Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern blijft complete deceptie bespaard in spectaculaire tweede helft

Laatste update:

Bayern München heeft in zeer beperkte mate geprofiteerd van de uitglijder van Borussia Dortmund tegen Schalke 04 (2-4) van zaterdag. De koploper van de Bundesliga kon de voorsprong op BVB vergroten tot vier punten, maar kwam zondagavond niet voorbij nummer zeventien 1. FC Nürnberg: 1-1. Daarom is het gat nu twee punten, met nog drie duels te gaan. Bayern mocht nog blij zijn met de puntendeling, want in de blessuretijd miste Nürnberg een penalty.

Voor het eerst sinds de Champions League-wedstrijd tegen Benfica van 27 november, waarin hij geblesseerd raakte, behoorde Arjen Robben weer tot de wedstrijdselectie van Bayern. Hij bleef de hele wedstrijd op de bank zitten. De bezoekers wilden optimaal profiteren van de nederlaag van Dortmund, terwijl Nürnberg al bijna zeker lijkt van degradatie. Bayern wist Nürnberg in de openingsfase echter niet de wil op te leggen. Hoewel de bezoekers veel balbezit hadden en Nürnberg werd teruggedrongen op de eigen helft, duurde het even voordat er serieuze kansen ontstonden om de score te openen.

Uit een standaardsituatie volgde het gevaarlijkste moment van de eerste helft: vanaf circa 23 meter krulde David Alaba een vrije trap via doelman Christian Mathenia tegen de lat. De keeper kende even daarna weinig moeite met een inzet van Robert Lewandowski. Joshua Kimmich vroeg zeven minuten voor rust tevergeefs om een penalty na contact met Ewerton en Sven Ulreich werd niet serieus getest door Mikael Ishak, waardoor het voor rust bij 0-0 bleef. Na rust duurde het echter niet lang voordat de ban werd gebroken.

Aan de linkerflank gingen Sebastian Kerk en Tim Leibold de combinatie met elkaar aan, waarna eerstgenoemde met een voorzet kwam. Eduard Löwen schoot recht op Ulreich, maar in de rebound vond Matheus Pereira vanbuiten het strafschopgebied de verre hoek. Robben bleef op de bank, maar twee andere invallers eisten na de 1-0 de aandacht op bij Bayern: Mathenia tikte een vrije trap van James Rodríguez tegen de lat, alvorens Serge Gnabry op aangeven van Kingsley Coman de gelijkmaker verzorgde. In de blessuretijd beging Alphonso Davies een overtreding op Georg Margreitter, maar Leibold schoot op de paal uit de daaropvolgende penalty. Aan de overzijde faalde Coman nog in een één-op-één-situatie.

Wordt Bayern München dit seizoen kampioen van Duitsland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi voorbeeld van een clown als coach die volledig teert op het talent van zijn spelersgroep. Kan niet wachten tot Kovac weg is.

28 april 2019 om 20:11

Hoorde op een of andere roddelsite dat Bayern kovac wilde vervangen voor Ten Hag. Hoop niet dat dit waar is, iemand meer info?

28 april 2019 om 20:12

Er zal ongetwijfeld interesse zijn, en als Bayern het echt zou willen zou ik Ten Hag persoonlijk bij Bayern afzetten maar zie het helaas niet direct gebeuren. Misschien als Bayern de Bundesliga niet wint en ook de Dfbpokal finale verliest dan ze dan voor Ten Hag gaan.

28 april 2019 om 20:15

Ten Hag mag voor mij komen op voorwaarde dat Salihamidzic de eer voor zichzelf houdt. Ajax kan zomaar Ten Hag verbieden naar Bayern te gaan van zodra de Bosniër zich weer misdraagt richting andere clubs.

28 april 2019 om 22:11

En waarom zou je Ten Hag persoonlijk afzetten bij Bayern? Beetje rare opmerking haha.

Wordt nog spannend maar Bayern moet dit afmaken.

28 april 2019 om 20:07

Leipzig uit is een garantie op puntverlies en als in de overige 2 wedstrijden Bayern niet heel snel op voorsprong komt dan zal Kovac het wel eigenhandig om zeep helpen met zijn " tactische" ingrepen. Ronduit genant om hem zo onder de druk te zien bezwijken.

28 april 2019 om 20:13

Wat zou jij anders doen dan?

28 april 2019 om 20:17

Beginnen met niet paniekerig wisselen wanneer het niet hoeft. Kovac schoot zichzelf enorm in de voet door paniekerig te wisselen in de rust.

29 april 2019 om 11:26

Kovac maakte gewoon weer een fout door met Martinez te beginnen en Muller als rechtsbuiten. Muller kan alleen nuttig zijn wanneer die achter Lewandowski begint. Gnabry hoort ten alle tijden te starten. Martinez moet je in dit soort potjes tegen defensieve ploegen gewoon lekker laten banken. Speel dan met James, Thiago en Goretzka. Veel meer creatieviteit en diepgang.

Het is dat ik Dortmund niet alles zie winnen, maar oh wat is Bayern aan het shaken dit seizoen. Die gaan ook niet winnen in Leipzig. Worden nog paar spannende weken.

Nog steeds spannend!! Volgende speelronde Bremen-Dortmund en Bayern thuis tegen Hannover maar daarna Bayern nog uit bij Leipzig. Hoop heel hard dat Dortmund als nog kampioenschap pakt

28 april 2019 om 20:06

Dortmund had 9 punten voorspong en dus in eigen hand! Eigen schuld dikke bult!!

28 april 2019 om 20:14

It ain't over till the fat lady sings... We gaan 't zien. Veel plezier en succes komende weken

28 april 2019 om 20:38

Ja en het is toch ook eigen schuld van Bayern dat ze zover achter zijn gekomen?

28 april 2019 om 20:55

Helemaal gelijk! Maar dortmund mocht dit nooit meer weggeven.

Haha, wat een slotfase joh. Nurnberg die een penalty mist, en Coman die in de allerlaatste minuut nog een 1 op 1 kans mist. Wat zal die ziek zijn de komende dagen. Had Bayern hier naar de titel kunnen schieten.

Volgens mijn wilt Bayern ook geen kampioen worden. Het is dat Dortmund twee pittige uitwedstrijden nog heeft, want ook Bayern moet nog uit naar Leipzig en krijgen nog Eintracht Frankfurt op bezoek, wat ook een lastige pot gaat worden voor ze. Kortom, het blijft nog spannend.

Dit is enkel nog spannend voor de niet-volgers van de Bundesliga. Ik heb daar totaal geen boodschap aan. Als dit zo verder gaat verliest Bayern en de gehele Bundesliga de aansluiting met de Europese top.

Kovac bewijst nogmaals dat hij niet geschikt is voor de trainersfunctie. Hoeness is de eindverantwoordelijke dat hij aangesteld werd. Nu wil hij dat Kovac blijft in geval van 2 behaalde titels...

28 april 2019 om 20:32

Het is te hopen dat wij de bekerfinale verliezen en met 1 punt verschil kampioen worden. Dan vliegt Kovac eruit en worden er nog wat serieuze versterkingen gehaald. Hoenes moet ook gewoon stoppen. Als de Bundesliga nog mee wil doen met de Europese top, dan zullen ze drastisch moeten investeren.

28 april 2019 om 20:36

Jezus, hoe genant is het dat je hoopt dat je eigen club naast prijzen grijpt. Wat is dat treurig zeg.

Het is trouwens tegenstrijdig om zowel op de spelersgroep af te geven en te zeggen dat er serieuze versterkingen nodig zijn, en anderszijds op Kovac af te geven. Want qua punten heeft Bayern een goed seizoen.

28 april 2019 om 20:50

Het is ook meer dat bayern lelijk voetbal speelt en een 2-1 stand te lopen te verdedigen. Ook speelt dortmund gewoon indrukwekkend maar lopen steeds te choken als de titel dichterbijer is.

28 april 2019 om 21:56

Dortmund speelt al weken zwak hoor.. ze speelden indrukwekkend maar al weken niet meer..

Het is voor Bayern te hopen dat Bremen een resultaat haalt tegen Dortmund, want in deze vorm verliest Bayern gewoon in Leipzig. Wat was dat van Coman op het einde..? Die had daar het kampioenschap moeten beslissen.

Meevaller voor Dortmund, zeg. Verliezen ook teveel punten dit Bayern. Kan nog spannend worden. Dacht dat dit wel makkelijker zou lopen..

Verdienden ook geen overwinning, wat een vertoning alweer onder kovac, triest! Hoe haalt die het in zijn hoofd om goretzka op de 10 te laten starten & müller rechts voor ipv met gnabry te starten die altijd speelt... triest

28 april 2019 om 20:58

James lijkt mij ook beter op 10 dan goretzka

28 april 2019 om 21:55

Kovac speelt liever met lopers dan voetballers...

Ach, nu mag Bayern er zelfs nog 1 gelijkspelen. Die worden wel kampioen.

Dortmund choked veels te veel, dus dat gaat gewoon nog goedkomen voor bayern.

28 april 2019 om 20:57

Net zoals de club in je naam haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren