Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Barcelona droomt van stadsderby in finale van Copa del Rey

Laatste update:

Barcelona staat door een overtuigende overwinning op Villarreal al met een been in de finale van de Spaanse beker en het is nog even afwachten wie daarin de tegenstander zal worden. Een stadsderby van Barcelona in de eindstrijd van de Copa del Reys is in ieder geval zeker mogelijk, want in de tweede halve finale hield Espanyol Athletic Club in Baskenland op een 1-1 gelijkspel.

Espanyol en Athletic doen in de competitie nauwelijks voor elkaar onder en dat was ook woensdagavond wel te zien. De thuisploeg begon het sterkst en Aritz Aduriz hielp eerst nog een goede kans om zeep, voordat hij met een mooi stiftje de score alsnog opende. Tien minuten voor rust zorgde Victor Sánchez echter met een heerlijke knal voor de gelijkmaker.

In de tweede helft kreeg Espanyol de beste kansen om de wedstrijd te winnen, maar Sergio Garcia, Christian Stuani en Victor Alvarez hadden geen geluk in de afronding. Toch zal Espanyol niet ontevreden zijn over het gelijkspel: door het uitdoelpunt heeft de tweede ploeg uit Barcelona goede papieren om de finale te bereiken.

Wie bereikt de finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doe maar liever Athletic Club, zou mooier zijn denk ik twee clubs met meeste Copa finales gewonnen. Beide hebben overigens een kans om in een wedstrijd van Barcelona te winnen met een beetje strijdlust en geluk, maar ik hoop dat Barca deze reeks doorzet en zo snel de Copa binnen sleept.

12 februari 2015 om 08:17

Ik persoonlijk hoop op Espanyol.
dan kijken of Spaanse bond hetzelfde doet met de finale als twee jaar terug.

Geweldig moment om te kijken of men Real Madrid bevoordeelt of wel het geval.

Als barca en Espanyol de finafinale halen wil ik de finale in Camp Nou zo als de finale in Bernabue.

Gebeurt dat niet dan weten wij dat Real Madrid werd bevoordeeld in die finale al hebben zij hem niet gewonnEn.

Het ging zo genaamd om meer plekkerplekken toch? Nou in Camp Nou kunnen 180.000 Suporters.

12 februari 2015 om 08:23

Waar je je al niet mee bezighoudt zeg..

On: Een stadsderby lijkt me geweldig! Succes in de return Espanyol. En Barca natuurlijk zelf ook.

12 februari 2015 om 08:26

180.000 duizend supporters? Ik weet niet in welke wereld jij leef. Camp Nou heeft een capaciteit van 99.000

12 februari 2015 om 09:09

Excuses ik bedoelde 80.000

12 februari 2015 om 09:17

Isco24

Als sommige real fans keer op keer bezig zijn met een wedstrijd uit 2010. Waarom mag een Barca fan niet bezig zijn met een wedstrijd uit 2013.

Zeg ik dan iets verkeerd volgens jou.
als de finale in Bernabue kan waarom zou die niet in Cam Nou kunnen.

12 februari 2015 om 09:49

Nou in je post heb je het eigenlijk alleen maar over iets wat in het verleden is gebeurd en totaal los van Barcelona staat.
Dan denk ik wel echt 'ben je hier om Barcelona te vertegenwoordigen, of ben je hier om Madrid zwart te maken'.

Maar uit je andere posts, weet ik dat het tweede het geval is.

12 februari 2015 om 14:39

Ben het zeker met je eens maar zo gaan die dingen bij real. Net als de schorsing laatst voor Ronaldo maar 2 wedstrijden was. Maar hier word toch niks aan gedaan joh . Corrupte bende gaat nier veranderen en iedereen weet wel hoe het zit. Daar heb ik iig geen bewijs voor nodig er zijn al zoveel incidenten die dit bevestigen.

Ontopic : maakt mij niet zoveel uit waar we tegen moeten. Maar ik weet wel dat deze ploegen we soms een dikke schoppartij er van maken. Het is te hopen dat we makkelijk winnen sn zonder blessures eruit komen.

Wat deed dit pijn aan men ogen. Bilbao heeft wel geteld in de hele 2de helft 1 kans gehad een lange mooie bal en die ging een huis over. Ver-schri-ke-leijk! Espanyol daarentegen had kansen genoeg om te winnen. Die kopbal op de paal of die 1 op 1 fase van die ingevallen speler moest zitten. Bilbao creëerde gewoon niets over de hele match. Espanyol maakt dit thuis af. Sergio Garcia leunde weer op de verdediging, geweldige speler!

Los Leones hebben na Barca de meeste Copa Del Reys gewonnen. Barca en Bilbao hebben een hele lange geschiedenis samen in de Copa. De slager van Bilbao die Maradonna uitschakelde in de Copa. Neen, ik zie liever een Bilbao tegen Barca. Die wedstrijd heeft veel meer betekenis.

Wat er met Bilbao gebeurt, normaal gesproken was het voor iedereen ene hel om een Baskenland überhaupt een punt te pakken laat staan winnen. Als je ziet dat zelfs Barca daar wint, vind ik het niet normaal.

12 februari 2015 om 00:23

Lol zelfs Barca. Je doet nu net of Barca een of andere amateurploeg is ofzo. Bilbao heeft geen echte topspelers meer en dan komt hun zwakte naar boven. Ook zijn ze totaal niet in vorm.

12 februari 2015 om 00:27

Zelf barca daar wint?? Met alle respect bilbao kun je niet verglijken met Barca dacht ik zo. Is wel beetje neerbuigend.

12 februari 2015 om 15:00

Reageer je nu op mij? Lijkt mij niet anders begrijp je mij verkeerd. Diegene waarop ik reageerde zei dat zelfs Barca wint en hij vindt dat niet normaal. Dus hij doet net of Barcelona een amateurploeg is en dat ze eigenlijk nooit kunnen winnen in Bilbao...

12 februari 2015 om 00:40

Je kan beter zeggen zelfs Elche, die er ook gingen winnen. Je bedoeld gewoon dat het ze het er altijd moeilijk hadden maar komt fout over

12 februari 2015 om 01:31

Stori,
Llorente, javi martinez etc zijn nooit helemaal vervangen. En het is nu gewoon een matig team.. Maar dat is inherent aan het (bijna) alleen maar Basken willen hebben. Net alsof je nu een club had met alleen Friezen... Hangt enorm van je lichting af

12 februari 2015 om 06:31

Dat is het hele probleem. Bilbao heeft een vijver van 3,5 miljoen mensen. Barcelona e.d. zo'n 7 miljard...

12 februari 2015 om 07:04

Marcelo Bielsa is weg, dat is het hele eiereten. Die had zo'n geweldige mentaliteit in die ploeg gebracht, lijkt nu wel helemaal weg te zijn.

LOLLL twee Catalaanse clubs die gaan uitmaken wie de beker van de koning gaat winnen, dat zou wel wat zijn. Anders Bilbao.. Die Basken hebben het ook niet zo met Spanje. Herinner me nog 3 jaar geleden toen supporters van zowel Barcelona als Bilbao het Spaanse volkslied uitfluitten

12 februari 2015 om 01:23

Dat lich gevoelig daar. Maarja ze kunnen moeilijk een eigen competite beginnen. En een volkslied uitfluiten waar je brood eet lijkt me niet zo netjes.

12 februari 2015 om 03:29

De Catalanen eten niet dankzij dat land, maar ondanks.

Zie trouwens liever dat Basken doorgaan dan die parkietjes uit Cornella. Dan hebben we tenminste een leuke en mooie finale met dat prachtvolk uit Baskenland.

Ze doen net alsof Barca als in de finale staan.
Villarreal kan thuis gewoon met 2 - 0 winnen.

Maar uiteraard zal Barca - Bilbao de mooiste finale zijn.

Persoonlijk zie ik Espanyol liever door gaan, doordat het dan een spannende derby wordt, die zijn altijd wel goed van sfeer. Maar de wedstrijden tegen Bilbao zijn altijd een spektakel, dus zou het zeker niet erg vinden. Een derby als finale zou gewoon gespeeld worden op het scherpst van de snede, wat mooi is om te zien. Hopelijk komt barça er dan als winner uit, zou heerlijk zijn. Hopen dat wij de Copa nemen.

Maarja, eerst zorgen dat we in de finale staan. We hebben natuurlijk een mooie voorsprong, maar gespeeld is het zeker nog niet, al zie ik barça sowieso wel 1x scoren tegen dit villareal. Ze speelden er gisteren mooi doorheen en die flitsen van Messi/iniesta waren gisteren doorslaggevend. Mascherano speelde ook gewoon heerlijk, van hem heb ik denk ik het meest genoten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren