Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Becker mag opnieuw hopen op transfer naar Premier League: 3 clubs geïnteresseerd

Laatste update:

Sheraldo Becker mag na zijn afketste transfer naar Everton van afgelopen januari opnieuw hopen op een droomtransfer naar de Premier League. De 28-jarige aanvaller van 1. FC Union Berlin staat volgens Sky Sports namelijk in de belangstelling van West Ham United, Fulham en promovendus Burnley.

De Amsterdammer geniet al langer interesse van clubs uit Engeland en andere topcompetities. De zesvoudig international van Suriname is bezig aan een uitstekend seizoen bij Union Berlin. Becker was tot dusver goed voor twaalf doelpunten en tien assists in 46 wedstrijden voor de club uit Berlijn, die nog volop in de race is voor Champions League-voetbal. De ploeg van trainer Urs Fischer staat – met nog twee wedstrijden te gaan – op de vierde plaats, op drie punten voorsprong op nummer vijf SC Freiburg.

Union Berlin werkte op 31 januari niet mee aan een transfer van Becker, die naar Everton kon vertrekken. De Duitsers wilden de selectie grotendeels intact houden om het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten. Becker, die nog een contract heeft tot medio 2024 in Berlijn, lijkt in de zomer te kunnen kiezen uit in ieder geval West Ham, Fulham en Burnley. The Clarets staan onder leiding van Vincent Kompany en promoveerden dit seizoen naar het hoogste niveau. Union Berlin zou een bedrag tussen de vijftien en twintig miljoen euro willen ontvangen voor Becker.

De aanvaller ruilde ADO Den Haag in de zomer van 2019 in voor Union Berlin, nadat hij drie jaar eerder over was gekomen van Ajax. Becker kwam tot 95 wedstrijden voor de Hagenezen en was daarin goed voor dertien doelpunten en fungeerde twintig keer als aangever. De Amsterdammer komt uit de jeugdopleiding van Ajax, maar maakte nooit minuten in het eerste elftal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie had dat gedacht van blinde draver in de eredivisie en nu in de bundesliga spelen. Naar misschien wel een premier league club nu

Dit lijken mij nog best goede ploegen voor Becker. Allemaal ploegen rond de middenmoot of net daaronder in de PL. Laten we eerlijk zijn dat is zeker geen schande om daar te voetballen! Wie weet als die zich daar verder ontwikkeld waar die kan belanden, want met zijn snelheid kan die zich heel gevaarlijk maken.

16 mei 2023 om 13:59

Zal ditsoort overgangen, buiten het salaris om, nooit begrijpen. Becker speelt nog volgens mij redelijk dominant voetbal met Union en staat op een mooie 4e plek, waarmee hij ook nog Champions League kan gaan spelen. Wat heb je er dan aan om naar een team te gaan, waarmee je per wedstrijd hooguit 10 keer van je eigen helft af zal spelen.

16 mei 2023 om 14:08

Volgens mij moet Becker het vooral hebben van zijn snelheid en dat is juist handig te benutten als je een defensiever speelt met je ploeg. Ik geef je trouwens wel gelijk dat Union zo als het lijkt de Champions League in gaat en ik niet zou snappen waarom je vanuit dat oogpunt naar een Burnley wat net is gepromoveert is zou gaan. Union lijkt die super op zijn plek denk ik!

16 mei 2023 om 14:09

De PL is nu eenmaal de aantrekkelijkste competitie.

16 mei 2023 om 14:14

Ik denk dat iedereen wel beseft dat de kans heel groot is dat dit Union Berlin sprookje maar kort duurt, als de hype op zijn top is kan je nu een lucratieve toptransfer maken, dat lukt na een (eventueel) zaadseizoen volgend jaar een stuk moeilijker en dan kom je niet verder dan Bundesliga middenmoot.

Ditzelfde zag je met de spelers van Frankfurt en Monchengladbach, de spelers die na het topseizoen vertrokken zijn goed terecht gekomen, voor de achterblijvers meldt zich nu niemand meer.

Ik had het wel geweten als Becker. Met Union speel je toch veel meer onder het mom van 'druk zetten' en redelijk dominant voetbal op de helft van de tegenstander. Ik ben bang dat je bij een club als Fulham veel meer op je eigen helft speelt, dat zou de speel style van Becker niet ten goede komen.

En je speelt met een beetje geluk Champions League volgend seizoen bij Union.

16 mei 2023 om 14:13

Becker is juist goed met ruimte. Veel van zijn goals of assists zijn uit de counter.

16 mei 2023 om 14:37

Nou ik weet niet welke wedstrijden jij gekeken heb van Union maar bij degene die ik heb gezien lieten ze zich juist veel inzakken en speelde ze absoluut geen dominant voetbal. Iets wat Becker ten goede komt. In de counter met veel ruimte voor zich is het een goede nuttige speler. Wanneer de ruimtes kleiner worden komt hij niet uit de verf. Ik denk daarom dat hij bij een laagvlieger/middenmotor in de Premier League het goed zou kunnen gaan doen.

16 mei 2023 om 14:57

Ze spelen inderdaad niet echt dominant voetbal. Veel gevaar komt vanuit standaardsituaties, voorzetten of counters. Als ze vanuit achteruit niks kunnen pompen ze de bal op de kopsterke en lange spits, die vervolgens de snelle Becker probeert te lanceren.

16 mei 2023 om 17:48

Union speelt echt alles behalve dominant voetbal. Urs Fischer speelt erg terughoudend voetbal en veelal op de counter en laat de tegenstander het werk doen.

Hoezo hopen op die clubs haha? Omdat het de “premier league” is? Je staat 4de in de Bundesliga en gaat waarschijnlijk champions league spelen!

16 mei 2023 om 17:09

Haha ja echt he. Gewoon een stap naar beneden momenteel.

17 mei 2023 om 10:12

Jaa daarom, Word altijd maar gedaan alsof de premier league de enige competitie is die goed is.

Krijgt ado dan ook een
Opleidingsvergoeding?

16 mei 2023 om 14:53

Nee want hij komt niet uit de jeugd van ADO

16 mei 2023 om 15:24

Ga daar maar niet van uit.
Komt uit de jeugd van Ajax.

West ham is een prima club. Dit seizoen een moeilijk jaar maar vorig seizoen geweldig . Komt hij ook nogeens in London te wonen.

17 mei 2023 om 00:11

West Ham had vorig seizoen een positieve uitschieter, maar is over het algemeen een matige ploeg die onderin de PL speelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren