Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München is woest om nieuws over toptransfer: ‘Dit is de laatste keer’

Laatste update:

Bayern München is niet gediend van het ‘nieuws’ dat media naar buiten brachten over de interesse van trainer Thomas Tuchel in een overstap naar FC Barcelona. Daags na de aankondiging van trainer Xavi dat hij de Catalaanse club aan het einde van dit seizoen gaat verlaten gingen geruchten rond dat de huidige coach van der Rekordmeister graag de opvolger zou worden. Totale onzin, meldt Bayern.

Volgens diverse Duitse media solliciteerde Tuchel openlijk voor de vacature bij Barcelona. Hij zou zich op een evenement voor fans lovend geuit hebben over de Spaanse competitie, en zou gezegd hebben 'nog graag een keer te willen verhuizen'.

Tuchel staat pas sinds maart aan het roer bij Bayern, toen hij de ontslagen Julian Nagelsmann opvolgde. Hij beschikt nog over een contract in de Allianz Arena tot medio 2025.

In een persbericht laat Bayern weten not amused te zijn over de berichtgeving rond Tuchel in de Duitse media. Directeur voetbalzaken Christoph Freund en CEO Jan-Christian Dreesen laten in een gezamenlijk bericht weten klaar te zijn met de geruchten.

“Onze hoofdcoach Thomas Tuchel werd zondag, als onderdeel van een fanclubbezoek, door de supporters gevraagd naar zijn coachingcarrière en zijn eerdere ervaringen in het buitenland bij Paris Saint-Germain en Chelsea.”

“Uiteraard gaf hij antwoord op de vragen. Ook beantwoordde hij algemene vragen van fans over Spanje als voetballand. Over Xavi Hernández en zijn opvolger sprak hij nooit, zoals later ten onrechte werd beweerd.”

"We zullen dergelijke onobjectieve uitspraken tegen onze coach, die altijd van dezelfde plek komen, niet langer accepteren”, zo wordt het statement besloten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Not amused? Zou als Bayern juist blij zijn als je op deze manier van Tuchel af kan komen.

29 januari 2024 om 22:29

Het probleem van Bayern zit dieper dan de coach.

30 januari 2024 om 17:44

Dat dachten ze met Kovac ook. Toen Flick binnenstapte werd het beste Bayern ooit gespeeld.

30 januari 2024 om 13:50

Ook wel weer typisch Bayern dit. Zijn zelf altijd haantje de voorste om geruchten aan te sterken (vertelden bv op een persconferentie dat de familie van Kane hem graag naar Duitsland zagen komen, voordat er überhaupt een akkoord was oid), maar als een medium dan zoiets publiceert over een uitlating die Tuchel schijnbaar tegen een fan heeft gedaan is de wereld te klein. Vind het op veel vlakken een prachtige club, maar op mediavlak vind ik geen club minder dan Bayern. Wat een partij hypocrieten daar zeg...

Wat een drama weer van Bayern. Geruchten zullen er altijd zijn, best is om er niet te veel op te reageren

Wat willen ze er aan doen dan? Die media boycotten?
Bayern publiceert toch wel vaak van deze opvallende statements.
Als grootste club van Duitsland moeten ze niet zo kinderachtig doen. Ze zijn daar gauw op hun pikkie getrapt.
Of komt dit dat ze nu eens niet 10 punten los staan...

29 januari 2024 om 21:25

Als je bepaalde kranten of journalisten boycot zou je misschien een bepaalde verandering in de hand kunnen werken. Bij Liverpool doen/deden ze het met The Sun en dat kan ik me heel goed voorstellen. Als ik trainer was bij Ajax, Feyenoord of PSV zou de Telegraaf geen seconde tegelijk met mij in de mediaruimte zitten..

De onruststokers en degene die willens en wetens onwaarheden verkondigen mogen aangepakt en geweigerd worden wat mij betreft!

30 januari 2024 om 10:25

Het probleem is dat De Telegraaf zo'n besluit dan eindeloos gaat uitvergroten in podcast shows etc. Dan krijg je allemaal andere media die aan spelers gaan vragen wat ze ervan vinden. Terwijl je als coach het liefst rust rond je club hebt.

Geruchten zijn er altijd. Meer dan de helft is nep nieuws. Bayern moet zich niet zo zielig gedragen. Kranten zullen er niet wakker van liggen . Vandaag werd er juist meer bericht over Hans Flick. Barca zou serieus geïnteresseerd zijn in Flick. Denk dat die ook 10x beter past dan een Tuchel. Maar goed zoals ik al zei het blijven kranten.

Weet niet welke vertaalmachine Voetbalzone heeft gebruikt, maar 'onobjectieve' is geen Nederlands. In het Duitse persbericht staat het woord 'unsachlichen' en in het Engelse persbericht 'non-factual', wat vertaalt kan worden als 'niet-objectieve' of 'onware'.

Snap niet hoe die Tuchel zelfs maar steeds genoemd wordt, het is nu niet echt een prijzenpakket. Met psg wordt mijn vrouw ook kampioen

De pers had ook geroepen dat Arteta al rond was met Barcelona. De Arsenal boss schijnt behoorlijk boos te zijn geweest over die onzinpraat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren