Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern lijdt verrassende nederlaag in enige winterse oefenwedstrijd

Laatste update:

Arjen Robben heeft zaterdag zijn langverwachte rentree gemaakt bij Bayern München. De aanvaller kwam na rust in het veld tijdens de oefenwedstrijd tegen Karlsruher SC. Opvallend genoeg ging de koploper van de Bundesliga onderuit bij de ploeg die uitkomt op het tweede niveau: 2-1. Het was tevens de enige oefenwedstrijd van Bayern deze maand.

/

Boubacar Barry nam na zestien minuten de eerste treffer in het Wildparkstadion voor zijn rekening. Vijf minuten later maakte Arturo Vidal met een heerlijke inzet al de gelijkmaker: 1-1. Aan beide kanten werd na rust volop gewisseld en dat kwam de wedstrijd niet te goede. Jerome Boateng moest in de 73e minuut aan de noodrem trekken en liet Bayern met tien man achter.

Dimitrij Nazarov benutte de toegekende strafschop en bezorgde de nummer negen van de 2. Bundesliga daarmee een verrassende maar uiteindelijk niet onverdiende overwinning: 2-1. Het was het eerste duel van Bayern sinds de aankondiging van het zomerse vertrek van Guardiola. Bayern, dat Rafinha zaterdag geblesseerd zag uitvallen, hervat de Bundesliga vrijdag tegen Hamburger SV.

Denk jij dat Bayern München dit seizoen nog de koppositie zal kwijtraken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahahaha Boateng rood en verloren! Bayern gaat de afgrond in!

einde tijdperk bayern.

16 januari 2016 om 19:19

Guardiola exit!!!

16 januari 2016 om 19:20

Haha het is een oefenwedstrijd !! Waar baseer je dat op dan ? Blijft fantasche ploeg die gewoon kampioen word

16 januari 2016 om 19:35

T was sarcasme....

Ze verliezen een oefenpotje en gelijk gaan mensen schreeuwen: dit komt niet meer goed, einde tijdperk Bayern. Alstublieft, als de competitie en champions league begint dan staan alle koppies weer op scherp en dan is er niks aan de hand. Des al niettemin een nederlaag die ze niet mogen lijden.

16 januari 2016 om 18:48

Ehm... Sarcasme is je vreemd?

16 januari 2016 om 19:29

Whahaha is die kicken dan!

16 januari 2016 om 20:02

Mensen kunnen best achterlijk zijn ja, dus zou me niks verbazen als mensen het echt zouden denken. En als het hier niet wordt gezegd dan denken ze het wel. Praatjes als: guardiola zit er met z'n kop niet bij. Geheid dat dat door mensen hun kop gaat ja.

16 januari 2016 om 21:48

Nog serieus er op ingaan ook. Hou je trots😉

17 januari 2016 om 07:58

Eerste nederlaag van dit seizoen? Dan neem je die reacties toch niet serieus...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren