Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Beckham wil Messi in Florida herenigen met twee boezemvrienden

Donderdag, 8 juni 2023 om 08:58Bart DHanis • Laatste update: 09:01

Inter Miami is nog niet klaar op de transfermarkt. Nadat eerder deze week Lionel Messi zo goed als zeker werd binnengehengeld, overweegt de club van eigenaar David Beckham ook de komst van Ángel Di María, zo meldt gerenommeerd transfermarktexpert Fabrizio Romano op Twitter. Het contract van de 35-jarige vleugelaanvaller loopt deze zomer af bij Juventus en zal niet worden verlengd. Hij mag daarom een nieuwe club uitzoeken.

Het dienstverband van El Fideo in Turijn is geen onverdeeld succes te noemen. De linkspoot maakte weliswaar in februari een hattrick tegen Nantes, maar zijn laatste Serie A-doelpunt dateert uit diezelfde maand. De teller bleef uiteindelijk steken op vier doelpunten en vier assists in de Italiaanse competitie. Door gesjoemel met de boekhouding kreeg Juventus afgelopen seizoen maar liefst tien punten aftrek, waardoor de club komende jaargang uitkomt in de Conference League.

Mocht het de club uit Florida lukken om zowel Messi als Di María te contracteren, dan heeft het twee wereldkampioenen in de selectie. Messi en Di María wonnen afgelopen winter samen het WK in Qatar. Beide aanvallers waren trefzeker in de via strafschoppen gewonnen finale van het toernooi. In 2021 mochten ze samen de Copa America omhoog houden nadat Brazilië in de finale van het toernooi met 1-0 werd verslagen. Ook dat doelpunt werd gemaakt door Di María.

Sergio Busquets
Inter Miami zou Messi tevens graag willen herenigen met een andere oude bekende. Sergio Busquets moet volgens Romano snel de overstap naar de Verenigde Staten gaan maken. De Spaanse middenvelder kondigde vorige maand aan af te zullen zwaaien bij Barcelona. Hij speelde in totaal 722 wedstrijden voor de Catalanen. 567 keer stonden Messi en Busquets samen op het veld. Geen enkele andere speler stond vaker met de Argentijnse spelmaker tussen de lijnen.Gerelateerd

Meer sportnieuws

45 reacties (laatste reactie door wizardnl)

Hoeveel designated players mag een club hebben in de MLS?

Wel leuk voor Marsman, die gaat nog even spelen met de grootste der aarde. Wat een verhaal.

8 juni 2023 om 09:11

Max 3 spelers dacht ik, althans als ze goed willen verdienen..

8 juni 2023 om 09:19

Twee of drie slots inderdaad. Wel geen idee of iedereen beschikking heeft over zo een derde slot of dat daar voorwaarden aan verbonden zijn (los van een financiële compensatie).

8 juni 2023 om 09:24

Thanks heren.

Net even de selectie bekeken en die is in principe vrij van echt grote namen dusverre, dus ik denk dat ze er momenteel of geen hebben of plek gaan maken mochten ze echt Di Maria en Busi gaan halen.

MLS gaat in ieder geval een goede marketingwinkel op kunnen zetten komend seizoen.

8 juni 2023 om 09:56

In dit geval zijn deze transfers bijna onmogelijk. Dp slots zijn nu dus bezet door Messi, Martinez en Pizarro. Dus 2 moeten plek maken om meer te kunnen halen.

8 juni 2023 om 10:33

Dat is natuurlijk onzin die plekken zijn vrij Martinez en Pizarro zijn gewoon gemiddelde spelers in de MLS. Het standaard salarisplafond is al verhoogd dus dat soort spelers nemen die plekken niet in.
Apple heeft al veel geïnvesteerd in de league

8 juni 2023 om 10:42

Zo werkt het niet. Je moet zo een slot toewijzen aan een speler en de kwaliteit van een speler is op zich irrelevant, als Pizarro zo een slot bezet houdt dan moet hij daaruit verwijderd worden en oftewel komt zijn hele salaris dan binnen het salarishuis of hij moet uitgeschreven worden. Pizarro zit boven de 3 miljoen en Martinez boven de 4 miljoen, wees maar zeker dat die designated players zijn en dat die niet in het normale spelersbudget gepast kunnen worden. Edit: blijkbaar kan zo een heel salaris niet eens ingeschreven worden omdat er een salary cap is van nog geen miljoen dollar voor niet-designated players. Of dat moet met general allocation money aangevuld worden, maar daar is er volgens mij niet zoveel van beschikbaar.

9 juni 2023 om 13:51

The Designated Player Rule, nicknamed the Beckham Rule, allows Major League Soccer franchises to sign up to three players that would be considered outside their salary cap (either by offering the player higher wages or by paying a transfer fee for the player). The rule, which was adopted ahead of the 2007 MLS season, enables teams to compete for star players in the international football market. The rule is one of two mechanisms by which MLS teams may exceed their salary cap, the other being allocation money.

8 juni 2023 om 12:32

Als MLS echt groter wilt worden moeten ze van dit model af. Het is gekopieerd van de NBA maar daar staan maar 5 spelers op het veld. Bij voetbal maken 3 grote spelers niet het verschil je zou eerder zeggen rond 5/6.

8 juni 2023 om 12:58

Die Dp's worden dan over het algemeen ook vooral aangetrokken voor marketing redenen, niet voor sportieve redenen. Anders zou je niet consistent 30+'ers aantrekken.

8 juni 2023 om 14:07

Maar het hele punt van het model is dat de designated players niet een te groot verschil maken zodat de competitie gelijkwaardig blijft. En zonder designated players komen er helemaal geen grote spelers naar de MLS

Beckham ziet z'n aandelen omhoog vliegen! Dit moet natuurlijk DE toeristische attractie worden van de MLS, echter vraag ik mij af hoe gemotiveerd deze heren nog zijn.

8 juni 2023 om 09:25

Lijken mij alle 3 wel liefhebbers van het spel en erg fanatieke mannetjes... Dus ik zou zeggen dat ze nog wel gemotiveerd zijn? Op 75% moeten ze anders ook nog wel een heel eind komen

8 juni 2023 om 11:27

Liefhebbers en fanatieke mannetjes? Ik weet niet of je Messi bij PSG veel hebt zien spelen, maar daar spatte het fanatisme niet bepaald vanaf. Het is ook niet voor niets dat hij op een gegeven moment werd uitgefloten door het publiek. Hij straalde niet echt uit dat hij er nog heel veel zin in had. En dan kon je bij PSG iig nog Champions League spelen. Nu ook hoor ik messi alleen maar in de media roepen dat hij zo graag terug wilde naar Barca. Ook daar straalt nu niet direct de motivatie vanaf dat hij er wat moois van wil maken in Amerika

8 juni 2023 om 10:48

De motivatie is hoger dan dat het was onder Neville wat was dat een slechte trainer zeg. Volgens mij had die in het verleden ookal bij valencia verpest en nu is die gewoon helemaal klaar als trainer. Dat die zo lang mocht zitten is ook puur door zijn vriendschap met Beckham.

8 juni 2023 om 11:07

Heel eerlijk had ik Messi eerder in het midden-oosten zien afsluiten en past CR7 veel beter in de MLS qua speelstijl, karakter etc. Maar ben benieuwd hoe dit gaat lopen. Een Messi op 80% maakt nog steeds 25 goals in de MLS denk ik.

8 juni 2023 om 11:53

Hoezo past Ronaldo daar beter , ballen afwachten kan je overal

8 juni 2023 om 12:15

Wandelen ook.

8 juni 2023 om 12:27

Ja Messi kan alleen maaar wandelen ,, snap niet waarom dat ie geen wandelstok heeft .

Hoop inderdaad dat Busquets komt, wat een speler, en natuurlijk hoop ik op Alba, de rest is natuurlijk voor volgend seizoen, goed kijken waar versterkingen nodig zijn, want ondanks dat Messi komt kun je niet verwachten dat hij ze even de playoffs in schiet, als je ziet waar ze staan.

8 juni 2023 om 09:53

Suárez lijkt over te komen van Grêmio en te gaan tekenen voor Inter Miami. Hopelijk komt Busquets ook. Wel lachen mochten Busi en Suarez komen, dit is voor Messi leuker dan de woestijn. Hij heeft toch niks meer te bewijzen.

8 juni 2023 om 10:43

Geen van deze genoemde namen hebben nog iets te bewijzen. Gewoon nog een paar jaar samen voetballen en genieten van het leven daar.

8 juni 2023 om 11:10

Ze zitten wel nog vast aan de designated players qua salarishuis. als je de namen hoort die genoemd worden... Alba, Suarez, Busquets, Messi, Di Maria.. Dat gaat niet allemaal lukken..

Dat zou een mooie marketing worden voor Inter Miami! Zou leuk zijn om Messi weer eens samen te zien spelen met Busi en als Di Maria erbij zou komen zou dan mooi meegenomen zijn. Al zou ik het ook nog erg leuk vinden om Messi en Suarez ooit nog samen te zien spelen

Is Iniesta niet ook beschikbaar? Busquets, Iniesta en Messi op 1 veld zou wel weer geniaal zijn.

8 juni 2023 om 09:55

Team nostalgie. Florida staat toch bekend als het Benidorm van Amerika? Figures..

8 juni 2023 om 09:59

Dat bedoel ik. Is prima voor de artritis van die oudjes

Soort Fifa legends team. Ziet er leuk uit op papier, maar het is toch pure kapitaalvernietiging? Die gasten kunnen, gezien de leeftijd, ook geen vol seizoen fit blijven. Of dat niveau in de MLS is echt waardeloos. Messi zelf lijkt er ook totaal geen zin in te hebben. Daar waar vrijwel alle spelers die een transfer maken roepen dat ze zon zin hebben in een nieuwe uitdaging, hoor je bij Messi alleen maar dat hij liever terug gaat naar Barcalona. Daar straalt toch totaal geen plezier en inzet uit?

8 juni 2023 om 10:37

Hij kent heel die competitie niet maar het ligt natuurlijk ook aan het team he. Bij Inter Miami kan je raden dat mensen als Busquets Alba Di maria en misschien Suarez ook nog komen, Al denk ik niet dat je veel aan Suarez hebt op die leeftijd dan is Martinez wel beter. Verdedigers hebben ze wel over, misschien haalt Messi Pique wel over om uit zijn pensioen te komen.

8 juni 2023 om 11:24

Hij kent de competitie niet? Dan ga je je er toch in verdiepen als je er gaat spelen? Je kan op zijn minst zeggen dat je er zin in hebt. Maar nee, je hoort voornamelijk dat hij zo graag terug wil naar Barca. Prima hoor, maar wel een steek richting de fans van Miami. Het plezier spatte er bij Paris ook niet echt vanaf. Ik zou zeggen als je er toch een seizoen speelt: maak er dan maar wat leuks van.

Met Pique erbij is het al helemaal een oude bende daar. Dan mag je wel flink investeren in de medische staf

8 juni 2023 om 19:17

Er is absoluut niets mis mee dat hij naar Barca wou. Hij heeft besloten om niet betrokken te zijn met het verwijderen van andere spelers en het loon inleveren van de rest zodat hij kon komen. Hij gaf zelf ook aan dat mensen zoals jij nu doet zomaar beschuldigingen uiten.

Eigenlijk is de vraag wie ben jij en wat voor waarde heeft jou mening? Al onze meningen betekent helemaal niets voor Messi en dat is maar goed ook.
Naar mijn idee heeft hij de beste keus gemaakt, je zag dat het hem lukte om nog voor de laatste keer op te laden voor het WK maar zijn benen kunnen gewoon niet meer 90 minuten presteren en dan moet je niet bij Barca gaan voetballen.

In de MLS is hij gewoon met 2 vingers in de neus veruit de beste voetballer en nu zullen we nog kunnen genieten van hem inplaats van ons te gaan irriteren.
Daarnaast Inter Miami heeft nog geen fans ze hebben bezoekers die een dagje komen kijken maar nog geen echte fans dus ik zou niet weten voor wie het lullig zou moeten zijn?
Daarnaast wat boeit het dat die naar Barca wou als die tekent bij Miami? die mensen mogen god op hun blote knieën bedanken dat Messi daar gaat spelen.

De MLS wordt een soort walking football zo , allemaal spelers die over de top zijn aangevuld met simpele voetballers. Net een dierentuin , lekker kijken naar oud top voetballers en daar ook nog voor gaan betalen.

8 juni 2023 om 14:14

Wat een onzin.. Er zijn altijd al grote namen in de MLS geweest en als ze niet goed genoeg zijn zouden ze niet in de basis spelen. Het niveau van de rest van de spelers wordt ook steeds beter. Messi zou ook nog steeds de beste speler zijn van elk Eredivisie team

Inter Miami staat laatste in de competitie lijken wel op een amateur team. Voetbal is helaas uitgestorven het gaat tegenwoordig alleen maar om centjes verdienen.

Mis de tijden van Dennis Bergkamp en Thierry Henry die wel echt van voetbal hielden.

8 juni 2023 om 11:16

Thierry Henry die ook in de MLS ging voetballen?

8 juni 2023 om 11:35

Ging Thierry Henry niet naar New York Red Bulls in de VS? Hahaha

8 juni 2023 om 13:14

Hahah, Henry heeft zelfs 5 seizoenen onder contract gestaan in de MLS, die vertrok met 32 jaar al richting de VS.

Geldt de salarycap ook voor Messi?

Geloof mij maar, mijnheer Messi zal zonder twijfel ook op het gebied van kwaliteit zijn eisen hebben gesteld. De genoemde spelers komen niet zomaar uit de lucht vallen. Ik heb vanuit betrouwbare bron vernomen dat Xavi ook weer in training gaat en zijn broer Barca gaat trainen

ik ben wel nieuwsgierig wanneer we ons rekeningnummer aan Hichamch kunnen doorgeven.
"messi is nog meer op die doekkoe dan CR7. 100 euro voor iedereen hier op voetbalzone als Messi niet naar Saudi Arabië gaat. Zo zeker ben ik."

Of wachten we nog op officieel bericht?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Spanje
245 fans
Middenvelder, 35 jaar
SeizoenClubW
2023 Inter Miami 6 0 1 0
2022/2023 Barcelona 30 0 7 1
2021/2022 Barcelona 36 2 12 0
2020/2021 Barcelona 36 0 9 0
2019/2020 Barcelona 33 2 10 0

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren