Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayer Leverkusen verwent Peter Bosz met galavoorstelling

Laatste update:

Bayer Leverkusen heeft vrijdagavond opnieuw indruk gemaakt in de Bundesliga. De formatie van trainer Peter Bosz won aan de hand van uitblinker Julian Brandt, die goed was voor twee doelpunten en twee assists, ruim bij het FSV Mainz 05 van Jean-Paul Boëtius: 1-5. Het betekende voor Leverkusen de derde competitieoverwinning in vier duels onder Bosz, die met zijn ploeg is opgeklommen naar een vijfde plaats in de Bundesliga. De achterstand op RB Leipzig bedraagt vier punten, al heeft die ploeg nog wel een wedstrijd tegoed.

Leverkusen boekte vorig weekend tegen Bayern München (3-1) zijn tweede overwinning in drie duels onder Bosz, maar het goede gevoel dat men overhield aan die wedstrijd, verdween afgelopen dinsdag alweer in het bekerduel met tweededivisionist Heidenheim (2-1 nederlaag). Bosz kreeg voor het bezoek aan Mainz wel goed nieuws uit de ziekenboeg: toptalent Kai Havertz bleek fit genoeg om te starten, nadat hij tegen Bayern nog geblesseerd uitviel. Bij Mainz begon voormalig Feyenoorder Boëtius in de basiself en hij stond na twee minuten voetballen aan de basis van de eerste grote kans van de wedstrijd.

Boëtius had een fraaie steekpass in huis op Aarón Martín, die vervolgens bij de tweede paal oog had voor Jean-Philippe Mateta. De Fransman kon vrij uithalen, maar stuitte uiteindelijk op doelman Lukas Hradecky. Het spel golfde in een aantrekkelijke openingsfase op en neer en het was uiteindelijk Leverkusen dat in de vijfde minuut als eerste wist te scoren. Na gestuntel in de defensie van Mainz wist Kevin Volland Karim Bellarabi te bereiken, waarna de flankspeler op doel schoot. Het schot van Bellarabi leek snelheid te missen, waardoor Wendell uiteindelijk het laatste zetje gaf: 0-1. Mainz had daarna slechts vier minuten nodig om de gelijkmaker op het scorebord te brengen: Robin Quaison liep een door Alexander Hack verlengde hoekschop van dichtbij binnen.

Het eerste kwart van de wedstrijd speelde zich in een werkelijk moordend tempo af. Leverkusen had na de gelijkmaker niet lang nodig om zich te herpakken, want Havertz zorgde na twintig minuten spelen alweer voor de 1-2. Het toptalent schoof de bal beheerst binnen na een voorzet vanaf de linkerflank van Brandt. De ploeg van Bosz oogde in defensief opzicht soms kwetsbaar, maar maakte indruk met frivool aanvalsspel. Bellarabi teisterde in minuut 29 na voorbereidend werk van Brandt het aluminium, alvorens Brandt een minuut later zelf alsnog voor de 1-3 tekende. Hij combineerde met Volland en rondde oog in oog met Florian Müller uiteindelijk beheerst af. Daarmee was de koek in de eerste helft nog niet op voor de bezoekers: op slag van rust scoorde ook Bellarabi nog door na een assist van opnieuw Brandt raak te schieten in de verre hoek.

Na de onderbreking kwam de overwinning geen enkel moment meer in gevaar voor Leverkusen. Leon Bailey had al vroeg in de tweede helft kunnen scoren na voorbereidend werk van Bellarabi, maar doordat de aanname van de Jamaicaan te wensen overliet, kon hij zijn schot uiteindelijk niet op doel krijgen. Na ruim een uur zorgde uitblinker Brandt alsnog voor het vijfde doelpunt van Die Werkelf. De middenvelder draaide na een inspeelpass van invaller Julian Baumgartlinger fraai weg van een verdediger, waarna hij net als bij 1-3 een combinatie aanging met Volland. Brandt kreeg de bal opnieuw terug van de spits en schoof vervolgens beheerst raak. Leverkusen speelde het duel daarna rustig uit en kende zo een prima generale repetitie voor de Europa League-wedstrijd van aankomende donderdag in Rusland tegen Krasnodar.

Eindigt Bayer Leverkusen dit seizoen bij de eerste vier in de Bundesliga?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch jammer dat hij er dan in de beker uit ligt. Maar goed, als hij zo door gaat krijgt Bosz Leverkusen wellicht nog wel naar de CL, en dat zou al mooi zijn.

8 februari 2019 om 22:26

Zal mooi zijn als je in de EL rondom de halve finale kan komen en nog de top 4 haalt in Duitsland. Laatste prijs van Leverkusen is inmiddels alweer ruim geleden.

9 februari 2019 om 08:30

Haha, lekkere reactie hieronder. Ik ga geen spelers vergelijken en daarna doe je het wel. Leverkusen heeft echt toppertjes, maar het is echt geen klasse beter. Ik denk zelfs dat PSV gelijkwaardig aan Leverkusen is.

Tja ik zei het meteen al Bosz en Leverkusen gaat een succes worden. Hij heeft natuurlijk ook geweldig materiaal om zich heen. Ik las net ergens in het live meepraten dat Havertz bijna op het niveau zit van Frenkie De Jong. Ten eerste snap ik niet waarom elke speler met een Ajax speler vergeleken moet worden en ten tweede is Havertz gewoon verder in zijn ontwikkeling. Sowieso zal dit Leverkusen normaliter een klasse sterker zijn dan Ajax. Bosz heeft met die 5 voorin gewoon geweldig materiaal. Ik hoop dat we nog top 4 nog halen. Leipzig en Frankfurt zijn niet de minste concurrenten.

8 februari 2019 om 22:46

Leverkussen is echt geen klasse beter dan Ajax en dat zeg ik als Feyenoorder. Ajax is verder dan leverkussen 100%

8 februari 2019 om 22:53

Kijk anders even na de Europese prestaties en de Uefa ranking. Ik ga die discussie niet eens aan. Maar buiten De Ligt, die linksback en de Jong zal ik er niemand inzetten.

8 februari 2019 om 23:00

UEFA ranking? Volgens mij staan ze daar ongeveer gelijk toch? Waar ook al uit blijkt dat qua Europese prestaties ze elkaar niet zoveel ontlopen. Denk dat beide clubs aardig aan elkaar gewaagd zijn. Al snap ik eigenlijk niet waarom nou onder bijna elk topic Ajax weer genoemd moet worden...

8 februari 2019 om 23:06

Klopt heb het nagekeken. Ajax staat er zelfs boven. Maar goed nogmaals. Top 2 halen in Nederand is makkelijker dan top 4 in Duitsland. Als je dan kijkt in de CL vanaf 2010. Hebben ze van de 5 edities 4 x overwinterd. Dat is gewoon een prima prestatie. Al zal het huidige Ajax er misschien niet heel veel voor onder doen. De laatste jaren is Ajax altijd minder geweest, niet voor niks dat Milik bij Ajax een ster was, en bij ons iets van 3e/4e spits.

8 februari 2019 om 23:12

Wat is dat nou voor rare vergelijking? Toen was ie ook een stuk jonger. Ik denk trouwens dat Ziyech ook basis zou staan bij Leverkusen. Verder staat milik nu basis bij Napoli die zeker beter is dan Leverkusen. Wist je trouwens dat een aantal jaar geleden De Jong niet in de basis stond bij Willem II maar nu wel bij ajax. Willem II is dus beter dan Ajax? Daarentegen heb je in Duitsland meer CL plekken dan in NL.

8 februari 2019 om 23:14

Milik zal er helemaal niet instaan. Die is net zo houterig als Alario. Volland is gewoon de betere van de 2. Ziyech zal wel veel spelen, maar ik zie hem Brandt of Havertz er niet uitspelen.

8 februari 2019 om 23:21

Wat een kromme vergelijking. Milik heeft zich bij Ajax gewoon uitstekend ontwikkeld. Heeft er dit seizoen voor Napoli ook al 12 inliggen. Of wil dat zeggen dat de Serie A en Napoli niks voorstelt?

8 februari 2019 om 23:24

De Serie A stelt zekers wat voor. Qua niveau vergelijkbaar met de Bundesliga. Ik zeg alleen dat ik Milik er niet in zal zetten. Maar dat is mijn mening toch? Milik zal voor Ajax overigens de perfecte spits zijn.

8 februari 2019 om 23:47

Nee je brengt het niet als een mening maar als feiten. Als je zo "inside " the club bent regel je toch even een wedstrijd tussen Ajax en Leverkusen!?

9 februari 2019 om 01:06

1. Het huidige Ajax is echt niet minder dan Leverkusen. Sterker nog ze zijn op dit moment beter. De UEFA ranking is ook niet van belang, want die is op het verleden gebaseerd.
2. De Bundesliga is helemaal niet gelijk aan de Serie A. De Bundesliga is namelijk samen met de spaanse de beste competitie van Europa. Nee niet de media geile PL. Milik had er inderdaad bij Leverkusen niet in gestaan. Niet omdat Leverkusen betere spitsen heeft, maar betere spitsen voor het huidige spelsysteem. Milik is trouwens nooit een ajax ster geweest, maar gewoon een spits. Dolverg had onder bosz echter 100% bij het het huidige Leverkusen in de spits gestaan.

9 februari 2019 om 01:11

Dat mensen Milik onderschatten ben ik wel gewend, maar hem houterig noemen... dan moet ik toch twijfelen of je hem ooit hebt zien spelen.

9 februari 2019 om 02:22

gast ik snap niet hoe je in 1 uur tijd zo veel onzin bij elkaar hebt kunnen lullen, echt.

9 februari 2019 om 03:15

Leverkusen is echt niet zwakker, kijk eens naar die spelers. Snap trouwnes niet waarom Ajax hier wordr bijgehaald?

En Musi, als je er niet tegen kan dat dr Pl sterker is en sterker aan het worden is kun je beter niets zeggen. Je hebt ongelijk en zet jezelf voor schut.

10 februari 2019 om 19:49

Je had de ranking niet eens bekeken en dan ga he zeggen ga de discussie niet eens aan. Doe je huiswerk eerst goed en discussie aangaan is gewoon heel normaal.

8 februari 2019 om 22:47

Als niet iedere speler met Ajax spelers vergeleken moet worden hoezo vergelijk jij Leverkusen dan met Ajax, is dat niet een beetje hetzelfde. Bosz heeft zeker een mooie selectie om mee te werken dat wel maar per definitie een klasse beter gaat me ook wat ver ( al is Ajax de laatste tijd niet echt in zijn beste vorm )

8 februari 2019 om 22:57

Omdat dat vrij vervelend is dat op een Duitse topic bij live meepraten Ajax er weer bijgehaald moet worden. Bijna net zo vervelend als die Zermatt die alles koppelt aan Liverpool en City. Als het aan hem had gelegen had Liverpool nu 300 contractspelers gehad.

9 februari 2019 om 02:39

Dit heeft niets te maken met live meepraten. Gewoon een wedstrijd verslag.

8 februari 2019 om 22:49

Het lijkt me nogal vreemd om Frenkie de Jong (een speler die door het merendeel van de geïnteresseerde clubs werd gezien als een belangrijke schakel tussen de verdediging en het middenveld) te vergelijken met Kai Havertz (een speler die duidelijk een meer offensieve rol vervult op het middenveld). Misschien dat het daarom wat vreemd is om te stellen dat Frenkie de Jong minder ver is in zijn ontwikkeling dan Kai Havertz, de Nederland is namelijk in korte tijd uitgegroeid tot een bijna onmisbare schakel op het middenveld in Oranje terwijl Kai Havertz duidelijk nog niet zo'n rol heeft in het Duitse nationale elftal. Natuurlijk heeft de Duitser overduidelijk meer concurrentie op zijn positie, maar denk dat je de ontwikkeling van Frenkie de Jong tekort doet door te stellen dat Havertz verder is in zijn ontwikkeling. Overigens neemt het niet weg dat ik enorm kan genieten van dit Bayer Leverkusen en spelers als Brandt, Havertz en Paulinho (speelt nu nog niet veel, maar let maar op; dat wordt nog genieten geblazen als hij eenmaal speelminuten gaat krijgen). Heb het ook al in zijn periode bij Ajax gezegd... Het was ontzettend lang geleden dat ik oprecht geniet van een Nederlandse club. En bij Bayer Leverkusen en in zijn eerste maand bij Borussia Dortmund zie je toch weer vlagen van dat voetbal terugkomen. Met afstand de beste Nederlandse oefenmeester op dit moment!

8 februari 2019 om 22:56

Tja concurrentie van spelers als Kroos, Ozil, Goretzka, Gundogan, Muller, Reus, Khedira, Weigl etc is wel wat anders dan een Strootman of De Roon. Daarnaast is Havertz 2 jaar jonger dan De Jong. Die jongen heeft laatst al paar keer meegedaan bij het Duitse elftal en zal op het volgende EK ook gewoon de spelverder zijn.

8 februari 2019 om 23:05

De roon is gwn echt een goede speler hoor. Ook een vd redenen dat waardoor atalanta het middenveld in handen heeft. Strootman is niet veel meer, maar dat kun je eerlijk gezegd tegenwoordig ook over muller zeggen.

8 februari 2019 om 23:11

De Roon zal bij Duitsland de ballen op het veld mogen gooien. Die hebben op die positie gewoon 10-15 betere spelers noemen. En voordat je vraagt wie, hier heb je de namen: Gundogan, Goretzka, Kroos, Can, Weigl, Rudy, Meyer, Kimmich, Demirbay, Dahoud, Neuhaus, Meier, Eggestein, Demme etc.

8 februari 2019 om 23:17

Natuurlijk is de concurrentie heviger voor Havertz dan voor De Jong, daarom draag ik dat ook zelf in eerste instantie al als argument aan. Toch ben ik het niet helemaal met je eens. Frenkie de Jong is op dit moment een dragende speler voor een club die overwintert in de Champions League en een land dat zich plaatst voor de halve finale van de Nations League. Ondanks dat ik het met je eens ben dat Bayer Leverkusen qua niveau vergelijkbaar is met Ajax (zo niet hoger mag worden aangeslagen) kan je niet ontkennen dat Frenkie de Jong met zijn ploeg duidelijk meer heeft bereikt dan Kai Havertz op dit moment. Dat zal voor een groot gedeelte liggen aan de leeftijd, maar ook aan de explosieve ontwikkeling die Frenkie de Jong in het laatste anderhalf jaar heeft doorgemaakt.

Wat is trouwens jouw oordeel over Paulinho tot op heden? Dat was naar mijn mening een talent van het kaliber Gabriel Jesus of Vinicius Junior. Razendsnel, heeft op zeer jonge leeftijd al oog voor de positionering van zijn teamgenoten, sterke dribbel en bovenal een waanzinnig schot in de benen. Hoopte stiekem dat Barcelona hem vast zou leggen, maar met Bayer Leverkusen heeft hij een geweldige keuze gemaakt met het oog op zijn ontwikkeling als speler.

8 februari 2019 om 23:17

Want dat zijn alle cvm's? Als je op positie valt 2/3 ook weg. Verder gwn logisch dat Duitsland meer opties heeft, veel groter land. Tot slot vind ik een paar spelers, zoals rudy echt niks speciaals. Dat Duitsland heerlijke talenten heeft staat vast.

8 februari 2019 om 23:21

Vind hem nog een beetje tegenvallen als ik eerlijk ben. Je kunt duidelijk zien dat het een speler is met enorm veel flair en snelheid, maar het komt er nog niet helemaal uit. Denk echter wel als Bailey vertrekt dat je dan de ideale opvolger al in huis hebt. Die jongen komt er wel, maar moet duidelijk nog wennen aan het Duitse voetbal. Over 1/2 jaar met wat meer body en andere aspecten die ontwikkelen wordt dat gewoon een sensatie in de Bundesliga.

8 februari 2019 om 23:35

Misschien dat Paulinho wel erg vroeg vertrokken is bij Vasco da Gama. Het is natuurlijk niet niks om op 17-jarige leeftijd van Brazilië naar Duitsland te verhuizen met meteen op topniveau te moeten presteren. Weet niet precies hoe de situatie bij Vasco da Gama was, maar het leek me geen gek idee om nog twee jaar in Brazilië te blijven voetballen. Je ziet bij spelers als Neymar dat ze daar op langere termijn echt van profiteren. Maar goed, aan talent ontbreekt het niet en denk dat Bayer Leverkusen met hem goud in handen heeft.

Moet eerlijk zeggen dat ik niet erg vaak Braziliaans voetbal kijk (onder andere door de onhandige tijden en het feit dat mijn prioriteiten inmiddels elders liggen), maar normaliter kan ik wel redelijk inschatten welke talenten gemaakt zijn voor de top. Had dat gevoel bij Gabriel Jesus bijvoorbeeld, dat wordt gewoon een absolute topspits. Vinicius Junior heeft nog stappen te maken op gebied van spelinzicht, rust en overzicht, maar is natuurlijk gemaakt voor de absolute top. Paulinho durf ik wel in dat rijtje te scharen. Potentiële wereldspeler! En als ik dan toch namen aan het noemen ben... Lautaro Martínez en Kasper Dolberg. Zou ik blind durven kopen als topclub.

9 februari 2019 om 12:20

Neuhaus, rudy en demme zijn echt wel vergelijkbaar of zelfs minder dan de Roon hoor. Kijk even hoe hij zich tegen Frankrijk liet zien, hoe ging dat voor Rudy ook alweer?

8 februari 2019 om 22:49

De aanval is werkelijk waar om van te smullen, en Tah is ook echt een beest. Maar normaliter een klasse beter dan Ajax is wel heel overdreven. Waar baseer je dat op? Leverkusen schommelt inmiddels als heel lange tijd tussen de subtop en middenmoot van de Bundesliga en doet steevast onder voor clubs als M'gladbach en Leipzig. Ook obv prestaties in Europa de laatste jaren kan het niet gebaseerd zijn

8 februari 2019 om 22:55

Als Leverkusen CL speelt overwinteren ze altijd nagenoeg (4 van de laatste 5x). En dat vanaf 2010. Daarnaast is CL voetbal halen in Duitsland 10x zo zwaar als in Nederland. Ajax heeft volgens mij voor het eerst in ruim 10 jaar weer een overwinterd toch? Vind de arrogantie daarom vrij hoog. Helemaal als je ook nog eens in een hele matige poule zat.

8 februari 2019 om 23:01

Rechtsom of linksom kan je zien dat je wat tegen Ajax hebt. Waarom? Heeft die club je wat misdaan? Welke arrogantie? En waarom weer vergelijken of aanzetten tot deze discussie?

8 februari 2019 om 23:03

@elphenomeno

tegen Bayern speelde Ajax erg goed vind ik. tegen Benfica was het een stuk minder maar behaalden ze wel twee keer een uitstekend resultaat wat knap is. tegen Real Madrid zullen gaan zien van wat voor kaliber Ajax in Europees verband is. ik ben benieuwd

8 februari 2019 om 23:08

Ik heb geen hekel aan Ajax. Maar mensen die Ajax hoger dan Leverkusen inschatten mogen van mij wat vaker na de Bundesliga kijken. Bayern, Dortmund, Leverkusen en Leipzig zijn gewoon sterker (op papier). En zeer waarschijnlijk ook in de praktijk. Ajax zal ergens bij het niveau van Frankfurt, Hoffenheim en Gladbach zitten. Totaal geen schande, maar ik kan niet begrijpen waarom Ajax zo hoog wordt ingeschat? Je wordt straks gewoon weer 2e in een flutcompetitie, tegen Real verwacht ik geen stunt en de beker is een troostprijs. Het kan niet zo zijn dat zon ''geweldige'' club al bijna 5 jaar niks wint.

8 februari 2019 om 23:13

Cl halen in Nederland is moeilijker dan in Duitsland. Hier spelen ze nog voorrondes in Duitsland niet.😉

8 februari 2019 om 23:15

Klopt voorrondes tegen Steau Boekarest, Rapid Wien, Nice en Kopenhagen kan inderdaad heel lastig zijn voor sommige ploegen. Ik weet dat je reactie sarcastisch was, maar ik kan het niet laten om hier even op te reageren.

8 februari 2019 om 23:20

Wel grappig dat leipzig dan onder 2 clubs van dat niveau zijn geëindigd in de el...

8 februari 2019 om 23:23

Klopt met een B team, omdat ze met de EL geen cent verdienen. Algemeen bekend dat grote ploegen in topcompetities de EL niet serieus nemen. Volgend jaar zal Leipzig overigens gaan vlammen met Nagelsmann. Het grappige is dat Salzburg er 2x van wint, maar dat Leipzig als soort van straf even de 2 beste spelers wegkoopt (haidara, Wolf).

8 februari 2019 om 23:27

Nouja als we het toch over het verleden gaan hebben, hoeveel CL’s heeft Ajax en hoeveel heeft Leverkusen er? Sorry maar wat boeit mij het wat ze 5 seizoenen geleden gemaakt hebben, Ajax is op dit moment gewoon een maatje te groot

8 februari 2019 om 23:47

Tja vind het persoonlijk een beetje zielig kwa beleid, maar aan de andere kant zijn dat wel 2 heerlijke talenten. Ben vooral fan van haidara echt een super all round speler die ergens in afrika is gescout. Die was toch gwn op een amateur veld gescout wat ik toen had begrepen?

8 februari 2019 om 22:56

Wat denk je zelf? We leven in Nederland en dan kijken we naar onze eigen clubs. Dan is het logisch dat je kijkt naar de grootste club uit ons land. Dit is namelijk de graadmeter, oftewel de meetlat. Niet zo raar dus dat mensen andere clubs en de bijbehorende spelers spiegelen aan Ajax.

En je doet nu ook zelf aan vergelijken. Je geeft namelijk aan dat Havertz verder is in zijn ontwikkeling tov Frenkie. Blijkbaar is ook hij een meetlat. Dat is ook logisch als je opgepikt wordt door Barca voor 86 miljoen en waar de gehele Europese top achteraan zat. Kosten noch moeite werden gespaard voor Frenkie.

8 februari 2019 om 23:08

serieus he havertz is op alle fronten veel beter en verder dan de jong, waren wss ajax fans, man man man

8 februari 2019 om 23:22

Havertz is echt een heerlijk talent, maar stop met vergelijken. De jong is een totaal ander type speler met andere primaire taken. Je kunt ze gwn niet 1 op 1 met elkaar vergelijken en de ene beter vinden hierom

8 februari 2019 om 23:27

Vergelijken gebeurt altijd. Ronaldo met Romario. Cristiano met Messi. Zidane met Ronaldinho. Pele met Maradona. Xavi met Iniesta. Maldini met Nesta. Dat zal altijd blijven gebeuren in de voetbalwereld. En dat maakt voetbal ook speciaal. Ieder heeft zo zijn eigen voorkeur. Mijn vader vind Cruijff de beste ooit, mijn buurman Maradona, mijn beste kameraad Messi en ik zeg dat ik R9 de beste vind. Uiteindelijk is zoiets voornamelijk gebaseerd op eigen voorkeur en een soort van verbondenheid met een speler en/of club.

8 februari 2019 om 23:44

Een klasse beter ? Op basis van wat ? Volgens mij staat Ajax in de 8e finale, Leverkusen ook?

8 februari 2019 om 23:57

Bosz deed het de eerste wedstrijden bij Dortmund ook alleraardigst, dus ik wacht nog even af voor ik mn mening geef. Gun hem absoluut het beste hoor.

9 februari 2019 om 01:15

Lekker relevant of Ajax beter is dan Leverkusen. Volgens mij spelen ze niet tegen elkaar. Clubs zijn ook niet te vergelijken. Je zou wel kunnen zeggen: Ajax is de club met de mooie geschiedenis die langzaam terugkrabbelt. Leverkusen is een degelijke club die het prima doet in een goede competitie.

Met Brandt, Tah, Havertz en Bailey heeft Leverkussen toch wel een paar talenten die ze voor vele miljoenen gaan doorverkopen. Heerlijk spel onder Bosz vandaag.

Bosz is een kanjer van een trainer.
Ajax had met hem dit seizoen '94/'95 kunnen evenaren

8 februari 2019 om 23:15

Overdrijven is ook een vak zeg. Onder bosz werde ze ook geen kampioen. Het is geen wonder trainer hoor.

8 februari 2019 om 23:26

Hahahaha! Jaja, want Schone is net Davids, Tadic is niks minder dan Overmars en Dolberg heeft hetzelfde talent als Kluivert. Nog 5 noemen? U bent niet helemaal lekker.

Had Bosz toch graag bij AZ gezien in de aanval op de "traditionele top drie". Dan maar een duurdere coach en ook een kans op (inter)nationaal suc6..... enorme potentie maar gebrek (nog) aan lef ......

8 februari 2019 om 22:42

Echt serieus bij het vorige topic ook zo'n bericht, als ik jouw berichten zo lees zou ik bijna gaan denken dat az een europese subtopper is...

8 februari 2019 om 22:45

Az had toch geen schijn van kans gehad om Bosz aan zich te binden.

8 februari 2019 om 22:46

Alsof hij dat zou willen. Had hem graag bij Feyenoord gezien, zo lust ik er nog wel een paat

8 februari 2019 om 22:50

Gozer heeft Dortmund gecoacht en zit nu bij Leverkusen. Wat heeft Bosz bij AZ te zoeken? Dat is hetzelfde als Guardiola na Everton gaat of Klopp na Villarreal. De beste coaches zitten altijd bij de grote ploegen. Nou vind ik Bosz zekers nog niet van het niveau Guardiola, Simeone of Klopp. Maar ik vind het knap hoe die het elftal van Leverkusen neerzet. Ik heb het al vaker gezegd, zet je Brandt en Havertz op het middenveld dan kun je elke wedstrijd domineren. Met Bellarabi en Bailey op de flanken heb je dan genoeg diepgang en snelheid. Geen een trainer durfde het , maar Bosz doet het gewoon. Het is een risisco maar het werkt. Bij Dortmund heeft die gewoon pech gehad dat de sterspelers weg wouden, dat Reus geblesseerd was etc. Daarnaast met Castro, Yarmolenko, Philipp, Sokratis, Toprak, Toljan en Schmelzer ook niet bepaald topmateriaal. Als je het Dortmund van nu ziet met Sancho, Paco, Larsen, Delaney, Witsel, Hakimi, Diallo, en Akanji loopt er gewoon veel meer kwaliteit rond. Daarnaast is Reus het hele jaar fit geweest en speelt ook Gotze steeds weer beter.

Haha wat een waan van de dag hier weer hoor. Kan me nog herinneren dat Bosz bij Dortmund ook de eerste paar wedstrijden zeer goed begon, maar vervolgens naar een paar maanden toch de laan uit werd gestuurd. Zullen we wachten totdat het seizoen voorbij is voordat we gaan concluderen of Bosz bij Leverkussen past?

9 februari 2019 om 01:06

Dit dus. Twee wedstrijden verliezen en ze staan met een beetje pech weer op plek 8. De subtop staat erg dicht op elkaar in DE, laten we nog een paar wedstrijden afwachten voordat we weer de loftrompet gaan afsteken.

9 februari 2019 om 07:15

Volgens mij was de spelersgroep debet aan de slechte prestaties van Bosz bij Dortmund.
Volgens mij vonden ze dat ze te hard moesten werken en dat ze geen vertrouwen in het systeem hadden.
Als ze Bosz gevolgd hadden had Dortmund wellicht kampioen geworden.

Er gebeurd altijd iets bijzonders als Bosz aan het roer staat. Dat merk je wel. Jaloersmakend kijk ik naar dit Leverkusen. Een club die ik voorheen totaal niet volgde. En vooral maar blijven dromen over wat het kan kunnen zijn met het Ajax van nu.

Speelde echt heerlijk voetbal. Wel enorm aanvallend dus ben benieuwd Hoelang de bal de goede kant op blijft gaan. Houdt van dat risicovol spel wat veel kansen creëert en geweldig is voor de voetbalfan. Dit geeft ze weer veel zelfvertrouwen. Vind Havertz en Bailey echt heerlijke voetballertjes. Hoop dat die deze vorm doortrekken.

Bosz doet het aardig in de Bundealiga. Goede zet van Leverkusen om hem aan te stellen. Heeft zijn eigen visie en speelt dominant voetbal op de helft van de tegenstander. Dit zou nog is een mooi huwelijk kunnen worden. Benieuwd tegen Dortmund.

Verschil met Dordmund zit voornamelijk in de leeftijd van de selectie! Bosz heeft nu veel jonge talenten die zich willen schikken in zijn speelstijl. Havertz, Bailey, Brandt, etc. zijn grote talenten die zich eerder aanpassen dan verwende vedettes als Aubameyang enzo. Ik blijf het een goede clubkeuze vinden, dus hopelijk houdt hij dit vol!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren