Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bekeruitschakeling levert dubbele tegenvaller op voor Borussia Dortmund

Laatste update:

De uitschakeling van Borussia Dortmund in de DFB Pokal tegen Werder Bremen heeft voor de koploper van de Bundesliga nog een tegenvaller opgeleverd. Marco Reus moest zich in het bekerduel, dat na strafschoppen door Werder Bremen gewonnen werd, laten vervangen wegens een spierblessure en mist mogelijk de volgende competitiewedstrijd tegen TSG 1899 Hoffenheim.

Reus moest zich laten vervangen wegens problemen aan zijn bovenbeen. “Mijn dijbeen zat helemaal vast. Geen idee of ik komende zaterdag kan meedoen tegen Hoffenheim. We wilden geen risico nemen”, zo tekenen verschillende Duitse media op uit de mond van de vleugelaanvaller na de wedstrijd tegen Werder Bremen. Het sensationele bekerduel eindigde na 120 minuten spelen in een 3-3 gelijkspel, waarna de ploeg uit Noord-Duitsland de volgende ronde bereikte na het nemen van strafschoppen.

“We speelden een beetje dom en hebben deze uitschakeling helemaal aan onszelf te wijten. Soms moeten we gemener voetballen. Er waren niet zoveel rondes meer te gaan tot de finale in Berlijn. Helaas stopt onze weg hier, dat hebben we aan onszelf te danken”, concludeert de aanvoerder van Borussia Dortmund. Met 17 doelpunten en 11 assists in 27 wedstrijden is Reus dit seizoen van grote waarde bij die Borussen.

Voor Borussia Dortmund gaat de strijd om de landstitel komend weekeinde verder met het treffen met Hoffenheim, waarin trainer Lucien Favre dus mogelijk geen beroep kan doen op Reus. De koploper van de Bundesliga heeft momenteel een voorsprong van zeven punten op naaste achtervolgers Borussia Mönchengladbach en Bayern München. “We hopen dat het niet al te ernstig is. Later deze week zullen we meer duidelijkheid hebben”, zegt Favre over Reus.

Denk jij dat Borussia Dortmund dit seizoen kampioen gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is het toch verschrikkelijk zonde dat Marco zo vaak geblesseerd is. Deze man kan echt verschrikkelijk goed voetballen, en is voor Dortmund absoluut de belangrijkste speler. Als je op zo’n hoog niveau kunt acteren na zoveel lange en slepende blessures ben je een hele grote. Hopen dat het meevalt voor hem en Dortmund!

6 februari 2019 om 09:47

Ook echt weer waanzinnige cijfers en op een andere positie dan hij gewend is, wát een speler!

Aai dit is klote met de lastige pot tegen Hoffenheim op het programma. Hopelijk is hij tijdig fit en anders misschien maar Guerreiro - Pulisic - Sancho proberen. Pulisic speelde gister bij vlagen ook aardig hoor.

Gisteravond geen dansje van de spelers voor onze Tribune. Het hele stadion ging wel lang applaudisseren voor beide ploegen, terecht, het was weer een absolute topper.

Weigl en Delaney speelden een grote wedstrijd gisteren. Bij Werder was Kruse heel goed, heb hem nog nooit zo goed gezien.

Het is te hopen dat de blessure van Marco meevalt. Zonder hem is er veel minder creativiteit, en als we boven willen blijven of meedoen is zijn medewerking cruciaal.

6 februari 2019 om 12:32

Voetbal in het stadion in Duitsland is ook echt genieten. Een groot voetbalfeedt was het gister met verl wederzijds respect tussen de spelers en de supporters onder elkaar. Vam eerder en Dortmund. Zo hoort voetbal te zijn. De verlening was echt smullen op de Duitse tv. Mooie pot. Binnenkort bezoek ik een potje van Werder Bremen. Kijk ik nu al naar uit

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren