Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benítez krijgt trap na: ‘We wisten allemaal dat we verkeerd bezig waren’

Laatste update:

Rafael Benítez is al even weg bij Real Madrid, maar de spelers van de Koninklijke zijn niet te beroerd om de oefenmeester een trap na te geven. Volgens keeper Keylor Navas ging het onder Benítez de verkeerde kant op met de grootmacht uit de Spaanse hoofdstad.

/

“We waren ons er allemaal van bewust dat we de verkeerde dingen aan het doen waren. We moesten diep ademhalen”, legt Navas uit aan El Homiguero. Volgens Navas voelt het onder de nieuwe trainer Zinédine Zidane veel meer als een eenheid. “Als het team wint, winnen we allemaal. Als we verliezen, verliezen we ook allemaal. We gaan alles geven om dit seizoen prijzen te pakken met Real Madrid.”

“Zidane is een respectvol persoon en hij is duidelijk over zijn plannen”, gaat Navas verder. “Wij zijn hier om hem te gehoorzamen en dat gaan we zo goed mogelijk doen. Zidane heeft een goed gevoel voor humor, maar op de training moeten we serieus zijn.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet sjeik van al die Real spelers om zovee kritiek te uitten. Maar vanaf dag 1 was Benitez eigenlijk al niet welkom en had hij weinig aanzien.

22 januari 2016 om 12:16

*chic

22 januari 2016 om 12:23

Niet chic, maar laten we eerlijk zijn, dit dacht iedereen ook al voordat hij aangesteld is... Maarja hij kan ook natuurlijk niks zeggen, dat dan weer wel.

22 januari 2016 om 13:16

Het is niet chic als de spelers het doen, maar wel chic als de rest van de wereld het doet? Ik zie het probleem niet. Benitez heeft hard gefaald en dat mag best gezegd worden.

22 januari 2016 om 14:11

hangover wow groepsfase wat moeilijk zeg alleen psg meer niet -.- benitez heeft gefaald kwa tacktiek en cijfers
en voor de tactiek!!!
leek alsofze 4-2-4 speelden doe tog normaal!!!!

22 januari 2016 om 17:11

Ongeslagen in CL heb je die groep gezien?
Het gaat om het voetbal, Real moet aanvallen niet met 11 man achter de bal staan.

Benitez was gedoemd vanaf het begin.

Ik heb vgm de trap na gemist haha. Of mss is die er helemaal niet

Snapte se aanstelling dan ook niet als alle spelers hun voorkeur uitspraken voor Ancelotti.

22 januari 2016 om 12:24

Het kan een heel doordacht plan zijn om zo Zidane aan het roer te krijgen zonder te veel klachten (aangezien zowat iedereen benitez weg wilde). Maar waarschijnlijk is dat te ver gezocht

22 januari 2016 om 12:44

Het is wel vergezocht maar zeker niet uitgesloten volgens mij. Net een politieke partij dat Real.

22 januari 2016 om 15:31

Vind ik helemaal niet vergezocht. Kijk naar de kritiek die Guardiola van het begin kreeg omdat Bayern net van een treble seizoem kwam met een toptrainer als Jupp Heynckes.

Je moet een grote faler voor je hebben om gezien te worden als de grote heldaftige verlosser.

Bij Real draait alles om media en marketing en nu proberen ze van Zidane een ster-trainer te maken. Was alleen veel lastiger geweest als hij Ancelotti moest opvolgens dus hebben ze Benitez gehaald om Zidane er beter uit te laten zien.

Benitez was gedoemd om te falen.

Ergens vind ik het best zielig voor Rafa, dit is toch niet al te netjes gegaan en het leek me een prima kerel verder. Maar aan de andere kant zag het er ook niet uit met hem aan het roer en moest er domweg iets gebeuren, kan me prima voorstellen dat dat frustraties oplevert bij je team.

22 januari 2016 om 15:33

Benitez is er heel netjes mee omgegaan. Walgelijk is het wel hoe Real hem heeft behandeld.

23 januari 2016 om 09:35

Hoezo walgelijk. Die man was raar bezig, geen spelplan, totaal geen lijn.

Hij heeft tijd zat gehad, speelde gelijk in de wedstrijden die je moet winnen en heeft geen enkele keer geprofiteerd van de fouten van de concurrentie...

Nee hoor, gewoon wegwezen.

Lekker objectieve eerste zin van voetbalzone. Peraoonlijk vind ik dit geen trap na geven. Hij probeert gewoon uit te leggen waarom hij het nu beter vindt gaan.

Zinadine zidane is een fenomeen. Maar de laatste tijd lees ik alleen maar hoe goed en geweldig hij als trainer is. Laat hem maar eerst iets winnen, voordat iedereen hem de hemel in prijzen. Op deze manier kan hij alleen maar harder op zijn bek gaan.

Lekker praten nu he nu die weg is...

Wat een stelletje verwaande spelers.
Achteraf je blijk geven van ongenoegen naar de trainer .
Ze hadden het lef niet omdat kenbaar te maken, bang voor geen basis plaats
Ronaldo is ook een verwaande speler die denkt dat hij als beter weet en sleurt de andere spelers mee
Het bestuur zou moeten opstappen voor deze in hun ogen verkeerde keuzen
Nu de spelers achteraf klagen slaat nergens op
Zidane is daar ook debet aan want deze een achterbakse eikel heeft het voortouw hier toe genomen
Ik hoop dat hij door zijn hoeven zakt als trainer.




22 januari 2016 om 15:28

Volgens de media zijn er genoeg spelers die dat duidelijk hebben gemaakt aan Benitez zelf. Enkel ontkenden de spelers in de media dat ze ontevreden waren. Imo de beste manier om dit soort situaties aan te pakken. Of had jij liever gezien dat ze in de wereldmedia hun coach voor de bus gooiden? Dat verbeterd de situatie in de kleedkamer niet hoor. Beetje verder nadenken...

Zidane heeft gewoon het people-management deel on point. Alles spelers adoreren hem en hij weet hoe hij zijn sterren moet prikkelen zodat ze alles geven. Zo daagde ie deze week nog Ronaldo na de training uit voor een wedstrijdje vrije trappen geven. Degene die de meeste ballen binnenschoot won, Zidane droogde Ronaldo af met 9-2 op 10 vrije trappen.

Buiten dat heeft hij ook gewoon het benodigde tactische inzicht. Dat had hij als speler al en heeft hij als coach na 2,5 jaar al verder verfijnd. Het ontbreekt hem misschien aan ervaring maar dat lijkt tot nu toe nog geen probleem te worden

Heeft Benitez alleen gefaald?Deze spelers horen bij de beste spelers van de wereld, maar hebben ook in wedstrijden enorm gefaald.Benitez kon moeilijk zelf de ballen in het doel schieten.Heel bijzonder dat voetbalwereldje.

Jammer dit. Bovendien heb ik twijfels bij zijn uitspraak: "Als we winnen, winnen we allemaal. Als we verliezen, verliezen we allemaal."

Naar mijn weten heeft Real Madrid onder leiding van Zidane nog niet verloren, dus hoe komt hij tot deze uitspraak?

Enige reden die ik kan bedenken is dat hij met een training een partij heeft verloren. Maar dat is niet relevant. Vind ik om tot deze uitspraak te komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren