Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bazoer kon kiezen uit bijna twintig clubs; Koeman waagde poging’

Laatste update:

Riechedly Bazoer staat op het punt om zijn transfer naar VfL Wolfsburg af te ronden, maar de twintigjarige middenvelder had ook voor een andere club kunnen kiezen. De Telegraaf meldt dat de zesvoudig international van het Nederlands elftal in beeld was bij bijna twintig clubs.

/

Onder meer regerend kampioen Juventus en het Everton van manager Ronald Koeman waagden een poging, maar Bazoer gaf Wolfsburg vanwege het sportieve perspectief en de financiële voorwaarden de voorkeur. Bazoer gaat in de Volkswagen Arena een contract voor vierenhalf jaar tekenen.

Ajax liet zaterdagavond in een statement al weten dat de transfer van Bazoer ‘in de afrondende fase’ zit: “We hebben elkaar de hand geschud en zijn op een goede manier uit elkaar gegaan”, zei Peter Bosz, die Bazoer liet weten hem tot de winterstop in ieder geval niet meer nodig te hebben.

Is VfL Wolfsburg een geschikte club voor Riechedly Bazoer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slimme keuze van Bazoer. Als je bij Ajax door een dip al op de bank zit, ga je bij een topclub al helemaal niet aan spelen toe komen. Nu kan hij zich via Wolfsburg wellicht weer omhoog werken en later alsnog bij een topclub uit komen.

Het is zonde dat het zo afloop voor zowel Bazoer als Ajax, had in vorm toch zeker van waarde kunnen zijn. Maar waarschijnlijk is dit gewoon de beste oplossing. Past blijkbaar niet in het huidige Ajax systeem en leek ook de motivatie daardoor niet meer te hebben om uit zijn dip te komen.

11 december 2016 om 07:53

Slimme keus? De enige slimme keus was om te knokken voor zn plek bij Ajax. Als hij net als El Ghazi zn stinkende best had gedaan dan had hij echt wel kansen gehad. Maar meneer is een vluchter geen vechter. Ook in Duitsland gaat die mentaliteit hem parten spelen. Ik zie deze jongen de internationale top nooit halen.

11 december 2016 om 08:01

Ach, je had het kunnen weten bij Bazoer. Toen hij bij PSV als centrale verdediger moest spelen in de jeugd vertrok hij ook meteen met de staart tussen de benen, niet verwonderlijk dat hij dat nu weer zo doet.

11 december 2016 om 08:02

Het is een slimme keuze als je ook een stap naar Juventus of andere topclubs kan maken. Dan zouden we zeker nooit meer wat van hem hebben gehoord, nu heeft hij nog een kans als hij zijn koppie erbij krijgt.

Ik zie daarnaast ook niet zo snel voor wie hij bij Ajax kan spelen. Heeft toch niet het voetballend vermogen van Schone, terwijl dat waarschijnlijk de enige plek op het middenveld bij Ajax is. Daardoor toch ook weinig vooruitzicht op speeltijd (mits in vorm).

11 december 2016 om 08:07

En zou hij bij Wolfsburg dan wel meer perspectief hebben? Ik geloof het niet. Hij moet zorgen dat ie speelt, en als hij zich bij ajax niet in de basis weet te spelen dan zie ik dat nu ook niet gebeuren. Maar misschien dat hij zichzelf met een hoger salaris wel weet te motiveren.

11 december 2016 om 08:35

Hij kiest bewust voor Wolfsburg omdat hij daar waarschijnlijk aan spelen toe komt. Zal ook wel met de technische staf gesproken hebben lijkt me.

11 december 2016 om 08:38

Aangezien Wolfsburg in de degradatie zone hangt zou het best kunnen dat ze wanhopig op zoek zijn naar versterkingen en hem daardoor eerder een kans geven. Het feit dat hij voor Wolfsburg kiest in plaats van rijkere clubs zal ook beteken dat hij daar meer perspectief zag en misschien wel afspraken heeft gemaakt over hoe en wat, wat betreft speeltijd. Dat zijn dingen waar wij geen kijk op hebben.

Hij zal bij Ajax wel gevoeld hebben dat er geen perspectief was voor speeltijd. Anders was hij niet zomaar weg gegaan. Ik denk dat Bosz er goed aan had gedaan hem een paar keer in Jong Ajax op te stellen, El Ghazi bloeide daar ook weer op. Het nadeel voor al die jongens die nu op de bank zitten is dat Jong- Ajax niet meer wordt gebruikt voor speeltijd, maar met grotendeels een eigen selectie werkt. Voorheen zouden dit soort spelers minuten maken in Jong-Ajax, blijven ze in ieder geval lekker voetballen. Nu staan ze allemaal stil en trainen ze alleen maar.

11 december 2016 om 09:40

Lekker makkelijk gezegd dat ie moet knokken voor zijn plek maar je schiet er niets mee op zolang een club maar elf spelers op mag stellen. Hij kan knokken tot hij een ons weegt maar als hij niet in Bosz zijn visie past is het zinloos.

11 december 2016 om 10:20

Watte? Hij doet dagelijks zijn stikkende best, echter heeft de trainer hem niet nodig. Bazoer is ook geen typische Bosz speler. Heeft dus geen nut om te blijven.

Succes Riechedley, ik hoop dat je bij Wolfsburg wel aan spelen toe komt. Maar ook daar zal je moeten knokken voor je plek, want Wolfsburg heeft best aardige middenvelders.

Een verstevigd keuze. Lijkt mij wel moeilijk om een club als juventus af te slaan en een club kiezen waar minder druk om gelijk kampioen te worden is.

11 december 2016 om 08:51

*verstandig

Hij heeft altijd nonchalance in zijn spel waardoor hij de boel vertraagt. Dat stoorde me t meest en daarnaast dat hij in de opbouw vaak terugkaatst en hij niet eens open staat. Zo kan je nooit een snelle opbouw verzorgen.

Voor hoeveel is die verkocht?
of is dat nog niet bekend?

11 december 2016 om 10:20

Er werd over 12 miljoen gesproken. Zal vast ook nog wel doorverkooppercentage bij zitten.
Vind het een bedrag waar ajax naar de situatie gekeken niet eens zo ontevreden over kan zijn.. 12 miljoen voor een bankspeler die geen motivatie meer heeft om zich terug te knokken vind ik een hoop geld.

11 december 2016 om 10:37

Met twintig geïnteresseerde clubs vind ik deze som niet echt hoog. Hij heeft nog een heel lang contract, laat ze maar tegen elkaar opbieden.

Hij is ij ieder geval niet zo dom om puur en alleen voor het geld en de roem te gaan. Dan had hij het Drenthe steegje wel bewandeld.

Ik blijf er bij dat het jammer voor hem is dat het zo gelopen is en ik denk dat Ajaxsupporters hem niet moeten bestempelen als iemand met weinig mentaliteit, want ik geloof niet dat het daar aan ligt. Hij heeft als jonge speler misschien af en toe een mindere keuze gemaakt, want hij wilde te veel. Ajax heeft op zijn positie gewoon te veel spelers en daar is geen andere oplossing voor dan om er een te verlopen. De keuze viel op hem omdat Klaassen gewoon meer scorend vermogen heeft en ook omdat hij meer ervaring heeft, iets waar iedereen om schreeuwde vorig jaar. Daarbij trappelt Donny van de Beek al in de coulissen om de positie over te nemen.
Laten we als Ajaxsupporters hem respecteren, dankbaar zijn voor wat hij ons gebracht heeft en hem een volgende stap in zijn carriere gunnen, zoals we ook gedaan hebben met Vermeer en van der Hoorn.

Jammer dat hij niet voor koeman kiest , zag daar wel mogelijk heden voor hem, hopenlijk komt hij snel op zijn niveau van 1 jasr terug, alleen dan is hij geschikt voor oranje.

Veel te snel de vertrekkeus gemaakt. Gaat het absoluut niet maken in Duitsland. Ik heb het idee dat zijn mentaliteit niet goed is. Je zult toch moeten kunnen knokken voor je plek. In het buitenland zal je sneller aan je lot worden over gelaten. Of hij daar mee om kan gaan, is de vraag. Nee, de toekomst ziet er somber uit voor deze jongen. De foute voorbeelden zijn er helaas in overvloed van jongens die de stap naar het buitenland te snel hebben gemaakt!

Dan kon hij naar Everton of naar Juventus gaan en dan kiest hij voor degradatievoetbal met Wolfsburg...
Onbegrijpelijke keuze van hem.
Had hij vorig seizoen beter naar Napoli kunnen gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren