Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Barcelona sprak in het geheim met transferdoelwit

Laatste update:
/
Liverpool gaat zich mengen in de race om Max Meyer, die ook begeerd wordt door Everton en Tottenham. De talentvolle middenvelder van Schalke 04 heeft nog een contract voor anderhalf jaar en moet zo eigenlijk komende zomer verkocht worden. (Daily Mirror)
/
Als het aan Chelsea ligt, wordt Ruben Loftus-Cheek volgend seizoen verhuurd aan een club in de Premier League. Onder meer Stoke City zou geïnteresseerd zijn in het Engelse talent. (Daily Mail)
/
Barcelona heeft de interlandperiode gebruikt om in het geheim te spreken met Héctor Bellerín. De vleugelverdediger van Arsenal staat hoog op het verlanglijstje van de club. (Daily Express)
/
Stefano Pioli blijft in ieder geval nog één seizoen aan als trainer van Internazionale. I Nerazzurri hadden de zin gezet op de komst van Antonio Conte of Diego Simeone, maar die blijken allebei niet beschikbaar. (Diverse Italiaanse media)
/
Manchester United hoopt dat veertig miljoen euro genoeg is om Samu Castillejo binnen te halen. De aanvaller van Villarreal staat overigens ook in de belangstelling van Arsenal, Napoli en Atlético Madrid. (Il Mattino)
/
Bij Liverpool is men ervan overtuigd dat Dejan Lovren zijn contract gaat verlengen. De huidige verbintenis loopt tot 2019, maar the Reds zijn met de Kroatische verdediger in gesprek over een langer verblijf. (The Guardian)
Héctor Bellerín is de beste rechtsback van de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

De berichtgeving over een ontmoeting tussen Robert Fernandez en Hector Bellerin (plus zaakwaarnemer) zien we vanuit meerdere bronnen. Kan een kern van waarheid in zitten!

30 maart 2017 om 18:11

Logisch want dat is echt de zwakst bezette positie momenteel

30 maart 2017 om 19:52

Bellerin gaat gewoon gratis voor 23M ofzo weg deze zomer naar Barca. Arsenal is een opleidingsclub voor de topclubs en moet zich daar bij neerleggen. Bellerin is ook toe aan een club waar hij voor de prijzen kan spelen en Barcelona wil nu eenmaal niet veel betalen voor spelers.

30 maart 2017 om 20:15

Denk niet dat ie zo goedkoop zal zijn. Prijzen zijn afgelopen jaar flink gestegen. Zal eerder richt de 30-40 miljoen gaan.

30 maart 2017 om 19:02

Gua, wat is jouw mening over de geblesseerde Aleix Vidal? Voor mijn gevoel heeft deze jongen behoorlijk wat kwaliteiten. Persoonlijk zie ik liever dat Aleix functioneert als eerste rb en mocht dit geen succes zijn, om dan te kijken naar Palencia?
Wat is jouw mening over het aantrekken van een rb? of het betrekken van Aleix als eerste rb?

30 maart 2017 om 22:42

Het liefst zie ik deze situatie intern opgelost worden met het doorschuiven van Sergi Palencia, maar heb niet de illusie dat dat onder dit bestuur gaat gebeuren. Dus dan maar de optie die het dichtst bij een jeugdspeler komt; eentje die er heeft gespeeld. Hector Bellerin dan maar!

30 maart 2017 om 19:28

@Guaporta. Correct me if I'm wrong, maar dat mag toch helemaal niet? Een club mag pas met een speler praten wanneer er een bod is neergelegd bij de club van de desbetreffende speler toch?

30 maart 2017 om 22:44

Denk dat je hier het onderscheid moet maken tussen praten en onderhandelen. Iedere werknemer is vrij om te praten met welke werkgever dan ook (er kunnen wel grenzen zijn aan de informatie die je mag delen, maar praten is volgens mij niet illegaal). Mocht Bellerin een hapje zijn gaan eten met Robert Fernandez is daar niets mis mee. Het is hooguit onhandig, maar niet illegaal.

Zo geheimzinnig was dat dus niet...

Hoewel ik een Arsenal fan ben zou ik toch heel graag zien dat Hector naar Barca gaat. Ook wil ik Thiago terugzien bij Barca maar dit lijken beide hele lastige transfers te worden.

30 maart 2017 om 19:12

Thiago wel, die zit namelijk bij een topclub die financieel gezond is en dus niet aan het geld hoeft te denken. Daarnaast is thiago ook basis en krijgt hij goed betaald.
Bellerin is denk ik niet zo heel lastig aangezien je daar niet echt voor de prijzen speelt en bij Barça wel. Voor een goede prijs zie ik Arsenal hem wel laten gaan, maar ik denk dat daarvoor bellerin wel een tranferverzoek moet indienen.

Als hij gehaald kan worden dan is dat de belangrijkste aankoop van de 3 transfers die nodig zijn voor Barcelona komende zomer.

Ik hoop verder nog op wat verjonging in de centrale verdediging en op het middenveld.

Het zou een droom zijn als Barcelona volgend seizoen met deze selectie kan starten:
Messi, Suarez, Neymar, Pique, Umtiti, Alba, Bellerin, Ter Stegen, Busquets, Rafinha, Denis Suarez, Rakitic en Thiago Alcantara als hoofdrolspelers.
En aangevuld met Munir/Deulofeu, Cillessen, Roberto/Vidal, Digne en Paco Alcacer en misschien nog een nieuwe centrale verdediger erbij.
Voor de toekomst en kwaliteit en budget van de club denk ik dat spelers als Turan, Iniesta, Mascherano, Mathieu en ook Andre Gomes best verkocht worden, al zou bij de laatste nog een jaar geduld ook mogen, vraag is ook of Iniesta wel wil vertrekken al las in onlangs eens dat hij zelf begint te twijfelen voor een transfer.

Aanvallend hoeven ze niet echt te investeren als ze eventueel Munir of Deulofeu kunnen terughalen en verder nog Paco Alcacer hebben die nog zeer jong is. Geen topspelers maar wel goed genoeg om zelden eens Neymar, Suarez of Messi te vervangen bij een blessure of schorsing. Ook Denis Suarez kan zoals Arda Turan op de positie van Neymar spelen.

Bellerin, Thiago en Mauricio Lemos halen zou ik geweldig vinden. Bellerin halen voor bijvoorbeeld 42 miljoen, Thiago voor 56 en Lemos voor 17 miljoen in totaal 115 miljoen wat wel moet lukken met het transferbudget en enkele spelers te verkopen waaronder Arda Turan. Al kosten ze samen 150 miljoen vind ik het nog oke om ze te halen. Verder moeten ze wel voor de breedte dan Deulofeu of Munir terughalen. Munir zou ik liever nog een jaar langer aan Valencia laten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren