Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona raakt opnieuw talent kwijt aan Manchester City

Laatste update:

Adrián Bernabé vertrekt uit de jeugdopleiding van Barcelona. De zeventienjarige aanvallende middenvelder bevestigt via Instagram dat hij zijn aflopende contract niet verlengt. Bernabé vertrekt zo goed als zeker naar Manchester City.

“Het is een moeilijke dag nu ik afscheid neem van de plek die vijf jaar lang mijn thuis is gewest. Ik bedank de mensen die mij in deze periode geholpen hebben: de trainers, fysici, materiaalmannen, dokters, officials, leiders van de jeugdopleiding, enzovoort. Maar bovenal bedank ik mijn collega’s met wie ik de kleedkamer heb gedeeld.”

“Ik heb erg mooie en erg moeilijke momenten meegemaakt en zeg ‘bedankt’ voor alle liefde die ik heb mogen ontvangen”, schrijft Bernabé. De international van Spanje Onder-17 ruilde Espanyol in voor Barcelona, maar gaat zijn debuut in het eerste elftal van Blaugrana dus niet maken. Eerder vertrok ook verdediger Eric García naar Manchester City.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe kan dit nou? Je zit bij een van de grootste clubs zullen die geen plan hebben gehad? Erg raar dit deze ontwikkeling !

21 juni 2018 om 00:14

En dan uitgerekend naar man city gaan waar geen enkel 'talent' doorbreekt...

21 juni 2018 om 00:18

Phil Foden is daar aan het doorbreken. Die ene die samen met de Engelse U17 in de wk finale Spanje met 5-2 oprolde. Dat is al meer dan de laatste jaren bij Barcelona, waar er steeds meer gekocht wordt.

21 juni 2018 om 00:28

Hij gaat naar de City football group, die beheren diverse voetbal clubs over de hele wereld. Hij gaat daar het talent ontwikkel traject in. Wellicht komt hij nog naar NAC of een van de andere CFG groeps.

21 juni 2018 om 00:37

Lol wat ben jij zielig. 1 iemand opnoemen. Je kan praten wat je wil maar city geeft toch meer uit aan het kopen van spelers. Daarnaast staat barca aan de top vanwege de talenten die zijn voortgebracht van uit de jeugd. Dat rr niet elk jaar 5 messi's uitkomen is te begrijpen dat lukt city ook niet. City heeft nog wel even te gaan om het niveau te halen van de jeugd afdeling van barca. Er word door city ook alleen kaar gekocht zoals door elke topclub die een topclub wil blijven. Als barca het doet spreken we weer van schande. Lachwekkend

21 juni 2018 om 00:56

En het kortste lontje van de dag is weer gevonden. Hierboven wordt voor een verklaring gevraagd waarom een jeugdspeler bij City denkt betere kansen te krijgen dan bij Barcelona, ik geef daar een relevant voorbeeld op. Kennelijk ziet hij zichzelf bij City eerder slagen, het verleden qua jeugdniveau en waar er allemaal Messi's rondliepen zal hem verder een worst wezen. En mij trouwens ook.

21 juni 2018 om 09:22

@barcalover123: Het is ook bekend dat Manchester City ontzettend veel heeft geinvesteerd in het jeugdcomplex. Ze blijken ook goed in het overtuigen van jeugd van andere aansprekende instituten waaronder Barcelona.

De eeuwige discussies over koopclubs en jeugdinstituties zijn best vermoeiend. Alle hier vermelde clubs steken veel energie in hun jeugd, voorbeelden uit het verleden bieden ook helemaal geen garanties voor de toekomst. Schijnbaar ziet Barnabé op dit moment meer heil in een overstap naar City net zoals deze beste jongen eerder meer perspectief zag in het plan bij Barcelona in vergelijking tot Espanyol.

De toekomst zal uitwijzen of deze jongen zal doorbreken bij Manchester City. Wij kunnen niet meer dan slechts afwachten en oeverloos irrelevant speculeren.

21 juni 2018 om 03:43

Om de simpele reden dat er bij Barça al jaren geen plan meer staat voor de jeugd. Daarom wordt er nu al jarenlang flink ingekocht voor het B-team. Dat ondanks het feit dat de jeugd al twee keer in korte tijd de UCL-19 heeft gewonnen.

Waarom zou je van Barca naar City gaan op die leeftijd? 9 vd 10 ‘talenten’ van City worden uitgehuurd en verpest. Je speelt bij een van swerelds beste clubs waar ze talent de kans geven en dan vertrek je nota bene naar City?

21 juni 2018 om 07:25

Wat stroomt er bij Barcelona door dan afgelopen jaren? Helemaal niks. Barca is ook een koopclub geworden sinds enkele jaren.

Tja, Barca en City geven de jeugd geen kans dus het is een redelijk zinloze overstap in mijn ogen. Was dan naar een club gegaan die jeugd laat doorstromen. In de top van Engeland en de top van Spanje krijgen de jeugd geen kansen meer. Barca B is voor de jeugd maar daar wordt volop ingekocht voor het eerste elftal, geen wonder dat de jeugd dan vertrekt

Heel simpel. Negen van de tien talenten die vertrekken bij Barcelona gaan voor het geld. Weet niet precies hoe het zit, maar het gaat hierbij om verschil in contracten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren