Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona stuurt zware delegatie naar Duitsland om deal te sluiten’

Laatste update:

Barcelona is naar verluidt dicht bij een transfer van Philippe Coutinho van Liverpool naar Catalonië, maar ook Ousmane Dembélé staat zeer hoog op het verlanglijstje van de Spaanse grootmacht. Duitse media melden dinsdag dat Barcelona een zware delegatie naar Dortmund heeft gestuurd om de deal te laten slagen.

BILD stelt dat diverse bestuursleden, onder wie Raul Sanllehi, in Duitsland zijn om met Dembélé te praten over een mogelijke transfer. Algemeen directeur Hans-Joachim Watzke liet afgelopen weekend nog optekenen dat een bod van honderd miljoen euro niet voldoende is. Volgens Kicker accepteren die Borussen wel een bod van 120 miljoen euro.

De aanwezigheid van Sanllehi zou een voorteken zijn dat er een grote deal komt, aangezien hij altijd bij de transfers met hoge bedragen betrokken is. BILD meldde eerder dat Real al heeft gesproken met Dortmund over Dembélé, maar dat de onderhandelingen niets hadden opgeleverd. L’Équipe stelde vorige week vrijdag al dat Barcelona snel wil handelen inzake Dembélé. De buitenspeler heeft inmiddels alle verwijzingen naar de Duitse club op zijn sociale media-accounts verwijderd.

Dembélé kwam vorige zomer voor ongeveer vijftien miljoen euro over van Stade Rennes en tekende toen een contract tot medio 2021. De Frans international kende met 32 competitiewedstrijden, 10 doelpunten en 21 assists een zeer goed debuutjaar. Dortmund heeft meerdere keren aangeven dat een vertrek van het talent niet aan de orde is, maar Barcelona wil de aanvaller zeer graag inlijven.

Ousmane Dembélé speelt komend seizoen bij Barcelona

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou het niet heel erg vinden. Pulisic kan op rechts phillip, schurrle en reus kunnen op rechts. Misschien als ze gomes in de deal kunnen betrekken, daar had dortmund vorig jaar ook interesse in.

8 augustus 2017 om 20:30

Gomes kom ik zelf nog brengen als Dortmund die graag wil :D

Pff wat hoop ik toch dat barca coutinho en dembele kan binnenhalen! Dan vind ik het team compleet. (Misschien nog een cv erbij)

8 augustus 2017 om 20:30

Liever Seri van Nice. Goedkoper en past veel meer op de CM positie dan Countinho.

8 augustus 2017 om 20:41

Coutinho wordt toch gehaald om in ieder geval Iniesta op te volgen op termijn?

8 augustus 2017 om 20:45

Op lange termijn ja, maar ik denk op korte termijn om de plek van Neymar op te vangen. Helemaal zeker ben ik ook niet. Het zou namelijk ook nog kunnen dat er in een 4-3-3 met de punt naar voren gespeeld zal worden (Valverde's 'eigen' tacktiek) waar Messi op 10 staat en Coutinho links en Dembele rechts. Nogmaals, helemaal zeker weet ik het ook niet.

8 augustus 2017 om 21:37

Even serieus, wat heeft iedereen met seri?! Die man speelt ff goed en iedereen wil hem bij barca zien. Hij kan never nooit het niveau van barca aan!

8 augustus 2017 om 23:00

Seri heeft anders afgelopen seizoen ook uitermate goed gepresteerd niet enkel en alleen de afgelopen wedstrijdjes tegen Ajax. Deze man kan zeker een stap hogerop al is het de vraag of de stap naar Barça wellicht net iets te hoog is voor hem.

Op deze manier blijven de 100+ transfers komen, alhoewel ik niet denk dat Dortmund 100 miljoen gaat betalen voor 1 speler, als ze Dembele al laten gaan natuurlijk. Liverpool wilde daarentegen al 85 mln voor die van Leipzig uitgeven, dus met nog eens 100 mln voor Coutinho, lijkt een volgende klapper niet ver. Wie had dit toch een aantal jaar geleden kunnen voorspellen. Ik zie Ronaldo elke keer met een jank kop voor me, elke keer dat hij een plekje daalt als duurste voetballer van de wereld.

8 augustus 2017 om 20:50

Als de sjeik van qatar zou willen, legt ie ronaldos afkoopsom ook op tafel. Die is 1 miljard geloof ik. Dan heeft ie de rest van ze leven geen last meer van duurdere spelers

8 augustus 2017 om 22:59

Ronaldo is 32, als er nu nog een club 1 miljard voor hem gaat betalen, is de idioterie helemaal compleet.

8 augustus 2017 om 21:22

Het gaat om veel geld is een club ook verzekerd of iets want je kan een speler kopen voor 120 miljoen en hem over komt iets in zijn eerste jaar al dat hij nooit meer kan spelen. Of een speler komt door bijzondere omstandigheden in een depressie of gaat aan de drank / drugs noem maar op. Is een club dan gewoon zijn speler en het geld kwijt? Mijn huis kost maar een schijntje vergeleken wat een speler kost maar als die afbrandt ben ik er wel voor verzekerd.

Goed nieuws. Coutinho en Dembele halen en je hebt weer een mooi team dat met de prijzen mee kan doen. Ik hoop alleen dat de transfersommen wat voorstelbaar zijn. Datlaatste zou een zware taak worden.

Laat dat maar mooi gebeuren! Die hele zak geld naar Dortmund. Dan gaan zij daarna richting Porto om Jezus Corona voor 50M op te halen en zijn wij in Enschede hééééél blij!

8 augustus 2017 om 21:31

Lekker blijven dromen jongen, dat Dortmund met meer geld dan 35 miljoen over de brug komt voor een speler is al redelijk onvoorstelbaar en dat zal dan al helemaal niet voor Corona gebeuren...

Coutinho is een zeer goede voetballer, die veel vooruit voetbalt maar voor zo'n bedrag?? Ik weet het niet. Ik had liever m'n zak geld naar Spurs gebracht voor eriksen

Normaliter zijn de spelers van Dortmund te koop voor veel geld en is de Bild vrij betrouwbaar, maar volgens mij heeft Dortmund's Watzke gezegd dat Bosz met de huidige selectie verder mocht, dus ook dit zou een pittige kluif zijn voor Barca, als ze er dan uberhaupt zijn.

Bild is toch normaal gesproken wel 1 van de betere kranten in Duitsland dacht ik? Iemand die het beter weet ?

8 augustus 2017 om 21:07

Sportieve directeuren praten graag, maar ik wil wel eens zien wat ze gaan doen als er een monsterbod komt

8 augustus 2017 om 21:32

Is een goede krant, maar publiceert natuurlijk ook geruchten. Het is een beetje de Telegraaf van Duitsland, que nieuws goed, qua voetbalgeruchten redelijk copy paste.

Dat wordt een schandaal aan techniciteit in het team... misschien zelfs kwalitatief de sterkste 11 (technisch gezien) maar we weten ondertussen allemaal dat dat niet veel meer betekent in het hedendaagse voetbal..

Rustig afwachten tot er iets officieel is

Zie ons nog evengoed eindigen met Deulofeu op linksvoor. En dat is puur bij wijze van spreken. Heb zeker niets tegen Deulofeu en hoop dat die zich kan tonen volgend seizoen.

Heeft stade rennes een doorverkoop percentage? 10% is al een behoorlijk bedrag dan

Tja, die bedragen.....ik vind het heel nobel dat een club als Barca kostenloos met Unicef op het shirt heeft gespeeld, maar op dit moment laten ze toch ook merken dat het ze geen ruk interesseert. Deze krankzinnige bedragen voor een enkele speler kun je héél wat kinderen redden, en tig waterputten etc creëren in Afrika. Nee, jongens. een speler voor hun is alsof wij een nuts(oid) in de winkel halen. Volstrekt kansloos. Je houd straks slechs nog een elite groepje over, dat alles gaat bepalen. en de rest is pleite.

Een goeie aanwinst als hij daadwerkelijk gaat. Barca zou kunnen informeren naar Sensi. Hij speelt vergelijkbaar met pirlo en zou denk ik wel goed bij barca passen

Hoop oprecht dat deze man komt, alleen hij en Dybala kunnen het gat qua talent en potentieel vullen. Dit bedrag gaat echter nergens om en kan alleen gevraagd worden omdat de markt helemaal op hol is geslagen. De Fifa, Uefa of wie dan ook moet ingrijpen, het rijst zo namelijk echt de pan uit. Voor 45 miljoen zou Dortmund al haar investering verdriedubbelen en betaald Barcelona veel geld voor weinig bewezen kwaliteit en consistentie op topniveau, maar nu hebben we het over een bedrag dat 3x zo hoog ligt! Meer dan Ronaldo, meer dan Bale, en meer dan Pogba, is hij beter dan één van die 3? Nee. Heeft hij meer talent? Dat is ook niet duidelijk. Het gaat echt nergens meer over deze bedragen in het moderne voetbal...

Zat die zware delegatie van Barça niet in Liverpool? Of zou één van de kranten toch niet zo betrouwbaar zijn?

8 augustus 2017 om 22:49

Die vliegen van club naar club. Hopen dat er 1 iemand toehapt. Uiteindelijk zal het wel iemand worden....

8 augustus 2017 om 22:55

Ze zijn van Engeland naar Duitsland gevlogen, morgen zal er wss meer nieuws komen.

Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren. Deulofeu speelde best goed, ook al was het tegen Chapacoense. Maar als ik de geruchten mag geloven gaat Arda weg en dan heb je gewoon een buitenspeler nodig. Of dat Coutinho of Dembele wordt weet ik niet. Ik weet wel dat er volgens bronnen een akkoort met Liverpool is omtrent Coutinho van €90 miljoen exlusief bonussen. Dit kan oplopen tot €120 miljoen. Of Dembele dan ook zou komen wordt afwachten. Ik wacht in ieder geval tot er een officieel bericht komt, want straks sta je als Barcelona zijnde gewoon met lege handen.

Het zou prachtig zijn als de transfers van Dembele en Coutinho allebei gerealiseerd gaan worden.
Ik geloof het pas als er een officiële mededeling komt van Liverpool, Dortmund en Barcelona, maar de kans is toch wel groot hoor.

Ook lijken de bedragen mee te vallen als je de media mag geloven.

Een basiself met Ter Stegen, Semedo, Pique, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Coutinho, Messi, Suarez en Dembele ziet er toch zeer goed uit hoor.

Met op de bank dus spelers als Mascherano, Iniesta, Alcacer, Deulofeu, Denis Suarez, Alena en wellicht nog een aankoop als Inigo Martinez van Sociedad zou de verkoop van Neymar alleen maar positief zijn.

Daarnaast nog spelers als Cillessen (speelde goed deze zomer), Lucas Digne, Munir, Sergi Roberto vind ik de selectie zeer zeker sterk genoeg om weer mee te doen om alle prijzen.

Ik ben trouwens ook benieuwd welke spelers er weggaan.

Middenvelders Rafinha, Arda Turan en Andre Gomes worden steeds gebruikt tijdens de onderhandelingen over een aankoop.

Er is tot nu zeer weinig concrete interesse in spelers als Vermaelen, Samper en Munir die allen mogen vertrekken van het bestuur.

Van mij mogen Munir en Samper zeker blijven alleen zullen ze weinig spelen. Dat zij talent hebben om zich aan te sluiten bij het eerste elftal staat wel vast wat mij betreft, maar de concurrentie is veel te groot.

Dembele is totaal nog niet klaar voor Barca! En naar mij mening begaat Barca hier een gigantische fout. Die jongen heeft zeker kwaliteiten met als wapen zijn snelheid en dreiging. Echter is zijn balaaname en rust in zijn spel ver te zoeken. Aangezien je bij Barcelona vaak in de kleine ruimtes moet voetballen is dat wel een eigenschap die je moet beheersen. Mijn voorkeur gaat dan vooral uit naar de terugkeer van Alexis Sanchez. Binnenhalen van Thomas Lemar, Eden Hazard of misschien wel Dybala zijn betere opties. Los van 1 van deze spelers zal Coutinho een geweldig aankoop zijn.

9 augustus 2017 om 00:57

Ben het helemaal met je eens. Elke keer als ik Dembélé zie spelen dan ziet het er nog te wild uit. Hij is een ruwe diamant maar nog geen aanvaller die koel blijft en een hoog rendement heeft.

Alexis lijkt me de meest voor de hand liggende optie, hij is los te weken bij Arsenal en hoeft niet te wennen aan het spel van Barca. Hazard heeft misschien wat meer vrijheid nodig dan hij bij Barca kan krijgen, al dachten we dat ook van Neymar. In ieder geval oogt hij gelukkig bij Chelsea en zal hij veel duurder zijn dan Alexis.

Lemar en Dybala spelen niet graag linksvoor geloof ik. Coutinho kan daar wel spelen, maar ook op het middenveld. Eigenlijk verwacht ik dat Coutinho sowieso gehaald wordt, wat jammer voor Liverpool is.

Ik hoop echt dat dit doorgaat! Messi naar de '10' of Coutinho daar en dan Dembele voor de plek van Neymar! Wow!

Coutinho is mooi maar nog niet nodig. Dembele, Veratti en Bellerin zou het mooiste zijn. Deulofeu is er al voor op de rechtsbuiten en Minquez heeft de verdediging als versterkt. Dan geef je wel weer erg veel geld uit maar met dit wat er dan staat kan je echt weer vele jaren verder en komt er hopelijk ook nog elk jaar een potentieel basis speler en potentiële wissel in het elftal door vanuit de barca jeugd. Carlos Alena is daar er hopelijk eentje van. Real Madrid is een geoliede machine en Barca moet rigoureus actie ondernemen om niet onder gesneeuwd te worden omdat de opmars van Isco misschien toch nog gaat komen en daar ook mooie talenten zoals Asensio aan komen naast de wereldtoppers die daar al spelen. Uiteraard worden Ronaldo en Modric ook wat ouder en kan dat hetzelfde effect hebben als het ouder worden van Xavi, Puyol en Iniesta destijds. De bedragen zijn gestoord maar je kan niet ontkennen dat dit hele interessante tijden zijn voor de liefhebbers van de Spaanse competitie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren