Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München wil David de Gea halen voor opmerkelijke rol in selectie

Laatste update:

Bayern München ziet in David de Gea een mogelijke back-up voor Manuel Neuer. Het Duitse BILD meldt woensdagochtend dat der Rekordmeister contact heeft opgenomen met de zaakwaarnemer van de Spanjaard. De Gea is transfervrij sinds zijn vertrek bij Manchester United eerder deze maand.

Bayern is naarstig op zoek naar een nieuwe doelman. Afgelopen seizoen maakten de Duitsers het seizoen af met Yann Sommer als eerste doelman, nadat Neuer in de winterstop geblesseerd raakte tijdens het skiën. De 37-jarige Neuer zou nog steeds gezien worden als eerste doelman, maar het is de vraag in hoeverre hij hersteld van zijn kwetsuur. Deze voorbereiding heeft Neuer nog geen minuut meegedaan bij de landskampioen. Sommer zou daarnaast in de nadrukkelijke belangstelling staan van Internazionale, waardoor er behoefte is aan een nieuwe keeper.

Zo komt United uit bij de Gea, die deze zomer bij United werd vervangen door André Onana. De 45-voudig international van Spanje stond sinds 2011 onder contract bij the Red Devils, maar moest deze maand onverwachts vertrekken bij United. De club had al een akkoord met De Gea over een nieuw contract, maar trok de aanbieding later weer in, alvorens de doelman een lager salaris aan te bieden dan al was afgesproken. Niet veel later kondigde De Gea via Instagram zijn vertrek bij United aan en werd Onana gehaald als vervanger.

Fabrizio Romano meldde eerder al dat Bayern ook interesse heeft getoond in Brentford-doelman David Raya. De 27-jarige Spanjaard speelt sinds de zomer van 2019 voor the Bees en heeft nog een contract voor één jaar. Tottenham Hotspur toonde ook belangstelling in Raya, maar de Londenaren zijn inmiddels in zee gegaan met Guglielmo Vicario als opvolger voor Hugo Lloris. De Fransman mag deze zomer vertrekken bij the Spurs.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opmerkelijke rol? Dacht dat die gehaald werd als spits of mascotte door deze titel..., maar blijkt gewoon als 2e keeper met een kans om dit seizoen wellicht 1e keeper te mogen acteren. Toch niet zo heel opmerkelijk rol als je het mij vraagt.

26 juli 2023 om 14:01

Echt hè, gewoon weer misleiding. Tweede keeper is gewoon logisch.

26 juli 2023 om 14:26

Dit platform doet er alles aan om clicks te krijgen. Echt te triest gewoon.

26 juli 2023 om 15:23

Ik dacht dat ze hem keeperstrainer wilden maken.

26 juli 2023 om 18:57

Hahaha ik dacht net hetzelfde !!

Zo opmerkelijk is het toch niet, als Neuer nog helemaal niet fit is? Overigens dacht ik dat Bayern voor die Mamardashvili ging, gaat dat niet meer door?



Hopelijk blijft Raya bij Brentford. Brentford heeft een goede ploeg, maar vooral de eerste elf zijn enorm goed, niet voor niets dat ze afgelopen jaar zo goed hebben gepresteerd met de GOAT Ivan Toney(roze bril). Ze moeten de boel wel bij elkaar houden, want in de breedte zijn ze erg kwetsbaar. Volgens mij heeft Brentford met Verbruggen van Anderlecht al wel aan een opvolger gedacht.

Edit: Flekken naar Brentford natuurlijk.

26 juli 2023 om 14:07

Verbruggen is naar Brighton. Flekken is naar Brentford inderdaad.

26 juli 2023 om 14:09

Verbruggen is volgens mij wel naar Bournemouth. Noppert is naar Brentford.

26 juli 2023 om 14:17

Fout. Ed De Goey is naar Barnsley, Henk Timmer naar Birmingham City.

26 juli 2023 om 14:17

Verbruggen is naar Brentford, Fred Grim naar Brighton.

Zo opmerkelijk is het toch helemaal niet? Zoals aangegeven is het maar de vraag in welke staat Neuer nog terugkeert dus De Gea maakt gewoon kans om als eerste keeper gehaald te worden.

Het meest opmerkelijke aan dit hele verhaal is de titel

Lijkt mij een merkwaardige keus van Bayern. Juist voor het spel dat ze willen spelen heb je een voetballende keeper nodig. En dan kom je aan met de Gea…

26 juli 2023 om 14:12

Heb je de 1e zien gelezen? Bayern München ziet in David de Gea een mogelijke back-up voor Manuel Neuer.ik weet het niet hoor, maar David de Gea op de bank hebben, dat zou fantastisch zijn, ondanks dat hij voetballend minder is. Een doelman van het kaliber de Gea op de bank is een droom voor heel veel clubs.

Ik geloof er niks van dat de Gea op de bank wil zitten, lijkt me eerder een broodje app verhaal.

26 juli 2023 om 14:15

Ja dat heb ik gelezen. Ik weet niet of het je is opgevallen maar Neuer is al 37 en is elk seizoen wel een paar maanden eruit. Dan speel je dus met de Gea. Voor de basis van Bayern komt die tekort.

26 juli 2023 om 14:19

\de Gea komt in mijn ogen echt niet te kort voor Bayern.maar goed, jij denkt dat een keeper van het kaliber ter Stege Courtois, becker etc als 2e goalie willen fungeren? Die denken niet, oh Neuer is 37, speel wel wat wedstrijden. Zulke keepers willen elke wedstrijd spelen,dan is de Gea een prima goalie om te halen als 2e doelman en als 2e doelman voor Bayern is hij zeker wel goed genoeg.

Heel opmerkelijk zijn nieuwe rol als keeper..

Toen ik de titel las dacht ik dat ze hem willen aanstellen als schoonmaker of chefkok.
Maar tweede keeper is voor mij geen verassing, laat staan opmerkelijk.

Deze keeper moet gewoon nog bij een grootmacht keepen, als ik interviews zou ik toeslaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren