Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern München intensiveert nog dit weekeinde gesprekken met Rulli’

Laatste update:

Bayern München wil de gesprekken met het management van Gerónimo Rulli nog dit weekeinde intensiveren, zo weet BILD zaterdag te melden. De kampioen van Duitsland moet eerste keus Manuel Neuer nog enkele maanden missen en zag back-up Yann Sommer onlangs naar Internazionale vertrekken. Hierdoor wordt er vaart gemaakt met het aantrekken van een nieuwe keeper. Florian Plettenberg van Sky Sports meldde woensdag al dat Bayern de onderhandelingen met het kamp-Rulli had geopend.

Volgens BILD denkt Bayern in het geval van Rulli aan een huurdeal voor een seizoen. De Argentijnse doelman ligt in Amsterdam vast tot medio 2026, met de optie op een extra jaar in de Johan Cruijff ArenA. "Intern staat Rulli er heel goed op bij Bayern, vooral door zijn prestaties bij Villarreal", zo wist Plettenberg woensdag nog te melden. Het is onduidelijk hoe de Ajax-doelman zelf aankijkt tegen de interesse vanuit München.

Ondertussen lijkt Kepa geen optie meer te zijn voor Bayern. De doelman van Chelsea heeft der Rekordmeister in gesprekken laten weten dat hij een voorkeur heeft voor een transfer naar Real Madrid. De Spanjaard wil naar verluidt graag weer in eigen land spelen en verwacht na het langdurige wegvallen van Thibaut Courtois regelmatig aan spelen toe te komen bij de Koninklijke. Real Madrid denkt als vervanger van de Belgische keeper eveneens aan Bono, die dus ook serieus in beeld is bij Bayern.

De doelman van Sevilla en Marokko leek eerder deze week niet meer in beeld te zijn bij Bayern, maar de situatie is volgens BILD inmiddels veranderd. De grootmacht uit Zuid-Duitsland wil de gesprekken met Bono zelfs intensiveren, net als in het geval van Rulli. Het lijkt er niet op dat Sevilla de Marokkaan wil verhuren, waardoor Bayern met een transfersom over de brug dient te komen. De routinier (32) beschikt in Spanje over een ontsnappingsclausule van 50 miljoen euro, al het niet zeker of Sevilla vasthoudt aan dat bedrag.

Rulli
Rulli werd eerder deze zomer nog in verband gebracht met een terugkeer bij Villarreal, daar hij het niet naar zijn zin zou hebben bij Ajax. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat erkende dat de Spaanse club zich heeft gemeld, maar dat er van een transfer totaal geen sprake is. De verwachting is dat Rulli zaterdagavond gewoon een basisplaats heeft bij Ajax, dat het nieuwe seizoen in de Eredivisie opent met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Vind jij Gerónimo Rulli goed genoeg voor Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bayern heeft blijkbaar na kane dus geen geld meer over voor een echte topkeeper

12 augustus 2023 om 17:32

Zou jij voor een paar maanden een absolute topkeeper gaan kopen?

12 augustus 2023 om 17:54

Naja Neuer heeft ook niet het eeuwige leven, en zeker na zo'n blessure is het ook zijn leeftijd (37) maar de vraag of die z'n niveau weer helemaal gaat halen. Dan kan het met het oog op de toekomst niet zoveel kwaad om een jongere topkeeper te halen.

Zie dit alleen gebeuren als Rulli verkocht wordt of er een mega huursom komt. Verhuren is voor Ajax niet echt interessant.

12 augustus 2023 om 17:28

Inderdaad. Verkopen met winst en Olij oppikken of gewoon Rulli houden. Niks verhuren. Bij verkoop en aantrekken Olij Gorter een jaartje naar Sparta. Mag Olij het in Amsterdam gaan uitvechten met Ramaj. Lijkt mij voor iedereen een prima deal.

12 augustus 2023 om 17:38

Zelfs met gesloten portefeuille zou ik akkoord gaan. Vind het geen Ajax keeper en ook geen topper.

Voor een paar miljoen er bij zijn er ongetwijfeld betere keepers te halen zijn. Overigens vind ik Olij ook een prima keeper maar twijfel of hij het internationale niveau dat Ajax nastreeft aankan.

Wat moeten ze toch met Rulli. Geen slechte keeper maar dit is toch geen Bayern niveau. Zo veel betere keepers

12 augustus 2023 om 17:29

Tja ze zoeken eigenlijk een iets betere 2e keeper die bij de start kan spelen en vervolgens logischerwijs achter Neuer in de pikorde komt te staan. Voor de toekomst hebben ze Nübel nog. Snap best dat ze dan nu in de vijver Rulli en Bono vissen. Overigens zou ik Navas pas een geweldige optie vinden voor ze.

12 augustus 2023 om 17:32

Ze hebben neuer. Deze is nu geblesseerd dus willen ze een 2e keeper. Je kan wel een top keeper halen maar wat doe je dan als Neuer terug is dan wil een topkeeper niet banken..vandaar dat ze waarschijnlijk ook willen huren.

Niet laten verhuren verkopen of niet en als hij gaat ajax gelijk olij halen.

Riulli verkopen aan Bayern, Bono naar Ajax, iedereen tevreden.

12 augustus 2023 om 17:28

Waarom zou Bono naar Ajax willen? Kan echt wel hoger dan Ajax lijkt me. En dit is niet denigrerend of provocerend bedoeld.

12 augustus 2023 om 17:44

Nieuwe omgeving wellicht? Zie het ook niet gebeuren verder maar keepers blijven lastig, zie geen topclub komen voor Bono nu. Zeker als Real voor Kepa gaat.

12 augustus 2023 om 17:45

Vraag me af Bono is een goeie keeper. Op een of andere redenen ziet de huidige trainer het niet im hem zitten.

12 augustus 2023 om 17:55

Stond gister gewoon in de basis tijdens de competitie start.

12 augustus 2023 om 18:42

Bounou is meer dan 22 miljoen waard. Als Real niet voor hem wil betalen dan waarom zou Ajax dan zoveel geld neerleggen voor een 32-jarige keeper...

Huren? Hou op hoor. Waarom zou een club hun eerste keeper verhuren. Als er nou een mega talent aan zat te komen die beter dreigt te worden dan kan het, maar dat is totaal niet het geval.

Nou prima, toch niet echt een absolute topper gebleken voor Ajax. Doorschakelen nu. Ben benieuwd of Ramaj dan gelijk basis gaat staan.

Wegdoen en Maduka Okoye ophalen bij Watford. Die is met zijn 1,97m imo beter geschikt als keeper dan Rulli, die ik toch niet echt overtuigend vind keepen.

12 augustus 2023 om 18:47

Okoye vind ik ook een hele goeie keeper veel beter als Olij.

Rulli verhuren moet je als Ajax nooit doen. Het is notabene je eerste keeper. Alleen koop, tussen de 10 en 15 miljoen

Alsn rulli zongraag weg zou willen, waarom zou Ajax hem dan verhuren? Laat Bayern hem maar kopen, voor een beste som. Is pas een jaar bij Ajax en Ajax heeft meteen een probleem op te lossen.

Prima toch, weg ermee. Je hebt nog Gorter, die nieuwe GK van Frankfurt, Pasveer en ook nog Setford. Snap de noodzaak voor een keeper niet

12 augustus 2023 om 17:33

Gorter….pffff daar win je toch de oorlog niet mee

12 augustus 2023 om 17:38

Maar Rulli gaat toch niet weg? Tenminste dat zei je laatst nog. Dat de media wel eens iets beters kan verzinnen dan deze geruchten. Of ben je inmiddels beetje bijgedraaid?

Nee joh! Dit is toch niet de keeper die je verder brengt…..

Op basis waarvan zouden ze bij Bayern denken dat er ook maar één club geïnteresseerd is om hun eerste keeper voor een jaartje te verhuren aan hen? Laat ze Nübel maar terughalen.

Bayern heeft super goedkoop Gravenberg gehaald, en zelfs Mazraoui voor nop aangetrokken. Dan kan Bayern nu mooi wat extra munten neertellen, zo flak voordat het seizoen begint. Het Zuid-Amerikaanse kamp in Ajax is dan zo goed als compleet verdwenen, en dat kun je goed zien aan de huidige prestaties.

Jongens zie dit als een test.
Kalm laat je niet gek maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren