Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Bale heeft zijn eigen golfbaan bij Tottenham, ik kon mijn ogen niet geloven!’

Laatste update:

Gareth Bale lijkt het geluk in het voetbal helemaal hervonden te hebben bij Tottenham Hotspur. Volgens zijn ploeggenoot Sergio Reguilón, die net als Bale overkwam van Real Madrid, kan dat ook te maken hebben met de golfbaan op het trainingscomplex van the Spurs. "Wat me nog het meest verbaasde was dat ze hier een golfbaan hebben. Er is mij verteld dat ze speciaal voor Bale zijn aangelegd", zegt Reguilón vol verwondering in gesprek met Cadena Ser.

Bale kreeg in zijn tijd bij Real Madrid regelmatig kritiek omdat hij liever op de golfbaan zou staan dan op het trainingsveld bij de Koninklijke. Bale kreeg van Real zelfs een 'golfverbod', maar zijn nieuwe werkgever Tottenham lijkt minder moeite te hebben met zijn hobby. "Het zijn wel korte banen, van een meter of dertig. Ik kon mijn ogen niet geloven", lacht Reguilón. Overigens ligt de golfbaan al enige jaren op het complex van Tottenham en is die niet daadwerkelijk aangelegd voor Bale.

Op het voetbalveld was Bale zaterdag uiterst belangrijk voor Tottenham. De 31-jarige aanvaller maakte in een korte invalbeurt de winnende tegen Brighton & Hove Albion (2-1) en kon rekenen op complimenten van manager José Mourinho. Volgens Reguilón is Bale in Londen helemaal opgeleefd. "Hij oogt heel anders", zegt de 23-jarige linksback. "De taal maakt een groot verschil. Hij sprak Spaans, maar gebrekkig, een beetje zoals ik in het Engels. Hij voelt zich meer op zijn gemak bij de Engelse gewoonten. Ik heb geen idee of hij na zijn verhuurperiode nog terugkeert bij Real Madrid."

Zelf maakte Reguilón in september voor dertig miljoen euro de definitieve overstap van Real Madrid naar Tottenham Hotspur. De vleugelverdediger moest even wennen aan de korte dagen in Engeland. "Het wordt hier om 17.00 uur al donker", lacht hij. "Het is een andere competitie met een andere stijl, maar ik pas me goed aan. Ik heb een goede relatie met mijn ploeggenoten. Heung-Min Son en Pierre-Emile Höjbjerg zijn goede jongens."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1 goal en hij is opgeleefd! Een zwaluw maakt nog geen zomer. Maar niet verrassend natuurlijk, kwaliteit genoeg en terug op het oude nest.

4 november 2020 om 14:14

Ik denk dat Reguillon heel goed kan zien of Bale zowel op als naasr het veld is opgeleefd. Profvoetbal bestaat uit meer dan alleen wedstrijden en goals he

4 november 2020 om 14:16

1 goal maar? Volgens mij schiet hij ze op de golfbaan allemaal erin hoor.

4 november 2020 om 15:20

Oost west thuis best.
Dat moet toch wel genoeg zeggen?
Of niet?

Dat de hele tijd over golfen hebben bij Bale is ook een beetje triest (buiten dit hoor, want het gaat hier om zijn teamgenoot). Elke voetballer doet naast zijn werk iets anders. De een speelt de hele dag Fifa, de ander houdt zich bezig met zijn vrijwillgersverwerk en Bale staat op de golfbaan, want dat is nou eenmaal wat hij leuk vindt. Leuk voor hem, toch?

4 november 2020 om 14:10

Ik snap niet wat er zogezegd mis is met het spelen van golf. In de VS doen heel veel atleten uit de Nba/mlb/nfl dit, zelfs paar uur voor een wedstrijd.

4 november 2020 om 15:30

@medellin, tja in Amerika zijn ze allang blij dat het om zo simpele hobby gaat. In het verleden had je bv Deion Sanders die 9 jaar lang in zowel de NFL als de MLB speelde. Dat waren pas bizarre situaties. Bij 3 professionele wedstrijden aanwezig in 48 uur, 2 mlb wedstrijden en een nfl. hij miste bij 2 wedstrijden ook nog eens de voorbespreking, deed toen in 2 wedstrijden mee. In de laatste wilde de mlb coach hem niet meer opstellen. Skipte ook talloze trainingen en soms zelfs wedstrijden. Roy Jones jr was ook bizar. Die speelde gewoon professioneel basketbal naast het boksen. Weliswaar vrij laag niveau, een keer speelde hij ongeveer 6/7 uur voor een titelgevecht in het boksen nog een wedstrijd met zijn basketbalteam

4 november 2020 om 16:56

Indrukwekkend, van beide. Het zou nog indrukwekkender zijn als die Roy Jones jr eerst ging boksen en dan 6/7 u later basketballen.

4 november 2020 om 17:13

@douwe dabbert, ben ik niet mee eens. Bij basketbal kan je nog eruit worden gehaald. Bij boksen niet, je bent op jezelf aangewezen. In het boksen had hij ook veel meer te verliezen. Met basketbal verdiende een Keuken kampioen salaris, als bokser pakte hij miljoenen per partij. Werd ook uitgeroepen tot de beste bokser in de jaren 90. Heeft trouwens ook nog eens 2 volledige rap albums uitgebracht en in meerdere films gespeeld tijdens zijn carriere.

4 november 2020 om 14:15

Tja, hij heeft dat natuurlijk zelf ook wel in de hand gewerkt door zich een beetje als clown te gedragen. Het poseren met het spandoek van Wales, golf, Madrid, op de tribune bijna languit liggen, zijn handen als verrekijkers gebruiken tijdens de wedstrijd, een mondkapje voor zijn ogen.. Dat laat wel zien dat je niet helemaal betrokken bent met het voetbal en de wedstrijden. Het is overigens compleet logisch dat hij andere dingen doet naast voetbal, maar dat moet niet ten koste gaan van het voetbal (waar hij royaal voor betaald wordt). De geruchten zijn er namelijk geweest dat hij blessures kreeg tijdens golf en heeft gegolfd tijdens een blessure. Dat is toch vrij kwalijk (indien het waar is).

4 november 2020 om 14:24

Volgens mij deed hij die dingen als reactie op de verhalen dat hij de hele tijd aan het golfen was. Dat vind ik best een komische reactie.
Er wordt zo ontzettend veel geluld en verzonnen over voetballers, lijkt me echt vermoeiend. Zo ook dat verhaal dat hij geen Spaans zou kunnen. Ik vind het mooi dat hij er zelf voor zover ik weet niet op heeft gereageerd, maar inmiddels hebben meerdere teamgenoten (van Real) aangegeven dat hij gewoon Spaans spreekt.

4 november 2020 om 15:04

dat ga je altijd hebben. zo een Depay is zogenaamd ook onprofessioneel omdat hij af en toe in de studio een rap opneemt in plaats van ergens beschonken in een club te staan. mensen verwachten volgens mij dat als je een voetballer bent dat je na de training de rest van de dag een bal gaat staan hooghouden in je huiskamer en anders ben je zogenaamd niets serieus met je vak bezig en heb je een slechte mentaliteit

4 november 2020 om 15:22

Topreactie
Hooghouden in de woonkamer
Vergeet niet het oefenen van dollen in de wc van een vierkante meter

4 november 2020 om 15:27

Helemaal eens. Het vervelende van de media is wel dat je op basis van de verhalen je een beeld gaat vormen. In de afgelopen jaren kreeg ik dus een ontzettend vervelend beeld van Bale. Toen dacht ik nee wacht even, nu ga je precies mee in dat beeld en dat is niet wat ik wil. Ga eerst maar eens wat interviews (zijn er nauwelijks) van hem bekijken en beoordeel hem dan pas, naast zijn voetbal dan. Volgens mij is het een hele relaxte gast en vind ik het knap dat hij al dat gezeik en kritiek zo veel mogelijk heeft genegeerd, dan wel met een kwinkslag er op gereageerd.

Off: voor alle VZ-reaguurders: ik ben erg blij, omdat ik zojuist dan eindelijk na 8 jaar het maximumaantal punten van 200 heb bereikt

4 november 2020 om 16:03

Aan de top komen is niet moeilijk, aan de top blijven daarentegen ..

Ontzettend jammer dat Reguilon niet meer voor Real speelt. Had zich echt goed ontwikkeld bij Sevilla en bij Tottenham doet hij het ook wel aardig. Maar goed we hadden al Mendy erbij en Marcelo ging natuurlijk niet weg. Wie weet zien we hem ooit terug bij Real Madrid. Over Bale is het denk wel logisch dat hij meer motivatie heeft bij Spurs. Bij Real was het gewoon echt op. Als die bij Spurs zijn voetbalgeluk vindt zou ik hem ook daar laten. Over zijn hobby was er wel erg veel onnodige aandacht. Iedereen heeft een hobby en als hij golfen leuk vindt so be it.

4 november 2020 om 14:38

Reguilon was er toch eerder dan Mendy? Ze haalden Mendy volgens mij ook omdat ze het dus niet zo zagen zitten in Reguilon

4 november 2020 om 14:52

Klopt dat is ook zo. Maar zoals ik eerder zei Reguilon heeft zich stormachtig ontwikkeld en is Marcelo sws al voorbij.

4 november 2020 om 15:05

vind je het echt zo een geweldige back? ik vind het een aardige speler maar geen talent van de buitencategorie ofzo

4 november 2020 om 15:16

Uitblinker bij de Europa league winnaar. Hij is snel en heeft een uitstekende voorzet. En kan ook best verdedigen, anders zou Mourinho hem niet gehaald hebben.

4 november 2020 om 15:21

Er zijn gewoon niet zoveel backs van topniveau. Die spelen allemaal al bij top clubs, Reguilon is een prima back en kan natuurlijk nog meer stappen maken. Maar zeker voor Tottenham een toegevoegde waarde.

4 november 2020 om 15:27

het is zeker geen slechte speler maar iemand zei net dat het zowat een schande was dat Real hem heeft laten gaan en dat vond ik een beetje overdreven maar het is zeker een talentvolle back waar nog rek in zit

4 november 2020 om 20:23

Komt ook bij dat Real zoals gewoonlijk een clausule heeft om hem terug te kopen. Dus mocht hij zijn ontwikkeling nou doorzetten, en Marcelo houdt ermee op, of Mendy flopt, dan zie ik ze hem zo terug halen.

Dat hij golft is zijn vrije tijd is toch niets mis mee?
Michael Jordan deed ook niets anders dan op de golfbaan staan in zijn vrije tijd.
Zelfs tijdens de finales was hij die ochtend op de golfbaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren