Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Benfica moet titelfeest ondanks goal Aursnes in sensationele topper uitstellen

Laatste update:

Het topduel Sporting Portugal en Benfica is in een gelijkspel geëindigd. Lang zag het ernaar uit dat de ploeg van trainer Rúben Amorim met een 2-1 zege aan de haal zou gaan, maar in de 94ste speelminuut zorgde João Neves voor de gelijkmaker: 2-2. Benfica had een overwinning nodig om zich op zondag al te verzekeren van de Portugese landstitel, maar het feest moet nog een week worden uitgesteld. De voorsprong van as Águias op nummer twee FC Porto bedraagt met nog een speelronde te gaan twee punten; in de laatste wedstrijd speelt Benfica thuis tegen het reeds gedegradeerde Santa Clara. Sporting is geëindigd op plek vier en loopt Champions League-voetbal mis.

Bijzonderheden:
De score werd vijf minuten voor het rustsignaal geopend door Trincao. Na een voorzet vanaf links had defensie veel moeite om de bal uit de zestien te werken, waardoor de spits plotseling in scoringspositie kwam. Van dichtbij schoot hij de 1-0 binnen. Het tweede doelpunt volgde vijf minuten later, toen Ousmane Diomande op aangeven van Nuno Santos tot scoren kwam. In de 71ste minuut verzorgde voormalig Feyenoorder Fredrik Aursnes de aansluitingstreffer. De middenvelder werd volledig vrijgelaten in het zestienmetergebied en knikte uit een voorzet van Alejandro Grimaldo de 2-1 binnen. De gelijkmaker volgde diep in blessuretijd. Na een bizarre scrimmage voor het vijandige doel kreeg Neves de bal voor zijn voet, waarna hij van dichtbij hard raak schoot: 2-2.

Sporting Portugal - Benfica 2-2
39’ 1-0 Trincao
44’ 2-0 Ousmane Diomande (assist: Nuno Santos)
71’ 2-1 Fredrik Aursnes (assist: Alejandro Grimaldo)
94’ 2-2 João Neves

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het seizoen duurt iets te lang voor Smith en consorten bij Benfica. Het is toch redelijk inelkaar gestort de laatste maanden bij Benfica in de cl en competitie. Als zie ik ze de titel nog wel pakken.

22 mei 2023 om 00:35

Nou ja instorten is overdreven, maar denk dat Porto uit in de competitie het kantelpunt is geweest. Daarna verslagen door Inter over 2 potten en uit bij Chaves verloren..

Zonde! Sporting kon het op slot gooien met Paulinho. Helaas vol op de verdediging in de tweede helft en compleet afgestraft. Enige optie voor Porto is Porto wint tegen Guimaraes en Benfica verliest tegen Santa Clara thuis. Zie ik niet zo gauw gebeuren. Maargoed. Dachten we toen van De Graafschap toen ook. Fingers crossed voor zo’n scenario. Zondag ben ik ik Porto te vinden namelijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren