Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona gaf op slotdag van transfermarkt twaalf miljoen euro toe

Laatste update:

Moussa Wagué maakte op de slotdag van de transferwindow de overstap van Barcelona naar OGC Nice. De Senegalese rechtsback kwam in het Camp Nou niet aan spelen toe en koos daarom voor een tussentijds vertrek naar de club uit de Ligue 1. Barcelona had hem in 2018 voor vijf miljoen euro overgenomen van KAS Eupen en wilde hem niet zonder slag of stoot laten gaan. Uiteindelijk hebben de Catalanen water bij de wijn gedaan, zo verklapt Nice-voorzitter Jean-Pierre Rivère.

“We waren drie weken lang in gesprek met Barcelona”, wordt Rivère geciteerd door Mundo Deportivo. “Barcelona wilde twintig miljoen euro aan het einde van het seizoen plus een huurvergoeding van twee miljoen euro. Maar wij weigerden dat voorstel. Wij wilden hem gratis huren met een koopoptie voor de helft: tien miljoen euro. Uiteindelijk belden ze ons op de slotdag van de transfermarkt en accepteerden ze ons voorstel.” Nice is niet verplicht om de 21-jarige back over te nemen, maar betaalt wel zijn salaris tot aan juni. Wanneer de Franse club hem na dit seizoen aantrekt, heeft Barcelona de optie om hem in de toekomst terug te kopen voor een afgesproken bedrag van vijftien miljoen euro.

Wagué tekende vrijdag bij Nice en maakte zondag al zijn debuut in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Olympique Lyon. Hij is blij dat hij bij Nice weer aan voetballen kan denken. “Bij Barcelona trainde ik met geweldige spelers en probeerde ik iedere dag weer wat te leren. Het was belangrijk voor mij om deze stap te maken. Ik wilde daar graag spelen, maar er was veel concurrentie. Ondanks dat ik weinig speelminuten heb gemaakt, heb ik geen spijt gehad. Ik had meerdere aanbiedingen, maar koos voor Nice omdat het een club is met een grote geschiedenis en ambitie", zo liet hij weten bij zijn presentatie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lachwekkend dit Barcelona. Zo'n grote club maar wat een dramatisch beleid en technische staf. Het doet als Barca fan pijn om de transferperiodes mee te maken en (kleine) clubs Barca af te zien troeven aan de onderhandeltafel.

3 februari 2020 om 19:21

Inderdaad man. Lijkt wel kinderwerk wat ze doen en dit zijn dan de zogenaamde professionals bij een club zoals Barcelona. Je belt op de laatste dag terug om ja te zeggen tegen de helft van de prijs en je laat Lyon hem gratis ophalen tot het einde van het seizoen. Dan heeft barca ook een koopoptie gezet van 15 miljoen. Wat een autisme

3 februari 2020 om 19:29

Dit is toch geen slechte deal? Indien hij het goed doet kunnen ze hem voor 5 miljoen meer weer terugkopen.

3 februari 2020 om 20:18

Wat is hier lachwekkend aan? De jongen is duidelijk niet goed genoeg en ze hebben 120% winst gemaakt. Lekker hoor.
Het Barca beleid is matig, maar dit was er geen voorbeeld van

3 februari 2020 om 20:26

Wat voor winst hebben ze gemaakt? Het gaat om een huurdeal met geen verplichte koop na de huurperiode van een half jaar. Zoals hierboven ook werd gezegd, op de laatste dag met hangende pootjes een deal accepteten wat niet eens in de buurt komt van de initiële deal. Niet alleen deze deal is matig, maar ook je onderhandelingspositie in toekomstige deals, met deze club en andere clubs. Dit is iets wat al lang em breed bekend is bij andere clubs, helaas

Dit gebeurt er als je guns blazing te werk gaat, barcelona is keihard in de maling genomen door Liverpool en Dortmund voor Coutinho en Dembele, dat zijn echt grote transfers geweest. Ik lees veel reacties van barcelona fans hier en niemand van hen vindt dat het beleid of het veldspel er goed uit ziet. Weken geleden zei ik al dat messi veel invloed heeft op de opstelling (dat staat vast) maar ook dit treurige transferbeleid moet wel iets met hem te maken hebben. Ik wil niet de conspiracy guy uithangen hier maar er klopt iets niet

3 februari 2020 om 19:31

Ja want Messi hamerde erop om de rechtsback van Eupen te kopen.
Doe normaal

3 februari 2020 om 19:38

Dat niet maar het zou toch echt wel mogelijk zijn dat messi invloed heeft op de opstelling? Zie Argentinië in de copa recent. Geen dybala omdat messi hem niet mag. Icardi wordt niet eens opgeroepen en pabon krijgt de voorkeur boven dybala

3 februari 2020 om 19:57

Icardi wordt niet opgeroepen omdat het een rat is. Heeft de vrouw van die maxi lopez afgepakt, zo een iemand wil je uberhaupt niet in je selectie zitten. Als messi de opstelling zou maken zou griezman nooit starten als we jou verhalen mogen geloven. En de laatste paar wedstrijden speelden messi en dybala wel tegelijk dacht ik, kon het fout hebben.

3 februari 2020 om 20:03

Griezmann heeft een fortuin gekost en er zijn geen aanvallende opties meer dus hem banken gaan ze sowieso niet doen kerel. Blijf maar geloven dat het niet zo is

3 februari 2020 om 20:05

Ja en? Messi maakt toh de opstelling, waarom zou messi een speler opstellen waar hij de bal niet naar past? Het gaat niet om geloven kerel, jij beweert iets zonder enig bewijs waar weing logica achter zit. Dybala speelt niet omdat messi hem niet mag, dus waarom zou griezman wel spelen als messi de baas is in beide selecties. Noem maar een speler die ooit heeft gezegd dat messi hem op had gesteld of niet had opgesteld, wil ik een artikel enzo van als je dat aan mij geeft geef ik je gelijk. Dat youri mulder het bij Ziggosport uit de blauwe lucht claimt is geen bewijs

3 februari 2020 om 21:36

Je wilt niet de conspiracy guy uithangen, maar je gelooft wel dat de aarde plat is. Het wordt zo wel heel moeilijk om jou nog serieus te nemen...

Wat je deze bestuur wel toe kan shrijven is dat ze het financieel heel goed doen. Ze maken ontzettend veel omzet. Jammer dat ze sportief slechte beslissingen maken, zoals griezman, coutinho en dembele die hun prijskaartje niet waar maken. Hebben ook goeie tussen gezeten zoals neymar en suarez, maar te weinig als je mij vraagt

3 februari 2020 om 20:06

Ze gooien zo veel geld weg op de transfermarkt jongen.. dit kan je toch niet menen? Zeker draaien ze een goede omzet, wat verwacht je van 1 van de grootste clubs ter wereld? Maar het kan toch veel en veel beter??

3 februari 2020 om 20:11

Dat zeg ik toch ook, sportief kan het beter maar financieel doen ze het goed, ik had een paar jaar geleden nooit gedacht dat barca meer omzet zou draaien dan man utd en real madrid bijvoorbeeld. Die tore hoge salaris van messi komt ook niet uit de lucht vallen.

4 februari 2020 om 06:09

Waren allemaal topspelers voordat ze naar Barcelona kwamen. Ligt meer aan de management op het veld en speelstijl die te afhankelijk is van Messi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren