Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona komt na 147 dagen met heugelijk nieuws

Laatste update:

Luis Suárez kan spoedig zijn rentree in het tenue van Barcelona maken. De topclub uit Spanje en ook de aanvaller zelf maken zaterdag bekend dat de Uruguayaan groen licht van de medische staf heeft gekregen. Dat betekent dat hij over exact een week, wanneer het uitduel met Real Mallorca op het programma staat, inzetbaar is.

Suárez raakte bijna vijf maanden geleden, in de halve finale van de Spaanse Super Cup tegen Atlético Madrid, geblesseerd aan zijn rechterknie. Aanvankelijk werd uitgegaan van een herstelperiode van zes weken, maar na nader onderzoek bleek dat een operatie aan zijn meniscus én een revalidatieperiode van minimaal vier maanden onvermijdelijk was. Op 12 januari, 147 dagen geleden, ging Suárez onder het mes.

Suárez was dit seizoen nog altijd enorm belangrijk voor Barcelona en was goed voor 14 doelpunten in 23 wedstrijden in alle competities. Door de medische ingreep leek het seizoen van de ex-speler van onder meer FC Groningen en Ajax voorbij, maar de coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat hij alsnog het slotstuk kan meemaken.

“Na vele inspanningen, opofferingen en arbeid heb ik eindelijk groen licht gekregen”, jubelt Suárez zaterdag via sociale media. De verwachting is dat Lionel Messi ook op Mallorca kan spelen. De vedette kampt met een lichte spierblessure in zijn rechterbeen. Hij ontbrak vrijdag op de training, maar zaterdag werkte hij enkele oefeningen in het Camp Nou af. Messi deed echter niet mee aan de groepstraining van Quique Sétien.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed nieuws, ben echt benieuwd hoe de vorm van Barca is na de coronacrisis hopelijk kunnen we het seizoen goed afsluiten met op zijn minst de landstitel en hopelijk nog meer

6 juni 2020 om 14:40

Ik denk dat Barca frisser is dan voor Corona en we hebben Suarez en Alba terug. Helaas nog niet Dembele. Echter moet Barca wel rekening houden dat ook de andere ploegen in La Liga frisser zijn en geblesseerden terug hebben.

Waar ik op hoop is dat Quique Setien het team beter heeft leren kennen en vice versa. Het spel voor de break was niet best ondanks de resultaten. Ik hoop dat het team in zijn speelwijze gegroeid is en we beter spel gaan zien.

6 juni 2020 om 16:34

Alba was alweer fit voordat de competitie beëindigd werd. Speelde nog in de Clasico en tegen Sociedad.

Dat is zeker mooi voor Barcelona! Hij kan in de competitie fit raken om zodoende ook in de Champions leguae nog van enige waarde te zijn. Verwacht alleen dat Barcelona tegen teams als Bayern geen kans maakt in de CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren