Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Bankzitter Hazard hakt na wikken en wegen knoop door over zijn toekomst

Laatste update:

Eden Hazard denkt nog niet aan vertrek bij Real Madrid, zo meldt Relevo. De 32-jarige aanvaller is al wel bezig met het einde van zijn voetbalcarrière. Hazard beschikt nog over een contract tot medio 2024 en zou daarna zijn schoenen aan de wilgen willen hangen.

Real won zaterdag voor de twintigste keer in de clubhistorie de Copa del Rey. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti won de eerste prijs van het seizoen door Osasuna in de eindstrijd met 2-1 aan de kant te zetten. Voor Hazard waren er opnieuw geen speelminuten weggelegd. Ancelotti hield hem, zoals zo vaak dit seizoen, negentig minuten op de bank.

De aanvaller strijkt bij de Koninklijke een jaarsalaris van veertien miljoen euro op en is daarmee de best betaalde speler speler in de selectie. Relevo weet dat Real hem komend seizoen hoopt te verhuren óf te verkopen, daar hij met zijn salaris enorm op de begroting drukt. Hazard zou dit zelf echter niet zien zitten. Naar verluidt dient hij liever zijn contract bij Real uit om vervolgens zijn voetbalcarrière af te sluiten.

Hazard kwam dit seizoen in LaLiga nog niet verder dan 133 speelminuten. Na de overwinning op Osasuna ging de Belg in een radiouitzending van Cadena Cope in op zijn toekomst bij Real. “Of ik mijn contract wil uitdienen? Natuurlijk. Het was een moeilijk jaar voor me, maar zulke dingen gebeuren in een ploeg die zo sterk is als deze. Ik wil meer spelen en ik weet dat het niet gemakkelijk zal zijn. Ik moet hard werken.” Hazard liet bovendien weten dat zijn verstandhouding met Ancelotti en zijn ploeggenoten 'goed' is.

Hazard, die bijna vier jaar geleden voor 115 miljoen euro werd overgenomen van Chelsea, vertelde halverwege maart in gesprek met het Belgische RTBF nog niet of nauwelijks te spreken met zijn trainer. “Er is wederzijds respect, maar ik ga niet zeggen dat we met elkaar praten, want dat doen we niet”, zei hij destijds. “Er zal altijd respect zijn. Zelfs als hij besluit me helemaal niet meer te laten spelen. Ik moet iemand als Carlo Ancelotti respecteren, om wat hij vertegenwoordigt in het voetbal en wat hij heeft bereikt in zijn carrière. Er is geen probleem.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt zo’n type speler die lekker van het geld heeft genoten, maar nooit teveel moeite wou doen om beter te worden….

9 mei 2023 om 09:40

Echt een ongelooflijke slapjanus deze man

Wow, dit is toch wel heel pijnlijk. Zo'n briljante voetballer krijgt het gewoon niet op de rit. Mariano speelt nog vaker dan hij. En wat ik nooit begrijp is dat in deze gevallen (er is naar het lijkt niet eens rancune of anderzijds mot tussen de twee) er niet eens gepraat wordt tussen speler en coach. Negeren ze elkaar dan actief? Waarom zou je dat doen, dit is toch vreemd als maar een groep van 25-30 spelers bent met wie je elke dag werkt? En dit is ook niet bepaald een gevalletje "ik wil gewoon spelen, maakt niet uit waar of op welke positie, ik wil voetballen!". Vincent Janssen vindt voetballen niet eens zo leuk, het is gewoon z'n werk, maar die stelt zich wel professioneel op en gaat er gewoon voor. Deze mentaliteit van Hazard... Zonde, echt zonde.

9 mei 2023 om 08:33

Hoe ligt Hazard in de groep. Ik hoor vaak dat hij en slechte mentaliteit heeft, maar heeft dit ook een negatieve invloed op het team? Ik volg Hazard en Real niet zo nauwlettend.

9 mei 2023 om 08:43

Hazard heeft enorm veel talent en daar wordt ie veel te dik voor betaald. Als een Hazard in dezelfde salarisschaal zou zitten als Janssen zou ie ook wel moeten werken voor z’n centen, maar nu hoeft ie dat niet, nooit meer, en z’n kinderen en kleinkinderen ook niet.

Zielig hoe deze man de boel in de maling heeft genomen daar. Zijn enkelblessure hielp niet mee maar je wist vanaf dag 1 genoeg toen hij veel te zwaar binnenkwam. Het was toch je droom om voor Real te spelen? Gewoon een belediging om dan vervolgens er zo weinig uit te halen vanwege een gebrekkige mentaliteit, aan zijn talent ligt het niet.

9 mei 2023 om 08:57

Wat een onzin om hem zielig te noemen. Waarom zou hij voor minder ergens anders spelen? Dit is gewoon een mismatch geweest, net zoals destijds met Kaka. Dat kan gebeuren. Om vervolgens te zeggen nee dank je wel ik ga weg.

9 mei 2023 om 09:00

Nou Kaka heeft beduidend meer geleverd bij Real. Die was tenminste afgetraind en speelde nog wel eens. Die had nog waarde.

9 mei 2023 om 09:57

Misschien maar de statistieken erbij halen, het scheelt echt niet veel. Daarnaast is Hazard ook lange tijd geblesseerd geweest.

9 mei 2023 om 10:24

Kaka, 4 seizoenen. 120 wedstrijden 29/39 g/a, gem. 57 min. p/w.

Hazard, 4 seizoenen. 75 wedstrijden 7/12 g/a, gem. 49 min. p/w.

9 mei 2023 om 10:30

Kaka had een fikse blessure die hem terug worp in wat hij kon leveren, ander verhaal dus. Die had wel de juiste mentaliteit.

9 mei 2023 om 11:48

Hazard zijn blessure eindigde ook zijn carrière?

9 mei 2023 om 18:42

Neem je eigen advies ter harte zou ik zeggen. Meer dan 2x zoveel gespeelde minuten en bijna 4x zoveel G/A en dat als middenvelder ipv winger. Als dat niet veel scheelt.

9 mei 2023 om 09:32

Beetje makkelijk dit. Als club weet je ook wat je koopt. De hele wereld wist dat Hazard altijd te dik terug kwam van vakantie maar voor Real was het een verassing?

9 mei 2023 om 09:46

Vind het geweldig hoe hij die blaaskakens van Real een loer draait. Bale had ook door hoe ze daar zijn. Net zo erg als Barcelona.

Het zou gigantisch zonde zijn als hij zichzelf niet meer kan motiveren om nog wat te maken van het einde van zijn carrière. Ik denk dat we de naam ‘eden Hazard’ na zijn carrière als speler niet meer terug gaan zien in het voetbal. Wat een dramatisch einde van een geweldige speler..

9 mei 2023 om 09:41

Hij is na zijn blessures gewoon zijn wendbaarheid en snelheid verloren, wat zijn belangrijkste kwaliteiten waren. Eeuwig zonde, maar nu zijn de jongere spelers bij real gewoon beter. Denk niet dat hazard zijn acties nog kan maken zoals bij chelsea.

9 mei 2023 om 10:35

Jammer maar begrijpelijk dat hij dan voor het geld gaat. Waarom niet bij een team dat minder goed is je rol pakken en lekker veel minuten nog maken nu het nog kan?

Toch wel opvallend dat dit nu al de 2e speler van wereldniveau is die bij Real compleet het plezier in voetballen verloren is. En Real is kennelijk niet in staat geweest om Bale en Hazard weer te motiveren. Wanneer ik Perez was zou ik me hier toch ernstig zorgen over maken.

9 mei 2023 om 09:10

Ik zou me geen zorgen erover maken, het zijn volwassen mannen. Bij Real Madrid moet je jezelf kunnen motiveren. Hetzelfde geld voor ons op werk , mijn leidinggevende hoeft mij echt niet te motiveren om beter in mijn werk te zijn.

9 mei 2023 om 09:13

En wat doet jouw baas wanneer je jezelf niet motiveert? Dan laat hij je jaren aanmodderen, een slecht voorbeeld voor collega's zijn, maar wel maandelijks je riante salaris keurig overmaken. Weekendje in de Efteling geweest?

9 mei 2023 om 18:37

Die vergelijking loopt wel enorm mank. In het voetbal kan je niet zomaar ontslagen worden, wat moeten ze dan doen? Beetje goedkoop.

9 mei 2023 om 09:13

Ook opvallend dat het beide spelers zijn die andere dingen buiten het voetbal veel leuker (lijken te) vinden dan voetbal zelf. Bale met golf en Hazard met een Bourgondische levensstijl. Die gasten hebben dan gewoon geluk dat ze begenadigde talenten zijn geweest en daar een redelijke boterham mee hebben kunnen verdienen, maar missen de intrinsieke motivatie om alles uit hun (individuele) carrière te halen.

Ondanks dat staat de prijzenkast van beide heren toch goed gevuld.

9 mei 2023 om 09:15

Ik denk niet dat je dit op het conto van Real kunt schrijven. Hazard heeft er 15 jaar lapzwanerij op de training op zitten en zijn leeftijd begint dus gewoon extra hard mee te tellen bij hem. Hij kwam bij Chelsea jaarlijks te dik terug van vakantie en dat was bij Real niet anders. Waar het bij Chelsea maar 2 keer gebeurd is dat hij ook te dik en niet fit bleef is dat bij Real praktisch elk jaar. Hij heeft gewoon niet meer de fysiek om mee te doen in de top en dan is de lol er snel vanaf voor iemand als Hazard!

9 mei 2023 om 09:51

Hazard en Bale kan je onmogelijk vergelijken. Bale speelde enkele seizoenen op niveau én was beslissend in finales. Wat Hazard heeft gepresteerd bij Real weet ik totaal niet.

9 mei 2023 om 09:59

Real is geen filantropische instelling.
Ze mogen nog blij zijn dat ze er niet gewoon uitgeknikkerd worden terwijl ze niet presteren.
Dat zou nl in het gewone zakenleven wel gebeuren.

9 mei 2023 om 11:27

Real Madrid is gelukkig (?) niet de enige - je had Griezmann en Coutinho bij Barcelona, Alexis Sanchez en Pogba bij United, Mane en Gotze bij Bayern, Torres en Lukaku bij Chelsea.

Ik heb totaal niet het gevoel dat hij echt bereid is om veerkracht te gaan tonen. Het is denk ik in zijn hoofd ook geen eerzucht meer omdat hij in het verleden heeft laten zien hoe geweldig hij kan voetballen. Hij heeft niet die mindset van een Cristiano, die jarenlang de beste wil zijn. Hij zegt dat hij hard moet werken en meer kan hij ook niet zeggen erover. Al het andere wat hij erover zou zeggen is een excuus of vindt men niet kunnen.

9 mei 2023 om 09:02

Dat is het probleem hij zegt dat die hard moet werken en praat erover. Hij moet het willen en dan gewoon doen. Vrij belangrijk element van topsporter zijn. Het zit er helaas niet in.

Treurig hoe dit is gelopen. Nou nog een jaar salaris aan hem vastzitten zonder een topprestatie. Is hij ooit fit geweest bij Real eigenlijk?

Logisch met het salaris dat hij krijgt. Jammer dat hij blijft want hij voegt letterlijk niks toe. Ik vind hem niet eens wedstrijdfit genoeg. Hij viel twee keer en het was echt schokkend hoe zijn lichaam eruit zag. Kon niet eens fatsoenlijk een bal aannemen zonder het te vertragen. Logisch dat Ancelotti hem niet eens goed genoeg vindt als wissel. Zou me niks verbazen als die volgend seizoen gewoon met pensioen gaat.

Toch jammer als je zo talentvol bent om er met de pet naar te gooien op gegeven moment. Ik schaar hem in rijtje Ronaldinho, Kluivert en dikke Ronaldo ook wel.... Dat moet je dan Ronaldo en Messi nageven, die blijven lekker spelen totdat het niet meer kan of ze echt niet meer willen. Mij lijkt actief voetballen als profvoetballer het mooiste wat er is, dat moet je niet zomaar opgeven.

9 mei 2023 om 09:55

Messi loopt al jaren geen centimeter te veel. Spelen doet ie wel maar werken? Dus dat voorbeeld kan je beter verwijderen. On: Slapjanus eerste klas zoals ik aangeef in m’n reactie is hij geen liefhebber. Zit liever op de bank dan dat ie elders (met behoud van salaris want dat is te regelen) speelt.

9 mei 2023 om 10:43

Messi ziet er in ieder geval niet uit alsof ie elke dag een hamburger opeet. Maar hij doet er niet veel voor nee, die is ook gezegend met extreem veel talent. Lucky ....

Ik zou het zielig hebben gevonden als hij er niks aan kon doen, maar deze man mist gewoon de juiste mentaliteit. Ik riep het als een van de eerste: dit is met afstand de grootste miskoop ooit. Hoofdprijs betaalt voor een voetballer die er maar een beetje met de pet naar gooit.

9 mei 2023 om 09:58

Dit is zelfs met afstand de grootste miskoop in de geschiedenis van het voetbal. Zelfs een Coutinho en Griezmann zijn stukken beter. Die konden ten minste nog spelen. Deze Hazard kan helemaal niks…

9 mei 2023 om 16:35

Volledig mee eens, ik wilde het zelf niet zo scherp formuleren.

Verhuren met behoud van salaris (waarvan een deel betaald wordt door de hurende club) is toch beter dan op de bank/tribune zitten met behoud van salaris? Wat een liefhebber..

Veel geld verdienen loopt niet hand in hand met een nog grotere motivatie.

Mentale gezondheid bij voetballers valt nog zoveel te verbeteren. Fysieke gezondheid trouwens ook, zoals bij Hazard (en Brobbery)

9 mei 2023 om 14:56

Dat hazard fysiek niet fit genoeg is om voor real te spelen wil niet zeggen dat hij fysiek niet gezond is.

Tja, ik snap het van zijn kant wel. Als je motivatie niet echt hoog meer is, waarom zou je dan de moeite doen om nog ergens anders aan de slag gaan terwijl je bij Real Madrid zit? Hij verdient een topsalaris, Madrid is een mooie stad, het weer in Spanje is goed. Ik kan me slechtere werk en leefomstandigheden voorstellen.

Maar dat neemt niet weg dat het voor Real Madrid natuurlijk enorm zonde is om zo'n speler erbij te hebben. Dat stuk van het salarishuis had net zo goed kunnen gaan naar een speler die wel de motivatie van een topsporter heeft. En voor ons als voetballiefhebbers is het ook ontzettend zonde, want een fitte, gemotiveerde Hazard is een genot om naar te kijken.

@voetbalzone het is toch al de 3e prijs van het seizoen voor Real. Europese super cup en de wereld beker voor club teams en nu de beker.

On topic Helaas niet geworden wat er verwacht werd. Had een opleving tot dat hij die trap op zijn enkel kreeg. Had van mij wel meer kansen mogen hebben als de wedstrijd al was gespeeld. Vaak is dat bij real niet het geval.

Te bedenken dat er idioten zijn die de prestaties van Real Madrid bagatelliseren, terwijl je gewoon in je selectie al jaren een aanvallende kracht tekort komt steeds (eigenlijk twee want Mariano kan niks tenzij hij tegenover Pique stond). Het is jammer dat het zo is gegaan, voor een klein deel dankzij Hazard zelf en voor een groot deel dankzij zijn landgenoot Meunier en een bijna net zo groot deel door Postigo van Levante die het nog eens dunnetjes overdeed na zijn terugkeer van de Meunier-aanslag. Ik denk maar zo, tegen de tijd dat Endrick arriveert is het ook einde contract van Hazard, bedankt en tot ziens.

Real heeft wel vaak dit soort jongens gehad. Misschien moeten ze iets aan hun contracten ofzo doen. Ik denk dat Hazard de grootste miskoop in de geschiedenis is. Dit is een speler die meer dan 100 miljoen heeft gekost, en werkelijk waar niets heeft geleverd. Zelfs Coutinho heeft nog wel iets meer geleverd bij Barcelona, en Bale natuurlijk heeft een paar goede seizoenen gehad en ook finales beslist.

Tuurlijk blijft hij zitten. De grootste miskoop uit de geschiedenis. Is allang gestopt met voetballen zit er alleen nog voor dat net zo dikke salaris. Totaal niet gemotiveerd om zich terug te vechten.

Schande voor de sport deze gast en de grootste miskoop uit de voetbalgeschiedenis. Je droom komt uit en dan ga je er mee om alsof het je geen (voet)bal interesseert. Alarmbellen gingen natuurlijk al af toen hij maatje Jan Boskamp arriveerde in Madrid, maar ik heb nooit het idee gehad dat hij er daarna nog vol voor is gegaan. Dat hij nu nog een jaar wil paraisteren zegt eigenlijk alles over zijn persoonlijkheid en ambities. Zwaar teleurstellend, los van de open deuren van 'ik zou het ook wel weten'. Nooit meer een minuut laten spelen wat mij betreft.

Hazard is nu wel uitgeblust, maar Sneijder en VDV waren dat al op hun 30e en daar hoor je niemand over. Hazard heeft echt één van de beste dribbels die ik gezien heb van de laatste decennia. Bij Real komt het er nog heel sporadisch uit, maar ook dan kijk ik weer met genoegen.

9 mei 2023 om 14:58

Daar hoor je niemand over? Nee logisch, die zijn al een aantal jaar gestopt maar in hun laatste voetbalcarrière jaren was er toch steeds veel over te doen.

Echt bizar dat dit soort taferelen zovaak gebeurt bij Real. Je ziet andere clubs doodleuk hun overbodige spelers verkopen voor een mooie prijs. En dan zie je bij Real Madrid dat spelers als Mariano, Vallejo, Hazard, Odriozola, en noem ze maar op ten koste van alles niet willen vertrekken. Alleen maar omdat ze salarissen hebben die ze nooit krijgen bij andere clubs. En omdat het Real Madrid is. Lekker op de foto's gaan ook met de beker terwijl je 0 aandeel in hebt gehad. Zo enorm frustrerend is dat. En ja, deze Hazard. Absoluut geen woorden voor. Heeft na zijn enkelblessure alleen maar de boel lopen plunderen. Wat mij betreft vanaf volgend seizoen nooit meer bij de selectie halen. Lekker laten rotten op de tribune's. Geen gezicht als je zo dikke gozer iedere dag zit die geen zin heeft, maar wel de bestbetaalde speler is van de selectie.

Ik hoop serieus dat dit gaat veranderen in de toekomst.

Eden heeft gewoon een prima zelfreflectie en weet dat hij niet meer de geweldenaar is die hij bij Chelsea was, lekker dikbetaald contract uitzitten bij Real en erna lekker met Bale gaan golfen. Ik (en waarschijnlijk 95% op dit forum) wat elke ochtend naar werk rijdt kan hem geen ongelijk geven.

Iedereen zou hetzelfde te doen, ondertussen heeft iedereen wel een bepaalde mening over hem maar het feit is wel dat hij heeft gemaakt en wij hier over hem zitten te reageren.

Denk dat hij er vooral van droomde zoveel mogelijk geld te verdienen bij real

Gewoon een gigantische miskoop, meer niet. Botte pech dat Meunier hem ook zwaar blesseerde aan zijn enkel, maar hij kwam al niet top binnen met zijn gewicht bij Madrid.

Zijn carriere gaat echt als een nachtkaars uit. Jammer dat hij ook wilt uitzitten. Ga toch lekker ergens nog voetballen in de BPL ofzo? Coutinho was ook een mispeer bij Barcelona, maar die speelt (dit jaar weet ik eigenlijk niet), ook zijn potjes bij Villa!

Hazard weet natuurlijk dat hij ergens nooit meer zoveel gaat verdienen. Maar man o man ga toch ergens lekker proberen te voetballen. Je zou haast vergeten hoe goed deze man ooit was omdat hij nu al een aantal seizoenen loopt te klooien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren