Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona loopt zich ondanks puike invalbeurt van Frenkie de Jong stuk

Laatste update:

Barcelona is in de eerste wedstrijd van het nieuwe LaLiga-seizoen niet verder gekomen dan een gelijkspel. Rayo Vallecano, dat zelfs de beste kansen kreeg in Camp Nou, hield de formatie van trainer Xavi op 0-0. Frenkie de Jong viel in de tweede helft in en Memphis Depay, wiens aanvallende impulsen wellicht wat teweeg hadden kunnen brengen, bleef de hele wedstrijd op de bank zitten.

Voor de Nederlandse voetbalvolgers was de opstelling die Xavi bedacht een teleurstellende. De Jong en Depay moesten genoegen nemen met een plek op de reservebank en zagen dat anderen hun plek in de basis innamen. Op het middenveld waren er basisplaatsen voor Busquets, Pedri en Gavi, terwijl de voorhoede gevormd werd door Robert Lewandowski, Raphinha en Ousmane Dembélé. De laatste drie moesten nog worden ingeschreven, maar dat is dus gelukt. Sergiño Dest zat niet bij de selectie.

De eerste helft was vooral van Barcelona-kant zeer matig. De ploeg van Xavi had het meeste balbezit, maar kon daar weinig mogelijkheden mee bij elkaar spelen en zag dat de bezoekers uit Vallecas de grootste kans voor rust kregen. Het was aan een gebrek aan inzicht bij Álvaro García te wijten dat daar geen doelpunt uit kwam, want als hij de bal had afgelegd was het naar alle waarschijnlijkheid 0-1 geworden.

Eenzelfde situatie deed zich vijf minuten na rust voor. Weer brak Rayo gevaarlijk uit en ditmaal was het spits Sergio Camello die vergat om de bal af te geven en voor eigen succes ging, waardoor een zeker doelpunt niet gemaakt werd. Na een uur kwam Frenkie de Jong in de ploeg bij Barça, op een moment dat er nog steeds amper wat gecreërd werd. In minuut 65 kwam de kans er via Ansu Fati, die zijn harde inzet gekeerd zag worden door Stole Dimitrievski. De Jong was betrokken in de opbouw naar die kans toe en viel sowieso uitstekend in.

De keeper van Rayo hoefde in de slotfase minder vaak in te grijpen dan hij van tevoren misschien verwacht had. Barcelona kreeg te weinig aanvallende impulsen en pas vijf minuten voor tijd kwamen er echt grote mogelijkheden. Dimitrievski was geklopt na een inzet van Aubameyang, maar zag dat verdediger Catena een cruciale ingreep op de lijn in huis had om de nul te houden. Even later werd ook nog een goal van Franck Kessié afgekeurd.

Vanaf het moment dat Sergio Busquets in blessuretijd zijn tweede gele kaart kreeg voorgehouden, kon Barça geen vuist meer maken. De Catalanen kwamen zelfs nog goed weg toen een doelpunt van Radamel Falcao werd afgekeurd wegens buitenspel en ontliepen daarmee een beschamende nederlaag. Een 0-0 in eigen huis is echter ook niet wat men in Camp Nou verwacht had en dus klonk er na het laatste fluitsignaal een striemend fluitconcert.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat was Barcelona verschrikkelijk matig vandaag. Op deze manier heb je ook geen recht op drie punten. Laat staan de titel. De defensie oogde uitermate onzeker. Het is dat Rayo niet tot kansen kwam en haast geen pogingen ondernam, een goede ploeg had hier van kunnen profiteren. Gewoon een balletje van verdediger naar verdediger spelen was verrassend vaak onzuiver, waardoor de opbouw stroperig werd. Wat dat betreft is het zaak om Araujo zo snel mogelijk weer naar het centrum te halen. Hogerop het veld werd de bal ook veel te makkelijk verspeeld waardoor Barcelona vrijwel nooit een fase echt heeft kunnen aanvallen. Er ging nog wel heel veel dreiging uit van Dembele en Raphinha, maar zij waren dan weer enorm slordig in de eindfase. Ook het druk zetten was nog weinig effectief. Daar is voor Xavi echt nog wel werk aan de winkel, nu kwam Rayo er vaak redelijk simpel onderuit.
In de tweede helft werd het iets beter door de entree van Frenkie en Fati. Met hen werd het spel een stuk directer maar het bleef weinig overtuigend. Frenkies invalbeurt was sowieso hoopgevend. Dat hij in balbezit zich graag wil laten zien, lijkt me evident. Echter, ik vond hem ook fanatiek in de omschakeling naar balbezit tegenstander. Als een speler het niet echt meer naar zijn zin heeft, lijkt dat me het eerst waar ze zullen verzaken. Ik verwacht dat Frenkie blijft, en op zijn beurt een rol van betekenis gaat spelen voor Barca. We kunnen meteen uit ons hoofd zetten dat hij alles speelt en dat is ook niet gek of oneerlijk. Barca heeft nu eenmaal te veel middenvelders van wereldklasse om ze allemaal iedere wedstrijd op te stellen. Maar na 1 september zal Frenkie zat minuten maken. Dan weer vanaf de start, dan weer vanaf de bank en op het WK zal hij de absolute regisseur van het Nederlands elftal zijn.

13 augustus 2022 om 23:08

Frenkie heeft 0% laten zien waarom hij inde basis hoort hij FC Barcelona. Hij werd gebracht maar leverde weer zijn gebruikelijke Frenkie balletjes breed. Geen rendement, weinig drang naar voren geen LaLiga materiaal.

13 augustus 2022 om 23:11

Jij bent toch dezelfde persoon die Veerman fenomenaal vind en de man van het WK straks en jij hebt de vorige wedstrijd, waar Frenkie echt verschrikkelijk goed was en deze beurt heeft moeten invallen met al dat gezeik er omheen en echt beter was dan wie ook op het veld. Kolere wat kijk jij gek naar voetbal en voetballers.

13 augustus 2022 om 23:11

Heb je het over de wedstrijd van vandaag? Dan ben ik het grondig niet met je eens. Frenkie bracht meer leven in het spel van Barcelona. Voor hij kwam tikte Barcelona de bal statisch rond en zat er weinig leven in. Met Frenkie kwam er meer dynamiek in en hij creëerde veelvuldig een overtal door een man uit te spelen. Ik heb de combinatie Frenkie - Barcelona echt niet altijd verdedigd, maar vandaag liet hij wel zien dat hij iets toe kan voegen. Prima invalbeurt.

13 augustus 2022 om 23:15

Subjectiviteit is 1 ding maar niet gedacht blinde mensen op het forum te zien. Speelde vandaag gewoon een puike wedstrijd toen hij inviel.

13 augustus 2022 om 23:21

Dit was toch alles behalve puik. Hij deed niet veel fout maar om dat puik te noemen. Frenkie is mijnsinziens op zijn best als hij een team onder de druk uit kan spelen met zijn bekende rushes. Barca stond tijdens zijn invalbeur niet onder druk waardoor je Frenkie zelden in zijn kwaliteit ziet. En dan zie je inderdaad ballen breed omdat er ook bij zijn medespelers totaal geen muziek in het spel zat.

13 augustus 2022 om 23:23

Sterker nog, ik vind dat frenkie altijd basis moet staan. Wat nu op het middenveld staat is gelijkwaardig of minder en busquets is verdedigend dramatisch. Maar goed Frenkie kan niet meer dan zichzelf laten zien en zo invallen. Xavi en laporta maken zich nu al belachelijk met deze situatie en als je puur kijkt naar kwaliteit en frenkie structureel niet laat spelen wordt het alleen maar lachwekkender.

13 augustus 2022 om 23:31

Als Lewandoski doet wat hij normaal doet had de Jong een assist op zijn naam nadat hij zelf hoog druk zette en de bal veroverde. Oftewel jij hebt niks gezien of wil enkel zeiken.

14 augustus 2022 om 00:59

@JLopez7 jij hebt inderdaad de correcte analyse gemaakt. De subjectieve Frenkie supporters zien alleen de positieve dingen. Lijkt net ab Oosterhuis, Kuipers en Hugo de Jonge bijelkaar man man man..

Frenkie maakte leuke (risicovolle acties) en dan een balletje naar de zijkant. Daarbij nam hij 2x toe bijna gevaarlijk balverlies te lijden.

Een assist had hij wel verdiend. Goed doorjagen van de tegenstander en de bal direct in de voeten van Lewandowski, maar die verzwakte de grootste kans van de avond.

Ik keek deze wedstrijd in Spanje onder Spanjaarden en waren alleen aan het jammeren als Frenkie (weer) door het midden van het veld liep en een balletje links of rechts gaf.. ipv steekpass naar voren. Dit waren de feiten van de wedstrijd en niet die subjectieve titel van dit artikel

14 augustus 2022 om 01:12

Die supporters reageren toch juist emotioneel? Lijkt me dan totaal niet rationeel

14 augustus 2022 om 01:32

Heb je überhaupt gekeken naar de wedstrijd? De Jong viel uitstekend in. Busquets en Gavi hadden veel moeite om de bal naar voren te krijgen en Pedri speelde ook niet zijn beste wedstrijd.

Frenkie had het vizier duidelijk voorwaarts. En ja soms moet de bal breed of terug. Maar zijn passing naar voren was goed en zijn opwaartse dribbel zorgde eindelijk voor meer dreiging en flair.

Als een ding duidelijk was vandaag is dat de Jong de eerste 60 minuten gemist werd.

14 augustus 2022 om 01:34

In het midden moet dan wel iemand aanspeelbaar zijn. Ene messi loopt daar niet meer rond. Lewandowski hadden een dubbele dekking en dembele en fati stonden erg wijd.

Blijft er weinig over.

14 augustus 2022 om 03:20

Dus omdat jij in spanje met een aantal blinde spanjaarden het zo vindt is het een feit?

14 augustus 2022 om 09:34

Feit dat jij je mening baseert op wat meningen van wat Spanjaarden die vol in de emotie reageren (met waarschijnlijk niet eens een objectieve blik jegens Frenkie gezien de situatie) is nog lachwekkender dan iemand die een eventuele verkeerde analyse maakt n.a.v een gekeken wedstrijd😅

15 augustus 2022 om 12:36

Je hebt er de ballen verstand van JLopez7, ben je soms een Spanjaard?

13 augustus 2022 om 23:08

Frenkie hoort gewoon alles te spelen, en als hij niet speelt dan is dat om hem rust te geven voor een grote wedstrijd een paar dagen daarna. Heel simpel gezegd hoort Frenkie gewoon bij de beste 3 middenvelders samen met Busquets en Pedri, dan hoor je gewoon te spelen.

13 augustus 2022 om 23:10

Beste 3 ?! Haha ! Pedri, Busquets en Kessie zijn alle 3 gewoon klasse beter dan Frenkie.

13 augustus 2022 om 23:11

Kessie?! Busquets?! Kom op.. ik geloof dat Pedri in vorm inderdaad misschien wel beter is.

Maar Kessie en Busquets zijn echt niet beter dan Frenkie. Vergelijk even invalbeurt van Kessie met die van Frenkie..

13 augustus 2022 om 23:14

Kessie, Frenkie en Gavi ontlopen elkaar niet veel wat mij betreft, waarbij Gavi wat mij betreft de voorkeur dient te krijgen. Hij past het best in het spel van Barcelona, is jong en Spaans. Hij is in alle opzichten een speler voor de toekomst voor Barca. Busquets staat nipt boven deze drie - zeker als je ervaring meerekent als kwaliteit - en Pedri steekt er met kop en schouders bovenuit.

13 augustus 2022 om 23:15

Laten we ons ook niet baseren op een helft om een speler beter te noemen dan een ander. Gewoon een heel slechte wedstrijd van barca & xavi zijn keuzes in de verdediging hebben hem gewoon genekt deze match. Christensen zeer matig en araujo voegt niets toe aanvallend als back.

13 augustus 2022 om 23:16

Geloof dat jij Busquets nooit heb zien spelen? Ja, niet meer in z'n prime, maar nog steeds cruciaal en toont vlagen van het sublieme. Kessie kan over gediscussieerd worden, maar Busquets>>>>

13 augustus 2022 om 23:17

Kessie en Gavi van hetzelfde niveau noemen is een beetje lachwekkend, zeker als je dat zegt na vanavond. Maar die vooringenomenheid ben ik wel gewend op dit forum, wat boeit het dat die jongen Spaans is. Hij is ontzettend jong en nu al geweldig maar gewoon (nog) niet zo goed als Frenkie, daar heb je maar mee te dealen als club zijnde.

13 augustus 2022 om 23:21

Kessie haha, dan snap je er niet veel van of je kijkt nooit Serie A en La Liga.

13 augustus 2022 om 23:27

Sorry maar Gavi is zeker wel van hetzelfde niveau als Kessie. Zeker als je naar de rol kijkt bij Barcelona. Als je hem tekeer ziet gaan tijdens het afgelopen seizoen of zijn interlands. En dan te bedenken dat hij net een week 18 is. Ik vind het begrijpelijk dat hij dat hij de voorkeur krijgt boven zowel De Jong als Kessie. Als ik vooringenomen ben, ben jij dat net zo goed in tegenovergestelde richting.

13 augustus 2022 om 23:31

Haha drink jij @Jlopez7? Busquets die kan er verdedigend he-le-maal niks meer van en kessie is ook een koekenbakker. Maar goed aan je andere opmerkingen te zien kijk je niet je zoveel voetbalwedstrijden

13 augustus 2022 om 23:33

Ik ben objectief genoeg om te zeggen dat ik Pedri nóg beter vind dan Frenkie. Echter moeten mensen niet gaan lopen overdrijven door Frenkie nu naar beneden praten onder of op hetzelfde niveau van spelers als Gavi en Kessie want dat is gewoon blinde lariekoek. Dat weet je stiekem zelf ook wel en anders ben ik er iig elke week voor je om je daaraan te herinneren. Volgende week Sociedad uit met Frenkie zeker in de basis, dan gaan we weer eens verder kijken.

14 augustus 2022 om 01:50

Gavi is de meest overschatte speler ter wereld. Hoe kun je hem nu al even hoog schalen als Kessie? Gavi blinkt alleen uit in kaarten pakken en ze proberen aan te naaien…

Frenkie is niet te vergelijken met Kessie, beide geweldige spelers. Gavi mag niet eens met die twee in een zin.

13 augustus 2022 om 23:22

Deze defensie is gewoon ruk, als je met deze defensie tegen een City, PSG of Bayern gaat spelen, dan verlies in een tweeluik wellicht met dubbele cijfers.

13 augustus 2022 om 23:30

Niet helemaal mee eens. Als je straks met Kounde, Araujo, Eric en Alba kunt spelen, staat er echt een uitstekende defensie waarmee je ook tegen City, PSG of Bayern voor de dag kunt komen. Je bent misschien nog geen favoriet en wellicht verlies je maar de afgang die jij voorspelt, lijkt me sterk.

13 augustus 2022 om 23:52

Moet je Kounde eerst zien in te schrijven…

14 augustus 2022 om 09:38

Eric die elke wedstrijd wel een keer flink in de fout gaat, daar verwacht jij van dat die uitstekend standhoud tegen de absolute top Vd wereld? Het centrum moet gewoon Araujo/Kounde zijn met nog een nieuwe rechtsback, ze zullen vast nog wel wat miljoentjes hebben liggen, maar goed daar kopen ze waarschijnlijk toch liever nog een aanvaller van.

14 augustus 2022 om 00:16

Xavi en Laporta OUT! Beiden zijn ongeschikt gebleken om barca naar de top terug te laten keren, sterker nog het is slechter dan toen ze instapten. Wanbeleid door koeman als vuil op straat te zetten. Ik mag ervan uit gaan dat xavi en laporta samen de wacht worden aangezet, zo kan het niet langer

Als je ziet hoe goed Frenkie speelt in de minuten die hij krijgt de laatste weken, dan zou Barcelona gek zijn hem te laten gaan. Het is natuurlijk een financiele beslissing, maar wat een hoog niveau kan die jongen halen.

Xavi meteen ontslaan schande trainer alles eisen en er niet eens een normaal elftal van kunnen maken! Heb het in de vorige post ook al gezegd.. Xavi gaat hier geen team van kunnen maken omdat hij geen toptrainer is en alleen gekozen is op zijn naam en ooit zo mooie voetbalkwaliteiten… schande echt een schande

13 augustus 2022 om 23:21

2 buitenspelers opstellen die allebei alleen maar naar binnen trekken, en dat met lewandoski in de spits. Je beste centrale verdediger rechtsback zetten. Busquets laten staan en gavi en pedri wisselen als je moet scoren. Verder was het weer heel stroperig en leek alles gewoon op vorig seizoen. Ondanks alle aankopen. Die man is gewoon geen top trainer.

13 augustus 2022 om 23:15

@Xinnocent070 Letterlijk één wedstrijd en jij trekt al conclusies. Dat ik hier al op reageer is een wonder. Man man man wat een niveau hier op VZ

13 augustus 2022 om 23:19

Ik weet dus de laatste tijd bij discussies over Barca niet meer of men hier serieus of sarcastisch is. Ongelofelijke droeftoeters die elkaars populistische gebral nalullen worden feilloos afgewisseld door gevatte reacties die hen treffend nadoen. Dit leidt tot identieke reacties waar ik voor het gemak maar niet meer op reageer. Het is me de tijd niet waard.

13 augustus 2022 om 23:38

Je kan er van uitgaan dat mensen niet serieus zijn, dit omdat de hele club natuurlijk 1 grote komedie is geworden.

Zijn er nog meer dingen om te verkopen zodat ze nog meer spelers kunnen aantrekken want dit team gaat zo geen kampioen worden.

Toch mooi om te zien dat de zogenaamd 6e middenvelder veruit de beste speler van het veld was in het laatste half uur. Wat een grapjes lees ik hier soms toch allemaal.

13 augustus 2022 om 23:09

Vandaag viel hij erg goed in, complimenten. De oude FdJ.

Maar neemt toch niet weg, dat hij lange periode gewoon matig was (vergeet niet was een dure aankoop) en anderen hem voorbij gestreefd zijn.

Of je ga na iedere goede pot je gelijk halen en dan weer weken verstoppertje spelen als hij weer matig is.

13 augustus 2022 om 23:12

Gavi, Kessie, Busquets zijn niet beter dan Frenkie.

13 augustus 2022 om 23:13

Wie is hem voorbij gestreefd? Pedri? Ja zeker. Maar toch geen Gavi, Busquets of een nieuwkomer Kessie?

Frenkie heeft een zwakke jaar gekend vorig jaar, maar wie niet bij Barcelona?

13 augustus 2022 om 23:17

Gavi is mininaal even goed, zo niet beter. Deze wedstrijd was FdJ goed, zonder meer.

Maar je snapt wel dat voor alle clubs get mooiste is, als een jeugdspeler basis wordt ten koste van aankopen.

Wij bij Ajax staan ook altijd te springen als een jeugdspeler kans krijgt als hij minimaal even goed is als een aankoop.

Dus ja, snap Barca dat Gavi voorkeur krijgt

13 augustus 2022 om 23:18

Mrkrillin// hij loopt na elke slechte wedstrijd frenkie met smoesjes te verdedigen en na zo’n degelijke goede invalbeurt is het meteen de beste middenvelder ter wereld. Die consy is niet helder als het gaat om nederlanders.

13 augustus 2022 om 23:18

Ajax fan die zijn mening als feit brengt dat oud Ajacied Frenkie niet minder is dan de iconische Busquets. Deze zag ik even niet aankomen

13 augustus 2022 om 23:19

Ik heb hier nog nooit verstoppertje gespeeld, deed ik dat maar dan had ik niet al die clowneske onzin hoeven lezen van totaal gestoorden zoals RealXIIImadrid hierboven.

13 augustus 2022 om 23:24

RealXIImadrid


Ik (als Ajacied) ben natuurlijk ook een FdJ fan. Was als Real madrid fan zelfs huiverig over de transfer. Had veel meer verwacht van FdJ bij Ajax.

Ik denk ook dat FdJ potentie heeft om bij de beste spelers te komen. In de buurt van Modric, Kimmich, Rodi etc.

Alleen ben wel bang dat hij al tijd stilstaat en voorbij gestreefd wordt. Bij Barca door Pedri en Gavi.

En bij ons door de 2 Franse powerhousen als we kijken naar middenvelders in Spanje.

13 augustus 2022 om 23:31

Ik speel met Real liever tegen Busquets dan tegen Frenkie. Die versnellingen van Frenkie zijn zo kut iedere keer, Modric en Kroos hadden heel veel moeite om bij dat tempo aan te haken vorig jaar. Busquets wordt veel te oud om dat spel van Barcelona te blijven spelen, veel makkelijker om die gewoon te laten komen en helpt veel in de omschakeling.

14 augustus 2022 om 01:10

@mrKrillin & Consy jaa inderdaad hij was zo beslissend en belangrijk dat de winnende werd gescoord of de steekpass gaf...toch??
Ik speelde vroeger ook geweldig tegen Boekhari en Mendez da Silva..bij Sparta, maar als je niet op de scorebord staat of beslissend op papier bent geweest. Dan tel je niet mee..maar dat zullen jullie met de Frenkie bril wel weten...🤣🤣🤣

14 augustus 2022 om 08:44

Wat is je punt? Dat iemand die niet scoort of geen assist geeft niet de beste van het veld kan zijn? Koekoek.

Tering, wat pover dit. Start van het seizoen, oke. Maar met dit spelersmateriaal hoor je te winnen. Klaar. En eerlijk is eerlijk: Frenkie hoort altijd te spelen.

Zo, dit is toch wel wat anders als tegen pumas haha

14 augustus 2022 om 03:12

Dat was dan ook een oefenpot. UNAM was zelf nog niet begonnen aan een nieuw seizoen.

Wat een slecht ingespeeld elftal. Xavi is ook echt een onbenul.

wat een blamage met al die sterren thuis gelijk spelen tegen rayo

13 augustus 2022 om 23:08

Heb jij een cassette recorder die constant hetzelfde afspeelt? Je hebt dit al 24x aangegeven in live mee praten, dus elke keer dat Real punten laat liggen moeten we aankaarten dat Real punten verloren heeft met zijn sterrenelftal?

13 augustus 2022 om 23:09

Lol. Hoe dan? Ik keek Feyenoord.
Na zoveel extra leningen tegen het nietige Rayo niet kunnen winnen? Dat is wel erg bijzonder. Alleen Lewa en Frenkie verdienen meer dan Rayo bij elkaar.

13 augustus 2022 om 23:11

Sorry, ik wist niet dat Real vorig seizoen met dat elftal waarvan tribunezitters Bale en Hazard meer verdienden dan heel Rayo bij elkaar. Zonder verliespunten tegen nietige clubjes kampioen is geworden. Hè, weer wat geleerd.

13 augustus 2022 om 23:14

Afgelopen seizoen won Madrid met 0-1 van Rayo, en dat terwijl alleen Bale meer verdiende dan heel Rayo als club bij elkaar, ook pas in de 83ste minuut, zo erg is het dus ook weer niet. Edit: Ik zie nu dat ze thuis ook maar met 2-1 hebben gewonnen, zo makkelijk zijn ze dus niet.

13 augustus 2022 om 23:15

Maar wel 3 puntenEdit: en zonder extra leningen

13 augustus 2022 om 23:19

Goede comeback hoor, leningen zorgen er voor dat je een heel goed team bent natuurlijk, is pas begin van het seizoen.

14 augustus 2022 om 03:52

Als jij denkt dat Real geen geld leent, ga ik ervan uit dat je nog in sinterklaas gelooft.

Jeetje Barcelona was echt matig. Barcelona moet gek zijn om Frenkie te verkopen, sinds hij erin kwam net als Fati begonnen ze sterk te voetballen.

Raphina is net als Dembele geweldig aan de bal maar na 5x is het te voorspelbaar en super onzuiver.

Real kan morgen hopelijk wel 3 punten pakken.

Zo zie je maar dat die pre-season vorm niks voorstelt.

Prima wedstrijd, kansen gewoon niet afgemaakt. Ik zie dit team binnenkort wel goed gaan draaien.

Eervolle vermelding voor slechtste man van de wedstrijd: Alejandro Hernandez Hernandez. Strafschop gemist waar Lewa American Football achtig tegen de grond werd gewerkt. Die keeper geeft vanaf het begin iedere keer 30 seconden gedaan over iedere uittrap. Niks tegen gedaan, pas in minuut 89 een keer een alibi kaartje gegeven om autoriteit te veinzen. Die kale van ze heeft de hele wedstrijd de ene na de andere trap mogen uitdelen zonder kaart. Busquets krijgt rood voor een duikelpartij van Falcao. Geef die Hernandez nou aub een blindengeleidehond...

13 augustus 2022 om 23:19

Kan je ook over hen zeggen. Rayo had ook gewoon 3x kunnen en wellicht moeten scoren. Dan kan je niet van een prima wedstrijd spreken. Maar goed, jouw brilletje zit natuurlijk vastgelijmd.

13 augustus 2022 om 23:20

Je hebt 9 minuten extra tijd gehad. Dat is toch naast een gele kaart genoeg om het tegen te gaan? Je hebt miljoenen uitgegeven en dan is dit het antwoord? Slecht zeg. Wellicht hand in eigen boezem steken?

14 augustus 2022 om 03:54

Eindstand is het de schuld van Barcelona dat ze hier niet hebben gewonnen natuurlijk, maar ik heb de scheids op ontiegelijk veel fouten betrapt. Ik kan me namelijk herinneren dat een zekere Sergio Ramos voor zo’n overtreding wel een pingel kreeg..

Complimenten! Van 2x verliezen naar een gelijkspel tegen Rayo. Heeft je een hoop geld gekost, maar dan heb je ook wat.

Gunstig voor ons gelijk, morgen winnen van almeria. Barcelona wel erg matig vandaag, eff wennen denk ik dan maar. Rayo vervelende ploeg.

Haha, heerlijke avond. 250 miljoen uitgeven zonder dat je het hebt en vervolgens niet eens langs Rayo komen, top dit. Wel weer typisch dat er gewoon 9 minuten bij komen, elke keer als barca gelijk/achter staat zeg.

Ik vind dat toch heel heel jammer, jongens als Aubameyang, Depay, Fati en Frenkie de Jong op de bank. Maar goed, ik vind zoveel aan Barca jammer. Ik stond te juichen bij het, helaas afgekeurde, doelpunt van El Tigre. Ik was altijd voor Barcelona, nu niet meer, kan iemand me helpen met een nieuwe Spaanse clubliefde?

13 augustus 2022 om 23:18

Real Madrid pakt nog wel eens een prijs en zijn aardig stabiel

13 augustus 2022 om 23:21

De club uit La Liga is toch wel Athletic Bilbao, een makkelijke switch naar mijn idee.

13 augustus 2022 om 23:27

yesyes, goeie! Ik wil sws een keer naar die stad en regio

13 augustus 2022 om 23:29

Voor de defensie waren Azpilicueta, Alonso, Gaya en Inigo Martinez nog in het vizier. En dan Bernardo Silva en Messi nog voor de aanval geloof ik. Dan moet het er wel staan als het lukt om die spelers nog te halen. En wie weet kunnen ze Frankie de Jong toch nog behouden.

Zwak Barca, al hadden ze de kansen om te winnen.
Xavi toch wel wat verkeerde keuzes gemaakt.
Had het wel een beetje verwacht, eerste wedstrijd is meestal niet simpel.

Barca speelde niet super maar met beetje geluk had je gewoon 3-0 of 4-0 moeten winnen. Barca gaat mooie jaar tegemoet zeer sterk ingekocht en rotte appels gauw weg doen!!

13 augustus 2022 om 23:20

Beetje pech had je gewoon 0-2 verloren. Dat is allemaal niets waard.

13 augustus 2022 om 23:29

Ja klopt dan was het 4-2

13 augustus 2022 om 23:34

Hahahahaha je zo werkt pech niet.

Ook dit jaar wordt het niks. Als je kampioen wilt worden dan moet je van deze club winnen. Depay kan beter vertrekken. Want dit jaar blijf bij de bank warm houden. Zonde!

Puntenverlies kan gebeuren. Alleen jammer dat het zo vroeg al raak is. Verder is Frenkie te goed voor de bank, wordt het tijd om afscheid te nemen van het bejaarden-trio Alba, Busquets en Pique, hoort Araujo op Eric Garcia zijn plek en mag laatstgenoemde doorverwezen worden naar de bank. Verder moet Xavi stoppen met zo opgewonden raken van Spaanse spelers. Hij krijgt er bijna een grote vriend van in de broek.

Tuinen ze er toch weer in bij die Dembele, hadden ze moeten weg doen men! Rubbish.. je ziet hem 1 op de 5 wedstrijden genoeg om er weer in te tuinen als Barcelona

13 augustus 2022 om 23:12

Straf dat je dit al na 1 wedstrijd kan beoordelen.
Barca heeft zeker wel de ploeg om voor de titel te spelen, ze zullen gewoon de juiste elf moeten vinden om wedstrijden mee te starten.
Komt wel goed de volgende wedstrijden

13 augustus 2022 om 23:13

En die beleid van real klopt wel? 100 miljoen neer leggen voor een overrated middenvelder die bij Monaco ook niet echt uitblank. Ik zie jou altijd haten onder de Barca topics.

13 augustus 2022 om 23:30

Hahahahaha een overrated middenvelder die bij Monaco niet eens uitblonk. Zeg dan gewoon dat je er helemaal geen snars van snapt en hem nog nooit hebt zien spelen malloot

14 augustus 2022 om 00:04

Ik ben zelf voor real ik word gek ze kopen spelers die we niet nodig hebben. Dan koop je rudiger die wij eigenlijk niet echt nodig hebben. En tchouameni voor 100 miljoen. 100 miljoen voor een speler zoals hem vind ik gewoon te veel. Middenveld zit sowieso helemaal vol daar hebben we luka case kroos camavinga Valverde en ceballos dat is toch gewoon genoeg. En dan van mbappe willen halen naar helemaal niemand halen voor de aanval daar begrijp ik al helemaal niks van. In de aanval hebben we juist versterking nodig niet in de verdediging of middenveld.

14 augustus 2022 om 00:18

80 miljoen* nooit zeker dat de bonussen ook echt ingelost worden.

14 augustus 2022 om 00:29

@sammy21 Ben zelf een real fan maar 100 miljoen is hij toch echt niet waard hij had vorig seizoen maar 2 assist en 3 goals dus hij is maar bij 5 goals betrokken. Hij kan wel gewoon goed verdedigen maar pakt ook veel kaarten vorig jaar 11 gele kaarten en 1 rode kaart. Maar met alle respect 100 miljoen is hij toch niet waard. We hadden beter iemand kunnen halen voor op rechts. We hadden al middenvelders zat. Maar ja goed om er bij te hebben. En zeker goed voor de toekomst maar voor nu zie ik hem nog niet starten.

14 augustus 2022 om 00:49

Van KCM is Casemiro vaak de zwakste en daar had je geen natuurlijke vervanger voor. Tchoua is veruit de beste defensieve middenvelder onder 26. Hoe is dat dan overbodig? Overigens 80+20 miljoen, niet 100 miljoen. Dat de aanval niet versterkt wordt is inderdaad jammer maar een apart issue imo.

Zoveel spelers gekocht en dan helemaal niks laten zien. En dan hoor ik nog Barcelona fans zeggen dat ze kans maken voor de cl. Als ze zo verder gaan zie ik ze eerlijk gezegd de laatste 16 niet eens halen. Zo tegenvallen met welke spelersmateriaal.

Ik vond eigenlijk dat Rayo Vallecano leuk voetbalde en de beste kansen had.

Zonde om het seizoen gelijk met puntverlies te beginnen. Met deze ploeg tegen zo’n tegenstander doe je jezelf nu gelijk al ontzettend tekort. Toch blij met de invalbeurt van Frenkie en Fati. Vond ze beiden goed en gretig ogen. Defensief moeten er echter echt nog stappen gezet worden. Hopelijk gaat Araujo snel weer het centrum in want op de back is het gewoon niet wat het zou moeten zijn. Wat je hem ook niet kwalijk kan nemen trouwens. Laten we hopen dat het snel beter wordt want dit was ronduit dramatisch.

Nou als ik ff de samenvatting kijk zou ik Frenkie opslag geven en aanvoerder maken. Veruit de beste middenvelder die ze hebben.



Barca was matig. Maar verdedigend is het echt een ramp met Garcia en Christensen. Rayo met de twee grootste kansen van de wedstrijd. Trejo, Isi en Pathe zijn echt geweldenaren.

13 augustus 2022 om 23:18

Barcelona had 20+ doelpogingen.. Rayo had er 2.. Verdedigend matig maar over het algemeen gewoon erg matig. Met Frenkie kwam er wat meer voetbal in de ploeg.

13 augustus 2022 om 23:33

Barca had iid meer doelpogingen, en was in aanvallend opzicht niet heel heel slecht, maar de 2 grootste kansen van de wedstrijd waren toch echt voor Rayo. Okay, die van Auba was ook een grote kans, maar daar blijft het bij.

Dit is al een lekker begin. Hopelijk gaat de reeks verder aanhouden. Zo'n club gun ik enkel nog de dwangdegradatie

13 augustus 2022 om 23:19

Als Bayern een dwangdegradatie overkomt schieten we daar natuurlijk niks mee op. Dan kopen ze gewoon de hele concurrentie in de Regionalliga Ost op om zo weer te kunnen promoveren...

13 augustus 2022 om 23:21

Bayern München is financieel tip top in orde in tegenstelling tot fc Barcelona

13 augustus 2022 om 23:31

Leuk om naar te kijken is het niet maar Bayern heeft tenminste de financiele slagkracht om de concurrentie leeg te kopen

14 augustus 2022 om 00:27

Bayern koopt eerder buiten de Bundesliga. Ik vrees dat u van club hebt verwisseld

Die kunnen Luuk de Jong in de spits wel gebruiken lijkt het. Al met al puntverlies voor Barcelona is altijd een reden voor een glimlach, als is het wel irritant dat de algemene tendends is dat iedereen Barcelona stom vindt, dan ga je zo'n club al snel sympathiek vinden. Hoe dan ook, dit waren 3 punten als Memphis gewoon in de punt was gestart.

Wat een zooitje daar. Albaen busquets blijven maar krediet hebben volgende wedstrijd is frenkie weer nodig en zal hij daar spelen. Ik zei ook al lewa krijgt niet de aanvoer als bij Bayern en dan is het andere koek

Heb het laatste stukkie gezien en Frenkie was goed. Mooi om te zien dat Barcelona met hem beter speelt en ondanks al die miljoenen uitgegeven te hebben aan spelers gelijk speelden tegen Rayo. Ja, ik vind dat mooi. Niet voor de echte supporters maar wel voor die sneuneuzen die in dat amateurtoneel van die incapabele voorzitter (en z’n trawanten, mooi woord haha) trappen.

Echt lachen alle weken allemaal gelul frenkie mislukt is niet zo goed. Die andere middenvelders mogen zijn veters niet eens strikken. Kessie waaaaahahahah. Busquets met de draaicirkel van een tank. Dan nog die 2 kleine daltons op het middenveld driftkikkertje Gavi en overhypde Pedri die weleens een keertje wat leuks laat zien. Frenkie veruit de beste die ze hebben!!!

13 augustus 2022 om 23:51

Een tank heeft juist een bijzonder kleine draaicirkel. Verder eens met jouw betoog.

Er is letterlijk één officiële (en inderdaad matige) competitiewedstrijd gespeeld en iedereen hier brand helemaal los. Alsof Barca ze allemaal persoonlijk geld schuldig is. Het is serieus waar betreurenswaardig hoe laag het niveau gedaald is op VZ en iedereen maar kans pakt om zoveel mogelijk likes te ontvangen door Barca te bashen. Ik wil ieder aan het einde van het seizoen horen. ON: Barca heeft inderdaad niet al te best gevoetbald, maar niet slecht genoeg om te denken dat het niks gaat worden dit seizoen. Frenkie heel goed ingevallen, mijns inziens basismateriaal. Gavi niet gezien en Christensen was echt teleurstellend slecht. Kessie was ook niet wat ik ervan verwacht had. Lewa zoals altijd gevaarlijk en Dembele moet (nog steeds) scherper worden. Vallecano is wel serieus een vreselijke ploeg en al helemaal met zo’n scheidsrechter Hernandez Hernandez. Wat een ongelofelijk slechte scheids en echt topcompetitie onwaardig.

13 augustus 2022 om 23:33

Het is toch logisch dat de gemiddelde Nederlandse voetbalfan zo onderhand een gloeihekel heeft aan Barca gezien hun beleid en de manier van werken van Laporta? Dan krijg je inderdaad dat ze de club niets gunnen en hun gram komen halen bij puntverlies. Lijkt me te verwachten.

14 augustus 2022 om 13:18

@real8madrid logisch vind ik het eigenlijk niet. De gemiddelde NL voetbalsupporter spuugt Depay uit. Maar nu hij niet in de basis stond is Barca een vreselijke club geworden. Daarnaast is het niet dat Frenkie helemaal niet gespeeld heeft en op de tribune zat. Hij startte dit keer gewoon niet, wellicht volgende keer wel. Ben je dan een rotclub geworden? Ik vind het overduidelijk hypocriet en gezeik van de “gemiddelde Nederlandse supporter”

14 augustus 2022 om 15:32

Heeft niets met het al dan niet id basis staan v Depay te maken.

14 augustus 2022 om 00:10

In principe is het inderdaad kleinzielig dat iedereen het Barcelona zo gunt en dat dat de hoofdstrekking is van een artikel. Echter is dat nu eenmaal waar je mee moet leren leven in de vlugge populistische wereld van voetbalfora. Ik bedoel, iedere verliespartij van PSG hoor je ook enkel hoongelach, Manchester City die weer eens niet de CL wint is ook een standaard bericht onder artikelen over Manchester City, en ga zo maar door. Het imago van de club vertaald zich naar de gedachten rondom de club. Neemt niet weg dat je momenteel waarschijnlijk in een piek zit, maar niet verdrietig worden, denk dan eens aan de fans van de bovengenoemde clubs die al veel langer veel moeten slikken terwijl Barcelona tot recentelijk door het leeuwendeel onterecht de hemel in werd geschreven.

waarom werd de goal afgekeurd? ik heb dat moment gemist

Gelukkig is het lek alweer vroeg boven mede dankzij messias Xavi. Ben wel benieuwd hoelang Laporta geduld met hem blijft houden aangezien het wel 'zijn' trainer is natuurlijk. En nu staat ie er ook vanaf het begin van het seizoen en heeft ie flink wat aankopen/nieuwe spelers gekregen. Het is na 1 wedstrijd natuurlijk veel te vroeg om bepaalde conclusies te trekken maar ik ben heel benieuwd wat Laporta gaat doen als er halverwege de competitie een flinke achterstand is of als er aan het einde van het seizoen niks noemenswaardigs gewonnen is.

Een start die Laporta niet ingecalculeerd zal hebben. Veel aankopen gedaan om een topselectie neer te zetten. Maar het was pover en de druk staat er al gelijk vol op. Ik ben heel benieuwd naar hoe Xavi dit gaat managen. Hij mist de ervaring als trainer om dat voor elkaar te krijgen is mijn inschatting.

De druk is al immens natuurlijk: je geeft enorm
Veel geld uit terwijl je in een zware financiele crisis zit. Vervolgens kom je zo belabberd voor de dag in je eerste officiele wedstrijd van het nieuwe seizoen. Ontzettend benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen. Maar ik denk dat men van een koude kermis thuis zal komen. Real wordt denk ik “gewoon” kampioen en in de CL moet ik nog maar zien wat Barca ervan gaat bakken. Gavi was vandaag enorm offline.

Zeker… laat je beste speler maar beginnen op de bank pffff had wel wat meer verwacht van Xavi als trainer

Het is onbegrijpelijk dat Xavi met Araujo op rechtsback heeft gespeeld. Hij is de beste speler van Barcelona en zijn beste positie is centraal. Met Christensen en Garcia samen in je centrum vraag je om problemen en om een uit de lucht gevallen tegentreffer van dit soort - op papier - zwakke tegenstanders.

13 augustus 2022 om 23:45

Pedri, Araujo en Lewa zijn de beste spelers en moeten imo ook het geraamte vullen. Die 3 moeten altijd op hun plek staan en dan de rest eromheen bouwen.

14 augustus 2022 om 00:25

Precies dat, je zou toch denken dat een Xavi dat wel door moet hebben?

Haha wel lachen dit. Betekent natuurlijk nog niets maar leuk is het wel.

Doorgaans ben ik niet zo van het misgunnen en ik ben ook van mening dat Madrid een sterk Barca nodig heeft maar dit seizoen ga ik lekker tegen Barca juichen. Hoe vaker men op de bek gaat hoe sneller de socio's de ogen openen en Laporta de club buiten werken.

14 augustus 2022 om 00:01

Je spreekt jezelf tegen vind ik: als Madrid supporter juich je toch altijd tegen Barca? Lijkt mij dat je hen het liefst zoveel
En zo vaak mogelijk punten ziet verliezen? Het is de grote rivaal en meestal de meest directe concurrent…

14 augustus 2022 om 00:46

Als het gelijk opgaat en het gaat om de titel dan natuurlijk. Als het een seizoen is als vorig seizoen niet. In bekercompetities ook niet tot het tot een onderlinge wedstrijd komt.

Eeuwig zonde dat camp nou tegenwoordig enkel gevuld is met toeristen… maakt de sfeer ook gelijk een stuk minder

14 augustus 2022 om 08:24

Dat is al jaren zo. Schrok me kapot toen ik daar een keer was. De hop-on hop-off bus heeft nog meer sfeer dan Camp Nou.

Super dit. Ik hoop dat ze nog veel punten mogen verliezen dit voetbaljaar. Gun die club alleen nog maar meer ellende toe. Mafiabende.

Lewa zal geschrokken zijn, bijna elke positie is bij Bayern beter bezet. Kijken wat Laporte nu weer gaat kopen en wat hij dan weer gaat verkopen van de club.., mischien de Cl belers levert een paar Euros op hahahah.

Toch ook wel weer duidelijk dat Frenkie in de basis moet staan. Maar nog geen man overboord.

Heerlijk het is weer begonnen. Ter Stegen hield weer alles tegen en in het doel bij Rayo stond een aanstellerige Skoda automonteur.
In de komende wedstrijden nog het " he dat is lekker ff matten op deze avond" en we zijn weer helemaal weg...

Barca had 2x verloren van dit Rayo he. Dit is een beter resultaat dan de vorige ontmoetingen. Die ploeg ligt hun blijkbaar niet.

Frenkie basis, roep het niet te hard. Frenkie heeft zat basisplaatsen gehad en liet dan te weinig zien. Hij moet blijkbaar getergd worden. In dat nietszeggende oefenduel en nu maakt hij een gretige indruk.

Met het dravertje Gavi en de oude trage Busquets win je geen wedstrijd.

Wat zou Laporte waard zijn?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren