Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barcelona meldt zich mét Malcom voor een vierde keer bij Chelsea’

Laatste update:

Barcelona waagt deze maand wederom een poging om Willian aan te trekken, zo verzekert Sky Sports donderdagavond. Afgelopen zomer genoot de vleugelspeler van Chelsea ook al nadrukkelijke belangstelling van de regerends landskampioen van Spanje. Chelsea sloeg toentertijd tot drie keer toe een formeel bod op de Braziliaan af.

Het derde bod van Barcelona bedroeg 63 miljoen euro, waarna de Catalanen verrassenderwijs voor Malcom kozen. De landgenoot van Willian was bijna van AS Roma, dat echter lijdzaam moest toezien hoe hij in extremis voor 41 miljoen euro van Girondins Bordeaux naar het Camp Nou ging. Volgens de laatste berichten willen de Catalanen nu Malcolm al ruilmiddel inzetten.

Malcom, 21 jaar, heeft in zijn eerste half jaar bij Barcelona nog weinig indruk kunnen maken. Ernesto Valverde deed in slechts vijf competitieduels beroep op de aanvaller, die in totaal slechts 102 minuten binnen de lijnen stond. Alleen in het toernooi om de Copa del Rey was Malcom tot dusver verzekerd van een basisplaats.

De negen jaar oudere Willian staat bij Chelsea nog anderhalf jaar onder contract. Het is maar de vraag of een langere samenwerking in de maak is. De Londense club deelt alleen eenjarige contracten aan voetballers boven de dertig uit.

Denk jij dat Willian ooit voor Barcelona zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

William is een goede speler maar moet Barcelona zich niet gaan richten op een team voor de toekomst? Spelers die een aantal jaar mee kunnen zoals Arthur en hopelijk De Jong. Malcolm is absoluut geen toevoeging voor Barcelona maar om hem nou in een deal met chealsea te betrekken voor een 30 jarige William gaat wat ver. Malcolm gewoon in de zomer verkopen en opzoek gaan naar een alternatief voor William

10 januari 2019 om 23:01

Malcom slecht? Speelde de sterren van de hemel bij Bordeaux maar heeft een verkeerde keuze gemaakt om voor Barca te kiezen in plaats van Roma. Bij Barca is de concurrentie moordend en heeft hij een trainer die geen vertrouwen in hem heeft. Heeft de verkeerde keuzes gemaakt maar de man heeft potentie om een wereldster te worden.

10 januari 2019 om 23:48

Je wilt dat Barça zich richt op een team voor de toekomst en dat ze Malcom verkopen? Tuurlijk, hij maakt nog niet een al te beste indruk maar geef die jongen even wat tijd. Is nog altijd een zeer groot aanvallend talent.

De ene matige voetballer inruilen voor de ander. Schiet je veel mee op.

10 januari 2019 om 22:32

Matig? Willian is voor elke topclub een aanwinst. En Malcom heeft dom gehandeld om meteen naar Barca te gaan. Maar hij heeft zeker de potentie om in het eerste van Barca te spelen.

10 januari 2019 om 22:37

Willian heeft een rendement van niks. Messi moet al alles alleen doen daar en dat zou dab niet veranderen.

10 januari 2019 om 22:58

Willian voor elke topclub een aanwinst? Dit seizoen is hij gewoon heel slecht. Normaal is hij wisselvallig en kan je soms van hem genieten maar dit seizoen is die dat zelfs niet.

10 januari 2019 om 23:50

DavidElGuaje Als jij Willian matig vindt, kun je beter overschakelen naar badminton. Je hebt er op voetbalgebied zeer weinig kijk op kan ik je vertellen. Als Willian matig is, wie is dan goed tot extreem goed voor jou? Het wordt steeds gekker hier LOL

11 januari 2019 om 05:44

Willian is voor topclub begrippen ook matig ja, hij kent er meer van dan jij, Willian is al jaaaaaaren niet constant, en vaak gewoon slecht, dit seizoen is hij al een heel seizoen bar slecht. Gewoon een matige speler ja, leuk als reserve voor Chelsea, helemaal niks voor een club als Barca.

Nee nee nee en nog eens neen! We moeten willian niet hebben. Malcom is een ruwe diamant. Die moet geslepen worden. Die ruil je niet in voor een speler die over een 2tal opnieuw moe verkocht worden.

Dit gaat helemaal nergens meer over, alsof Barca niet al genoeg spelers gehaald heeft. Is die president aan de drugs?

Met alle respect maar wat moet je nou met Willian? Prima speler maar Chelsea is de club en het niveau waar hij thuis hoort en Barca heeft hem niet nodig. Ja hij is op dit moment beter dan Malcom maar waarom zou je de toekomst inruilen voor een speler die geen absolute wereldklasse en al redelijk op leeftijd is.

De ene keer komt Barca met een geweldige transfer en de andere keer is het beleid weer een grote grap.

Waarom is Bayern aan het slapen?? Kom op sla je slag en koop Malcom. Nu kunnen we van de situatie profiteren. In hem hebben we een jongere, meer potentiele versie van Douglas Costa.

Lijkt mij niet dat hier iets van waar is, want dit zou een super slechte deal voor Barcelona zijn. Willian is niet bepaald in vorm en al 30 jaar oud, waarom zou je hem willen ruilen voor een talent als Malcom?

De huidige situatie is jammer voor Malcom aangezien hij een uitstekende speler kan zijn, al kon hij dit zelf zien aankomen. Barcelona afwijzen is natuurlijk moeilijk, maar derde keus op zowel rechts (achter Messi & Dembele) als links (achter Dembele & Coutinho) zijn betekent zoals te zien praktisch geen speelminuten.

Is Malcolm dan echt zo slecht ? Ik heb hem zelf nooit zien spelen maar als hij in 102 speelminuten + bekerwedstrijden al afgeschreven is dan moet het wel heel erg slecht gesteld zijn.

10 januari 2019 om 23:50

Dat is heel normaal in de voetbalwereld. Binnenkort speelt hij een goede wedstrijd en is het weer een toptalent.

Damn is Willian al 30. Trouwens, waarom zou Barcelona niet voor Douglas Costa gaan?
Is jongen (in potentie)beter en wat haalbaar betreft realistischer. Hmmm

10 januari 2019 om 22:53

Damn is Willian al 30. Trouwens, waarom zou Barcelona niet voor Douglas Costa gaan?
Is jonger (in potentie)beter en wat haalbaar betreft realistischer. Hmmm

Was hem al vergeten, gekocht voor 41 miljoen dus. 97 minuten gespeeld in de competitie.. Had je gewoon Hazard moeten kopen. Nu kan het alsnog.

Chelsea heeft het bod afgewezen... wat een idioten!! Willian heb je helemaal niets aan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren