Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bakkali moet EK-droom na medische ingreep uit zijn hoofd zetten

Laatste update:

Zakaria Bakkali kan deelname aan het EK in Frankrijk vergeten. De aanvaller van Valencia maakte dit seizoen zijn rentree bij de Rode Duivels, maar kan zich in het restant van dit seizoen niet meer in de kijker spelen bij bondscoach Marc Wilmots: Valencia maakt via de officiële kanalen bekend dat Bakkali drie tot vier maanden buitenspel staat met een schaambeenblessure.

/

Al eerder deze maand had Valencia gemeld dat Bakkali geopereerd moest worden, maar toen was er nog geen duidelijkheid over de revalidatieperiode. Nu de ingreep achter de rug is weet Valencia meer: Bakkali is drie tot vier maanden uit de roulatie en kan deelname aan het EK in Frankrijk dus wel vergeten.

De twintigjarige Bakkali was sowieso al geen zekerheid geweest voor de Belgische EK-selectie; zijn interland in oktober tegen Andorra betekende pas zijn tweede in het shirt van de Rode Duivels. Voor Valencia (dat Bakkali in de zomer transfervrij overnam van PSV) speelde hij dit seizoen zestien competitieduels, waarvan slechts vier als basisspeler.

Denk je dat Zakaria Bakkali de Belgische EK-selectie zou hebben gehaald?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer. Had hem graag in actie gezien.
Sterkte de komende tijd!!

15 maart 2016 om 01:09

YFC zou hij er nooit uit hebben gespeeld. Heel misschien Hazard aangezien die drama is bij de nationale ploeg maar kan het me niet voorstellen..

Zoveel ongeluk met blessures deze jongen... Was goed bezig bij Valencia, steeds één van de weinige lichtpunten.

Komt er wel weer bovenop. Heeft een enorme drang het te maken en heeft onvoorstelbaar veel talent.

15 maart 2016 om 00:53

Huh? Speelt totaal niet opvallend joh. Als er iemand is die positief opvalt is het Santi Mina wel. Een talent is het zeker maar opvallen bij Valencia doet hij absoluut niet

15 maart 2016 om 08:52

Bakkali heeft Valencia begin dit seizoen tich zo'n 9 punten opgeleverd en de fans lopen weg met hen. Mina was natuurlijk fenomenaal tegen Wenen, maar heeft verder nog maar heel weinig laten zien.

Ik heb hem helemaal uit het oog verloren, hoe deed hij het bij Valencia? Goals/assists?

Ik gun hem het beste als PSV'er, maar ik denk dat het een type Drenthe wordt. Hij mist de mentaliteit. Dadelijk cashen in China, ik zal hem geen ongelijk geven.

14 maart 2016 om 20:25

Schaambeen is je lies dacht ik.

14 maart 2016 om 21:18

Voorste gedeelte van je bekken

14 maart 2016 om 20:52

Laten we eerlijk wezen. Het EK zou hij hoe dan ook niet halen met het huidige selectie van Belgie.

Hoop niet dat het een dejavu gaat worden. Na zijn blessure kreeg hij een terugval in zijn vorm.

Was er toch nooit bij geweest.
En Wilmots heeft sowieso al zijn favorietjes die er eigenlijk ook al niet bij horen.
Spelers als carrasco en batshuayi presteren dan weer wel goed tot zeer goed bij hun club en zij zijn zelfs alles behalve zeker.
Naingolan heeft hij zo ook thuis gelaten van het wk in brazilie, maar daar kan hij nu gelukkig toch ook al niet meer omheen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren