Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bayern heeft me gehaald omdat ik een van de besten in Duitsland ben’

Laatste update:

Bayern München telde in januari een bedrag van 35 miljoen euro neer om Benjamin Pavard in de zomer te kunnen overnemen. De centrumverdediger annex rechtsback toonde zich tijdens het WK in Rusland aan het grote publiek: hij scoorde uit een heerlijke volley in de achtste finale en had een belangrijk aandeel in de wereldtitel van Frankrijk. Toch denkt Pavard niet dat Bayern hem vanwege zijn zondagsschot op het WK heeft aangetrokken.

De getalenteerde Fransman kreeg een vijfjarig contract voorgeschoteld en begint aankomende zomer vol zelfvertrouwen aan zijn avontuur in München: “Bayern heeft me niet gekocht vanwege dat ene schot”, verzekert de miljoenenaankoop in gesprek met Canal Football Club. “Ze hebben me gehaald omdat ik een van de beste verdedigers in de Bundesliga ben. Ik kan goed verdedigen en ben daarnaast technisch goed onderlegd.”

De 23-jarige Pavard, met VfB Stuttgart verwikkeld in een hevige degradatiestrijd, steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken: “Na het winnen van het WK ben ik ambitieuzer dan ooit. Ik heb nooit getwijfeld aan de transfer naar Bayern München. Een andere club is nooit bij me opgekomen. Je zegt simpelweg geen ‘nee’ tegen deze club. Het is de grootste club van Duitsland en ze winnen altijd veel prijzen.”

Voor de huidige werkgever van Pavard, dit seizoen goed voor 25 duels in competitieverband, zijn het zware tijden. VfB Stuttgart bezet de zestiende plaats in de Bundesliga en moet daardoor ernstig rekening houden met play-offs. Na de beschamende 6-0 nederlaag tegen FC Augsburg van afgelopen zaterdag werd trainer Markus Weinzierl de laan uitgestuurd.

Benjamin Pavard is 35 miljoen euro waard

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op het WK vond ik hem niet bepaald een bijzondere speler. Mooi schot tegen Argentinië, maar iemand anders had het minstens net zo goed kunnen doen. Verder kijk ik geen wedstrijden van Stuttgart, maar als je onderdeel bent van een verdediging die twee dagen geleden 6 doelpunten om de oren heeft gehad van Augsburg, zou ik toch wel op mijn uitspraken letten.

22 april 2019 om 18:16

Dit dus, ja. Vind hem nou niet bepaald een wereldtopper of iets.

22 april 2019 om 18:40

Er word zo makkelijk afgegeven op deze knul maar het is gewoon een sobere verdediger, erg goed en nog erg talentvol. Denk dat hij nog velen zal doen verbazen komend seizoen!
De 35 miljoen geïnvesteerd in hem vind ik beter te verklaren dan de 80 in Hernandez!

22 april 2019 om 20:29

Ik kijk ook geen wedstrijden van Stuttgart, maar dat met die zes tegendoelpunten zegt me vrij weinig. Ajax kreeg zes tegengoals tegen Feyenoord, Real Madrid kreeg er vier tegen Ajax. Dat betekent ook niet meteen dat De Ligt of Varane koekenbakkers zijn.

Vergeet ook niet dat deze jongen op het WK als rechtsback speelde, terwijl hij normaal gesproken centraal speelt. Over het algemeen heb ik best wat positieve geluiden over hem gehoord bij Stuttgart, dus de potentie zal er denk ik wel zijn.

23 april 2019 om 01:00

Op het WK was hij verdedigend meer gelukkig dan goed. Ik snap niet wat Bayern met hem wil. Dit joch stapt op de vreemdste momenten in en dekt op de gekste momenten door.

Waarom zijn franse spelers zo vol van zich zelf. Ribery, griezman, evra en deze jongen. Straks roept ie over een jaar dat hij de goude bal moet krijgen..

22 april 2019 om 18:41

Ze hebben wat weg Weg van Nederlanders :-) zonder dollen, deze jongen is niets bijzonders

Ik zou het volledige interview wel eens willen zien, maar als hij dit echt zo gezegd heeft dan lijkt het me een verschrikkelijk typetje.
Bewijs jezelf nou eerst maar eens. Eerst zeggen dat je een van de beate verdedigers bent en vervolgens een zin later staat er dat je met 6-0 op je broek krijgt.
Ik ben benieuwd of hij uberhaupt continue het eerste elftal haalt.

22 april 2019 om 19:24

Voetbalzone heeft er wel een handje van om alles er zoveel slechter of arroganter neer te zetten. Ik denk dat het wel mee zal vallen

Met 6-0 op de broek krijgen en dan dit zeggen... Ik vond hem op het wk nou ook niet heel bijzonder, maar ik hoop dat hij het tegendeel kan bewijzen volgend seizoen.

Dat hij er unerhaupt mee bezig is.. stuttgart heeft het al zo zwaar. Richt je eerst even op je huidige cluppie lijkt mij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren