Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Barça trekt stekker uit toptransfer en heeft nu twee topprioriteiten’

Laatste update:

Neymar gaat komende transferperiode niet naar Barcelona verkassen. Catalunya Radio meldt dat de komst van de aanvaller van Paris Saint-Germain geen doel meer is, zeker gezien de gevolgen van de coronacrisis. Barcelona heeft nu nog twee prioriteiten: het overnemen van Lautaro Martinez van Internazionale én een contractverlenging voor Lionel Messi.

Barcelona zit al enige tijd achter Martinez aan, maar Internazionale blijkt een stevige onderhandelaar. De Italiaanse club wijst steevast op de afkoopclausule van 111 miljoen euro, een bedrag dat de Catalaanse topclub te gortig vindt. Barcelona probeert de prijs te drukken door ook spelers aan Inter aan te bieden. Een deal tussen beide topclubs lijkt vooralsnog echter ver weg.

FC Barcelona: 'Vandaag vechten we, morgen zullen we genieten'

Daarnaast is Barcelona bezig het contract met Messi te verlengen. De superster ligt momenteel tot medio 2022 vast en zowel club als speler zouden akkoord zijn gegaan met een nieuwe verbintenis. Naast de situatie van Messi kijkt Barcelona ook naar de contracten van onder anderen Marc-André ter Stegen, Nélson Semedo en Luis Suárez.

Barcelona gaat niet meer proberen Neymar te strikken. De grootmacht heeft door de coronacrisis al flinke financiële klappen geïncasseerd en omdat het onzeker is hoelang de situatie voortduurt, maakt men geen werk van de peperdure Braziliaan. Veel fans van Barcelona zien de terugkeer van Neymar graag gebeuren, aangezien de aanvaller een goed trio vormde met Messi en Suárez. Ook Javier Mascherano hoopt nog altijd op een nieuwe samenwerking tussen Neymar en Barcelona.

"Ik keek onlangs de Champions League-finale in Berlijn (in 2015 tegen Juventus, 1-3 winst, red.) terug. Wat die voorste drie allemaal creëerden, Neymar, Suárez en Messi, was indrukwekkend", zegt de voormalig verdediger van Barcelona in gesprek met RAC1. "Iedereen had een taak, zoals drukzetten als we de bal verloren. Ook waren ze enorm klinisch."

"Ik hoop dat Neymar terugkeert en dat ze weer samen gaan spelen. Het zou voor de club en de fans geweldig zijn", vervolgt Mascherano, tegenwoordig actief bij het Argentijnse Estudiantes. "Waarom zou je niet van alle grote spelers houden? Neymar is één van hen. Maar je moet inderdaad kijken of iets financieel mogelijk is. We weten dat het moeilijk is om dit soort spelers te halen."

Verwacht jij dat Lautaro Martínez deze zomer een transfer naar Barcelona maakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze hebben iedere dag weer iets nieuws te melden omtrent Ney, morgen is de stekker uit de transfer van Lautaro getrokken en gaan ze voor Neymar. Als ik een had moeten kiezen dan heeft Barcelona op dit moment meer behoefte aan een linksbuiten dan aan een spits.

17 april 2020 om 10:16

Ja alleen Neymar is in totaal wel veel duurder dan lautaro en nog ouder ook. De kans dat de transfer van lautaro doorgaat is wel groter dan die van Neymar.

17 april 2020 om 10:18

Sowieso Brazilianen en ouder worden gaan niet samen met presteren ( aanvallers ) motivatie van die jongens gaan na x leeftijd altijd naar beneden op een of andere manier. Van verdedigers heb ik totaal een andere mening

17 april 2020 om 10:55

Elgua/ Het lijkt me toch ook niet dat barcelona komende zomer 180 miljoen gaat betalen voor Neymar als ze ook al de 111 miljoen voor Lautaro al te gortig vinden. Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen dat Jerome Rothen de waarheid vertelde een paar dagen geleden toen hij zei dat Real Madrid en PSG er uit waren over Mbappe. Voor welke optie zou jij kiezen? Neymar of Lautaro?

Barca heeft sws nog een top flank nodig, Martinez enkel gaat je niet redden hoor.. zeer goede spits daar niet van maar Dembele is altijd out, dus hebben ze zeker nog 1 top flank nodig want Ansu is nog jong & Antoinne is geen flank.

17 april 2020 om 10:34

Messi - Martinez - Suarez (vanaf links) en dan heb je Ansu - Dembele - Alex Collado - Braithwaite achter de hand. Nou daarmee kun je voor de dag komen. Dus ik zou de niet passende Griezmann in de deal met Martinez betrekken !

17 april 2020 om 10:57

NU/ Suarez vanaf de flank, I'm not so sure about that, maar Dembele komt straks ook weer terug, en Griezman heb je idd ook nog. Wordt spannend om te zien hoe barcelona er volgend seizoen uit ziet

Wat blijft dit voor een .... nieuws zeg ..."barcelona heeft nog 2 prioriteiten: het overnemen van Lautaro Martinez van Internazionale"ik las hier gister toch echt nog dat Barcelona de handoek in de ring gooide betreft Martinez ?misschien word het eens tijd om toch iets langer te wachten met het plaatsen van berichten en toch iets meer betrouwbare bronnen te checken?je kan jezelf geen nieuwssite meer noemen als je elke dag iets tegenstrijdigs schrijft.

Heel verstandig om de interesse in Neymar los te laten. Martinez halen en Griezmann in de deal daarbij betrekken. Verder misschien nog een snelle CV erbij, jeugd door laten stromen en verlengen met Messi, Suarez, Ter Stegen en Semedo.

17 april 2020 om 10:17

Ik zou Suarez juist laten gaan. Is al 33 (?) en verdient heel veel.

17 april 2020 om 10:19

Griezman verdient ook heel veel. Denk meer dan suarez en speelt bagger. Suarez heeft desondanks de blessure nog steeds meer doelpunten dan griezman. Heb liever een opa suarez dan griezman.

17 april 2020 om 10:20

K zou ook nooit never verlengen met Suarez, 33 en wat een salaris absurd! Barca moet echt denken aan leven na messi want het zullen droge jaren worden anders.. ma goed elke club heeft zo zijn piek en Daal momenten

17 april 2020 om 10:30

Nou Suarez is een garantie voor goals en strijd. Ja, hij zit in de herfst van zijn carriere. Maar desondanks is hij belangrijk voor Barca, dus probeer te verlengen met financiele voorwaarden die horen bij een speler van zijn leeftijd en status.

17 april 2020 om 10:52

Alleen hebben betrouwbare Italiaanse media (Sky Italia) al gemeld dat Inter niet zit te wachten op een ruildeal. Ze willen gewoon de volle pot.

17 april 2020 om 11:08

Liers/ Logisch ook toch, Inter wil niet een 29-jarige Griezman hebben, alsof ze daar nog iets op kunnen verdienen. Ze willen waarschijnlijk een jongere spits kopen, naar verluidt staat Jesus hoog op het lijstje. En ze hoeven ook niet echt tot verkoop over te gaan, want na deze zomer komt de clausule van 111 zelfs te vervallen las ik.

17 april 2020 om 11:20

Dat is inderdaad het geval. Daarnaast weet ik niet of inter in staat is het monstersalaris van Griezmann op te hoesten.

17 april 2020 om 11:46

Spot on! Ik weet ook niet of Griezman de persoon is om Inter naar een nieuw niveau te tillen, er zijn zoveel betere, goedkopere en jongere opties in de markt.

Lijkt mij dat een vleugelspeler met een actie belangrijker is dan een spits. Of je dan neymar haalt of een ander. En nee noem aub geen dembele. Ik reken hem niet mee, we weten allemaal wel waarom

17 april 2020 om 10:22

Ma hoe je het graag anders had gezien, die dembele staat nog steeds onder contract. Blijft nog jong en geen enkele club zal de vele miljoenen tikken voor hem. Dus wie weet haalt ie zijn potentie nog wel..wordt bijzonder spannend dat wel

17 april 2020 om 10:25

Wij houden dembele en jullie houden gareth bale, deal? Snap echt niet wat mensen bezielt. Hoe kan je na de afgelopen 3 jaar nog zeggen dat je op dembele kunt vertrouwen als vaste vleugelspeler. Zelfs toen die niet geblesseerd was heeft hij maar heel weinig kunnen overtuigen. Maar goed ik denk ik wel weet waarom jij dembele liever niet ziet gaan bij barca

17 april 2020 om 10:33

Kunnen ze lekker samen golfen op de PlayStation. Dembélé heeft nog steeds wel een hoop potentie, maar wat je zegt, daar kan je niet op vertrouwen gezien de afgelopen jaren.

17 april 2020 om 11:03

BF/ ik snap je frustratie wel, maar ik wil je wel voorbereiden op nog een seizoen met Dembele, geen enkele club gaat nu geld voor hem neerleggen, dus het beste wat je kan doen is Dembele steunen en hopen dat hij er het beste van gaat maken, wij doen nu al twee jaar hetzelfde met Bale, niet dat het heeft geholpen voor ons hahah

17 april 2020 om 11:07

BP/ Ja barcelona zal moeten gokken erop dat hij opleeft komend seizoen, meer keuzes heb je niet. Je kan hem verhuren maar goed wie schiet daar iets mee op?

Hoe graag ik het ook zou willen, laat Neymar maar wegrotten in Frankrijk. Had nooit weg moeten gaan, zijn manse gedrag in Parijs vind ik ook niks. In de tijd bij Barca was hij toch wel in dienst van Messi en Suarez, dat gaat hij nu niet meer doen bij Barca. Focus je liever op Mbappe.

17 april 2020 om 11:06

Gary / Barcelona focusen op Mbappe? Ja, die kunnen ze zeker gebruiken maar ik zou kapot van binnen gaan als Mbappe niet naar ons toe komt maar naar barcelona zou gaan. Je hebt gelijk over Neymar hoor, wat heeft die een omweg genomen om zijn zakken te vullen en barcelona zo achter te laten, en dan wil hij nu weer terug maar heeft hij alle troeven in de handen van PSG geschoven, die hem niet voor een klein bedrag zullen laten gaan.

17 april 2020 om 11:24

Tja, ik vind Mbappe de beste aanvaller ter wereld op het moment. Real past wel beter bij hem en hij heeft al 10x geroepen graag naar Madrid te willen. Zelf zie ik hem ook liever in het maagdelijk wit spelen. Barca moet eigenlijk geen aanvallers kopen, gezien ze er voldoende hebben. Ze hebben een creatieve 10 nodig, denk ik. Vind je ook? Als Real Bale kan verkopen, heb je voldoende ruimte van Mbappe toch? Die zomaar 10 jaar in Madrid kan blijven spelen. Persoonlijk snap ik ook niet dat er zoveel over Neymar geschreven wordt tov Mbappe. Ik zou de Fransman 10x eerder toevoegen aan mijn selectie namelijk.

17 april 2020 om 11:33

Ja vind ik ook Garrie. De beste optie die barcelona op 10 heeft is Coutinho, heel veel betere aanvallende middenvelders zijn er ook niet echt in de markt. Maar absoluut waar, ze zouden zich moeten focussen op een creatieve middenvelder en misschien een centrale verdediger. Mbappe is een geweldenaar en ik heb hem het liefst zo snel mogelijk bij Real. Bale zal zeker vertrekken deze zomer en dat gaat veel ruimte vrij maken in ons salarishuis

De enige manier om Neymar te strikken, is als Messi het écht wil en hiervoor ook een deel van zijn belachelijk hoge salaris afstaat. Als Barca met Messi nog eens de Champions League wil winnen, denk ik echter dat er een grondige verandering nodig is in mentaliteit, en die gaat Neymar niet met zich meebrengen. Suarez trouwens met Messi ook niet (zeg ik met spijt in het hart). Messi moet geprikkeld worden en daar is hij te goede maatjes voor met Suarez om dat in een wedstrijd te kunnen. We hebben in de voorhoede een jonge ster nodig met ballen aan zijn lijf, die er niet voor terugdeinst om Messi over te slaan. Neymar heeft die ballen, maar niet de gevraagde mentaliteit...martinez heeft de gevraagde kwaliteiten om op 9 te spelen, maar lijkt vooralsnog te duur. Ik zou daarom proberen om Messi gewoon terug op 9 te zetten, met daarachter Frenkie/busi, Arthur/frenkie en Coutinho/arthur. Op de flanken heb je dan gewoon pijlsnelle aanvallers nodig met het nodige verdedigende werk (fati, Dembele, Trincao) en liefst met Sané erbij. Op verdedigend vlak Todibo terug halen (schalke zit in nare papieren en staat op de grond van het faillissement omwille van de clubstructuur) en investeren in Upamecano.. Het geld dat zogezegd in Neymar en Lautaro zou gestoken worden, steek je nu in Upamecano, Sane, Mats en Messi..

17 april 2020 om 11:13

Helemaal mee eens omgasanta! Snap gewoon niet waarom zo veel barca fans Neymar willen. ja tuurlijk hij is echt heeel goeed maar je zit toch niet te wachten op een speler met zulke manieren en die waarschijnlijk na 2 seizoenen geen motivatie meer heeft, daar betaal je dan 150 mil voor als niet meer is. Probeer dan idd op elke linie een talent te halen. Todibo mag zeker terug komen! en ik zie graag Upamecano ook graag komen, doet me echt denken aan Umtiti in zijn jonge jaren. Sane zie ik ook graag komen en na Messi is Ter Stegen de belangrijkste speler dus die moet je hoe dan ook een verlenging geven. ,

Goed nieuws, hoef Neymar absoluut niet terug. Hij is niet meer de jongste. Stel dat hij nog 25 was geweest dan had ik zeker zijn komst toe gejuicht maar vind het voor dat geld echt niet waard. Zijn toch andere jongere opties, denk aan Sancho, Sane. Hoop dat Barca echt een sterke jonge CV haalt. Upamecano zou ik raag zien of Skriniar? en Sane of sancho. Dan heb je echt wel heerlijk team.

17 april 2020 om 14:58

Die gasten zijn jonger, daar tegenover staat dat neymar veel beter is dan die gasten. Echt waar het talent van die jongens verbleken tegenover die van neymar. Zijn maniertjes zijn jammer maar zeker iets waar ik in ieder geval makkelijk overheen kan kijken, zoveels stoort dat mij niet. Kaarten aannaaien en schwalbes en met de scheids te veel praten zie je letterlijk op elke niveau van het voetbal terug. OF dat nou champions league niveau is of je plaatselijke clubje.

17 april 2020 om 15:08

Tuurlijk staat Neymar zijn talent buiten discussie. Alleen ik zie niet in waarom een Sane of een Sancho niet zelfde kan toevoegen als Neymar. Jongens zijn getalenteerd, hebben scorend vermogen, zijn snel en heel creatief. Belangrijkste kenmerken die barca nu mist op de flanken. Waarom zou je dan zo veel geld uitgeven aan een speler die het max 2 jaar gaat doen. Als je 100 mil in Sane of Sancho stopt dan zit je de komende 5 a 6 seizoenen goed op de flanken. Verder kon ik me mateloos storen aan Neymar in zijn laatste seizoen, vond hem vaak voor eigen succes kiezen en wilde er een one man show van maken. Alba had dan ook vaak gezeik met hem aan die linkerkant.

17 april 2020 om 15:23

Ik heb geen gezeik gezien van alba richting neymar. Ook niet in zijn laatste seizoen. En verder dat die andere gasten minder toevoegen dan neymar lijkt mij vrij duidelijk. Hij zij 1x dat hij meer vrijheid had omdat neymar daar niet meer stond. Maar als je kan kiezen tussen neymar die diep gaat of alba die diep gaat lijk mij de keuze enorm makkelijk. Weet nog dat alba door was 1 op 1 tegen liverpool en hij probeerde hem terug te passen op messi die tot in zijn bedekt was.

We moeten nog even wachten op de wandelgangen van volgende week. Dan ligt de topprioriteit weer bij het binnenhengelen van Neymar.

Ik vind het sowieso al heel grappig als blijkt dat zowel Real Madrid als Barcelona Neymar niet kunnen halen. Dan is daarmee ook meteen duidelijk dat noch in Barcelona noch in Madrid de bomen tot in de hemel groeien. Ik heb niks specials met Psg, maar zou het wel leuk vinden als die een keer de CL winnen. Net zo goed als dat ik dat Borussia Dortmund veel meer gun dan steeds weer diezelfde clubs uit Spanje en Italie.

17 april 2020 om 11:37

Het zit in het aard van de mens om de underdog meer te gunnen natuurlijk. hoe je het went of keert Barca en Real zijn al jaren de beste en constante teams in de wereld mensen zijn het nu zat dat zij alles winnen en kunnen er van genieten dat Liverpool bijvoorbeeld weer de CL pakt. Als je nou eenmaal de beste bent voor jaren dan krijg je gewoon mensen die zich er dan aan storen.

17 april 2020 om 11:49

Barca/ Ja ik snap dat de wereld wel klaar is met die Spaanse dominantie, van de laatste 6 CL edities werden er 5 gewonnen door een Spaanse club. Het leuke van dit seizoen CL was dat er hoe dan ook een nieuwe winnaar zou komen, en dat terwijl Liver voor mij de grote titelfavoriet was, en die gingen er gewoon uit tegen Atletico. Voetbal is zo mooi omdat alles kan gebeuren en iedereen van iedereen kan winnen.

Neymar zou ik helemaal niet terug willen als Barcelona zijnde. Ging op een rare manier weg, schijnt nog een loyaliteits bonus te eisen en wil nu terug omdat de Franse competitie niet alles is. Hij is al redelijk op leeftijd, vaak geblesseerd en in Februari altijd ziek vanwege feestjes. Daarnaast zijn gedrag. Misselijke speler. Griezmann was ook al zo'n miskoop en die investering gaan ze nooit meer terugzien. Barcelona kan zich beter focussen op een Martinez die redelijk no-nonsense is, jonger is en gewoon presteert.

Met Lauturo haal je een nieuwe Sanchez binnen.Lauturo kan zelfs mislukken.Barca moet zoveel mogelijk spelers weg doen en Neymar halen.

17 april 2020 om 21:58

Alleen is Sanchez een buitenspeler en Lautaro een pure spits. Dat zijn toch wel wat verschillen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren