Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern verbaast Stevens: ‘Zó veel geld voor een onervaren speler, poeh’

Laatste update:

Joshua Kimmich staat onder contract bij VfB Stuttgart, de club van trainer Huub Stevens. De Nederlandse oefenmeester zal echter niet nader kennismaken met de negentienjarige middenvelder; Kimmich speelt dit seizoen op huurbasis voor RB Leipzig en gaat in de zomer naar Bayern München.

/

Hoewel de clubs geen officiële mededelingen hebben gedaan over de hoogte van de transfersom, geven Duitse media aan dat er zeven miljoen euro gemoeid is met de overstap van Kimmich. Stevens had de belofte na dit seizoen graag welkom geheten bij die Schwaben, maar kan zich neerleggen bij de beslissing om in te gaan op het aanbod van Bayern.

“Als ik het vanuit sportief oogpunt bekijk, had ik graag met Kimmich gewerkt”, geeft de Nederlander aan in gesprek met TZ. “Ik houd ervan om jonge spelers verder te helpen.” Stevens erkent echter dat het in economisch opzicht beter is om het talent te laten gaan. “Zó veel geld voor een voetballer, die nog nooit in de Bundesliga gespeeld heeft. Poeh.”

Vind je dat VfB Stuttgart verstandig gehandeld heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

100% op de pool haha

3 januari 2015 om 22:28

Echt niet :-D

4 januari 2015 om 01:32

Hij is een Duitser, geen Pool

Dit is toch gewoon de transfermarkt kapot maken?
Zoals Stevens al zegt, zeven miljoen voor een speler die alleen iets heeft gepresteerd in het tweede niveau van Duitsland.
Voor dat geld kocht je Maher die zich al bewezen had in de subtop van de Eredivisie...

3 januari 2015 om 22:32

Clubs kunnen tegenwoordig voor zeven miljoen een risico nemen. Moet je na gaan wat die jongen bij Bayern gaat verdienend een jaar tweede Bundesliga. Onrealistisch om te denken dat grootste talenten van Nederland zullen blijven bij topclubs voor goed perspectief en speeltijd. Zon zak geld slaat niemand af.

3 januari 2015 om 22:34

Maher heeft ook bewezen dat die het niveau van bayern niet aan kan misschien heeft die kimlich ofzo wel die potentie

3 januari 2015 om 22:43

Het gaat mij erom dat een speler van 19 die in de tweede Bundesliga zich heeft bewezen even veel waard is als één van de beste spelers op dat moment van de Eredivisie.

3 januari 2015 om 23:04

David Luiz was bij Chelsea ook maar een middelmatige verdediger en toch betaald PSG 50mil. voor hem Bayern is financieel super gezond en kunnen die 7mil. wel riskeren is troewens wel een goeie speler

4 januari 2015 om 01:33

Hij speelt op het hoogste niveau in oostenrijk en speelt daar prima.

4 januari 2015 om 03:48

Josephuis, hij speelt voor RB Leipzig, niet Red Bull Salzburg.

4 januari 2015 om 00:14

Dit is geen verkeerd bedrag hoor.

Voor 7mil. kan men z'n gok wagen en als je ziet wat sommige andere clubs uit geven voor een speler waarvan men nog niet zeker weet of hij het gaat maken. Ik bedoel dan is 7mil. gewoon wisselgeld.

En om nog op die tweede reactie hier van jou terug te komen.

Hoe onbegrijpelijk het ook klinkt. De Eredivisie is over het algemeen gezien (dus als je de 3-4 topclubs eruit haalt) gewoon van een lager niveau dan de 2e Bundesliga.

4 januari 2015 om 12:50

Zeur niet zo. Elke club betaald forse prijzen. So be it. 7 mil is nirt eens zoveel.

Tja Huub,dat is het verschil tussen de nr 1 en bijna nr laatst .... Vooruitzien !

ik hoop voor stevens dat hij dat transferbedrag nog mag investeren, zo niet dan is hij er weg

Tja dit is eigenlijk ook niet van de gewoonte van Bayern. Maar dan willen ze hem wel echt graag hebben en absoluut voorkomen dat hij ergens anders naartoe gaat. Zolang dat af en toe gebeurt is het niet erg. Maar hopelijk worden het geen Chelseatoestanden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren