Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern wil geschiedenis schrijven: 'Dit geeft wel een signaal af'

Laatste update:

In de geschiedenis van de Bundesliga lukte het nog nooit een club om vier jaar op rij kampioen te worden, maar Bayern München probeert daar dit seizoen verandering in te brengen. De ploeg van Josep Guardiola geldt in ieder geval als de topfavoriet voor het winnen van de landstitel en leverde vrijdagavond zijn visitekaartje af, met een overtuigende 5-0 zege op Hamburger SV.

/

Bayern had zich geen betere start kunnen wensen, meent Arjen Robben. “5-0 in de eerste wedstrijd van het seizoen is overweldigend”, zei de Nederlander, die zelf overigens geen aandeel had in de score. “Wanneer je zo begint, geeft dat wel een signaal af naar de andere ploegen.” Volgens Thomas Müller heeft Bayern wel bewezen dat het nog net zo hongerig is als in voorgaande jaren.

Vorig seizoen won Bayern met liefst 8-0 van HSV en het verschil tussen de twee ploegen bleek ook vrijdagavond weer veel te groot. “Ik kom niet zo graag naar München”, stamelde HSV-doelman René Adler. “Voor ons zat er gewoon echt niet meer in.” Bruno Labbadia, coach van HSV, stelde dat zijn ploeg nog ‘ontzettend veel werk’ voor de boeg heeft.

Denk je dat Bayern opnieuw kampioen van Duitsland zal worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof niet dat Bayern veel sterker is als afgelopen seizoen. De andere ploegen hebben zich wel versterkt dus ik voorzie in ieder geval een kleinere voorsprong voor Bayern.
De wedstrijd van gisteren was eerder een teken dat HSV nog net zo zwak is als afgelopen seizoen.

15 augustus 2015 om 12:08

Ze hebben natuurlijk wel twee klasse spelers gehaald in de vorm van vidal en douglas costa. Schweinsteiger is dan wel weg maar vidal kan dat gat opvangen en is ook minder vaak geblesseerd dan Bastian. Ik denk dat bayern weer kampioen wordt met wolfsburg als outsider.

15 augustus 2015 om 12:09

Ik ben het met je eens dat het niveau van HSV weinig tot geen vooruitgang heeft geboekt ten opzichte van vorig seizoen, maar daar tegenover heeft Bayern prima aankopen gedaan in de zin van Vidal en Costa! Denk niet dat enig ander Bundesliga team er met een punt vandoor had kunnen gaan gisteren!

Leuk dat ze zo gemotiveerd zijn maar dat hebben ze geeneens nodig om kampioen te worden. Bespaar de energie maar voor de CL wedstrijden.

Ik zie in Duitsland geen andere ploeg die, een heel seizoen lang, mee kan met Bayern Munchen. Wolfsburg zal het wel weer een tijdje goed doen, maar dan houdt het ook wel op.

De voorspelling dat Bayern weer kampioen wordt is helemaal onnodig. Dat kan eigenlijk niet anders. Zij geven 2,5 keer zoveel geld uit voor hun spelersgroep, als de clubs die achter hun staan in deze rangschikking.

Dus, eigenlijk moeten zij zich schamen als ze niet kampioen worden.

Europees voetbal halen met een budget zoals Augsburg, dat vind ik nog eens een prestatie, in vergelijking is dit veel knapper als dat wat München doet

15 augustus 2015 om 12:43

Lekker makkelijk, clubs als Dortmund hebben de afgelopen jaren over de honderd miljoen betaald aan transfers. Het verschil is dat Bayern het geld goed investeert, en een club als Dortmund gewoon doorslaat zodra ze geld op de bank hebben staan. Miki voor 27.5 miljoen terwijl costa 30 miljoen kostte. Immobile voor 20 miljoen etc etc.

15 augustus 2015 om 12:53

Het is inderdaad voor iedereen makkelijk na te gaan, ja. De rest van je repliek was niet het thema van deze bijdrage.

15 augustus 2015 om 13:25

BVB heeft inderdaad maar matig geinvesteerd, alhoewel bij Miki niet te verwachten was dat hij zo matig zou beginnen. Wat dat betreft zie ik parallellen met het begin van de eeuw, toen Amoroso voor 42 miljoen mark gehaald werd. Als BVB nu ook weer geen CL haalt dan ziet het er financieel al weer wat minder rooskleurig uit volgens mij.

15 augustus 2015 om 13:47

Financieel bestaan 2 plannen voor 2016/17, met en zonder CL deelname. Allebei met het salarishuis van nu. Alleen EL deelname zal minder winst opleveren.

Verder denk ik dat er nog een hoop spelers worden verkocht tot volgend jaar.

Trouwens, BVB is schuldenvrij, hoe zit dat nog met S04. (knipoogje). Ik lees jou antwoord vanavond laat, of morgen ochtend. Ik ga nu langzaam naar het stadion voor de "vooraf" pret. Succes in Bremen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren