Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern lost trainersvraagstuk op met contract tot 2023

Laatste update:

Hansi Flick blijft hoofdtrainer van Bayern München. Der Rekordmeister maakt vrijdagmiddag bekend dat de oefenmeester een nieuw, tot medio 2023 doorlopend contract heeft getekend. Flick nam eerder dit seizoen als assistent op interim-basis de taken van de ontslagen Niko Kovac over. De 55-jarige coach heeft sindsdien een dusdanig goede indruk gemaakt dat hij definitief de touwtjes in handen krijgt.

Bayern werd de afgelopen maanden in verband gebracht met verschillende trainers. De namen van onder meer de werkeloze Mauricio Pochettino en Ajax-coach Erik ten Hag passeerden de revue in Duitsland, maar met Flick kiest de Duitse grootmacht ervoor om de oplossing in de eigen gelederen te zoeken. De voormalige middenvelder streek afgelopen zomer neer in de Allianz Arena als assistent van Kovac en nam begin november het stokje over. Na een succesvolle beginperiode werd eerder al bekendgemaakt dat Flick sowieso het seizoen af zou maken.

Nagenieten: Vliegensvlugge Kingsley Coman raakt op stoom bij Bayern München

“Ik verheug me erop om samen met mijn staf en het elftal aan de komende uitdagingen te beginnen. De gesprekken met Karl-Heinz Rummenigge, Oliver Kahn en Hasan Salihamidzic zijn zeer voorspoedig verlopen en er was van beide kanten veel vertrouwen. We hebben samen de richting bepaald die we de komende jaren in willen slaan. Ik weet zeker dat we samen veel kunnen bereiken”, reageert Flick zelf op zijn contractverlenging.

Van de vijftien Bundesliga-wedstrijden die Bayern sinds het aantreden van Flick heeft gespeeld, werden er twaalf met een overwinning afgesloten. De regerend landskampioen gaat daardoor wederom aan kop van de Duitse competitie en heeft momenteel een voorsprong van vier punten op nummer twee Borussia Dortmund. Of en wanneer het seizoen afgemaakt gaat worden is vanwege de uitbraak van het coronavirus nog niet duidelijk. In de Champions League werd de heenwedstrijd van de achtste finales met 0-3 gewonnen van Chelsea. De return is echter voor onbeperkte tijd uitgesteld.

Een goede keus van Bayern München?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Goed van Bayern. De beste man heeft uitstekend gepresteerd met niet eens het beste materiaal (ivm blessuregevallen). Hoe zal het dan wel niet gaan als iedereen fit is volgend seizoen...

Hopelijk betekent dit dat Ten Hag wat langer bij Ajax blijft.

3 april 2020 om 17:31

Kan ook zijn dat ten hag naar BVB gaat.

3 april 2020 om 17:35

Favre doet het daar volgens mij prima. Tegen Bayern is normaliter toch geen kruid gewassen en van PSG kun je nu eenmaal een keer verliezen.

3 april 2020 om 18:54

Als je zoals vorig seizoen de titel uit handen geeft tegen een zwak bayern, doe je het toch niet prima naar mijn idee.

Top! Zeer tevreden over hem, met graag met jonge spelers & laat mooi voetbal zien!

3 april 2020 om 17:37

Wel nadelig dat Sane nu waarschijnlijk niet wilt komen. Ze hadden daarom beter Tuchel of Ten Hag kunnen aanstellen, zodat iedereen tevreden zou zijn met komst van Sane. Ik als City fan zal natuurlijk niet klagen, tenzij dit betekent dat Sane transfervrij vertrekt in 2021. Dat zou natuurlijk klote zijn, want Sane kan nog steeds niet z'n contract bij City willen verlengen natuurlijk, ondanks het scenario dat Bayern afhaakt om Sane aanstaande zomer. Dan hoop ik dat City, Sane nog kan slijten aan een Psg, Real Madrid, Barcelona of eventueel zelfs een BPL club om alsnog een goede transfersom te verdienen aan Sane en daarmee te verkopen dat hij gratis de deur uit wandelt.

3 april 2020 om 17:55

Ja klopt, flick wilt liever werner & havertz... zou city sané verkopen binnelands ? Nee he? Ik zie sané mss wel verlengen of naar Spanje gaan... PSG ook een optie als Neymar gaat

Heeft het prima opgepakt, dus niet zo heel gek dat hij een beloning krijgt met een definitieve aanstelling. Al vind ik 3 jaar best lang. Ik had 2 seizoenen gedaan en dan kun je altijd nog verlengen.

Nu dat Bayern hem heeft beloond met een langdurige contract, moeten ze hem alleen nog overhalen om 100% voor Sane te gaan. De geluiden dat hij liever Havertz en Werner wil hebben klinken steeds luider. En dat bevalt mij niet zo. Havertz vind ik ok, maar niet werner ten koste van Sane. We doen in alle competities mee en daarvoor heb je een brede selectie nodig. Op dit moment beschikken we enkel over Coman, die nog is van glas is, en Gnabry als vleugelspelers. Muller op de flanken is dramatisch en Werner is geen echte vleugelspeler die zijn directe tegenstander opzoekt en wegspeelt. Als je Sane Gnabry Coman en eventueel Davies in je gelederen hebt dan zit je goed. Havertz kan dan volgend jaar Mueller vervangen als AM.

3 april 2020 om 17:37

Werner is ijskoud. Zulke spelers houden ze bij Bayern in de regel ook wel van. Teveel artiesten met een gebruiksaanwijzing hoeven ze volgens mij niet.

3 april 2020 om 17:37

Helemaal met je eens, alleen zou ik ook zorgen dat ze kimmich weer RB zetten. Daar is die 1 van de betere van de wereld. Dan kun je op het middenveld alaba, thiago of goretzka neerzetten.

3 april 2020 om 19:36

Bayern heeft volgens mij als doelstelling dat ze de grootste Duitse talenten voor zich hebben spelen. Dan moeten ze die drie alle drie halen.

Logisch besluit. De resultaten zijn tot nu toe erg goed en er lijkt een goede band te zijn tussen Flick en de selectie. De selectie is al aardig in balans en herbergt waanzinnig veel kwaliteit. Een tweede spits achter de oudere Lewandowski en een alternatief voor de vaak geblesseerde Coman zouden eventueel nog welkom zijn. Icardi is een garantie voor doelpunten en zal niet te veel kosten... dat zou een sensatie kunnen worden!

Ik vind het een steen goede zet op dit moment, die man laat jeugd door komen en geeft ze de kans. Het plezier straalt er van af en de spelers zitten hartstikke goed in hun vel. Het moet nog blijken hoe het gaat als het een paar wedstrijden niet zo goed gaat, maar deze coach doet het prima. Hoop dat hij Zirkzee kansen blijft geven.

Goed besluit!! Doen erg goed onder hem. En wake up people Sane en Werner zijn totaal andere spelers. Ten eerste Sane is al 10 maanden ofzo geblesseerd. En Werner heeft maar liefst 21 goals en 8 assists gemaakt dit seizoen voor Leipzig als spits in 24 duels. Zolang Lewan nog bij Bayern zit heeft amper zin om Werner halen en op bank zetten. Die zelfde Werner die Bayern eerder al voor 25 miljoen kon kopen en toen niet overtuigd was....

Prima keuze van Bayern! Ik snap niet dat zo’n tactisch en communicatief onbenul als Ten Hag genoemd wordt bij topclubs. Ik vraag mij echt af of zo’n clubs zitten te wachten op Ten Hag. Hij heeft per ongeluk vorig seizoen boven verwachting gepresteerd met Ajax maar of dat aan hem lag. Tijdens de nederlaag tegen AZ zag je pas echt dat hij gewoon geen idee heeft wat hij moet doen.

En terecht. Heeft het goed gedaan. In de championsleaque speelde ze geweldig en er zat echt wel een finale plek in. Goed besluit

Top, geen miljoenen in de maand uitgeven aan een coach terwijl je er zelf een meer dan bekwame hebt zitten, die bovendien Duitser is. Goeie keuze als je het mij vraagt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren