Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Geruchtmakende aanval op Kheira Hamraoui levert echtscheiding op

Laatste update:

Hayet Abidal kondigt aan te gaan scheiden van haar man Éric Abidal. Laatstgenoemde heeft aan zijn vrouw bekend een affaire te hebben gehad met Kheira Hamraoui, die eerder deze maand door twee onbekende mannen uit haar auto werd getrokken en met ijzeren staven werd geslagen. "Hayet Abidal zal een echtscheidingsverzoek indienen in Barcelona", zo laat haar advocaat Nicolas Cellupica weten aan AFP.

"Éric Abidal heeft aan zijn vrouw opgebiecht een overspelige relatie te hebben gehad met mevrouw Hamraoui", vervolgt de advocaat. Inmiddels onderzoekt de Franse politie de mogelijke betrokkenheid van Hayet Abidal bij de brute aanval op Hamraoui. "Mijn cliënt wil haar door geruchten aangetaste reputatie herstellen en herhaalt haar wens om snel gehoord te worden door de politie. Mijn cliënt heeft niets met deze feiten te maken", benadrukt de raadsman.

Hamraoui kwam twee weken geleden 's avonds laat terug van een feestje dat werd georganiseerd door haar club Paris Saint-Germain. Ze bevond zich met Aminata Diallo en een andere ploeggenoot in een auto, toen gemaskerde mannen de speelsters opzochten. Diallo zat aan het stuur. De mannen trokken Hamraoui uit de auto en sloegen haar minutenlang met een metalen staaf op armen en benen, alvorens te vluchten. Het slachtoffer moest meerdere hechtingen laten plaatsen in haar armen en benen door de mishandeling.

Aanvankelijk werd Diallo urenlang verhoord op verdenking van betrokkenheid bij het misdrijf, maar de ploeggenoot van Hamraoui werd daarna op vrije voeten gesteld. In het onderzoek van de politie dook vervolgens de naam van Éric Abidal op, omdat de telefoon van Hamraoui op naam stond van de oud-linksback van Barcelona. De openbaar aanklager van Versaille bevestigde dat Éric Abidal binnenkort gehoord zal worden. Ook de mogelijke rol van Hayet Abidal, die een wraakactie zou kunnen hebben gepleegd, wordt onderzocht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou Hayet boven Hamraoui verkiezen, maar dat is puur smaak. fijn weekend allemaal!

19 november 2021 om 16:28

Ik zou voor de minst gestoorde kiezen. Als zijn vrouw achter dit zit, dan wil je daar niet mee samen zijn.

19 november 2021 om 18:48

Nee dat is waar maar als je t doet, doe het dan goed

19 november 2021 om 16:53

Vind ze allebei niet aantrekkelijk, maar dat is puur smaak. On: Wat een soap. Wat een ellende.

19 november 2021 om 17:51

Altijd pindakaas op je brood is ook niet lekker 😉

19 november 2021 om 18:44

Ik zou heel veel vrouwen boven Hamraoui verkiezen. Snap er helemaal niets van dat iemand voor deze dame zijn relatie en reputatie op het spel zet. Ik snap dat de verleiding soms heel groot is maar hier zie ik toch weinig verleidelijks in om eerlijk te zijn.

19 november 2021 om 19:23

Nouja ze is een topsporter. De rest mag je zelf invullen...

19 november 2021 om 20:33

Misschien slikt ze wel en die andere niet😛😂

20 november 2021 om 07:37

Net alsof uiterlijk er toe doet in een relatie... als je dat denkt, ben je waarschijnlijk echt nog een puber.

Blijf het een vreemde zaak vinden. Diallo is bestuursters van die auto maar blijkt toch niet betrokken?

19 november 2021 om 16:43

Ik lees hier alle artikelen van maar snap er nogsteeds geen pepernoot van.

19 november 2021 om 16:53

Wat snap je niet? Die speelster is uit de auto gehaald en door een aantal gasten en met ijzeren staven geslagen. Aanvankelijk werd gedacht dat ploeggenote Diallo, die achter het stuur zat, er iets mee te maken zou hebben. Dat bleek niet waar te zijn. Toen is de politie er achter gekomen dat de telefoon van het slachtoffer op naam stond van Eric Abidal. Abidal is werkzaam bij FC Barcelona, de club waar Hamraoui tussen 2018 en 2021 speelde. In die periode hebben ze schijnbaar een affaire gehad. En nu wordt de vrouw van Eric Abidal, Hayet Abidal, als verdachte gezien. Ze zou dit op touw hebben gezet als wraakactie.

19 november 2021 om 16:46

Ze is niet betrokken geweest bij de mishandeling !

19 november 2021 om 16:48

Niet betrokken als dader/opdrachtgever. In eerste instantie werd gemeld dat Diallo dit op touw had gezet om zelf meer aan spelen toe te komen. Dat blijkt dus niet waar te zijn.

19 november 2021 om 16:53

Volgens Romain Molina (die aardig wat naar buiten heeft gebracht gister) is het naar voren schuiven van Diallo een zet van de Franse media geweest voor de clicks. De zogenaamde rivaliteit tussen PSG-speelsters werd dus puur gebruikt om te verkopen, een werkelijk walgelijke daad.

19 november 2021 om 19:44

Dat over Ferland Mendy is best heftig.. als het klopt wat hij heeft verkondigd denk ik dat Perez daar heel snel korte metten zal maken.

Over een paar jaar komt er een Netflix film van. Voor de rest vrij bizaar verhaal. Als vrouw een wraakactie pleegde is het raar dat zij erna scheidt, kon ze eerder doen. Misschien eerder iemand uit Hamraouis familie?

Ik vraag me meer af...hoezo ga je Hayet bedriegen met deze vrouw???

19 november 2021 om 18:21

Ik vind ze allebei niet zo aantrekkelijk maar dat is mijn persoonlijke mening

19 november 2021 om 18:45

Ken je ze allebei?

19 november 2021 om 18:46

En dat vragen jij en ik ons als modale man af. Stel je even voor dat je stinkend rijk en wereldbekend bent en de vrouwen je aan de voeten liggen en je duikt met deze dame het bed in...

19 november 2021 om 18:52

Ja idd..dan kan je alles hebben wat je wilt en dan blijkt dat oppervlakkigheid helemaal niet zo interessant blijkt te zijn. Dat jij/jullie daar kennelijk geld voor nodig hebben zegt wel wat hè?!

19 november 2021 om 18:59

Nou ik ben niet stinkend rijk noch wereldbekend maar hoewel het uiteraard subjectief is moet ik zeggen dat ik mijn partner toch een stuk aantrekkelijker vind. Blijkbaar geldt dat overigens niet alleen voor het fysieke aspect maar vind ik ook de andere aspecten van mijn partner aantrekkelijker dan Abidal die van zijn partner. Ik heb immers nooit de drang gehad om het op een ander te zoeken Doe toch effe chill en hou een keertje op met die geforceerde PC cultuur. Je bent heel woke, nou goed?

19 november 2021 om 21:07

Hamraoui doet me een beetje aan die actrice van sex and the city denken. Kan ieder geval geen paard meer zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren