Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ben Yedder test daags na 57 minuten voor Frankrijk positief op corona

Laatste update:

Wissam Ben Yedder heeft het trainingskamp van Frankrijk donderdagavond laat verlaten. De spits van AS Monaco heeft namelijk positief getest op het coronavirus, zo heeft de Franse voetbalbond (FFF) in een verklaring laten weten. Voetbalminnend Frankrijk houdt zijn hart vast omdat Ben Yedder een dag eerder nog gewoon in actie kwam voor les Bleus.

Ben Yedder verscheen woensdagavond aan het startsignaal van de oefeninterland tegen Finland (0-2 verlies). De aanvaller werd na 57 minuten spelen naar de kant gehaald ten faveure van Antoine Griezmann. Daags na de ontmoeting in Parijs trainde Ben Yedder niet mee met de spelers van bondscoach Didier Deschamps en ging hij meteen in zelfquarantaine.

De Franse voetbalbond heeft donderdag uit voorzorg een coronatest afgenomen bij alle internationals en vandaag komt de UEFA om dezelfde reden langs. Vandaag en morgen worden daar de uitslagen van bekend. Frankrijk speelt zaterdag in de Nations League tegen concurrent Portugal in Lissabon en drie dagen later treden les Bleus thuis tegen Zweden aan.

Bij Kroatië stond Domagoj Vida woensdagavond de eerste 45 minuten van de oefeninterland tegen Turkije (3-3) op het veld. In de rust kwam de uitslag binnen dat de verdediger het coronavirus had. Op woensdagochtend vond er namelijk een testronde plaats, in het kader van het Nations League-duel met Zweden dat zaterdag op het programma staat. Daar kwam dus, zo bleek dus in de rust, een positieve test voor Vida uit, terwijl hij maandag in aanloop naar de oefeninterland tegen Turkije negatief had getest.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je begint je meer en meer af te vragen of het nog steeds verantwoord is om verder te voetballen? Er moeten echt bubbels gevormd worden, zoals ze dat in de nba hebben gedaan. Want dit kan niet blijven duren op deze manier.

13 november 2020 om 08:29

Millonario inderdaad. Het is stoppen met voetballen of gewoon geen interlnads meer. Ik zie het weer gebeuren dat bepaalde clubs van deze interlands weer de dupe gaan zijn met extra corona gevallen. Nogmaals gooi die k*t interlands eruit en zorg dat ze in een bubble blijven.

13 november 2020 om 08:54

Denk dat een bubbel niet realistisch is, doordat het geen ''toernooi vorm'' is (zoals de NBA playoffs) maar een competitie die afgerond moet worden. Dit duurt tot Mei volgend jaar en je kan van niemand verwachten om tot die tijd in een bubbel te zitten. Hoe zit het bijvoorbeeld met het gezin van de spelers ? moeten die dan ook in de bubbel of mag je die niet zien tot einde competities ?

Daarnaast heb je clubs die constant Europa door moeten reizen (CL en EL) en natuurlijk de interlands.

13 november 2020 om 09:08

Precies. Als het gezin dan in die bubbel zit, moeten die kinderen maar lekker thuisblijven? De boodschappen worden ook bezorgd bij spelers die net genoeg verdienen om rond te komen?

13 november 2020 om 09:23

Waarom zou het onverantwoord zijn? Voetballers en staffleden zijn over het algemeen gezonde mensen die niet ziek worden van corona (sporadische uitzondering daargelaten). Tegelijkertijd houden ze miljoenen mensen op de bank die thuis de wedstrijden kijken - en dat is precies wat we willen dacht ik. Het is fair om te zeggen dat het voetbal netto een positieve bijdrage levert aan de bestrijding van het virus. Word een beetje moe van de mensen die bij iedere besmetting schreeuwen om het (internationale) voetbal stil te leggen. Dat slaat nergens op. En een bubbel lijkt me gewoon niet realistisch, dat houd je geen maanden vol.

13 november 2020 om 11:19

Neen, want je kan als gezonde mens nog steeds het virus overdragen. Dat is het hele punt net. Dit kan gewoon niet zo blijven duren want het is gekkenwerk. Snap je toch ook wel? Ik schreeuw nergens om, ik denk gewoon aan de mensen met een medische achtergrond en die het moeilijker hebben dan de gezondere mensen. Die entertainment kan me dus gestolen worden als ik echt moest kiezen.

13 november 2020 om 11:29

Natuurlijk kunnen ook voetballers het virus overdragen aan kwetsbare mensen, maar mijn punt is dat voetballers ook veel besmettingen voorkomen (door de vele miljoenen mensen die zij aan de buis gekluisterd houden om naar hun wedstrijden te kijken). Het is in tijden van corona een hele efficiente vorm van vermaak. Ik vind het dus helemaal geen gekkenwerk, en denk dat het zelfs positief bijdraagt aan de bestrijding van het virus.

13 november 2020 om 11:40

Bwa, dat valt best mee die miljoenen mensen. Je kan niet eeuwig thuis voor de tv zitten natuurlijk, het leven gaat verder en mensen hebben ook andere bezigheden. Ik heb de oplossing ook niet hoor, en ik ben zelf ook wel best gezond en nog niet in aanraking mee gekomen (hopelijk blijft het zo en ga ik mezelf niet jinxen), en ik besef wat voor geluk ik heb afgelopen maanden als je kijkt naar anderen. Ik zeg alleen maar dat het ook anders kan.

13 november 2020 om 11:43

Nee mensen hebben geen andere bezigheden, want zo'n beetje alles staat stil. In teamverband sporten mag niet, naar een restaurant gaan mag niet, naar een concert gaan mag niet, naar de bioscoop gaan mag niet. Mensen hebben geen reet te doen en zijn blij als ze een potje voetbal op TV kunnen kijken. Denk echt dat je deze kant van de medaille zwaar onderschat.

13 november 2020 om 14:43

Ik denk eerlijk gezegd dat jij dit onderschat. Veel mensen zijn getrouwd/samenwonend, hebben kinderen die niet naar school kunnen gaan en dus extra aandacht nodig hebben. Moeten naar het ziekenhuis om hun zieke familieleden te onderhouden waar nodig, begrafenissen regelen waar ze niet bij kunnen zijn, werken (telewerk tegenwoordig wat veel stress bezorgt). Maar goed, ik wil ook weer graag dat het leven op gang komt want dit is ook niet gezond meer. Ik zeg alleen maar dat het ook anders kan.

13 november 2020 om 11:19

Ja want ze staan niet na 2 weken weer op het veld. Het is er weetje, Accepteer het. Wat wil je doen ? Je hele leven opgesloten zitten? Alles gaat kapot omdat mensen maar overal rekening mee willen houden. Maar dat kan niet, Het is onmogelijk

13 november 2020 om 11:20

Dat zeg ik niet, man. Er zijn altijd maar twee extremen bij jullie, altijd denken dat ik het andere denk omdat ik niet akkoord met iets. Er zijn andere oplossingen hoor.

Jammer dat hij nog steeds zo goed is om te gebruiken in fifa. Verziekt heel het spel terwijl die in het echt niet eens zo goed is.

13 november 2020 om 09:34

Deze fifa valt het wel mee. Kom hem zelden tegen.

13 november 2020 om 09:40

Dan speel je geen weekend league neem ik aan. En dan ben je erg gelukkig, ik weet niet wat voor mannetjes ik erger vind. Mensen die Ben Sweatter gebruiken of mensen die Mbappe leen speler inbrengen.

13 november 2020 om 10:34

Mbappe leen 100%

13 november 2020 om 12:03

Je moet m is kijken echt een goeie spits hoor, maar op fifa is het een monster

13 november 2020 om 15:35

Daar heb ik dus een perfecte oplossing voor gevonden. Het werkt echt 100%.

En dat is

Gwn geen fut meer spelen.

13 november 2020 om 16:01

Wat dan? carriere is onmogelijk gemaakt omdat je om 2 seconde tijdens het simuleren van dagen onderbroken wordt om je groepstraining te doen.

Profclubs blijft hun beste game mode maar echt een keer drastisch in geïnvesteerd worden.
Online seizoenen speelt niemand
Volta is gewoon triest

Zeg het maar, wat kan je buiten FUT spelen wat een beetje leuk is?

13 november 2020 om 18:47

Online seizoenen gwn spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren