingen geen gedoe. Jaren terug zat vooral Arsenal achter hem aan, geen misbruik maken van de situatie. Man is super dankbaar dat hij voor RM mag uitkomen.

"waardoor mensen snel roepen dat een Lewa een paar klasse beter is dan Benzema"

Benz speelt al sinds middeleeuwen voor Real. Is gewoon de beste spits. Las ook mensen roepen dat Haaland veel beter is.....

"hij behoort absoluut tot de Real Madrid legendes"

En meer dan terecht. Dus niet alleen om zijn voetbalkwaliteiten maar ook hoe hij is bij de club. Op en top.

23 september 2021 om 14:11

O wat een leuk feitje over Napoleon! Dank voor het melden, dat wist ik namelijk niet.

Voor de rest zijn we het denk ik roerend met elkaar eens! :D

Heerlijke voetbalavond. Hoe lang was een dergelijke score geleden? Managed de groep voorlopig perfect onze Don Carlo! En Vinicius speelt alleen maar heerlijker in een 'vol' stadion. Benz meeste goal contributions na 6 wedstrijden in de historie van Laliga. Niet normaal. Gun hem een pichichi dit jaar. Vamos!

23 september 2021 om 00:00

Vinicius in volle sprint een op een in het Bernabeu is echt gruwelijk. Je zou maar verdediger zijn

23 september 2021 om 00:08

Benz met 35 goals in La liga. Vini met 20 goals. Ill take that.

23 september 2021 om 01:28

Vini gaat nooit 20 goals maken in La Liga. Vandaag zag je ook weer dat hij totaal niet kan afronden. Presteerde het zowaar om een niet te missen kansen met 3 kilometer per uur naar de keeper te rollen.

23 september 2021 om 07:15

6 wedstrijden 5 goals. Gaat aardig anders.

23 september 2021 om 10:19

Een slechte wedstrijd (qua afmaken dan, voor de rest goed gespeeld) betekent niet meteen dat hij niet kan afmaken he. Hij is juist heel erg verbeterd met afmaken, 1 op 1 kansen gaan er veel makkelijker in en hij is heel koel voor het goal.

23 september 2021 om 00:09

Had vini wel een goal gegund maar het siert hem hoe hij die assist gaf op isco. Benz geweldig en ook kubo een goede goal. Tja voor de rest is alles eigenlijk wel gezegd, wordt met de week beter en mooi dat er van alle (bijna dan) gebruik is gemaakt. Doet me herinneren aan een paar jaar terug. Vind nacho als rb ook wel fijner dan vazquez al is het aanvallend misschien iets minder. Intens genoten en er wordt ook tot het laatste fluit signaal gesjouwd door iedereen. Buenas noches amigos

23 september 2021 om 00:16

Dat was helaas niet Kubo hahaha was Kang In Lee

23 september 2021 om 00:19

Meen je hahaha sorry helemaal fout gezien en niet goed opgelet haha

De eerste 60 minuten hebben we echt heerlijk fris en dynamisch voetbal gespeeld. Don Carlo heeft het voorlopig behoorlijk op de rails gekregen hoor. Vooral leuk om onze jonge garde zo te zien presteren, en wat een kwaliteit hebben we!

Vini is momenteel een van de meest dreigende vleugelaanvallers op de Europese velden, je gaat altijd rechtop zitten als ie aan de bal is. Lijkt dit seizoen, ook al scoort hij vandaag niet, eindelijk ook met efficientie te kunnen afwerken en niet alleen dat maar ook zijn overzicht in balbezit lijkt veel beter. Kijk bijvoorbeeld naar die vlijmscherpe pass op Rodrygo waar vervolgens de eerste van Asensio uit valt of die assist op Isco.

Guti is een absolute topper in wording. Is zo snel, heeft een waanzinnig gevoel voor timing bij het opkomen, goed overzicht en een gruwelijk scherpe voorzet (doet me een beetje denken aan de ballen van Taa). Defensief gaat ie nooit de allerbeste worden maar dat waren Alves en Marcelo ook nooit en toch werden zij lange tijd als de beste backs ter wereld gezien. Als ie een beetje aan zijn defensieve positionering kan werken dan kan hij met zijn snelheid en positionering al een hele hoop goedmaken. Guti-Vini kan een geweldige linkerflank worden. Niet in het minst omdat Vini er ook niet vies is dan defensief in te springen wanneer Guti hulp nodig heeft.

Camavinga begon erg goed, raakte nogal snel moe leek het en heeft duidelijk nog even nodig om zich aan het tempo aan te passen maar de klasse spat er van af. Echt een moderne middenvelder die aan beide kanten van het veld erg veel arbeid levert. Speelt ook echt met stalen kloten en lijkt zich gewoon te vermaken.

Over moderne middenvelders gesproken, Valverde is echt een geweldenaar. Die wordt een van de beste ter wereld. Naar mijn mening nu wellicht al de beste box-to-box na Goretzka. Speelde een iets minder opvallende pot vandaag maar maakt nooit fouten, blijft rennen, heeft de werkethiek (en loyaliteit) van een Mechelse herder en zijn rushes vanuit het centrum zijn absurd efficient. Met Camavinga, Valverde en Blanco die vandaag een mindere pot speelde maar ook het talent heeft heb je toch 3 uitstekende middenvelders voor de toekomst.

Militao begint eindelijk het beest te worden waarvan we weten dat het erin zit. Uitstekende pass (zowel lang als kort), hoge intensiteit en druk, meedogenloos in de tackle en begint eindelijk te sturen van achteruit. Lijkt het ook prima te kunnen vinden met Alaba centraal achterin hoewel ik nog steeds niet overtuigd ben van die laatste.

Verder Rodry ook een goede pot al blijf ik erbij dat hij nooit de wereldtop gaat halen als vleugelaanvaller. Niet de snelheid en al helemaal niet de dribbel. Wel een slimme voetballer, goed inzicht en uitstekend schot. Kan imo wel wereldtop worden als schaduwspits.

Asensio als middenvelder vind ik maar niks. Was op het middenveld eigenlijk helemaal geen meerwaarde. De cijfers spreken voor zich natuurlijk maar hij speelde meer als een schaduwspits. Eens kijken wat Carlo daar mee van plan is want als je Asensio consistent in deze vorm krijgt dan bouw je daar je team omheen natuurlijk.

Met Carlo aan het stuur en deze jongens ziet de toekomst er mooi uit hoor! Zeker als Benz deze vorm blijft aanhouden (15 goal contributions in 6 wedstrijden, doe effe normaal vriend) , die lijkt elk jaar beter te worden ipv minder! Stel je even voor wat Carlo kan met deze selectie wanneer er een topper centraal achterin, een goed jonge rechtsback en een absolute ster voorin zoals Mbappe of Haaland (of wie weet beide? ) aan toegevoegd wordt? Volgende opdracht voor Don Carlo: Jovic aan het voetballen krijgen.

22 september 2021 om 23:58

Hopelijk krijgt dat jochie op rechtsback ook meer minuten dit seizoen nu Dani geen 2 potten fit kan blijven en Vazzie na een opleving van 6 maanden onder Zizou terug in oude gewoontes is hervallen. Rechtsback veruit onze zwakste positie dit seizoen.

23 september 2021 om 00:04

Ik zat ook te denken toen ik Valverde zag en dacht ''als dit een zogenaamde minder wedstrijd van hem is is hij 1 vd beste ter wereld''. Wat een speler, 14 longen en techniek erbij echt een gem. Volgende wedstrijd Villareal, ik zeg 7-4

23 september 2021 om 00:04

Asensio wat opwaarderen in deze positie dit seizoen en dan voor een mooie zak geld verkopen in Engeland. Zeker als er wat aankopen zijn heeft die geen plek in dit elftal. Zoals je zegt is die 'te plat' voor het middenveld' en te weinig actie/snelheid voor de flank. Als schaduwspits rond de 16 (zoals James) kan je zijn uitstekende linker uitspelen, maar dat kan enkel in een handvol wedstrijden tegen de kleintjes imo.

23 september 2021 om 00:10

Ben ik het half mee eens. Een schaduwspits of 10 lijkt niet meer van deze tijd en lijkt geen plaats voor in het moderen hoge intensiteitsvoetbal. Zeker niet tegen topclubs inderdaad. Maar ik sluit toch niet uit dat Carlo het doet werken hoor. Heeft met Madrid wel vaker dingen voor elkaar gekregen die tegen logica ingingen. Een middenveld met Alonso, Modric en Di Maria bijvoorbeeld lijkt ook veel te offensief maar leverde je wel een CL titel op. Of wat te denken van een middenveld met James, Isco, Kroos en Modric... Was het beste voetbal van Madrid dat ikzelf ooit live heb mogen aanschouwen

23 september 2021 om 00:05

Ik wil eerlijk gezegd meer van Militao zien. Een verdedigende beest maar maakt af en toe wel wat schoonheids foutjes (wat niet perse fataal zijn) en dit moet hij uit zn spel halen.

23 september 2021 om 00:12

Tuurlijk, maar hij is pas 23 jaar oud he. Zeker voor een verdediger (de positie bij uitstek waar ervaring een enorme rol speelt) is dat nog zo jonge

23 september 2021 om 00:12

Tja Blink, Varane was 28 jaar en maakte dit nog wekelijks, Militao is nog super jong en kan dit wegkrijgen. Heb er vertrouwen in!

23 september 2021 om 00:12

Als je na jaren eindelijk weer eens zo'n pot mag aanschouwen dan jeuken de vingers en wil je de euforie kwijt en kunnen delen

23 september 2021 om 00:08

Kijkend naar de laatste paar minuten van de wedstrijd lijkt het team in tegenstelling tot eerdere potten Jovic nu wel eindelijk aan z'n goals te willen helpen. Vini die hem na de 6-1 twee keer duidelijk zocht terwijl hij ook voor z'n eigen goal had kunnen gaan, Isco die hem probeerde weg te steken. Ik blijf erbij dat het in Jovic zit om ook bij Real met regelmaat z'n goals te maken, maar daar heeft hij allereerst simpelweg meer minuten voor nodig en ook gewoon wat geluk. Die kopbal op de lat bijvoorbeeld die net de onderkant van de lat aanraakt ipv de bovenkant, al is het maar een goal uit de kluts zoals die van Asensio. Als Don Carletto die jongelingen weet te raken waardoor ze stuk voor stuk op hun eigen manier sleutelspelers voor Real worden dan gaat Real een zeer mooie toekomst tegemoet. Hopelijk kan hij er nu zelf van oogsten en wordt hij niet weer weggestuurd in een eventueel seizoen zonder prijzen!

23 september 2021 om 00:16

Tja haaland en mbappe, waar ga je het allemaal laten? Wie haal je eruit? Denk dat ze bete voor mbappe kunnen gaan en haaland over 2/3 jaar. Vond rodrygo nog sneller dan ik datcht bij die afgekeurde goal

23 september 2021 om 00:23

Dan moet je sowieso switchen naar een systeem met 2 spitsen.

23 september 2021 om 00:17

Jovic aan het ballen krijgen zal een onmogelijke opdracht worden, al zou het fijn zijn als backup voor Benzema!

23 september 2021 om 00:22

Nou was vandaag op 15 minuten tijd toch 2x heel dicht bij zijn goaltje. Het moet gewoon eventjes allemaal juist vallen voor die jongen. Een goaltje meepikken gevolgd door een aantal wedstrijden consistent wat minuten meepikken en hier en daar een keertje starten en zo zijn zelfvertrouwen langzaam opbouwen. Dat is echt het mankement op dit moment, zelfvertrouwen. Die kerel is echt het scoren niet plots verleerd hoor. Voelt zich gewoon niet goed en zelfzeker. Hoe zou je zelf zijn na dertien minuten spelen per seizoen onder Zidane?

bij vlagen genoten van real.
wat is benz toch een beest en wat heeft vini zich ontwikkeld laatste tijd.

kan nu al niet wachten op de classico haha.

Verklaar me voor gek maar zoals ik in 'live meepraten' al zei, Zidane's vertrek werkt verfrissend! Man wat heb ik genoten zeg en ik doe het vanaf wedstrijd 1. Aanvallend zijn we een meerkoppig monster met Benzema en Vini en als die spelers als Asensio en Hazard ook nog aan het draaien krijgt wordt het echt genieten. 6-1, ik kan het gewoon niet geloven onder Zidane werd dit 2-0. Degelijk maar saaier..

Hele fijne avond iedereen en onthoudt dat dit allemaal nog was zonder Kroos, Mendy, Modric en Kylian Mbappé

Buenas noches

23 september 2021 om 00:00

Ja de wedstrijden onder Zidane waren degelijk, maar echt saai om naar te kijken. Als ik het me goed herinner scoorde Ramos nota bene een vrije trap om het 2-0 te maken. Hier worden alle soorten goals gescoord. Al moet ik toegeven dat Alaba een geweldige toevoeging is aan het aanvalsspel, evenals Eduardo Camavinga. Wat een goeie en behendige speler is dat. Ik blijf Zizou echter altijd dankbaar dat hij wilde terugkomen midden in het rampseizoen dat we toen beleefden

23 september 2021 om 00:06

Probleem met Zidane is ook als we een tegengoal krijgen dan gingen we altijd achterover leunen. Haatte ik zo altijd. Ook zijn we gelukkig van die vele nutteloze voorzetjes af. Alle respect naar Zidane en wat hij heeft bereikt is ongelofelijk maar dit was de juiste stap en ben blij dat we eerlijk gezegd niet weer naar het saaie voetbal zitten te kijken. Zidane is echt een manager voor een PSG of Frankrijk bijvoorbeeld. Waar je de sterren gewoon aan moet sturen.

23 september 2021 om 10:21

Bedoel je als we zelf scoorden, dat we achterover leunden? Altijd was dat met Zidane. Als perfecte voorbeeld 2016/17 tegen Atletico thuis. Belangrijke wedstrijd voor de titel, Pepe kopt ons op voorsprong en Real domineert de hele wedstrijd al. Gaat ie na de 1-0 achterover leunen met de deksel op de neus toen van Griezmann geloof ik of Correa. Ben vergeten wie dat was eerlijk gezegd

Benzema heeft nu al 8 goals 6 assists. Er werd nog paar uur geleden gezegd dat haaland nu al beter is🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️ Wat een speler en vinicius zit letterlijk elke team te slopen.

23 september 2021 om 00:02

7 Assists zelfs als ik het goed heb. Niet normaal inderdaad.

23 september 2021 om 00:03

7 assists zelfs. Had er al 5 en nu 2 deze wedstrijd. Wat een beest 15 g/a in slechts 6 wedstrijden

23 september 2021 om 00:22

Ongelofelijk indd. Met nog 30plus wedstrijden te gaan kan dit wel zijn beste seizoen ooit worden.

23 september 2021 om 00:25

Zoals Marca al meldde: die gaat Puskas achterna

23 september 2021 om 04:54

Kijk in wat voor competitie Haaland speelt dat is deels ook niet serieus te nemen. Vooral als je bij Bayern speelt is de Bundesliga een grote poppenkast tegenover La Liga of Premier League.

Wat een heerlijke pot was dit zeg. Mallorca had geen enkele kans vandaag. Don Carlo got this! Zijn game management ook top. Spelers rust gegeven. Benzema weer vlammende, lekker hoor! Camavinga ook leuk gespeeld ala Modric hehe. Defensief prima op die goal na. Alaba top en 2 heerlijke ballen bij de goals. Ja dit was echt top. 6 goals was ook even geleden weer.

Wat een fijne wedstrijd. Een wedstrijd waar ik me gewoon totaal geen zorgen maakte over de uitslag, de hele wedstrijd door. Dit heb ik als Madridista al jaren niet meer gekend. Bedankt Ancelotti voor het goede voetbal dat gebracht wordt met veel goals. Ik hoop op een betere verdediging. Dan is Real zeker een geweldige ploeg met mix van jong en oud. Hala Madrid!

Benz zn cijfers zijn echt niet normaal!!! Beste en meest complete spits die er nu rondloopt, punt uit.
Ook een lekkere hattrick voor Asensio. Hij leek weer de oude. En Vini pff, wat een topper in wording. Wat een beest! Dit team kan echt wel scoren. Dat het niet lukte onder Zidane , was echt niet de schuld van de spelers (alleen). Wat ben ik blij met Ancelotti zeg wauw. Al met al een prachtige pot. Hala Madrid!

Haha, wat een pot. Carlito laat de Real fans echt genieten. Een hattrick van Asensio en een goal van Isco, had ik vandaag totaal niet verwacht. Het is weer interessant om naar dit Real te kijken sinds 16/17. Big Benz met 2 goals. Vincius Junior is Joga Bonito. Dat balletje door de benen in de eerste helft, pfff. Als die hem ook nog is had afgemaakt, ging die de wereld over. Had in de tweede helft wel 1 op 1 moeten maken. Wederom weer kortsluiting daar voor het doel, wel een assist dus prima. Camavinga is echt een baller, wat een speler is dit zeg en pas 18 jaar. Genoten. Nee, we lopen lekker te viben onder Carlito. Tegen betere tegenstanders, zal Real wel compacter moeten staan, maar dat weet Carlito ook. Villarreal die komende week op bezoek komt, gaan echt niet zo open spelen als Mallorca deed. Hopelijk kunnen we dit lang vasthouden.

Eindelijk weer een keer genoten van het spel. Asensio, Benz, Vini en Valverde waren geweldig.

23 september 2021 om 01:58

Asensio was echt geweldig, maar of dit weer eenmalig is om dan er niks meer van te bakken, ik hoop van harte van niet dat Asensio dit vast houd... Zijn linker is echt een wapen, maar mis wel die oude rushes over het hele veld van Asensio, dat was smullen geblazen toen hij dat vroeger deed.

Benzema wat een beest! Te lang in de schaduw van Ronaldo gestaan, trekt de sterke lijn van vorig jaar door. Ook mooi om te zien dat je duidelijk ziet dat Real aan het verjongen is en spelers als Modric en Casemiro rust kunnen krijgen door de kwaliteiten van de selectie! Als ze deze lijn doorzetten zullen ze in Europa ook weer stappen gaan maken in de eind fase van de Champions Leauge!

11 keer gescoord in 2 thuiswedstrijden en wat een plezier terug om Real Madrid te zien spelen. Respect voor Zidane, maar wat Carlo met deze groep laat zien is om duimen en vingers af te likken. Hala Madrid!

Hahaha ik zie alleen maar reacties van mensen met een real madrid logo. Ze winnen van mallorca. Dat is ongeveer hetzelfde als dat Ajax wint van Cambuur alleen dan is het verschil tussen Mallorca en real nog veel groter. Het is lachwekkend om te zien hoe iedereen elkaar probeert te overtroeven met superlatieven 😂😂😂
Ik ben wel blij voor iedereen die een leuke avond heeft gehad slaap lekker.

23 september 2021 om 00:34

Altijd fijn om een reactie te lezen van iemand die er geen kijk op heeft 🤣

23 september 2021 om 00:41

Dan weet jij niet hoe moeilijk het Real onder Zidane had tegen de kleintjes. Zulke uitslagen zijn niet vaak meer gekomen na het Mourinho-Ancelotti tijdperk. Maar goed doe wat je wil. Ik heb een heerlijke avond gehad hoor.

23 september 2021 om 01:48

Het klinkt wel overdreven ja haha. Beetje theatraal.. Ben benieuwd hoe ze gaan typen als ze winnen tegen Atleti of Barca. Welterusten

23 september 2021 om 07:48

Ach ja, wij hebben natuurlijk niet zo'n flitsend team dat met dominant spel de tegenstander continue overheerst zoals een Ajax of Barcelona of Bayern en we zijn zeker ook niet zo succesvol als dat soort clubs in zulke match-ups. Dan is het logisch dat de fans uitgelaten zijn met een 6-1 overwinning. Die cijfers komen bij ons niet zo vaak voor en zeker niet met zo'n groot aantal jongens in de ploeg die onder de 23 zijn. Wel mooi dat jullie er om kunnen lachen en veel succes met jullie eigen clubs.

23 september 2021 om 08:50

Wellicht dat je eens moet kijken hoe er gespeelt wordt. Geloof mij me maar, na 13 CL bekers hoeft het allemaal niet voor mij meer. Gewoon heerlijk om te zien als er heerlijk wordt gevoetbald.

23 september 2021 om 10:25

Haha ik denk niet dat jij lekker hebt geslapen. Gewoon prima wedstrijd, iets wat voorheen altijd een saaie 1-0 of 2-0 werd. Real was voetbal onder Zidane gewend, degelijk voetbal maar weinig spektakel. Dan is voor het eerst weer een zorgeloze wedstrijd met veel goals spelen toch echt wel lekker als fan zijnde, Ajax was dit soort wedstrijden allang gewend aangezien zij er dik bovenuit steken in de Eredivisie. Het verschil tussen Ajax en Cambuur is namelijk zeker wel groter dan het verschil tussen Mallorca en Real

23 september 2021 om 10:40

Ik denk dat je geen Real Madrid kijkt en alleen de club kent van FIFA 2021. Ons veldspel was al een aantal seizoenen redelijk belabberd en saai. Ook ging het vaak heel stroef tegen de kleintjes. Dat we nu weer kunnen genieten van mooi en aanvallend voetbal is toch heerlijk. Dat is toch waar je als voetballiefhebber van houdt?

23 september 2021 om 12:53

Haha fifa daar ben ik te oud voor. Ik ben dus voor Ajax omdat ze altijd mooi voetbal proberen te spelen. Ik vind het dan ook mooi om te lezen dat jullie ook liever mooi en aanvallend voetbal zien 👍🏻

Rotation!
Asensio zal een net niet speler zijn maar als hij wat meer vertrouwen kan tanken zal hij echt wel zijn instict voor goals kunnen bewijzen in dit soort wedstrijden.
Carlo roteert heerlijk vandaag. Zowat alle jongens die minuten moesten maken hebben die gekregen om hun vertrouwen te tanken. Jovic, Blanco Asensio, Isco.

Jovic komt er echt wel, het is kwestie van wedstrijdritme en vertrouwen. Beetje zijn plek vinden in het geheel en zijn rol kennen. Benz Ga je niet uit de basis spelen. Geniet en leer vooral van hem. Want een type Jovic heef Real al een tijdje niet gehad doet me soms echt denken aan Raul later in zijn carriere.

Lekker zo'n wedstrijd ertussen. Eindelijk weer een tegenstander overtuigend weggezet. Er kan hier en daar nog wat bijgeschaafd en afgesteld worden, maar uiteindelijk doe je het met zo'n groep jonkies uitstekend als je 6-1 wint, ook al speel je 'maar tegen Mallorca'. Als Benz zo doorgaat zullen er een paar records sneuvelen. En ook al scoorde hij niet, zag je bij Jovic toch zijn kracht: doelgerichtheid en ijzersterk met het hoofd. Een kort knikje en de bal vliegt keihard op het doel af. Als Luuk de Jong wereldtop is met koppen, nou dan is Jovic buitenaards.

Als barsa zo’n uitslag maakte kregen we pushmeldingen, maar nu niks. On topic
Mooi voetbal gezien vandaag en dat komt natuurlijk allemaal door Carlo Ancelotti! Isco man, Lang geleden dat je zo zat te ballen, welkom terug!
Prachtig voetbal en prachtige goals! Vamos Real, hasta el final!

23 september 2021 om 01:56

Ach jongen waar maak je je druk om, geniet van deze overwinning rest is bijzaak joh.

Echt genoten van dit Real Madrid, oude tijden komen terug

Ik heb alleen de tweede helft gekeken maar eerlijk? Het lijkt aan de reacties hier alsof Real domineerde. Ik vond het in de 2e helft op en neer gaan. Mallorca kreeg echt ruimte om ook aanvallen op te zetten. Aan de andere kant maakte de individuele klasse het verschil, maar ik vond nou niet dat Real constant de bal had en domineerde ofzo. Alsnog knap dat er 6 in leggen. Van Benzema is dit inmiddels gewoonte, Vinicius was voor het doel af en toe weer dramatisch en Asensio heeft echt nog altijd een neusje voor de goal. Zijn schot accuracy is absurd. Maar ik ga er dit weekend tegen Villarreal meer voor zitten. Dan krijg ik een betere indicatie van het niveau van dit Real.Gefeliciteerd Madridista’s!

Ik heb gewoon geen woorden meer voor Benzema. Wat een legende is dat gewoon joh, niet normaal.

Wat een gruwelijke spits is dit toch. Lekker zo door blijven gaan Big Benz.

Zoals Real Madrid nu speelt gaat het FC Barcelona de eerstvolgende classico wegvegen. Eindelijk een seizoenlang kijken naar een Real Madrid die domineert en entertainment biedt. Hala Madrid.

Eindelijk voelen de wedstrijden aan als of er weer op galacticos tijdperk aan komt! Grootste verschil zie ik toch wel dat Ancelotti veel meer focus op aanvallen. Daarbij zie je dat de verdediging wat losjes is, maar dat maakt niet uit als je er 6 in knalt! HALA Madrid!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren