Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona vanavond in topper voor het eerst met gedroomd middenveld

Laatste update:

Barcelona begint zaterdagavond in de thuiswedstrijd tegen Valencia voor het eerst dit seizoen met het gedroomde middenveld, bestaande uit Frenkie de Jong, Sergio Busquets en Arthur. Laatstgenoemde verschijnt in het Camp Nou voor het eerst deze voetbaljaargang in de basis, nadat hij voor de interlandonderbreking als invaller grote indruk had gemaakt tegen Osasuna. Ook de zestienjarige Ansu Fati kan rekenen op een basisplaats. Bij Valencia staat Jasper Cillessen vanavond in het doel.

Opstelling Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, Arthur, De Jong; Ansu Fati, Carles Perez, Griezmann

Opstelling Valencia: Cillessen; Wass, Garay, Gabriel, Gayà; Coquelín, Parejo, Ferrán, Guedes; Gameiro, Rodrigo

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Juist, en Ansu Fatih. On fire!

Zeer benieuwd, het zal toch beter moeten dan vorige week anders wordt er vandaag niet gewonnen.

14 september 2019 om 19:59

Ik bedoeld uiteraard vorige wedstrijd.

Hopelijk de 3 punten zonder Messi en Suarez. Griezmann moet opstaan vanavond in eigen huis.

Ik ben erg benieuwd naar onze CL opponent. Hoe zullen ze de trainerswissel opvangen? Niet veel vervangen hun trainer de week voordat je Camp Nou en Stamford Bridge achter elkaar krijgt, maar als die vanavond een shock-effect neerzetten dan ga ik toch even zenuwen. Schiet er maar 3 in Frenkie😎

Goede opstelling.
Weinig op aan te merken behalve semedo. Die aanvallend te weinig brengt vind ik maar wel een razend snelle speler

Aan de creativiteit op het middenveld zal het vandaag in ieder geval niet liggen, hoop alleen dat Fati en Perez het ook tegen de grotere clubs kunnen laten zien.

Wat een heerlijk middenveld zeg. Drie geweldige spelers die allemaal het Barca DNA hebben. Verder mooi om te zien dat Fati in de basis staat, hoop Suarez ook nog in actie te zien straks.

Dit is de best mogelijke opstelling nu... laat het zienn💪💪💪

Weet iemand hoe lang Messi er nog uit ligt?

15 september 2019 om 11:29

Zijn blessure duurt langer dan vooraf werd verwacht. Ze durven geen exacte datum te geven, maar de clubleiding brengt hem rustig aan om terugval te voorkomen. Binnen twee weken zou hij er weer moeten staan.

we gaan weer verliezen let maar op boyssssssss geen messi = geen punten . Ik heb toto deze keer op de tegenstander gezet.. gezien de slechte resultaten van barcelona de afgelopen keren.

Vanavond zal ik juichen voor onze Jasper!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren