Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona wil snel handelen en afkoopsom opkrikken naar 200 miljoen’

Laatste update:

Samuel Umtiti kan op een contractverlenging rekenen bij Barcelona, zo verzekeren enkele Spaanse media, waaronder SPORT. Ernesto Valverde en de rest van de Catalaanse club is al een tijdlang onder de indruk van de ontwikkeling van de verdediger, die momenteel een ontsnappingsclausule van zestig miljoen euro heeft. Barcelona wil graag verlengen en de afkoopsom flink opkrikken.

Een nieuwe deal met de Fransman is de belangrijkste prioriteit bij Barcelona op dit moment, zo klinkt het. De eerste gesprekken tussen club en speler zijn al begonnen en de verwachting luidt dat voor het WK een nieuwe verbintenis is getekend. Momenteel ligt Umtiti in het Camp Nou vast tot medio 2021, maar sportief directeur Robert Fernandez en zijn collega's verlangen dat de verbintenis met twee jaar wordt verlengd.

Daarbij wordt de nieuwe afkoopsom naar verluidt bepaald op tweehonderd miljoen euro, mede om geïnteresseerde partijen op afstand te houden. Door zijn goede spel heeft de 24-jarige stopper zich in de kijker gespeeld van andere Europese grootmachten, zoals Manchester United. Umtiti heeft echter meerdere malen aangegeven gelukkig te zijn in Catalonië en naar verluidt zal een nieuwe deal niet lang op zich wachten.

Verwacht jij dat Samuel Umtiti nog jarenlang in de defensie speelt bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
2 februari 2018 om 19:21

ja man, echt idd

overig : frankrijk wat een team aankomende WK pfff

Topspeler. Hij zit op het beste nest. Al jaren wereldtop. Wint elk jaar een grote prijs en wordt bijna elke 4 jaar twee keer landskampioen waar wil je anders heen !

Ik zou er eerder 500 miljoen van maken,aangezien ik de prijzen voor verdedigers met de jaren zal zien stijgen,65 miljoen Laporte 80 miljoen voor Van Dijk,zal niet de laatste zijn verwacht ik.en PSG zie ik wel 200 miljoen betalen mocht ie zijn goede vorm behouden,aangezien Thiago Silva ook ouder wordt.en plus umtiti is ook nog eens een Frans man.(je weet het maar nooit met zulke clubs.)

2 februari 2018 om 20:41

Zal nog wel wat jaartjes duren hoor, Neymar ging afgelopen zomer voor 222 miljoen en zijn marktwaarde is vele malen hoger dan Umtiti. Voor Umtiti zullen zulke bedragen voor verdedigers te laat komen aangezien hij dan ook weer ouder is.

Een waar succes achterin, ik kan me geen betere bedenken voor Barca. Met Pique heb je misschien wel het beste centrale verdedigingsduo ter wereld. Zowel verdedigend als voetballend. Wat kan een coach zich nog meer wensen.

3 februari 2018 om 17:21

Davinson Sanches en Umtiti zou naar mijn mening het beste zijn.

Werd tijd. Is dit seizoen met afstand de beste verdediger ter wereld. Zet geen voet verkeerd, is super sterk in de lucht en nog eens enorm sterk aan de bal.

2 februari 2018 om 22:38

Zoveel beter dan een Varane.

2 februari 2018 om 23:03

Ook beter dan Marquinhos, maar die worden niet in het artikel, of in de reactie van Jiren genoemd dus waarom noem je Varane?

waarom naar een andere club als je al bij de beste ter wereld speelt en super te vrede zijn over je

Wat heeft deze man zich sterk ontwikkeld zeg! Echt enorm knap. Een van de weinige echt solide linksbenige centrumverdedigers in Europa. Hoop dat hij zich zo blijft ontwikkelen want dan heeft hij de potentie om een echte wereldtopper te worden. Sterk in de duels, snel, goed inzicht en past perfect in het spel van Barcelona. Hopelijk komt zijn verlenging snel tot stand. Na Messi, Iniesta, Piqué en Roberto is het bestuur ook nu goed bezig met de contracten verlengen van belangrijke spelers!

Als je zag wat voor een wedstrijd deze Umtiti gister speelde..ongelooflijk. Niet voor niets dat het Camp Nou een paar keer massaal Umtiti scandeerde. Maakt een geweldige ontwikkeling en mag zichzelf een van de betere en misschien wel de beste cv van dit moment noemen. Zeer logisch dat ze dan ook snel willen verlengen. 60m afkoop is een scheintje natuuelijk..

Umtiti wordt een vaste waarde voor Barça. Die jongen is een beest en loopt in de voetsporen van puyol en Abidal. Zo lang mogelijk houden en geef hem meer loon. Is dat meer dan waard.

Zou wat zijn als een club hem weghaalt voor 60 miljoen , maar dat denk ik niet , heeft een geweldige toekomst voor zich bij Barça , zal uiteindelijk de leiding krijgen achterin. Als mina zn talent kan waar maken heeft Barça een defensie om op te bouwen. Hopelijk iemand uit de jeugd om het compleet te maken.

of dat daar nu miljoenen of miljarden staan, voor sommige maakt dat echt geen verschil.
Voor ons gewone stervelingen maakt 1 euro wel al een item tot geschilpunt. Het is ver gekomen allemaal.

Zo snel mogelijk verlengen en verhogen inderdaad. Wat maakt deze jongen een stormachtige ontwikkeling mee. Alsof hij al 8 jaar daar in de defensie staat. Echt een rots in de branding.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren