Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona loopt weg met Luuk de Jong: ‘Ik denk dat ik Xavi wel heb verrast’

Laatste update:

Luuk de Jong is bij Barcelona in korte tijd uitgegroeid van een beschimpte invaller tot een aanvaller die in 2022 voorlopig één op één loopt. De van Sevilla gehuurde aanvaller leek het grootste slachtoffer te gaan worden van de trainerswissel in het Camp Nou, maar na drie treffers in drie duels ziet Xavi geen reden om hem uit de basis te halen en noemde hij hem zelfs ‘een voorbeeld voor iedereen’. Fans zijn opeens dolenthousiast. “Ik kan het goed relativeren, de euforie en de hoon in topsport. Maar het is wel leuk natuurlijk, de positieve reacties nu”, erkent De Jong zaterdag in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De Jong maakte op 26 september tegen Levante (3-0) zijn eerste doelpunt voor Barcelona. Dat was ook zijn enige treffer voor de Catalanen in twaalf duels in 2021. De Nederlander maakte op 2 januari de winnende tegen Real Mallorca (0-1), scoorde zes dagen later ook tegen Granada (1-1) en was op 12 januari ook trefzeker tegen Real Madrid (2-3 verlies). “Als je twee kopgoals maakt tegen Mallorca en Granada, helpt dat in hoe je medespelers denken in de wedstrijd daarna tegen Real Madrid. Voor rust kon ik toen ook meteen twee keer op doel koppen uit voorzetten van de flanken. Thibaut Courtois redde nu twee keer, maar wat ik bedoel: als die voorzetten in twee wedstrijden komen en je doet er niks mee, dan denken je medespelers bij wedstrijd drie: ga ik niet meer doen. Zo werkt dat overal.”

“Al blijf ik graag denken dat je óók altijd iets kunt afdwingen door knetterhard te werken en positief te zijn.” De Jong is altijd van mening geweest dat hij niet alleen als pinchhitter voor een Europese topclub zou kunnen spelen. Ook als spits voor de basis, bij een grote club in een topcompetitie. “Ik denk dat Xavi wel een beetje heb verrast in hoe ik pas in zijn spel. Dat ik voor hem ook een '9' kan zijn met wie je driehoekjes kunt maken en zo onder de druk van een tegenstander uit kunt spelen. Xavi wil van zijn spits dat die een aanspeelpunt is en ballen vasthoudt en combineert met middenvelders. Hij zegt altijd: lok de centrale verdedigers weg om ruimte te maken voor anderen om in het gat te duiken.”

De Jong benadrukt dat hij nooit een spits geweest is die gaat staan wachten op een kansje. “Bij Barcelona betrekken spelers me steeds meer in combinaties, ook over de grond. Bij Sevilla stond ik vaker eenzaam voorin. Opboksen tegen drie centrale verdedigers. De middenvelders daar bleven verder weg.” Xavi heeft een duidelijke visie op hoe hij wil spelen met Barcelona: ruimtes benutten en elke wedstrijd streven naar meer dan zeventig procent balbezit. “Want als wij de bal hebben, kan de tegenstander niet scoren.''

Na de komst van Xavi speelde De Jong in het begin niet. De aanvaller trainde extra en dat sorteerde effect. “Was wel grappig: laatst speelden we met Barcelona tegen Sevilla en kwam ik tegenover Diego Carlos, mijn oud-ploeggenoot, te staan. 'Zo', zegt hij, 'je bent nog een stukje breder en sterker geworden.” De Jong weet niet of hij na dit seizoen nog voor Barcelona zal spelen, al is dat wel zijn insteek. “We zijn met het gezin een half jaar hier, ik wil niet weer verkassen nu. En ja, ook als ik weer invaller zou worden, kan ik nog van waarde zijn. Maar officieel heeft de club zich nog niet uitgesproken. We zien het wel. Ik ben ook nog steeds eigendom van Sevilla. Mijn contract loopt daar na dit seizoen nog één jaar door.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben hier eerlijk gezegd niet zo blij mee, want heb liever dat Memphis het goed doet in de punt bij Barca, want anders hebben we met NL straks een probleem richting Qatar 😅

22 januari 2022 om 08:44

Ja hetzelfde geldt voor vele spelers momenteel helaas, frenkie, bergwijn, wijnaldum, gakpo (mits gezond)

22 januari 2022 om 08:51

Klopt, ze moeten hun situatie even goed beoordelen deze winter..

22 januari 2022 om 08:49

Ik begrijp je punt, en als (halve) Nederlander deel ik zeker je mening. Maar als supporter van Barca hoop ik Memphis echt niet meer in de basis te zien. Het is werkelijk frustrerend om zijn spel te moeten aanschouwen en krijg ik soms de neiging om wat anders te gaan doen.

22 januari 2022 om 12:03

Als je een echte barca fan bent dan weet je zelf ook dat Memphis het probleem niet is .. dat hij niet goed speelt ben ik met je eens .. maar de jongens die daar al zolang zijn piqué busquets alba spelen echt dramatisch en moeten echt gaan opstaan en de nieuwe jongens meenemen .. daarnaast vind ik gewoon dat ze Memphis op links moeten zetten en niet in de punt

22 januari 2022 om 12:28

Staat werkelijk volledig los van de prestaties van Depay. Mag ik nog Depay zeggen eigenlijk?

22 januari 2022 om 13:34

Ik zeg ook altijd Depay, voornaam gebruiken vind ik raar bij voetballers.

22 januari 2022 om 14:06

@Ronna, natuurlijk ligt het probleem niet enkel bij Depay. Echter is hij wel onze sterspeler in de voorhoede. Zo profileert hij zichzelf ook een beetje. Als je dan zo matig presteert en niet thuis geeft, logisch dan dat ik als supporter heel kritisch op hem ben. Hij is letterlijk gepasseerd door de Jong en Jutgla. Waarom? Omdat die twee heren zich wel nuttig maken ten gunste van het team. Zij denken wel in het belang van het elftal en lopen zich niet keer op keer vast. Dat Alba en Busquets passé zijn, heb je zeker gelijk. Maar wie zijn nu hun directe vervangers? Het feit dat Depay zo makkelijk kan worden vervangen zegt wel wat over zijn prestaties.

22 januari 2022 om 15:05

Het frustrerende van Memphis is dat hij wel heel goed kan voetballen. Op de een of andere manier komt bij hem altijd het idee op dat het allemaal moeilijk moet. Zijn balverlies leidt zo vaak tot een counter. Ik ben bang dat je dat er niet meer uitkrijgt hoeveel je ook met hem praat. Dembele heeft hetzelfde probleem.

22 januari 2022 om 18:51

Ja Memphis wil een complete aanvaller zijn maar dat is hij niet. Hij is geen Van Persie die goed mee kan voetballen. Hij moet meer doen met zijn snelheid en kracht en moet scherper zijn op openingen achter/tussen de verdediging.

22 januari 2022 om 20:57

Depay is gewoon niet goed genoeg. Moet zsm weg bij Barca en terug naar een lyon of een valencia

23 januari 2022 om 09:13

@ajax/barca2014

Je weet zelf ook dat Memphis niet gepasseerd is , ik snap dat je dat graag wilt maar Memphis is gewoon geblesseerd .. en de wedstrijd dat hij terug was begon hij op de bank niet meer dan logisch na tijdje afwezig te zijn geweest .. en toen deed Luuk de jong het goed tijdens zijn afwezigheid maar dat hij gepasseerd is .. is onzin , komt zwz wel goed met Memphis heb ik wel vertrouwen in

23 januari 2022 om 09:51

We zullen het vanavond zien. Ik denk dat hij nu wel fit genoeg is om te starten. Ik ben benieuwd wie van ons vanavond gelijk zal krijgen 😜.

22 januari 2022 om 09:18

Hebben we sowieso, of Memphis nou speelt of niet.

22 januari 2022 om 09:35

Maar misschien dat zijn huidige situatie hem tot meer zelfreflectie zal leiden, waardoor hij zijn spel verandert. Maar Depay kennende zal hij zelf denken dat hij geweldig speelt.

22 januari 2022 om 09:39

Ik zou mijn geld sowieso niet op Depay inzetten. Middelmaat die even in een goede periode zat, maar zal nooit Nederland aan prijzen of andere topprestaties helpen.

22 januari 2022 om 09:52

Tja dat is het hele Nederlands elftal. We hebben wel spelers bij topclubs, maar niet een geweldenaar. Ook van Dijk vind ik nog steeds te veel foutjes maken.

22 januari 2022 om 18:56

Volgens mij haal jij Van Dijk en De Ligt door mekaar

22 januari 2022 om 09:45

Danjuma en de Jong in 5-3-2 opstelling op WK

22 januari 2022 om 10:05

Ik kijk er nu al naar uit....

22 januari 2022 om 10:34

5-3-2 moet je bijna wel spelen met snelheid voorin.

22 januari 2022 om 10:35

Lekker met Brobbey in de spits spelen straks. Heeft in principe alles voor een goede spits. Ja hij heeft nog niet veel wedstrijden gespeeld, maar elke wedstrijd die ik van hem gezien heb bij Ajax weet hij mij te overtuigen.

22 januari 2022 om 12:39

Op basis van 1 wedstrijd dit seizoen? Hij moet het eerst maar eens laten zien over een lange periode. Brobbey heeft vorig seizoen een paar leuke wedstrijden gespeeld en dit seizoen 1 goede wedstrijd. Ik vind dat geen cijfers om hem meteen in oranje te zetten.

22 januari 2022 om 20:10

Nee op basis van alles wat ik gezien heb. Dat hij nog weinig wedstrijden heeft gespeeld hoeft geen reden te zijn om hem niet op te stellen. Hele complete speler en het is nou niet alsof wij zulke goede spelers hebben lopen voorin. Hij heeft weinig wedstrijden gespeeld omdat hij net komt kijken en de verkeerde beslissing heeft gemaakt. Zijn kwaliteiten zie je overduidelijk. Zowel in de jeugd als bij het 1e.

22 januari 2022 om 11:02

Dat probleem was al goed duidelijk afgelopen ek

22 januari 2022 om 12:37

Hoezo? Als Luuk ze erin blijft schieten hebben we toch een scorende spits voor Qatar? Een naam zegt mij helemaal niks, prestaties leveren vind ik belangrijker.

22 januari 2022 om 13:35

Liever een gemotiveerde luuk de Jong in de spits, dan memphis die er half bij loopt.

22 januari 2022 om 15:48

Wie weet Luuk de Jong in de basis bij Oranje in Qatar. Met Gakpo, Danjuma en Berghuis op de vleugels heb je op zich leuke spelers voor een voorzet. Maar ik gok dat niet veel van de 17 miljoen bondscoaches het met me eens zullen zijn.

22 januari 2022 om 18:51

Ik wel hoor. En Memphis hangend op links, dat is gewoon de beste plek voor hem. 4-3-2-1 met depay en berghuis achter Luuk.

23 januari 2022 om 02:03

5-3-2 zonder Depay

22 januari 2022 om 18:57

Als Luuk de Jong zich zo blijft ontwikkelen zie ik geen probleem hoor. Geweldige mentaliteit en maakt zijn goaltjes wel.

Het is hartstikke leuk voor die jongen en voor barca. Maar mag hopen dat xavi inziet dat dit gewoon voor de absolute top een hele beperkte voetballer is voor wie het momenteel allemaal meezit omdat hij scoort. Maar zodra de doelpunten even uitblijven dan gaat iedereen weer morren. Trouwens morata is niet veel beter

22 januari 2022 om 08:44

@foufou078 Barcelona is toch ook geen absolute top dus prima plek voor Luuk lijkt me op dit moment.

22 januari 2022 om 08:50

Ja maar ik gaat er nog wel vanuit dat ze die aansluiting proberen te hervinden binnen korte termijn en dat gaat niet gebeuren met spelers als luuk/morata/memphis in de spits.
Ze hebben wel vindt ik een paar zeer getalenteerde spelers met pedri, nico, gavi, ansu, abde, Araujo die zullen mits ze stappen/minuten maken over 1a2 jaar dit barca naar een hoger niveau tillen dan waar ze nu staan

22 januari 2022 om 09:00

Populistische reactie @Eindhoven..Ik vind het van sommige Barca supporters wel een beetje eng dat alles wat uit la Masia komt of Spaans is heilig wordt verklaard en iedere Nederlander kan er al gauw geen klote van bij hun club. Neem een Frenkie of Memphis die beiden amper een kans hebben gekregen op hun voorkeurspositie in een wat beter draaiend team. Memphis heeft 3/4 van z’n tijd in die 5-3-2 moeten spelen een systeem waarin hij niet rendeert (hebben we gezien op het EK) en Busquets die Frenkie voor de voeten loopt.

22 januari 2022 om 09:23

Aan de andere kant is dit weer een lekkere Nederlandse reactie. Frenkie in bescherming nemen door te zeggen dat hij niet goed gebruikt word. Frenkie heeft echt wel kansen gekregen als nummer 6 bij Barca.

22 januari 2022 om 09:49

Frenkie wil graag op 6 als 1 van 2 defensieve middenvelder. "zijn" positie bestaat dus niet bij Barca. Een wereldtopper zou zich toch ook moeten kunnen aanpassen aan een ander systeem. Dit lijkt wel een euvel met die lichting Ajax jongens en dan vooral Frenkie en Donny. De voetbalwereld is groter dan alleen Ajax.

22 januari 2022 om 10:19

@Pieterpost Je kan het populistisch vinden, maar het is gewoon een realistische reactie op @foufou078 zijn commentaar dat Luuk niet goed genoeg is voor de absolute top. Denk dat letterlijk iedereen wel weet dat Barcelona op dit moment geen absolute top is en daar ook niet in de buurt van is.

22 januari 2022 om 11:39

Waarom heeft Barcelona hem dan gekocht? Hij heeft bij Ajax en Oranje laten zien over exceptionele kwaliteiten te beschikken op die nr 6 positie en vervolgens zet je hem op een andere plek neer waar hij zich niet thuis voelt. Niet iedereen leert zomaar even een nieuwe positie aan. Als je een Bernardo Silva ineens verdedigende middenvelder gaat zetten komt er ook niets van terecht.

22 januari 2022 om 12:41

Barca heeft de middelen ook niet om in korte tijd weer aan te sluiten bij de absolute top. Je moet realistisch zijn, Barca is sowieso de komende 2 jaar middenmoot. Wees verstandig met geld en ga bouwen i.p.v rare constructies.

22 januari 2022 om 15:07

Zolang Ansu maar niet fit raakt. En ook Memphis en Braithwaite geblesseerd zijn is Luuk een optie. Ik zie het liefst Ansu in de spits. Dat gaan we niet meer zien dit seizoen. Ferran is mijn tweede optie maar zolang die op de vleugel nodig is gaan we ook dat niet zien ben ik bang.

22 januari 2022 om 19:00

Ze spelen niet als absolute top maar de club Barca is groter dan de spelers die op het veld staan hè.

22 januari 2022 om 22:29

@StevieG8-88 Dat is vooral nostalgie, kijk je naar de realiteit zie je dat Barcelona de afgelopen jaren voorbij is gestreefd door vele ploegen. Met als dieptepunt dat ze dit seizoen in de Europa League spelen.

22 januari 2022 om 10:03

Luuk kan een hele nuttige speler zijn, wanneer je ouderwets 4-3-3 speelt. Dus vleugelspelers die de achterlijn zoeken en dan het hoofd van de spits vinden of de bal terugleggen op inkomende spelers. Koppend is hij namelijk erg sterk. Alleen in de kleine ruimte en met zijn voeten is het beperkt. En qua (handelings)snelheid kan hij niet mee met combinatie voetbal.

Over een maand zijn ze hem weer zat als hij 3 wedstrijden achter elkaar niet scoort. Niets nieuws

Toen ik dit las, gingen me gedachten ook nog terug naar midden jaren 90 toen psv René eijkelkamp haalde. Wat een horror, wat moeten we met die lange slungel? Totaal geen speler voor psv. Wat had ik me vergist zeg. Naast het feit dat hij gewoon zijn goals meepikte was hij met zijn lengte, duelkracht en verrassend goede techniek gewoon van belang voor psv. Luuk de jong is er ook zo eentje, die je eigenlijk bij voorbaat al afschrijft, want toen hij voor het eerst jaar naar psv kwam, was ik daar ook niet zo kapot van. Geen explosiviteit, geen oogstrelende techniek. Maar inmiddels weet ik wel beter. Een Luuk in goede doen is gewoon van belang voor een team, een Luuk niet in vorm is dat zelfs vanaf de bank ook. De wereld top is veel te hoog gegrepen voor hem, maar dat is barca nu ook niet, zijn inbreng als een van de 11 of een van 12 tm16 kan barca echt wel verder helpen, al is het vanwege de mentaliteit

22 januari 2022 om 08:56

Hehe nou vond Eijkelkamp nog steeds helemaal niks ook al deed ie het idd niet slecht voor PSV. Vind t wel grappig hoe Luuk toch nog een lange neus trekt bij Barca. Maar er komt echt wel weer een periode waarin hij minder of niet scoort en dan is t toch wel een hele beperkte speler. Hoop voor hem dat dat nog even duurt.

Positieve hieraan is dat Xavi zijn systeem wil aanpassen aan de kwaliteiten van zijn selectie. Dat siert hem als coach. In plaats van je eigen filosofie maar stug door te willen drammen omdat je niks anders kan verzinnen zoals Guardiola, die wil bij elke club na genoeg het zelfde voetbal spelen.

22 januari 2022 om 08:58

En toen Koeman een ander systeem wilde hanteren was het niet goed voor de fans van Barcelona? Zij eisten tiki-taka, balbezit en weet ik veel wat voor voetbal.

Maar van Xavi mogen ze wel kick en rush voetbal spelen en voorzetten pompen in de box en hopen dat iemand hem erin kopt.

Wegen en meten met 2 maten.

22 januari 2022 om 09:20

Barcelona is net als Real Madrid geen europese top op dit moment. Matige elftallen.

22 januari 2022 om 09:25

Net als Real Madrid?

Nou Real Madrid zit nog in de Champions League en laten we na PSG oordelen hoever Real Madrid staat.. ik schat ploegen als City, Bayern beter en sterker dan Real Madrid. Maar volledig kansloos is Real Madrid nooit.

Real Madrid is altijd Europese top. Hoe kan de nummer 1 van Spanje geen Europese top zijn?

Bij Barcelona zijn de problemen nog groter, maar ook zij zullen terugkeren naar de top.

22 januari 2022 om 10:04

Ik ben alleen geen Barcelona fan.. Koeman wilde ook een systeem spelen zonder de kwaliteiten van zijn spelers te benutten.

22 januari 2022 om 15:14

Die 532 werkte nog wel aardig in sommige wedstrijden. De 4231 was vooral een drama.

Hij doet het even leuk. Maar dat typeert de voetballer Luuk ook, toch verwonderlijk welke clubs hem ook kochten.

Echt mooi voor Luuk dat hij nu onmisbaar lijkt bij Barcelona. Luuk is ook gewoon een goeie spits. als je hem goed gebruikt, jammer dat hij niet al vanaf het begin in het seizoen zo invorm was. had Luuk misschien al wel op 10+ Goals gestaan in de competitie.

Die euforie zal zo weer weg zijn. Dit blijft gewoon een ontzettend slechte spits die niks bij zo'n club te zoeken heeft.

22 januari 2022 om 09:50

Hij zegt zelf toch ook dat je dit moet relativeren. Hij doet het nu gewoon prima. Hij is een beperkte spits, maar wat hij doet kan hij best goed.

22 januari 2022 om 09:57

Een ontzettend slechte spits is natuurlijk ook overdreven. Kampioen met Twente, met PSV, de Europa league met Sevilla en is international.80 procent van de profvoetballers in Nederland hebben niet zo’n carrière en kunnen er alleen maar van dromen.

Je kunt wel blijven hameren op het feit dat hij voetbaltechnisch een beperkte spits is (is hij ook), maar Luuk heeft wel specifeke kwaliteiten waarmee hij op ieder niveau van waarde kan zijn. Werkt daarbij ook nog eens ongelooflijk hard en ook als hij 10 wedstrijden droog staat gaat hij niet bij de pakken neerzitten. Ik heb bij PSV nog nooit een speler gezien met zo'n goede werkethiek en mentaliteit. Ik kan me voorstellen dat Xavi meer waardering heeft voor zo'n jongen dan voor iemand als Memphis, een speler die zichzelf veel beter waant dat hij in werkelijkheid is maar uiteindelijk (ook) gewoon geen Barca-niveau is. Hoop overigens wel dat Luuk weer uit beeld raakt richring het eind van het seizoen zodat hij in de zomer terug naar Eindhoven kan komen om Zahavi en Vinicius te vervangen

Nu gaat Luukie natuurlijk weer ongekend naast zijn schoenen lopen. Ineens past ie bij menig Europese topclub in de basis, is hij een spits met wie je driehoekjes kan maken en past ie zo goed in het spel van Xavi. Hou op hoor. Het is zo'n slechte ontwikkeling om nu Luuk de Jong daar te hebben banjeren en dat dan dit hele elftal vol dwergen het ineens van de hoge voorzet op Luuk de Jong moet hebben voor de goals. Echt alarmfase 10 inmiddels in Barcelona.

De Jong heeft mooie weken achter de rug
Maar laten we niet te hard van stapel lopen
Als de Jong dadelijk in februari niet scoort
krijgt hij weer alle kritiek over zich heen en dan is hij weer de slechtste aankoop van Barca
Dus neem het aub met een korreltje zout

22 januari 2022 om 11:09

Maar als hij gewoon basis blijft staan en voorzetten blijft krijgen, gaat ie zijn goaltjes echt wel maken.

22 januari 2022 om 11:25

Ik hoop het voor Luuk
Het neusje voor de goal heeft hij wel
Maar je weet hoe het gaat want de mening over Luuk stond al klaar
Duimen dat hij het goed doet

Ik vind dit zon top gozer he. Hoort waarschijnlijk al zijn hele carriere overal dat ie er weinig van kan, maar toch heeft ie echt een prachtige carriere en vooral bij psv super belangrijk geweest. Is hem ook echt gegund dat ie het momenteel zo goed doet bij barca. In het veld overigens wel een eikel om tegen te spelen, maar dat zijn er wel meer.

Ja en volgende week mist hij met een 1-1 stand een kans voor open goal in de laatste minuut voor de zege en hij wordt dan weer zwart gemaakt dat het de slechtste spits is die barca ooit heeft gehad, zo typisch Barcelona dit, van Held naar loser en visa versa en nog een keer.

Mooi positief nieuws voor luuk! Wel lastige situatie voor Memphis

Tja Luuk maakt op zich een hele goeie indruk in de wedstrijden die hij heeft gespeeld. Hij is constant gevaarlijk in de lucht en dat is met name voor Dani Alves erg prettig met zijn voorzetten. Denk dat hij wel een streepje voor heeft op Memphis. Wie had dat ooit gedacht haha.

22 januari 2022 om 15:40

Iedereen die PSV gevolgd heeft had kunnen weten dat Luuk veel meer positieve impact op je elftal heeft dan Memphis

Ik zeg het al zo vaak doe memphis als linksbuiten en zet Luuk gewoon vanaf minuut 1 in de spits en als rechtsbuiten doe je Dilrosun (Javairo) of berghuis.

Luuk is echt een held! Ik weet nog goed dat toen PSV kampioen was hij om 5-6 uur stratum liep te vegen omdat het een grote bende was. Veel mensen praten vaak over hem alsof hij minderwaardig is omdat hij twee keer in het buitenland is geflopt. Ik vind het juist alsmaar knapper wat hij nu flikt. Blijven knokken en positief blijven zoals hij zelf zegt en dan kan je veel bereiken. Zo een mindset hoort een voorbeeld te zijn voor alle jonge jongens en meisjes die nu opgroeien maakt niet uit wat ze willen worden. Hard werken beloond ook al krijg je meerdere teleurstellingen op je pad een winnaar geeft nooit op!

Luis,Lionel, Luuk. Past mooi in dat rijtje😜. Hopelijk blijft ie fit en kunnen we vd zomer een wat algemenere conclusie trekken. Deze vorm kan ook tijdelijk zijn.. Geen topspeler maar heeft zn sterke punten. Worden die benut heb je er een goede aan.

Gegund Luuk! Blijf je scoren, dan kan de trainer en de achterban niet meer om je heen. Top.

Luuk de Jong is in 1 discipline wereldtop. En dat is koppen. Vooral bij voorzetten vanaf 1 van de backs. Je hebt dus met Luuk de Jong 1 back in je team nodig met een zeer goed voorzet. Dat hebben we bij PSV ook gezien. Als je zo speelt met Luuk scoort hij minimaal 1 keer per wedstrijd. Volgens mij is het zo simpel. Voor de rest heeft deze jongen een ijzer sterke mentaliteit. Maar is de rest een matige speler. Met een gemiddelde techniek. Zo zie ik het. Je hebt alleen wat aan hem als je hem op de juiste manier gebruikt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren