Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Balotelli is op dit moment onbruikbaar, hij is 15 kilo te zwaar’

Laatste update:

Italië startte het Nations League-avontuur vrijdag met een tegenvaller doordat het niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel tegen Polen en na afloop van dat duel was er in het Zuid-Europese land veel kritiek op de prestaties van La Squadra Azzurra. Mario Balotelli was een van de spelers die het moesten ontgelden en zaakwaarnemer Mino Raiola kwam al in het geweer na opmerkingen van Arrigo Sachhi dat de spits spelintelligentie mist. Zbigniew Boniek doet er nu een schepje bovenop door te stellen dat Balotelli in fysiek opzicht totaal uit vorm is.

“Ik zou een speler die vijftien kilo te zwaar is niet het veld in sturen. Ik sprak Sacchi vlak na de wedstrijd en wij zeiden dat de speler totaal niet klaar was voor de wedstrijd. Wat verder belangrijk is in het voetbal is de intelligentie tegenover de rest van het team en ten opzichte van het veld”, vertelde de voormalige middenvelder van onder meer Juventus en AS Roma en huidige voorzitter van de Poolse voetbalbond aan Radio Rai.

“Het spijt me voor Balotelli, want ik kan me een wedstrijd tussen Juventus en Internazionale herinneren waarin hij verwoestend was. Ik heb hem hier echter zien spelen terwijl hij er niet op voorbereid was om op een bepaald niveau te presteren. Het is zijn eigen schuld, een professional kan zichzelf niet zo te kijk zetten onder deze omstandigheden. Om te zeggen dat Balotelli werkte voor het elftal is een regelrechte leugen. Niemand heeft ook gezegd dat hij in een slechte conditie verkeert, ik snap niet waarom dat niet werd opgemerkt. Om een geweldige speler te zijn, moet je altijd topfit zijn. Balotelli is onbruikbaar onder deze omstandigheden”, sluit de Pool af.

Bondscoach Roberto Mancini nam Balotelli na de eerdere kritiek van Sacchi nog in bescherming, maar lijkt ook niet enthousiast te zijn geweest over het optreden van de aanvaller tegen Polen. De spits van OGC Nice behoort namelijk niet tot de wedstrijdselectie voor het duel dat maandag wordt afgewerkt tegen Portugal. Balotelli moet, net als Alessio Cragno, Daniele Rugani, Nicolò Zaniolo, Cristiano Biraghi, Davide Zappacosta en Lorenzo Pellegrini, in Lissabon plaatsnemen op de tribune.

Vind jij het terecht dat Mario Balotelli is afgevallen voor de wedstrijd tegen Portugal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Balotelli is grootste voorbeeld van verhaal van een profvoetballer met een shit mentaliteit en het gaat niet meer veranderen.
15kg overgewicht zal het natuurlijk niet zijn want dan ben je onherkenbaar maar als het al 5 kg is, is het veels te veel.
Balotelli zal over 10 jaar terugkijken en roepen dat hij er veel meer uit moest halen.
Iets dat elk voetbalfan al jaren zag en nog steeds ziet....

Ze moeten hem echt altijd hebben wanneer Italië bagger presteert, Mario was een van de elf die geen knikker hebben geraakt en meteen na de wedstrijd werd hij als enige meteen afgemaakt door de pers en op Facebook en twitter, ik wil ook niet gelijk racisme bijhalen maar valt wel op dat Mario altijd de pineut is.

Hij is gewoon niet constant

Het is een open deur, maar echte goede voetballers scoren altijd een 7, en af en toe een 8 of een 9

Balotteli scoort regelmatig een 4, en dan kom je er nooit

Ik zal altijd fan zijn van hem. Ik blijf erbij: qua talent is alleen Messi beter. Jep, wel beter dan al die andere voetballers. Want alles, dat heeft hij, letterlijk, alles wat een spits moet hebben, heeft hij. Maar dat niet alleen, hij schiet elke strafschop er in, zelfs vrije trappen zijn een eitje.

Maarja, jammer dat hij zijn profsonaliteit, niet op het zelde niveau heeft als zijn ongekende talent. Want als hij dat had, zat hij nu op niveau ronaldo en messi, en dat meen ik serieus.

Nu wordt hij vaak belachelijk gemaak, vaak door mensem die hem alleen kennen van teletekst. Ik heb al zijn Milan man city games gezien en nationale team. Hij heeft zoveel meer schitterende dingen laten zien, dan die wedstrijd vs duitsland

10 september 2018 om 13:29

Robben, Ribéry, Modric, Cristiano, Hazard, De Bruyne, Ibrahimovic. Een kleine greep uit die lange lijst van spelers die toch echt meer voetbal talent hebben dan Balotelli. Groots talent hoor maar je gaat hem toch niet vlak achter Messi plaatsen?

10 september 2018 om 13:33

Snap je precies met dat hemelen van zijn talent.
Maar komop dan doe je echt die andere topvoetballers te kort.
Ene zlatan heeft veel meer techniek en talent dan balotelli.

10 september 2018 om 15:34

Dit zijn loze kreten, want je zal nooit weten waar die jongen geeindigd was met een goede mentaliteit. Ja, talent heeft hij, heel veel zelfs, maar zoveel meer voetballers hebben dat en zijn wel geslaagd. Dit is gewoon een respectloze opmerking richting alle andere topvoetballers die wel hun talent benut hebben. Tevens schiet ook Balotelli niet elke strafschop raak en dat geldt ook voor zijn vrije trapen. Ik zou hem eerder, net als Zlatan, een geniale gek noemen op het veld, alleen had Zlatan wel het koppie om ver te komen.

10 september 2018 om 17:42

Balo was inderdaad heel goed en zijn compilaties liegen er niet om. Toch zijn er meer spelers getalenteerd. Talent betekent ook blijven presteren en het onder druk laten zien. Ook bij topclubs. Bij Inter veelbelovend begonnen maar was nog een te lastige jongen. Balo heeft 6 maanden bij City op een serieus niveau meegedraaid, was medeverantwoordelijk voor de titel. Dat wondermooie doelpunt tegen Duitsland en een knotsgekke goal bij Milan. Het is al vijf jaar heel redelijk que prestaties. Iemand met talent voor de wereldtop had wel meer getoond, ofniet? In de Ligue 1 is hij op zijn plek, daar kan hij de komende jaren nog belangrijk zijn voor Nice. En dan wordt het richting China zeker?

Dit hebben ze toch even gemist in Italië toch ? Niet gekwalificeerd voor het WK konden ze Balotelli jammer genoeg de schuld niet geven. Nu dat Mario er weer bij is kunnen ze hem weer lekker met de vinger wijzen.

Ik ben, vind ik zelf, zo'n 8 kilo te zwaar. Waarom zie ik er dan niet zo uit als Balotelli op die foto?

Oneerlijk

Nou ja zeg.gaan ze weer de schuld bij balotelli zetten. Ja hij speelde slecht tegen Polen, maar hij kreeg ook geen ballen van zn teamgenoten door dat amateurmiddenveld. Alle aanvallende spelers en het middenveld speelden slecht, niet alleen hij.

Haha, ja ik dacht al een klein buikje te zien. Maar dacht in mezelf naah. Balotelli is vee dingen geweest maar nooit uit vorm. Hij moet toch wel aan zichzelf gaan werken als dit waar is. Begint net weer in de scene te komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren