Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern München grijpt naast Nederlander ondanks sturen privéjet

Laatste update:

Denso Kasius vervolgt zijn loopbaan bij Bologna, waar een contract tot medio 2026 voor hem klaarligt. FC Utrecht ontvangt ruim drie miljoen euro voor de negentienjarige verdediger, een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot richting de vier miljoen euro. Bayern München probeerde zaterdag op het laatste moment nog een stokje te steken voor de Kasius-deal van Bologna, maar dat leverde niet het gewenste resultaat op.

Kasius arriveerde zaterdag samen met zaakwaarnemers Wesley Verhoek en Frank Schouten in Bologna om de laatste details rondom de tussentijdse transfer af te ronden. Bayern deed volgens Voetbal International een laatste poging en was zelfs bereid een privéjet naar Italië te sturen, om zo Kasius hoogstpersoonlijk naar Zuid-Duitsland te brengen. De jonge verdediger was echter niet gevoelig voor de geste van der Rekordmeister. Hij geloof samen met zijn begeleiders namelijk in het verhaal van Bologna en trainer Sinisa Mihajlovic. De kans op speeltijd bij de Italiaanse club is aanzienlijk, zo klinkt het.

Van de tribune bij Jong Utrecht tot target van Leverkusen: ‘Het is snel gegaan’

De aanwinst van Bologna sprak vorig jaar met Voetbalzone over zijn razendsnelle ontwikkeling.Lees artikel

Door de interesse van Bayern pakte Bologna door en zaterdagavond werd er een akkoord bereikt met Utrecht, dat Kasius in de eerste helft van dit seizoen verhuurde aan FC Volendam. De verdediger verlaat De Galgenwaard zonder een minuut te hebben gemaakt voor het elftal van trainer René Hake. Volendam, dat als koploper op jacht is naar promotie naar de Eredivisie, ontvangt een eerder al afgesproken percentage als compensatie.

Kasius gaat bij Bologna samenspelen met landgenoten Mitchell Dijks en Jerdy Schouten. De kersverse aanwinst van de Italianen werd vorig jaar door het Duitse Sky nog in verband gebracht met Bayer Leverkusen. Hij vond het mooi om te horen, vertelde de back in september in een interview met Voetbalzone. "Het is allemaal heel snel gegaan in het afgelopen halfjaar. Je moet geduldig blijven, hard werken en dan komt je kans vanzelf wel. Dan moet je zorgen dat je daar klaar voor bent. Dat heb ik gedaan", zei Kasius. Hij sprak de ambitie uit om met Volendam te promoveren naar de Eredivisie en dacht nog niet te veel aan zijn terugkeer in Utrecht. "We gaan zien hoe het gaat lopen. Ik kijk nu alleen naar dit seizoen en Utrecht komt daarna wel weer."

Maakt Denso Kasius met Bologna de juiste keuze?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moedige keuze Bologna boven Bayern hoor je niet vaak!

30 januari 2022 om 14:21

Sportief gezien de beste! Kan alleen maar groeien.

3 miljoen is heel netjes voor Utrecht!

30 januari 2022 om 15:30

2.4 voor utrecht. Gaat 6 ton naar Volendam.

Een totaal onbekende speler voor mij. Maar wellicht komt dat omdat ik ook niet de KKD volg. Is dit volgens Fc Utrecht en Fc Volendam fans een terechte transfer? Zit er veel potentie in deze jongen?

30 januari 2022 om 13:54

Ik ken hem alleen van FM waar het voor Eredivisie een meer dan redelijk talent is. Je zal er de Champions League niet mee winnen, maar toch een complete back volgens mij.

30 januari 2022 om 14:25

Een jonge, talentvolle, snelle back. Grappig verhaal: speelde deze zomer nog 2vs2 tegen hem bij een club in de buurt van Delft!

Aardige kerel en heel erg down to earth. Leuk om te zien dat hij ineens zichzelf in de picture heeft gespeeld vanaf de KKD.

30 januari 2022 om 15:16

Same ken m ook echt niet.

30 januari 2022 om 15:33

Snelle kerel met verwoestend schot.

Vind het wel apart verhaal. Speelt niet eens bij Utrecht, maar pakt een transfer naar Italië? En kost ook 3 mln. Heeft Utrecht het dan niet goed aangepakt? Of is dit juist goed aanpakken?

3 miljoen voor een speler die nog niet eens i het eerste van Utrecht heeft gespeeld is gewoon heel netjes. Maar toch blijf je met het gevoel 'wat als' en hij over 2 jaar misschien wel 6 a 7 miljoen waard zou zijn. Verder is dit financieel goed voor ons. We hebben verder niet veel spelers waar we binnen afzienbare tijd goed op zullen verdienen. Ramselaar, Maher en douvikas daargelaten.

30 januari 2022 om 14:08

Als hij nu in het eerste had gespeeld had hij denk ik al 6 waard geweest. Mooie transfer maar deels ook aantal miljoen gemist volgens mij.

Tot zover de casus Kasius-deal.

Ik weet niet hoe het zit qua concurrentie bij Bologna maar anders lijkt het mij een verstandige keus wat kans op speeltijd betreft. Wel bijzonder dat hij bij Utrecht klaarblijkelijk niet goed genoeg bevonden is, hoe kan dat?

Idioterie trouwens om voor één persoon of een kleine groep mensen een prive-jet te laten vliegen, dan ben je imo niet goed bezig.

31 januari 2022 om 01:48

"wel bijzonder dat hij bij Utrecht klaarblijkelijk niet goed genoeg bevonden is, hoe kan dat?"
Hij is op zijn 16de vanaf ADO naar Utrecht gekomen, en speelde al vrij snel in Jong Utrecht.
Daar heeft hij 7 wedstrijden gespeeld voordat Utrecht hem aan Volendam verhuurde, ze hebben toen wel zijn contract verlengt tot 2024. Dus Utrecht zag het wel degelijk in hem zitten. Doordat er in Jong Utrecht best veel geschoven wordt, was de kans op spelen bij Volendam echter groter. Op de rechtsback positie heeft Utrecht met Ter Avest en vd Maarel twee spelers die Kasius er op dit moment niet zomaar uit zou spelen.(hoewel de meningen daarover wel zullen verschillen) En 4 miljoen voor een wisselspeler is een kans die FC Utrecht natuurlijk nooit laat liggen.

31 januari 2022 om 09:33

Aha, bedankt voor deze informatie en nu is het mij duidelijk...👍

Met andere woorden, een soort van Sven Botman verhaal voor Utrecht. Het is inderdaad een mooi bedrag voor een wisselspeler en ik ben benieuwd hoe ver hij het kan/zal schoppen.
Bologna lijkt mij met kans op speeltijd op niveau een betere keuze dan Bayern. Bologna staat ruim boven de degradatie streep dus handhaving zal wel goed komen..

Je zou toch meteen Bayern meldden dat je niet en nooit in de toekomst voor die club uit wilt komen die nadat je een reis maakt naar je bestemming nóg zo'n milieubelastende machine jouw kant op wilt sturen. Het bezit van privéjets in 2022 is echt te gek voor woorden.

Overigens leuk om te horen dat Wesley Verhoek nu zaakwaarnemer is. Toch wel een van de mooiste (hier in betrekking tot zijn spel) voetballers die ik heb zien spelen, en leuk dat hij nu ook jongens uit de omgeving begeleidt.

Wat mij het meest opvalt van heel dit verhaal, huhhh? Watt?? Wesley Verhoek spelersmakelaar?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren