Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Baby Messi’ laat zich verhuren: ‘Een grote club met een rijke historie’

Laatste update:

Ryan Gauld verlaat Sporting Portugal tijdelijk. De twintigjarige aanvallende middenvelder komt het komende seizoen namelijk op huurbasis uit voor Vitória Setúbal, de nummer zestien van het voorgaande seizoen in de Liga NOS. Zijn contract bij Sporting loopt nog vier seizoenen door.

/

“Ik ben erg blij en dankbaar voor deze kans, omdat ik nu regelmatiger kan gaan spelen in de competitie. Ik weet dat Vitória een grote club is met een rijke geschiedenis en ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van deze selectie. Ik denk dat we een mooi seizoen kunnen draaien”, aldus de Schots jeugdinternational.

Sporting nam Gauld in de zomer van 2014 over van Dundee United, maar verder dan twee doelpunten in vijf officiële wedstrijden in het eerste elftal kwam de linkspoot nog niet. Baby Messi, zoals Gauld voorheen werd genoemd, kostte Sporting naar verluidt ongeveer vier miljoen euro.

Denk jij dat Ryan Gauld definitief gaat doorbreken bij Sporting Portugal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

2 goals uit vijf wedstrijden is zo slecht nog niet voor een aanvallende middenvelder (en ik verwacht ook niet dat dit vijf keer 90 minuten waren). Ken de beste jongen niet, maar het zou wel leuk zijn als er een Schotse internationale topspeler in de voetballerij komt. Hij heeft zijn leeftijd mee en zit al bij redelijk goede clubs.

Vitória Setúbal huurt ook André Geraldes van Sporting.

Laatst een kleine docu van hem gezien (weet niet meer waar). Maar die jongen kan behoorlijk ballen, maar blijf het een vreemde keuze vinden om als schot naar portugal te gaan...

Die 2 werelden kunnen niet verder uit elkaar liggen.

Rijke geschiedenis, lig eraan hoe je t bekijkt.
Ze gaan wel ff mee ja.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren