Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ slaat grote slag met contractverlenging van absolute steunpilaar

Laatste update:

Jordy Clasie gaat zijn contract bij AZ verlengen tot medio 2025, zo doet de Haarlemmer zelf uit de doeken in gesprek met ESPN. De middenvelder laat weten dat hij en de club akkoord zijn en dat de krabbel spoedig gezet gaat worden. "Jullie zullen binnenkort zien dat ik hier mijn contract met een extra jaartje ga verlengen", vertelt hij.

Clasie is een uiterst belangrijke pion onder trainer Pascal Jansen. De 32-jarige routinier is bovendien uitgeroepen tot vice-aanvoerder van de Alkmaarders. "Ik voel me nog goed", laat Clasie weten. "Als ik me niet goed meer zou voelen, dan stop ik ermee. Ik heb nog wel nagedacht over wat ik wil in mijn carrière. Ik heb het thuis ook besproken met mijn vrouw en kinderen. We zijn tot de conclusie gekomen dat het beter is om in Nederland te blijven. Ik voel me hier goed en heb het naar mijn zin."

Clasie gaat zijn contract met één seizoen verlengen, wat de vraag oproept of er niet een langere verlenging inzat. "Zo is het uiteindelijk gelopen", laat hij weten. "Er komt nog wel een optie in, maar dat is voor latere zorg." Wanneer het aanstaande contract van Clasie afloopt, is hij 34. "Dus de kans is heel groot dat ik het hier ga afsluiten", denkt Clasie. "Wanneer ik op die leeftijd ben, zou ik graag per jaar willen kijken of ik het nog leuk vind en nog steeds fit ben. Zo hebben we dat met de club afgesproken. Voor mijn gevoel is het ook de beste keuze om het zo te doen."

Toekomstplannen voor na zijn spelerscarrière heeft Clasie nog niet. "Ik wil het daar nog niet over hebben. Als ik stop met voetbal, ga ik me eerst volledig focussen op mijn familie. Dan wil ik leuke dingen gaan doen en daarna kijk ik verder wat ik leuk vind." Clasie kwam in de zomer van 2019 over van Southampton en speelde sindsdien 142 duels voor de Noord-Hollanders. Daarin was de defensieve middenvelder goed voor zeven goals en tien assists. Vorig seizoen was hij met zijn ploeg dicht bij het bereiken van de Conference League-finale, maar in de halve finale ging het mis tegen West Ham United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima speler voor AZ en mooi dat AZ zulke meer ervaren spelers als kern kan behouden, zodat de jongere spelers eromheen zich daaraan kunnen optrekken. Doen ze goed zo.

Goed nieuws. De komst van Clasie is voor beide partijen een schot in de roos gebleken. AZ heeft een speler die wekelijks een sterk niveau haalt en een echte leider is, Clasie zelf is gelukkig met zijn gezin en heeft het plezier in het voetbal teruggevonden. Hij heeft al vaker aangegeven waarschijnlijk af te gaan sluiten bij AZ en dat juich ik volkomen toe.

Ben benieuwd of hij daadwerkelijk nee zou zeggen tegen een club uit Saudi Arabie

1 augustus 2023 om 18:32

Wat denk je zelf Queen?

1 augustus 2023 om 20:01

Wedden?

1 augustus 2023 om 18:36

Denk het wel, hij zegt zelf dat hij ivm zijn vrouw en kinderen graag in Nederland wil blijven. Ik denk niet dat er nog gauw een buitenlandse niet-Arabische club langskomt die hem een flinke salarisverhoging kan bieden, dus dat zal echt wel een scenario zijn waar hij het over heeft gehad.

Na het vertrek van Koopmeiners had ik gehoopt op een nieuwe speler die het gat zou opvullen, maar Clasie is sindsdien echt opgestaan en een van de sterkhouders geworden. Hij speelt vrijwel iedere week wel een 7 en weet precies wat hij wel en niet kan. Bovendien is hij echt een leider en brengt hij de nodige ervaring. Echt topnieuws dat hij nog een jaartje blijft!

1 augustus 2023 om 18:55

Dit zat er al een paar weken aan te komen, maar lekker dat het nu rond is.Offtopic, Reijnders schijnt het onwijs te doen in de voorbereiding, ze lopen weg met hem.Toch wel leuk om te horen.Met die Portugees Dantas naast hem(dribbelaartje met pass) veranderd er gelukkig weinig op het sterke middenveld.Alleen Pavlidis(AsRoma) en Jesper (Lazio) staan wel in de picture.

1 augustus 2023 om 19:16

Ik geloof niet dat AZ Pavlidis nog laat gaan, mits er geen enorm bod komt van meer dan 15 miljoen. Er is al genoeg geïnd deze zomer. Karlsson is wel een ander verhaal, aangezien die er een jaar langer zit en al vaker heeft gehint naar een transfer. Ik ben ook bang dat hij wellicht wat teveel sterallures gaat krijgen en als een vedette gaat gedragen als hij nog een jaar blijft. Geweldige speler, maar voor 15 miljoen kan je hem prima laten gaan denk ik.

1 augustus 2023 om 20:43

Die Dantas bevalt mij ook wel tot nu toe inderdaad. Is ook retesnel afgaande op wat ik in de oefenpotjes heb gezien. Echt eenzelfde type als Reijnders was. Hopelijk is die koopoptie niet te hoog want die jongen zie ik zeker wel wat worden.

1 augustus 2023 om 21:24

Begreep dat die koopoptie rond de 5 miljoen is en dat kan AZ makkelijk ophoesten

Geweldig nieuws! Clasie is heel erg belangrijk voor de club. Ook zeker voor de talenten die bij AZ rondlopen

Fantastisch nieuws. Wat mij betreft de belangrijkste speler van AZ.

Geweldig nieuws, de belangrijkste man het afgelopen jaar! Altijd voorop in de strijd en een ware aanvoerder. Knap dat Jordy zich zo herpakt heeft, getuigt wel van mentaliteit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren