Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beelden: Ajax-spelers worden ook buiten het Philips Stadion bekogeld met bier

Laatste update:

Enkele spelers van Ajax zijn na de verloren topper tegen PSV (3-0 verlies) bekogeld met bier bij hun gang naar de spelersbus, zo is te zien op een video van Vandaag Inside. Voor wie de beker bier exact bedoeld was is niet bekend. Brian Brobbey was de speler die hem het dichtst bij zich gegooid kreeg. Tijdens de wedstrijd werd er ook al met bier gegooid door de PSV-fans. Toen was Steven Berghuis het mikpunt. Het leidde na een uur spelen tot een tijdelijke staking.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kansloos volk. Ga lekker je overwinning vieren en gedraag je niet als een tokkie

23 april 2023 om 17:57

Het voetbal kent teveel van dat soort gasten…. Daar komen al de huidige maatregelen ook weer vandaan…. Jammer volk

23 april 2023 om 18:13

Gefeliciteerd met de overwinning gelukkig zijn er zat PSV supporters dit dit soort acties veroordelen , maar je hebt er mee te maken dat dit soort uitschot het verpest voor de rest , als hij wordt geraakt is het definitief staken je staat voor met 2-0 onbegrijpelijk .

23 april 2023 om 21:27

Deze mensen maken onderdeel uit van de samenleving. Nee het voetbal kan de maatschappij niet veranderen, maar wel vreemd dat dit soort taferelen niet bij andere sporten gebeurd. Er schijnt een alleenrecht op te zijn bij het voetbal. En laat de KNVB nu wel invloed hebben op de voetbal samenleving/maatschappij. Zolang ze op TV spelers zich zo laten misdragen laten scheidsrechters in het amateurvoetbal dit ook te ver door gaan. De jeugd krijgt zo de verkeerde opvoeding want die moeten voor de toekomst opgeleid gaan worden… Begin waarmee jij invloed op hebt… wijs niet alleen naar een ander. Maar zorg er wel voor dat jij verandert en de ander ook de handschoen gaat oppakken.

23 april 2023 om 18:00

Laten we alsjeblieft strenger straffen, beelden van het incident naar je werkgever, uitkering intrekken, bij sociale huurwoning je huis uit. Dit soort mensen leren het anders nooit.

23 april 2023 om 21:26

Hoe kansloos ook, uiteindelijk gooi je een biertje. Wat moet je dan voor straffen geven aan iemand die door rood rijd of een vechtpartij start. Een stadionverbod is een logische straf (die ook gehandhaafd moet worden). Wil je het zwaar aanpakken, dan misschien een taakstraf. Maar we moeten nu ook niet doen of iemand een zware crimineel is.

23 april 2023 om 21:33

Hij maakt wel onderdeel uit van beweging die er voor zorgt dat het steeds verder escaleert. Er zal dus tegen opgetreden moeten worden. En aan het begin zul je dus zwaar moeten aanzetten zodat het schip ook echt van koers verandert. Deze persoon dus een stadion verbod, maar wellicht is de “interne” correctie nog wel belangrijker. Wellicht dus een maatregel die direct gevoelt wordt. Je ziet hoe snel die biergooier in het stadion werd aangepakt. Dat is een machtig middel!

23 april 2023 om 18:11

Alsnog staken 0-3 overwinning voor Ajax 😜

23 april 2023 om 19:11

Als ik de titel zo lees dacht ik de supporters gooien heel wat.
Gelukkig is het maar 1 debiel, niet nodig om ze allemaal erbij te betrekken dan. Ook deze persoon een stadion verbod geven.

23 april 2023 om 19:52

We doen altijd alsof wij als Nederlandse volk zo heilig zijn, maar hoe vaak vele zich zo misdragen gaat echt nergens meer over! 🤦

24 april 2023 om 07:49

Er is echt helemaal niemand die dat roept behalve jij, slachtoffertje.

Tja ga lekker feest vieren ipv je bezig houden met de ajax spelers.

En dit moeten we ook maar normaal vinden? Wat is er toch met mensen aan de hand? Echt helemaal losgeslagen de maatschappij.

23 april 2023 om 18:42

Drank en drugs, en een hersencapaciteit hebben die geen consequenties van acties in kan zien.

23 april 2023 om 18:57

Vooral de politiek is mede verantwoordelijk voor dit achterlijke gedrag. Ze pakken niets aan, hebben geen idee hoe ze de problemen in dit land moeten oplossen en maken zich meer druk om zichzelf. De maatschappij verloederd en de politiek kijkt op afstand toe. Uiteraard gaat de grootste schuld naar het volk zelf wat schijnbaar niet in staat is zichzelf op een normale manier te vermaken en zich te gedragen.

23 april 2023 om 19:48

Het vergroten van de media in combinatie met het toekijken van de politiek en het aandacht geven voor de kleine problemen, maakt het een giftige cocktail voor de toekomst. Ik hoop mn kinderen sterk op te kunnen voeden in deze maatschappij,waarvan ik verwacht dat het er niet makkelijker op wordt

23 april 2023 om 20:12

Als jij je hol niet goed afveegt en er verschijnt een remspoor in je broek, komt dat dan ook door de politiek?

23 april 2023 om 20:31

Bij mij wel. Alles is de schuld van de politiek. Zelfs als t jeukt

23 april 2023 om 21:40

Dit is niet de politiek! Iig zeker niet alleen de politiek. waarom gaat het er bij andere sporten dan wel op een normale manier? Dit heeft te maken met de voetbalmaatschappij! De KNVB, Spelers, Clubs Pers enz enz. Die laten dit uit de hand lopen. Een scheidsrechter bij de jeugd bestraft minder omdat hij anders de jeugd niet “klaar” maakt voor volwassen voetbal… De pers kraakt alles af en zoekt alleen sensatie, de Spelers gebruiken alles om te winnen en de Clubs laten dat toe. De clubs weten of kunnen veel meer weten, dan ze nu doen geloven. Maar geven het geld liever uit aan een speler…alle moraal binnen het voetbal is verrot, dat is het probleem.

23 april 2023 om 19:46

Ik snap er ook geen zak van. Ik probeer me wel eens te verplaatsen in deze mensen. Dan begint t al dat ik t zonde vind van mn biertje. Maar ook in m'n dagelijks leven. Iemand is het niet eens met mijn voorkeuren of weet ik veel wat, weet je wat? ik gooi een pak melk naar zn bek.
Iemand draagt een shirt die ik niet zou dragen? Hatseflats, een eenpersoonsverpakking appelmoes vliegt door de kamer.
Ik ben ook soms extreem emotioneel na een potje voetbal (als voorbeeld de wedstrijd ado Excelsior), dan heb ik t ook niet makkelijk. Maar geen cel in mn hoofd denkt aan vechten, bier gooien, anderen lastig vallen...

23 april 2023 om 23:08

Waar haal jij vandaan dat we dit "ook" maar "normaal" moeten vinden? Oprecht... want dit is alles behalve normaal en ieder weldenkend mens keurt dit af.

24 april 2023 om 14:04

Het is zeker niet normaal. Er zijn alleen helaas veel mensen hier op dit forum die zeggen dat we niet moeten zeuren om een plastic beker. Dat de nieuwe regels zo overtrokken is en we door moeten spelen bij dergelijke wanorde. In mijn ogen vinden die mensen dat gedrag klaarblijkelijk "normaal".

Kan je geen eens supporters noemen😂

Treurig. Geniet van je verdiende overwinning i.p.v. je bezig houden met de tegenstander

En dan te bedenken dat ze nog hebben gewonnen ook 😂 kansloos.

Gaan we nou alles uitvergroten? De media speelt hier ook gewoon een grote rol in..
bier gooien is niet oke maar het hoeft niet 1000x gemeld te worden

23 april 2023 om 17:59

Eens. Doordat het zo enorm word uitvergroot in de media gebeurt het juist meer en meer. Dikke aandachtsvragers

23 april 2023 om 18:01

Klopt, gewoon normaal dit.

23 april 2023 om 18:05

Word jij als je weggaat bij je werk ook met bier bekogeld arnie94?

23 april 2023 om 18:11

Touché Ik weet alles, gok van niet. Maar goed iedere club heeft die primitievelingen.

23 april 2023 om 18:17

Nee, maar ik krijg wel een gele kaart als ik op kantoor een collega tackel.

23 april 2023 om 18:03

Beetje trieste reactie als je PSV fan bent. Niet de eerste keer dat PSV weer niet de veiligheid van Ajax spelers kan waarborgen.

23 april 2023 om 18:08

Nou dit is misschien een psv supporter, maar ik snap hem wel. Dit is natuurlijk niet iets van het laatste jaar, maar een structureel probleem. Echter, het wordt steeds groter en meer in het nieuws gebracht en waardoor tokkies denken dat ze een 'moment of fame' kunnen pakken. Want je denkt toch niet dat ze denken: oei, dat moeten we niet meer doen? Foei! Hou toch op. Zo hypocriet om nu bij ieder incident te gaan lopen janken. Het is in dit soort toppers nooit veilig om die gang te maken. Dat er dan naar de organisatie gekeken moet worden, ongetwijfeld.

23 april 2023 om 18:17

Het hoort niet maar veiligheid waarborgen? Heb jij iemand weleens KO zien gaan van een plastic bekertje met bier over hem heen? Dit soort mensen zal je jammer genoeg blijven zien in en om stadions.

23 april 2023 om 18:20

Daarom kan er ook een onderzoek ingesteld worden door de KNVB vanwege dit wangedrag. Zal niet de eerste club zijn die vanuit de fairplay regels een schorsing gaat krijgen.

23 april 2023 om 18:05

Als je dit normaal vindt neem ik aan dat jij een van de bier gooiers was?

23 april 2023 om 18:13

Dronken lampjes schijnen niet zo goed meer. Blij zijn met de 2e plek en bier gooien normaal vinden is ook triest.

23 april 2023 om 18:08

Stel kozen , zonde van het bier. Drink het gewone op.

23 april 2023 om 18:11

Dit wel heel erg eenzijdig.
Ik ben met je eens dat de hedendaagse journalisten alleen maar klikjes moeten scoren met stemmingmakerij.

Maar dit hoort natuurlijk verre van normaal te zijn, dus je mag je mede supporters hiervoor best veroordelen.

23 april 2023 om 18:12

Hoe vaker het in de pers is hoe vaker er bier gegooid gaat worden, keur het absoluut af maar zo werkt het wel, het is toch een vorm van aandacht en mensen zijn daar gevoelig voor lijkt het.

23 april 2023 om 18:44

In een land als Qatar zou dit niet gebeuren. Daar zag ook niet dat er tijdens het wk iets op het veld werd gegooid.
Het is gewoon een maatschappelijk probleem

24 april 2023 om 06:51

In een ‘droog’ land kun je natuurlijk ook geen bier gooien

24 april 2023 om 12:06

Geloof mij ook daar kan je bier krijgen en daar naast werden er ook geen aanstekers of batterijen gegooit.

23 april 2023 om 18:59

De media speelt hier geen rol in. Beetje zwak om naar andere oorzaken te zoeken. Gewoon kansloos volk, in welk stadion dit ook voorkomt. Met bier of andere voorwerpen naar anderen gooien, te triest voor woorden.

23 april 2023 om 19:05

Oja, het is de schuld van de media. Als zij er niet over berichten, dan is het niet gebeurd natuurlijk.

Ach joh het is maar bier. Laten we ons druk maken met dingen die echt erg zijn. Gratis bier wie wilt dat nou niet.

23 april 2023 om 18:01

Vraag mij toch af hoe leuk je dat nog zou vinden als mensen op jouw weg van en naar je werk "gratis" bier over je heen smijten..

23 april 2023 om 18:03

Niet zo zwaar aan tillen. Het zijn dik keer nog geen eens aanstekers. Dus niks aan de hand.

23 april 2023 om 18:06

Waar werk jij giovanni1223? Mogen we jou morgen ookals je uit je werk komt met bier bekogelen?

23 april 2023 om 19:39

Het is inderdaad maar bier. Maar het is ongepast en ongemanierd. Net zoals dit gebeurd bij veldrijden, daar is het nog een veel groter probleem. En dat komt minder in het nieuws..
Vroeger mocht er gerookt worden om de tribunes en ik weet nog van jaren dat je niet met een beker op de tribunes kwam. Nu kan je heel de match door drank kopen, er zijn tijden geweest dat het enkel voor en na de match en tijdens de rust was.. Het is nu eenmaal een manier om meer geld binnen te krijgen..

23 april 2023 om 18:02

Die ajax spelers hebben in elk geval geen bier verdiend, eerder melk om het kalk van die moegestreden baby lijfjes weer op peil te brengen..

23 april 2023 om 18:40

Tokkies en treurlingen zijn het

23 april 2023 om 18:45

Respect naar tegenstander. Uitschelden, rare bewegingen is normaal. Is dit normaal. Nee.

Er lopen meer idioten vrij rond dan dat ze vastzitten. Dat bewijzen sommige hersenlozen in het voetbal dagelijks!

Psv is eigenlijk ook wel een miezerig clubje hoor. Na een kwartier "wie niet springt die is een jood" alsof ze kampioen zijn, bier gooien bij een 2-0 voorsprong en nu dit weer. Win je 3-0 maar dan krijg je het nog steeds voor mekaar om je gehele club in diskrediet te brengen, bizar volk.

23 april 2023 om 18:03

Het meest genante vond ik nog "helemaal niets in amsterdam". Dat terwijl psv al jaren niks te vieren heeft in de competitie.

23 april 2023 om 22:31

De "hey Steven Bergwijn. Vieze vuile --jood, hey Steven Bergwijn, ga maar lekker dood" getuigde ook weer van een astronomisch niveau. Ik weet niet wat ze door die Bavaria heen gooien daar..

Ajax spelers bekogelen verkiezen boven je eigen ploeg vieren, damn dat zegt triest veel..

23 april 2023 om 18:03

Sowieso heb ik het gevoel dat de rivaliteit van PSV en Feyenoord naar Ajax veel groter is dan andersom. Ze zijn alleen maar met Ajax bezig in de rest van het land, op het trieste op af inderdaad.

23 april 2023 om 18:13

Is met een pot en een ketel, jij bent al maanden bezig om alles van Feyenoord en psv te bagatelliseren maar nee hoor iedereen is gefixeerd op Ajax, over triest en arrogant gesproken

23 april 2023 om 18:15

Martijn, is helemaal geen gekke opmerking. Ajax heeft over het algemeen meer succes dus iedereen wil zich daar tegen meten en afzetten. Als je daar dan van kunt winnen wordt die prestatie vaker hoger aangemeten en daardoor fanatieker beleeft.

23 april 2023 om 18:25

Gelukkig doe jij een goede poging om dat in je eentje te compenseren, malle Tinus.

23 april 2023 om 18:52

Ja klopt die Groningen supporter dacht ook dat ze tegen Ajax speelden. Zullen we komende zondag even afwachten hoe onze Amsterdamse vrienden zich gedragen in de Kuip.

20 punten in mindering brengen. Misschien helpt dat!!

23 april 2023 om 18:13

3 punten in mindering. 1x doen. Is het meteen afgelopen

23 april 2023 om 19:38

Mee eens, PSV verdient dat! Hoe kan men een PSV-supporter een half lege bekertje zomaar gooien naar Berghuis, net Berghuis heeft gemist... Gözübüyük had eigenlijk de wedstrijd definitief moeten staken in plaats van tijdelijk.

Ajax is nu gerechtigd om klacht in te dienen bij de KNVB naar aanleiding van wedstrijd PSV-Ajax. Ik denk hoe dan ook PSV-supporters lachen om Ajax hoe ze slecht zijn in voetballen, maar PSV is nu iets beter dan Ajax. Ajax zal niet zo laten zitten, want ze zijn mogelijk dupe van één smerige actie van supporter(psv).

Geen voorstander van geweld. Maar hoe geweldig zou t zijn als Brobbey zo een tokkie in 1 pompert knock out slaat🤣🤣 misschien denken ze dan wat beter na. Maar als spelers mag je niks doen. Ze kunnen de hele wedstrijd je moeder bij wijze van uitschelden voor vanalles. Maar zodra je scoort en je gaat met je handen op je oren voor de supporters staan. Krijg je geel. Belachelijk 😅

Verdienen ze wel. Onacceptabel spelvertoning! Geen passie geen visie. NIKS!

De sport krijgt de supporters die het verdiend. En vaak ook geven spelers het slechte voorbeeld door swalbes en net doen alsof ze pijn hebben . Vals spelen wordt jammer genoeg beloont . Weed dan niet verwonderd dat je deed soort types aantrekt als.sport zijnde.

Waarom kunnen die gasten zich niet normaal gedragen. Geef al die gasten die staan te gooien voorlopig een stadion verbod

Enige optie is de clubs kei en keihard straffen. De afgelopen jaren is gebleken dat de individu straffen niet werkt. Ik stel voor om vanaf volgend seizoen (omdat iedereen dan weer op nul begint) te straffen. De club 6 punten in mindering, geldboete voor de club en de daders.

De tijd van alleen de slechte straffen is geweest, ze komen ermee weg. Dan moeten goede maar onder slechte lijden.

23 april 2023 om 18:43

Clubs straffen blijf ik een heel raar idee vinden. Ga je dan straks een competitie uitspelen waar elke club zo'n 6-12 punten in mindering krijgt en het eindresultaat van de competitie is gebaseerd op bij welke club de fans zich het meeste en minste misdragen? Is toch geen oplossing dit. Gewoon keihard persoonlijk straffen die gasten of een tijd geen bier schenken in stadions. Sportieve element moet je echt vanaf blijven.

23 april 2023 om 18:54

Club straffen lijkt me onmogelijk aangezien het buiten het stadion gebeurt.

Wat een treurnis dit weer, het lijkt wel alsof ze het er juist om doen nu. Gewoon kei en keihard tegen optreden. Bij elke biergooier een boete van paar duizend euro, stadionverbod en je kop op social emdia. Zul je zien hoe snel ze ermee ophouden.

De club PSV mag hier inmiddels toch ook wel een keer op aangesproken worden? Ieder jaar is het daar weer feest bij de bus. Je garandeert jaar in jaar uit niet de veiligheid van de spelers van de tegenstander. Die gasten die daar staan hebben gezamelijk misschien net het IQ van een houtduif, die kan je het wellicht niet eens kwalijk nemen. De club vind de charme van dit gespuis dat een bus opwacht in een woonwijkje blijkbaar belangrijker dan de veiligheid

23 april 2023 om 19:33

Ja, dat luisteren ze niet naar. Als PSV supporters hebben gedaan mag Ajax protest aantekenen bij de KNVB voor wat in de wedstrijd is gebeurd. Scheidsrechters maken rapportage van wedstrijden die ze hebben gefloten en de rapportage gaan naar KNVB commissie competitiezaken en naar aanleiding van rapportage zullen ze kijken of er alles volgens de regels is verlopen.

Als onregelmatigheden in de wedstrijd door de scheidsrechter geconstateerd, zal hij mogelijk ook direct de wedstrijden tijdelijk staken of later alsnog definitief staken. We hebben toch een onafhankelijk aanklager van de KNVB die clubs aansprakelijk kan stellen voor veiligheid rondom stadions.

Opvoeding mensen.
Van God los maakt je stuk.

Ik begin steeds meer afkeer van voetbal te krijgen. Bijna ieder team zit vol met vervelende zuigertjes en aanstellers, stadions zitten vol met eencellige idioten en op fora kunnen supporters van clubs niet eens meer een normale discussie voeren zonder geprovoceer. Zo'n Ajax live meepraten topic waar Feyenoorders op een zondagmiddag niets beters te doen hebben dan provoceren en andersom is het ook geen haar beter. De sport is echt het afvoerputje van de maatschappij

24 april 2023 om 00:25

Dit precies inderdaad en als je ziet wat er in stadions allemaal gebeurd, vraag je je soms af waar we met z'n allen mee bezig zijn. Waar is de gezelligheid gebleven, respect voor elkaar hebben en gewoon op een normale manier een discussie aangaan. Of je nu 0 of 40 bier op hebt. Kan wat van elkaar hebben en vooral spreek elkaar aan op wat niet kan. Je durft je bijna niet eens meer uit te spreken dat je voetbalsupporter bent in het gewone leven. Nu staat iedere supporter weer voor lul door een paar kneuzen die bier gaan gooien.. waarom maar ook echt waarom?

Als je dit soort gedrag wil uitroeien dan de club wie verantwoordelijk is voor de eigen supporters dan staken en wedstrijd verloren met 0-3 dan ga je ze echt straffen en niet met een staking van 5 minuten zielig gedoe hoor

Ik keur het zeker niet goed dat bier gooien maar ik vind dat de spelers ook een aandeel hier in hebben kijk eens naar berghuis met een bewuste slaande beweging in de maag van guti en bv die gelijkmaker van sparta die het publiek opzoekt van twente hier lok je als speler ook het uit dat ze op de tribune giftig worden en ik keur het niet goed maar kan me de woede van de supporters ook wel af en toe voorstellen.

23 april 2023 om 19:16

Als je als supporter dat niet kan handelen moet je dammen gaan kijken vanachter de tv thuis. Wat een drogredenen. Je wilt het niet goedpraten maar je doet het toch. Gewoon sneu volk. Straffen. De club ook. Elke club.

Alcohol en drugs verbieden in stadions en vrouwen fouilleren. De meeste die bier drinken komen niet meer als t er niet is. Ze komen dus voor bier en niet voor voetbal. Vrouwen worden niet gefouilleerd en nemen dus alle rotzooi mee voor die debieltjes in hun North Face jasjes die dan kunnen gooien. Bij de Lidl moet ik zelfs mijn tas laten zien en in stadions kan alles. Het wk waar iedereen begon te janken over bier is zonder problemen verlopen. Word tijd dat er mensen in t stadion zitten om voetbal te kijken en niet om zich kapot te zuipen of t weg te flikkeren

Waarom gewoon geen glazen meer op de tribune dat is toch gewoon een simpele oplossing , geen alcohol meer op de tribune als je wilt drinken doe dat dan gewoon thuis of in de kroeg ,

Volgende wedstrijd(en) zonder publiek. Maar dan moet de KNVB ballen tonen en dat zullen ze niet doen. Wel stoer doen bij kleinere clubs maar PSV nu straffen durven ze niet. Wanneer het Ajax of Feyenoord was durfden ze het ook niet overigens.

23 april 2023 om 19:26

Mee eens.,..... maar wat doet Knvb????? Helemaal niks tegen grote clubs, maar wat zint dat een vrouw aan de top bij Betaald Voetbal???? Heeft ze echt verstand van zaken die bij voetbal spelen?

Ze zijn echt bang voor PSV, Ajax en Feyenoord om te straffen. Het wordt hoog tijd om alle clubs leren verantwoordelijkheid te dragen voor eigen veiligheid rondom eigen stadions. Maar als het blijft is er een mogelijkheid dat puntenaftrek in werking wordt gezet als hun supporters wat gooien naar spelers of scheidsrechters.

We moeten naar ons kijken wat we aan het doen zijn in Nederland.... Wat zijn we een volk die geen respect voor elkaar hebben.

Dacht dat het veel bier was.
Echter is het 1 persoon die een half bekertje gooit. En daarom wordt nu de gehele PSV aanhang aangevallen? Ze kunnen deze ene persoon prima oppakken en ook een stadion verbod en boete geven. Maar voor meer clicks, likes en views wordt er een pakkende titel gemaakt die de hele PSV aanhang generaliseerd.

Dan hebben we dit seizoen al meerdere malen spelers en spelers bussen bekogeld zien worden met stenen en ander zwaar spul. Daar is op een of andere manier minder aandacht voor dan dit. Mocht de media er zo over door gaan, gaat het een hele hype worden. Waar mensen gaan proberen opzettelijk een wedstrijd gestaakt te krijgen.

23 april 2023 om 21:32

Waarom sta je als psv supporter bij de ajax bus te wachten. Dan ben je al niet goed bij je hoofd laat staan als je troep richting spelers gaat gooien.

24 april 2023 om 00:30

Als we dat eens wisten. Doe nou niet of het alleen PSV supporters zijn die bij de bus van de tegenstander wachten. Dit is letterlijk elke club overal, altijd. Kan zelfs zijn dat het niet eens supporters zijn maar mensen die onrust willen stoken.

Waarom laten ze uberhaubt supporters in de buurt van de bus? Kunnen niet de uitsupporters zijn.

24 april 2023 om 05:23

Bij Ajax en Feyenoord komt de bus binnen bij een plek waar geen supporters kunnen komen, waarmee je als professionele club dit soort geneuzel voorkomt. Bij PSV wordt de bus van Ajax ieder jaar opgewacht door een stel simpele zielen die dan dingen gaat roepen op 3 meter afstand of bij sommige edities zelfs gooien of Tadic proberen te belagen.

Ajax speelt één van hun slechtste seizoenen dat ik me kan herinneren en nog zijn de supporters van andere clubs bezig met ajax. Zo kun je maar zien hoe ver de jaloezie van veel mensen gaat. Wees blij dat ze een waardeloos seizoen draaien en dat jullie club er boven staat. Succes van je eigen club zou altijd boven de ellende van een ander moeten staan als je het aan mij vraagt.

Uiteraard zie je dat ik voor Ajax ben dus wordt het misschien niet als objectief gezien maar dit valt mij gewoon erg op de laatste tijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren