Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Basisopstelling AZ tegen B-keus van Man United betekent domper voor Druijf

Laatste update:

AZ treedt donderdagavond aan tegen Manchester United met Dani de Wit als spits. De ex-Ajacied, die normaal gesproken als aanvallende middenvelder speelt, vervangt de geschorste Myron Boadu. Calvin Stengs schuift naar de nummer tienpositie, terwijl Yukinari Sugawara in het elftal komt als rechtsbuiten.

De basisopstelling van trainer Arne Slot is een hard gelag voor Ferdy Druijf, die het hele seizoen al tweede spits is en vurig zal hebben gehoopt om Boadu te mogen vervangen op Old Trafford. Tegen Partizan Belgrado was Druijf nog de gevierde man bij AZ, door als invaller in de slotfase twee doelpunten te produceren. Daardoor sleepten de Alkmaarders een gelijkspel (2-2) uit het vuur en werd de volgende ronde van de Europa League bereikt.

Thuisploeg Manchester United is net als AZ al zeker van de volgende ronde. Reden genoeg voor manager Ole Gunnar Solskjaer om met zijn tweede keus aan te treden. Zo staat voormalig AZ-doelman Sergio Romero onder de lat, terwijl ook de jongelingen Axel Tuanzebe, Brandon Williams en James Garner een kans in de basis krijgen. Met Nemanja Matic en Juan Mata beschikt het team van Solksjaer ook over ervaring.

Manchester United: Romero; Young, Tuanzebe, Maguire, Williams; Matic, Pereira; Garner, Mata, Martial; Greenwood

Opstelling AZ: Bizot; Svensson, Clasie, Wuytens, Wijndal; Midtsjø, Stengs, Koopmeiners; Sugawara, De Wit, Idrissi

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik moet toch zeggen dat ik dit jammer vind. Als iemand van ons het verdiende dan is het Ferdy wel.

12 december 2019 om 20:32

Heel erg sneu voor Druyf inderdaad.. Ik denk dat Slot in hem toch met name een pinch sitter ziet en geen basiskracht.

Aparte keuze wel en zuur voor Druijff. Geeft iets meer defensieve zekerheid op de flanken, met Sugawara en Svensson beiden daar.maar goed, op zich vertrouwen in de keuzes van Slot, die zijn dit seizoen over het algemeen best heel aardig. Stengs op 10 werkte al meerdere malen prima.

Ik vind het oprecht sneu voor Druijf. Had het hem erg gegund om te starten op Old Trafford na zijn vorige EL wedstrijd. Slot heeft blijkbaar een ander plan in gedachten. Benieuwd hoe dit gaat uitpakken

Dit zal niet de uitleg van Slot zijn en het is dan ook jammer dar zo'n bericht als deze hier geplaatst word.
Ferdy zal er ongetwijfeld nog inkomen als er spelers rust gaan krijgen voor aankomende Zondag.
Die wedstrijd is vele maken belangrijker dan deze en dat weet iedereen,...ook Druijff.

Waarom speelt AZ niet ook gewoon met een b team? Leuk hoor spelen in Old Trafford maar aanstaande zondag is er een veel belangrijkere wedstrijd.

12 december 2019 om 20:28

De belangrijke schakels spelen echt geen hele wedstrijd let maar op....alleen welke gaan dat worden aangezien ze allemaal als belangrijk worden gezien.
Ik gok op Stengs, Mitsjo en Wijndal

12 december 2019 om 20:43

Groepswinst betekent een geplaatste status en kans op mindere tegenstanders. Volgens mij levert het ook extra geld op als je als groepswinnaar doorgaat. En hoewel dat voor ManU niet zo veel is, is elke ton AZ veel waard.

12 december 2019 om 20:45

Maar lang niet zoveel als kampioenschap pakken. En Ajax heeft nog lastig geneog schema.

Ik weet niet waarom Slot dit doet.. Je speelt zondag voor eerst thuis in maanden... Tegen Ajax voor iig gedeelde koppositie... En dan start je met Koopmeiners, Stengs, Idrissi etc. Ik zou meer spelers rust gegeven hebben. Je bent al door...

Haha O.g.s ging met het sterkste team aantreden. Dit was te verwachten. Kom op Az

En ondertussen 4-0 achter tegen, daar zijn we het toch over eens, een Manunited B team. Goed voor het vertrouwen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren