Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Balotelli schrikt van zichzelf: ‘Dit is me echt nooit overkomen’

Laatste update:

Mario Balotelli vervulde dinsdag een hoofdrol in de wedstrijd Italië - Tsjechië. Mede dankzij een doelpunt van zijn voet won Italië met 2-1 en pakte het een startbewijs voor het WK 2014. Toch kende Super Mario geen hele sterke avond. Hij liet enkele prima kansen onbenut, waaronder één die echt niet te missen was. De spits schoot van een meter van het doel echter tegen de lat.

/

Balotelli mocht ondanks zijn vele missers de hele wedstrijd blijven staan van bondscoach Cesare Prandelli. Na afloop van de 2-1 zege zei hij dat hij was geschrokken van zijn eigen spel in Turijn. “Dit is me echt nooit overkomen. Ik had enorm veel pech, maar ik ben het wel blijven proberen”, zei Balotelli ter verdediging voor de camera’s van RAI. Hij legde ook uit hoe het kon dat hij zijn grote kans miste.

“Toen Petr Cech dat schot keerde, dacht ik dat hij ‘m zou hebben wanneer ik laag de rebound zou schieten. Ik probeerde dus wat hoger te mikken, maar ik tilde de bal teveel.” Een deel van de supporters begon Balotelli uit te jouwen na verschillende gemiste kansen, maar een groter deel scandeerde juist zijn naam om hem moed in te spreken. “Ik dank de fans daarvoor, ik had niet zo’n aardige reactie verwacht”, zei Balotelli.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
11 september 2013 om 09:42

Het blijft een goede speler. Ondanks deze missertjes. Zolang hij zijn goaltjes meepikt in de Serie A en bij het Nationale elftal, komt het wel goed. Ik las zojuist dat Benzema al enige tijd droog staat en dát is hem dan weer niet overkomen!

11 september 2013 om 09:49

Ik vind het een hele matige speler, heeft nog nergens echt top gepresteerd bij Man City niet bij Inter niet bij Milan ook nog niet, de hoge waardering komt door het EK.

11 september 2013 om 09:58

@ Sarcasme

Hoeveel wedstrijden van Milan heb jij vanaf de winterstop gezien?
Dat vraag ik me echt af want in elke wedstrijd dat hij speelde was hij belangrijk voor Milan en zag je het team echt afhankelijk zijn van hem.
Als je dat kan bij een top-3 team in de Serie A ben je in mijn ogen namelijk wel echt een grote jongen.

En bij Inter kon hij niet echt presteren aangezien hij het moest hebben van invalbeurten maar je kon toen al zien dat hij een goede en technisch zeer begaafde speler is.

11 september 2013 om 10:04

niet heel veel maar de serie a is ook niet meer het hoogste podium je hebt gelijk het is een technische speler laat soms mooie dingen zien maar vind dat die wel heel veel krediet heeft misschien niet matig maar gewoon een normale speler met hier en daar een keer een opleving

11 september 2013 om 10:19

@thestrangla
Balotelli heeft mij die indruk nog niet gegeven op een paar momenten na bijvoorbeeld tegen Duitsland , is het qua verdediging niet zo dat het voetbal in de Serie A heel compact is en de middenvelders ook een grote rol spelen in de verdediging overigens vind ik dat Juve wel de beste verdediging uit Europa heeft

11 september 2013 om 10:22

je maakt me lachen op de vroege ochtend. Thumbs up, haha.

11 september 2013 om 10:22

@ Sarcasme

Oke, mag ik je dan vragen om een keer naar de Serie A te kijken? (weet niet of je Fox hebt of niet)
Ik heb namelijk het laatste voetbalweekend, voor de interlands begonnen, meer genoten van de Serie A dan van de EPL of La Liga.

De traditionele top-5 (juve, Milan, Inter, Roma en Napoli) speelden allemaal namelijk leuk voetbal en hoewel het allemaal geen perfect voetbal is, krijg je juist leuke wedstrijden te zien.
Zo kan een Napoli dus ook een tegengoal krijgen tegen Chievo e.d.

Best leuk hoor, die competitie. Ben hem eigenlijk gaan volgen sinds een groot deel van VZ zei dat het een matige competitie is en de VZ-leden die de Serie A wél keken, dit juist tegenspraken en zeiden: "jij volgt het niet".

En sinds ik het volg, ben ik wel meer gecharmeerd geraakt van het Italitaanse voetbal en de competitie.

11 september 2013 om 10:29

Zelfs bij Inter was hij al een groot talent die met zijn invalbeurten al vaak het verschil kon maken. Je zag het talent eraf druipen. "sarcasme" volgt blijkbaar enkel het voetbal in zijn achtertuin. Wat een topspeler is Balo.

11 september 2013 om 10:35

Leuk dat je naar de Serie A kijkt. De mensen op Vz hebben dan ook weinig kaas gegeten van de Serie A. Men zou beter respect hebben voor een competitie die geen buitenlandse investeerders toelaten en probeert met hun eigen mensen succesvol te blijven. De grote clubs zijn allemaal in handen van Italianen en niet in handen van personen die overdreven geld pompen in een club die failliet zal gaan als deze persoon zijn handen ervan afhoudt. Forza Italia, en idd dan hinken we een beetje achter op die koopclubs maar de charme, sterkte en beleving in Italie is veel echter dan bij Man City, Psg, Monaco, Chelsea,...

11 september 2013 om 10:46

altijd die kritiek over Serie A, als of het Eredivisie een heel sterk competitie is... eredivisie clubs halen meestal de winterstop niet eens in de Europese competities..

11 september 2013 om 11:11

@ nerazzuri9

Ik heb ook vaak met bewondering gekeken naar de reacties van enkele Seria A fans, hoeveel respect ze voor elkaar hebben en voor elkaars club.
Dat is heel anders dan de Barca en Real 'fans'. Ik ben van mening dat er meer echte fans zijn voor Inter, Milan en zelfs Palermo dan de fans van Real of Barca helaas.

Het zijn veel jongetjes die pas sinds 5 jaar voetbal kijken en volgen.

Maar dan denk ik : "waarom kunnen we in een Real-Barca topic niet zoveel respect voor elkaar hebben ipv elkaar met de grond gelijk maken om alleen maar je gelijk te krijgen over wie er beter is?"

*zucht*

11 september 2013 om 11:21

@ Isco24
Jij vindt alles wel leuk volgens mij.
Wij zijn wat kritischer. Daarnaast hoort het er juist bij dat je elkaar niet mag als rivalen. Maargoed, Nederlanders die een buitenlandse club zo steunen vind ik sowieso zo nep als maar kan.

11 september 2013 om 11:44

Ik d8 dat je het meende maar toen zag ik gelukkig je nickname

11 september 2013 om 11:46

@ Hetkenmerk

//jij vindt alles wel leuk volgens mij.\\

Zegt iemand die 5 favoriete clubs uit 4 verschillende competities heeft.. Nice!

Volgens mij snap je niet helemaal wat het woord 'rivalen' inhoudt? Een rivaal is (letterlijk vertaald uit de dikke van Dale) een concurrent/tegenstander die hetzelfde doel wil bereiken.

Gezonde rivalitieit is ook niks mis mee maar je kan toch wel met respect over je rivaal blijven praten of is dat ook te veel gevraagd?

Ja, daar heeft iedereen een eigen mening over maar als je me echt kent (aangezien je zegt dat ik alles wel leuk vind), dan weet je dat het voor mij niet in Nederland blijft..

11 september 2013 om 16:21

je gebruikersnaam maakt het kloppend

11 september 2013 om 17:35

Volgens mij heb jij niet naar zijn wedstrijden gekeken na de winterstop.

Balo gewoon een goede speler, kan alleen in mijn ogen nooit iets goed doen wat hij ook doet hij wordt door te veel mensen gehaat dus het maakt niet uit wat deze man doet

Speelde een erg sterke wedstrijd in mijn ogen als één van de 11. Als spits zijnde minder want hij kon een hattrick op z'n naar schrijven van de kansen die hij kreeg.

Ik vraag me af of hij nerveus was bij de penalty. Zal toch wel? Je kan je kwalificeren en je hebt zulke kansen gemist in de wedstrijd. Maar ja je weer het maar nooit met Super Mario.

Balotelli is een prima spits, meer niet. Hij speelt af en toe zeer goed in de serie A, met nadruk op af en toe. Topspelers dienen er ten eerste vaker te staan en ten tweede minder domme dingen te doen. Zowel op als naast het veld maakt hij er af en toe een potje van. In het nemen van Penalties is hij overigens wel top.

11 september 2013 om 14:36

Ja bij penalty's moet je je verstand op nul zetten en schieten. Dat is voor hem niet zo moeilijk.

11 september 2013 om 15:22

12 goals in 13 matchen, hoezo af en toe?

Ibrahimovic en balotteli zijn onbegrepen jongens met slecht imago. Maar oooo wat zijn zij bruut.
Volg hun geschiedenis en spel maar eens, dan weet je waar ze vandaan komen en wat ze presteren.

Het is en blijft gewoon een over hypte
Houten Klaas!
Traag-geen of nauwelijks techniek!
Bij inter is hij mislukt bij city werkelijk een lachertje-aanfluiting!
Schande voor je team zo'n gozer!
Bij Milaan doet hij het op papier niet eens onaardig maar het zijn voor 90% pingels wat hij scoort!
En de Italiaanse competitie stelt laatste paar jaar ook geen drol meer voor dus ja dat geeft een vertekent beeld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren