Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bargain Bojan’ maakt indruk in Premier League: ‘Hij is briljant’

Laatste update:

Bojan Krkic is nog maar 24 jaar, maar is inmiddels alweer toe aan zijn vijfde werkgever. In het tenue van Stoke City lijkt de aanvaller langzamerhand aan de verwachtingen te voldoen. Twee doelpunten in tien Premier League-duels is weliswaar geen verbluffend gemiddelde, maar de kenners wijzen al enkele weken op de uitstekende vorm van the another Lionel Messi.

/

Dat was de bijnaam van Bojan in het verleden, maar na periodes bij Barcelona, AS Roma, AC Milan en Ajax maakten lovende woorden plaats voor vraagtekens over de capaciteiten van de aanvaller. In Engeland begint hij naam te maken. “Hij heeft nu vier à wedstrijden op rij gespeeld waarin hij onze beste speler was”, verzekerde manager Mark Hughes zaterdag na de 3-2 zege op Arsenal. Bojan maakte tegen de Londenaren zijn tweede goal van het seizoen.

Bojan gaat in Engeland inmiddels door het leven als Bargain Bojan, verwijzend naar het relatief lage aankoopbedrag van naar verluidt anderhalf miljoen euro. “Hij is briljant als het aankomt op techniek en hij werkt keihard voor het elftal”, lichtte Hughes toe. “We zijn heel tevreden over hem.” Door de zege van zaterdag staat Stoke City inmiddels twaalfde.

Bojan Krkic heeft bij Ajax niets laten zien

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deed bij Ajax wel goede dingen, maar was teveel bezig met zichzelf bewijzen. Acties te ver doorvoeren etc. Fysiek ook niet de sterkse, moet hij ook aan werken, maar dat lukt in Engeland vast wel.

7 december 2014 om 15:55

Ja schijnt dat hij heel goed was. Op de training. Soms. Ik mis hem niet maar zag hem gister inderdaad knap scoren en wens hem alle geluk in Engeland. Iedereen die klein en licht is moet maar aan zijn fysiek werken, hoor ik vaak. Maar een speler als Bojan zal het nooit van zijn fysiek moeten hebben, heeft tussen al die fysiek sterke tegenstanders juist baat bij zijn wendbaarheid en moet daarmee gewoon uit de duels blijven.

7 december 2014 om 15:58

Denk juist dat hij in Engeland beter tot zijn recht komt omdst ze zo fysiek zijn. Daar heb je als aanvaller vaak 1 man die je volgt. Daar kan hij perfect op inspelen. In nederland is meer zone dekking en dan loopt hij gewoon tegen iemand anders aan. Vond hem gister echt heel goed spelen. Gewoon in een vrije rol en die vulde hij perfect in. En de combinatie Bojan-Crouch is hilarisch voor het oog. Zit 40 cm tussen ongeveer.

7 december 2014 om 18:42

Ik denk dat hij op een dag nog een grote transfer zal maken en dat hoop ik ook voor hem al op een veel te jonge leeftijd vertrokken naar barca en daar was al een moordende concurrentie

8 december 2014 om 12:56

Te jong vertrokken naar Barca? Hij kwam uit de jeugd van barca en brak alle records daar

Opmerkelijk want in Nederland kwam hij geen lantaarnpaal voor bij.
Misschien had hij wel een hoger tempo nodig om dat zijn recht te komen

7 december 2014 om 15:38

Of Stoke is qua druk en verwachting een niveautje lager dan Ajax?

7 december 2014 om 15:43

Ja ik zie Ajax wel Stoke verslaan om eerlijk te zijn

7 december 2014 om 18:34

Nee, want Ajax was tegen City, Manu, Barca etc. etc kansloos. Oh nee wacht, het bekende verhaal. Stoke zal nimmer tegen ajax komen omdat ze nimmer europees zullen spelen. Klaar.

7 december 2014 om 21:47

Behalve in oefenwedstrijden maar dan bieden dit soort ploegen Ajax ook nooit echt partij. Ze kennen internationaal voetbal niet. Kunnen hooguit eens verassen tegen een Engelse topploeg. Dit Bojan verhaal is het welbekende hypen door de Engelse media, om hem later weer neer te halen.

8 december 2014 om 14:37

Haha Stoke? Uiteraard verslaat Ajax die club, Jupiler League niveau.

7 december 2014 om 15:49

Hij is in ieder geval beter dan sigi

7 december 2014 om 16:59

Zelfs in een topic over Stoke City en Bojan krijgt een Ajacied het nog voor elkaar Sigthorsson af te kraken. Die hetze tegen hem slaat nergens op.

7 december 2014 om 17:29

dat ben jij zelf

7 december 2014 om 20:15

Jij bent gewoon een blinde nepsupporter die iedereen alleen maar napraat!

“hij heeft nu vier à wedstrijden op rij gespeeld waarin hij onze beste speler was”, verzekerde manager Mark Hughes zaterdag na de 3-2 zege op Stoke City. Bojan maakte tegen de Londenaren zijn tweede goal van het seizoen.

Stoke City verslaat Stoke City?

7 december 2014 om 15:33

Bojan heeft zichzelf overwonnen, haha!

7 december 2014 om 15:34

misschien op de playstation

7 december 2014 om 15:36

ja. dat doen ze om zichzelf nog beter te maken en om te laten zien hoe goed ze zijn.

7 december 2014 om 16:23

Oh chill! Dacht dat het een fout was haha. Zo zie je maar, dan leer je nog eens wat...

7 december 2014 om 15:37

Vier à wedstrijden?

7 december 2014 om 16:27

Oh en Stoke ligt plots in Londen ook nog eens. Weer wat nieuws!

7 december 2014 om 15:39

hahaha ik leeg helemaal dubbel om deze reeks reacties

7 december 2014 om 15:50

leeg?

Ik zei vorig jaar al dat Ajax hem gewoon moest houden. Was misschien vaak ongelukkig, maar dat ie kwaliteit had was duidelijk

7 december 2014 om 15:33

Ik mis Bojan anders totaal niet bij ajax.

7 december 2014 om 15:42

Heb me vaker doodgeergerd aan bojan dan dat hij leuke dingen liet zien. Hij deed voor mijn gevoel maar wat en speelde vooral zijn eigen wedstrijd.

7 december 2014 om 18:36

Sorry, maar zowel Kishna als El Ghazi heeft nu al meer laten zien dan Bojan de laatste 4 jaar. Symphatieke jongen, wens 'm veel succes maar is bij een mindere club beter thuis blijkt.

off. Door de overwinning op Stoke City? Lekker VZ. Moet natuurlijk Arsenal zijn.

ON. Jammer dat deze jongen het niet gered heeft bij Ajax. Speelt bij Stoke ook op de '9,5' positie waar die denk ik het beste tot zijn recht komt, zwervend om een balvaste spits heen.

7 december 2014 om 16:53

Volgens mij speelt Bojan bij Stoke juist meer aan de zijkanten, waardoor hij met zijn snelheid en acties gevaar kan stichten.

Tjaa voetballers uit La Liga kunnen zich uitleven in de Premier League. David Silva, Aguero, Diego Costa, Bojan, Alexis, Navas, Cazorla en ga maar door.

7 december 2014 om 15:42

Navas? Andersom kan ik ook zeggen Bale, Ronaldo, Modric en binnenkort waarschijnlijk Suarez, Fabregas in zijn begin bij Barca. En alle spelers die je opnoemt zijn naar de PL gegaan omdat ze het net zo goed deden in Spanje, dus een beetje een non argument. Ik kan ook spreken van een Soldado die er niks van bakt bijvoorbeeld maar daar achter Messi en Ronaldo stond op topscorerslijst.

7 december 2014 om 15:52

tjaa dan heb je ook nog een piqeu, arbeloa, mascherano...

7 december 2014 om 16:05

Och, de tijden dat de Premier League de sterkste competitie was zijn ver achter ons. Qua voetbal is de Primera Division de Premier League al lang voorbij. Er wordt altijd geroepen dat de subtop in Engeland een stuk sterker is. Echter als we dan gaan kijken op de enige plek waar je het niveau van de subtop kunt meter, Euro League, zijn we dat er in de afgelopen 10 jaar 8 Spaanse finalisten zijn geweest en 3 Engelse. Vervolgens is het in die periode 6 keer gewonnen door een Spaans team, en 1 keer door een Engels team.

Maarja, gewoon elkaar na blijven praten en roepen dat de BPL oh zo sterk is.

7 december 2014 om 16:16

als er genoeg engelse clubs waren die het serieus deden in de europa league zouden de engelse clubs betere statestieken hebben, En in de champions leageu doen ze het wel beter dan de meeste spaanse clubs.

2004-2005 Liverpool finale
2005-2006 Arsenal finale
2006-2007 Liverpool finale
2007-2008 man united en chelsea finale
2008-2009 Man united finale (chelsea onterecht uitgeschakeld in halve finale)
2010-2011 Man united finale
2011-2012 Chelsea finale

7 december 2014 om 16:20

Het gaat niet om een finale. Het gaat om de beker en in vele gevallen niet gepakt

7 december 2014 om 16:30

De finales geven ook aan hoe england het in het toernooi presteert evenals wat Ravnoss doet.

7 december 2014 om 18:04

''het feit dat de PD in de afgelopen 10 jaar maar 1x een andere club kampioen is geworden buiten Real en Barca, zegt al genoeg. '' Is in Engeland toch niet anders?, alleen is City 2x kampioen geworden en Atletico slechts 1x. Dan is het van Atletico ook nog vele malen knapper gezien het verschil in financiën met Real en Barça.

Je kan het ook weer anders gaan bekijken, want als je de bekers niet zou meetellen heb je in La Liga de afgelopen 10 jaar maarliefst 11 verschillende teams in de top 4(en dus CL) gehad en in de BPL 7 wat er dus op zou duiden dat de (sub)top in Spanje vele malen groter is terwijl altijd andersom beweerd word. Wanneer je de EL plaatsen zou gaan meerekenen word het verschil alleen maar groter.

Bojan liet bij Ajax met vlagen zijn klasse zien hoor. Vond hem een erg sterke speler voor de eredivisie, Ajax had hem nu goed kunnen gebruiken denk ik!

7 december 2014 om 17:21

Bojan paste niet bij het spel van Ajax. Ajax heeft een echte spits nodig, een echte "9". Zoals Milik. Maar Bojan zwerft en moet het meer hebben van de acties en zijn techniek ipv de bal vast houden en intikken. Hij kan een aanval opzetten en bij Ajax moet je meer passen en doorgaan.

7 december 2014 om 20:16

Ik had hem wel eens achter de spits willen zien, op de plek waar Andersen nu staat. Hij heeft er alle kwaliteiten voor!

Ik snap niet waar bij sommige de haat voor Bojan vandaan komt. Bojan was gewoon te goed voor Ajax. Zijn voetbal intelligentie was veel hoger dan de gemiddelde Ajacied. Eriksen viel toch ook vaak tegen? Zelfde verhaal

7 december 2014 om 16:47

Eriksen viel voor mij nooit tegen, met welk gemak hij spelers omspeelde etc.
Ik vond het heerlijk om te zien, Bij Bojan had ik dat absoluut niet.
Waar Eriksen juist de passes gaf, deed Bojan dat dus niet.
En hij heeft ook vaak genoeg 1 op 1 gestaan waarbij hij miste.

Dit zegt echt met alle respect genoeg over de engelse competitie. Bojan die zelfs bij Ajax mislukte valt op door zijn goede techniek en spel waar het bij zijn voormalige werkgevers niet kon vlotten.

7 december 2014 om 16:48

Komt meer omdat ploegen die spelen zoals Barca, en in de mindere mate Ajax... het voor Engelse vaak lastig voetballen is.
Voor Ajax zijn Engelse ploegen wel de lekkerste, je krijgt er meer ruimte om te voetballen...en dat is dus ideaal voor Ajax.

Aangezien Bojan bij Barca vandaan komt is het dus niet heel raar dat hij het in Engeland wel OK kan doen.

Hahaha, 'the another Lionel Messi'! Engels van het hoogste niveau. Wie heeft deze bijnaam verzonnen?

7 december 2014 om 17:33

Louis van Gaal
nee, geen idee

Een beter bewijs kun je toch niet hebben dat de Eredivisie superieur is aan de Pl

Bojan speelde bij ajax ook nie slecht. Wel pech gehad met blessures aan het begin en halverwege het seizoen. Pech gehad met afronden, maar zijn acties waren vaak heerlijk om te zien.

Ajax gebruikte Bojan verkeerd. Hier speelt die achter de spits en komt ie beter tot zijn recht. Maar vind niet jammer dat ie weg is we hebben goeie opvolgers voor hem

Denk dat we hem niet definitief hebben vast gelegd omdat er vanuit de jeugd een hoop aankwam. Hij begon naar het einde van het seizoen steeds beter te spelen en dus zou hem kopen een logische optie zijn geweest. Ik maal er echter niet meer om gezien alle talenten die nu doorbreken.

Hij werd bij Ajax niet verkeerd gebruikt, kom op zeg. Op de een of andere manier voegde hij weinig toe ondanks zijn zogenaamde talent. Stoke City is nou niet echt een hoog niveau en 2 goals in 10 wedstrijden? Dat is toch gewoon slecht? De nadruk ligt hem meer op het feit dat hij maar anderhalf miljoen kostte en daarom een 'bargain' is, vooral voor Engelse begrippen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren