Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona niet te vermurwen: geen plaats voor Arthur in CL-selectie’

Laatste update:

Er is weer voorzichtig contact geweest tussen Barcelona en Arthur Melo, zo verzekert Mundo Deportivo. De middenvelder sprak naar verluidt een uur lang met technisch directeur Éric Abidal en trainer Quique Setién op het trainingscomplex van de Catalaanse grootmacht. Hierin kwamen nogmaals zijn bezwaren naar voren. De advocaten van Arthur zullen in de komende dagen in contact treden met de clubleiding van Barcelona om het conflict verder te bespreken, zo klinkt het in de Spaanse media.

Het gesprek met Abidal betekent volgens bovengenoemde krant niet dat Arthur op korte termijn weer aansluit bij de selectie van Setién voor de trainingen en met Barcelona meereist richting Lissabon voor de Final Eight van de Champions League. Zolang club en speler lijnrecht tegenover elkaar staan zal de Braziliaanse middenvelder niet het shirt van Barça dragen. De bom barstte toen Arthur onlangs weigerde om mee te werken aan een verplichte coronatest.

De Zuid-Amerikaan, die zijn loopbaan binnenkort vervolgt bij Juventus, verbleef eind vorige maand langer dan was afgesproken in Brazilië. Arthur zou het liefst zien dat zijn contract bij Barcelona wordt beëindigd, daar hij naar eigen zeggen incorrect is behandeld door de clubleiding. Het bestuur zou hem onder druk hebben gezet om een overgang naar Juventus af te ronden. De verkapte ruildeal tussen Arthur en Miralem Pjanic werd volgens diverse Spaanse media door het bestuur van Barcelona niet geïnitieerd om sportieve redenen, maar om de begroting van dit seizoen sluitend te kunnen krijgen.

‘Transfer Arthur Melo naar Juventus kwestie van tijd na nieuwe ontwikkeling’

Het conflict tussen Arthur Melo en Barcelona lijkt niet meer te kunnen worden opgelost.Lees artikel

Barcelona op zijn beurt ziet geen enkele reden om Arthur eerder richting Juventus te laten vertrekken. De Catalanen volgen in hun ogen letterlijk de gemaakte afspraken met Arthur en de Italiaanse kampioen, waardoor men niet van plan is om zijn contract nu te ontbinden. Er is al gerept over juridische stappen tegen Arthur door de Barcelona-leiding, dat naar verluidt bereid is om het conflict met de middenvelder hoog op te laten lopen.

De slechte band tussen Barcelona en Arthur, die in 2018 overkwam van Gremio, kwam recentelijk een aantal keer goed naar voren. Hij werd gapend gespot tijdens een competitiewedstrijd in het Camp Nou en afgelopen zaterdag werd Arthur de toegang tot het stadion geweigerd voorafgaand aan het Champions League-duel met Napoli (3-1). Vanwege de coronacrisis liet Barcelona maar een beperkt aantal mensen binnen en Arthur stond naar verluidt niet op de lijst met genodigden.

Arthur zou niet meer voor Barcelona mogen uitkomen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
11 augustus 2020 om 08:39

Klopt, maar dit soort dingen gebeuren vaker bij topclubs. Jammer, maar misschien willen ze even weten wie de baas is, wat dan ook wel weer begrijpelijk is. Als barca zijnde zou ik toch wel bang zijn dat het team leegloopt.

11 augustus 2020 om 08:46

Ze moeten juist blij zijn als het team leegloopt. Je hebt geen enkele topspeler na messi terstegen en frenkie

11 augustus 2020 om 12:50

Daar ben ik het totaal mee eens! Alsnog kan ik begrijpen dat je met een hogere functie wel eens ongemerkt misbruik maakt van je macht, als je toch al een klootzak zou zijn. Vandaar mijn begrip

11 augustus 2020 om 12:01

Er is echter wel een verschil in gapen. Je kunt even snel, in je elleboog omdat je echt even moet. Hier straalde wel overal ‘kijk mij eens gapen omdat ik het saai vind’ vanaf.

Jammer dat hij op deze manier de club moet verlaten. Hopelijk doet het volgende bestuur een poging hem weer terug te halen als Xavi voor de groep staat.

11 augustus 2020 om 10:57

Nee, mag hopen van niet. Barca moet verder kijken en vooral naar iemand die nog iets aanvallender is dan arthur. Dit hoofdstuk afsluiten en klaar. Hij is niet het Neymar kaliber om ge zeggen dat we hem echt nodig hebben

11 augustus 2020 om 12:40

Daarin verschillen we dan van mening. Vind dat Arthur easy de Xavi rol op zich zou moeten kunnen nemen. Daar liggen ook zijn kwaliteiten rond de middencirkel en niet verder vooruit zoals Iniesta destijds. Daarin zie ik meer iets voor Puig of zelfs Messi zoals in zijn valse 9 periode. Neymar zal uiteraard meer impact hebben en ook broodnodig momenteel al zou ik altijd Arthur in de selectie willen hebben als Barça zijnde.

Dus hij wordt niet ingeschreven voor de CL, mag het stadion niet meer in tijdens wedstrijden en zal dus geen enkele wedstrijd meer spelen voor Barcelona. Waarom wordt hij dan in hemelsnaam bij de club gehouden (nadat hij ook nog eens naar de uitgang is geduwd)?

11 augustus 2020 om 08:55

Dat zal een geld en principe kwestie zijn. Puur de zakelijke kant van het voetbal

11 augustus 2020 om 08:58

Principe kwesties en het zakelijke staan toch volledig los van elkaar lijkt me? Natuurlijk kennen we de details niet, maar Barcelona gedraagt zich enorm kinderachtig. Dat hij dat stadion niet in mag is toch te gek voor woorden?

11 augustus 2020 om 09:05

@Bossie, als Arthur zijn contract ontbonden wil zien is het geld kwestie gedeelte opgelost. Dan blijft alleen een principe kwestie over, en dan is het maar de vraag of je als Barcelona zijnde hier een principe kwestie van wil maken... lijkt mij niet

11 augustus 2020 om 09:49

Blijkbaar zijn ze met advocaten in de weer . En is het niet een simpel geval van een contract ontbinden . Het principe kan zijn dat ze willen laten zien dat er niet met Barca te sollen valt...of he slim is of dat het wat oplevert is nog de vraag ...

11 augustus 2020 om 09:56

@lierse1997"dat hij dat stadion niet in mag is toch te gek voor woorden?" er staat ook in de text dat hij een corona test weigerde, misschien dat hij daarom er niet in mocht, maar dit is een gokje. Als dat niet zo is, dan is het inderdaad te gek voor woorden.

11 augustus 2020 om 10:07

@BadHabbit, dat zou inderdaad kunnen. Maar het lijkt me anderzijds sterk dat je gewoon vanuit Brazilië naar Spanje mag reizen zonder enige test te ondergaan.

Deze hele heisa werkt in niemands voordeel. Onbegrijpelijk hoe je zo met elkaar kunt omgaan. Het is niet eens een kwestie van wie het gelijk aan zijn zijde heeft. Wat straalt dit negatief af op alles en iedereen. Snel een punt achter zetten. Een vertrek is allang beklonken waarom de situatie dan in stand houden?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren