Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Begrip voor besluit Engelse bond: ‘Hij dacht overal mee weg te komen’

Laatste update:

Sam Allardyce heeft zich in de nesten gewerkt door in de val van een aantal undercover-journalisten te trappen. De bondscoach van het Engelse elftal liet weten bereid te zijn om tegen betaling te helpen om de regels van de FA te omzeilen en de bond zag vervolgens geen andere mogelijkheid dan Allardyce de laan uit te sturen. Volgens voormalig Liverpool-middenvelder Dietmar Hamann zat er niets anders op voor de FA.

/

“Een Duitse manager zou niet eens nadenken over wat Allardyce heeft gedaan. Het zou niet geaccepteerd worden en het zou simpelweg niet gebeuren”, schrijft Hamann bij Paddy Power. “De beelden die The Telegraph maakte van Allardyce laten zien dat hij dacht overal mee weg te kunnen komen. De FA moest leiderschap en kracht tonen. Ze hebben net een dramatisch EK achter de rug en ze moesten een beslissing nemen. Als ze Allardyce op zijn plek hadden laten zitten, was al hun geloofwaardigheid verdwenen.”

“Kun je daadwerkelijk een bondscoach hebben die bereid is om met een derde partij te gaan praten en hen dan ook nog wil helpen om de transferregels te omzeilen? Als je bondscoach bent, ben je ook de manager van de bond.”

/

“Het is een enorm voorrecht en het is meestal het hoogtepunt in de loopbaan van een trainer. Allardyce vertelde hoe graag hij Engeland wilde trainen, maar na twee maanden doet hij al zoiets als dit? Je wordt betaald door je werkgever en je zou daarom wat loyaliteit moeten tonen. Als je het gevoel hebt dat je ergens anders nog wat bij moet verdienen, moet je ook niet klagen als het consequenties met zich meebrengt”, sluit Hamann af.

Vind jij het ontslag van Sam Allardyce terecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"een Duitse manager zou niet eens nadenken over wat Allerdyse heeft gedaan. Het zou niet geaccepteerd worden en het zou simpelweg niet gebeuren."

Wat zegt hij nou? Hamann heeft het idee uit 40-45 er nog inzitten dat Duitsers superieur zijn ofzo? Overal waar geld is en waar mensen zijn, zijn dit soort taferelen mogelijk beste Hamann. Ook onder de geweldige Duitse managers kan dit voorkomen. Sterker nog, was bijv. het eerste grote scheidsrechterlijke omkopingsschandaal niet een verhaal van een Duitse scheidsrechter?

27 september 2016 om 21:45

Het slaat natuurlijk ook nergens op om er meteen de tweede wereldoorlog, die overigens duurde van 1939-1945, erbij te halen. Over het Duitse superieuriteitsgevoel, naar mijn mening zijn Duitsers historisch prima onderlegde personen die altijd bewust zijn wat er gebeurd is en willen voorkomen dat dit nogmaals gebeurd. Voor de rest maak je een goed punt, alleen jammer van je eerste 'argument'. Het jammere is dat het geld het voetbal totaal verpest, in ieder geval er voor zorgt dat er amper meer verassingen voorkomen.

27 september 2016 om 22:18

@InkeMontana
Het is maar een uitspraak van één persoon.

Duitsers zouden hier nooit zo fel op reageren...

27 september 2016 om 23:44

Ja vreemde uitspraak van Hamann. De Duitse voetballerij heeft toch ook aardig wat schandalen gekend de laatste jaren.

28 september 2016 om 08:49

Met je een Montana;

Hamann doet het hier voorkomen of de normen en waarden die je hanteert zijn vastgelegd in je nationaliteit.

Hoewel ik het eens ben met Hamman dat dit niet kan en dat het terecht is dat Big Sam weggestuurd is, slaat het natuurlijk nergens op om te generaliseren en te zeggen dat een Duitse manager dit nooit zou doen. Er zitten vast wel een paar Duitsers, of elke andere nationaliteit, die dit ook zouden doen. Ik zeg toch ook niet dat een Nederlandse coach nooit aan zijn kruis zou gaan zitten en dan lekker even ruikt aan zijn hand. Zullen er ook wel een paar zijn.

27 september 2016 om 22:48

Nee, die Duitse manager is te druk met zijn hand in zijn broek te steken en vervolgens te snuiven. Geen idee waarom hij een Duitse manager erbij betrekt. Hodgson zou zoiets ook nooit doen.

Weet iemand welke regels hij precies dacht te omzeilen tegen betaling?

27 september 2016 om 23:45

Third-party ownership van spelers. Zeg maar kort door de bocht de bekende Dojen constructie. Wat dus verboden is.

27 september 2016 om 23:51

Ja idd wat Scotsman zegt, hij wilde tegen betaling laten zien hoe je toch een constructie kon krijgen dat, naast twee clubs nog een derde partij eigenaar kan zijn van een speler wat dus verboden is in zowel Engeland als Nederland.

Geen Duitser zou dit nooit doen? Is Hamman vergeten dat ene Beckenbauer onderzocht wordt voor fraude voor het toewijzen van het WK in 2006.

28 september 2016 om 00:04

Duitse Manager

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren