Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ lijkt kansrijk voor offensieve versterking: ‘Zo werkt het nou eenmaal’

Laatste update:

AZ lijkt een goede kans te maken op de komst van Bryan Linssen. De vleugelaanvaller van Heracles Almelo staat in de belangstelling van de Alkmaarders en de Tukkers zijn waarschijnlijk bereid om mee te werken aan een transfer, laat Nico-Jan Hoogma doorschemeren.

/

De technisch manager neigde er afgelopen week nog naar om Linssen in het Polman Stadion te houden en de linksbuiten over een jaar transfervrij te laten gaan. Inmiddels heeft het er echter alle schijn van dat Heracles afscheid gaat nemen van de smaakmaker. “Zo werkt het nou eenmaal”, erkent Hoogma tegenover TC Tubantia. De oud-verdediger weet dat Heracles de betere voetballers op een gegeven moment moet laten gaan.

“Wij zijn een opleidingsclub en dan gebeuren zulke dingen”, toont de beleidsbepaler zich realistisch. “Daar moeten we niet moeilijk over doen, zeker niet als we een mooi bedrag voor hem kunnen krijgen. Het voordeel is ook dat we voorin aan de zijkanten al goed zijn voorzien”, benadrukt Hoogma.

Denk je dat Bryan Linssen naar AZ gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me de perfecte volgende stap voor Linssen en een in potentie prima speler voor AZ. Al helemaal als Berghuis naar een andere club verhuist. Hij doet me een beetje denken aan Driesje Mertens, die ook een carriere in de Eredivisie heeft gekend met goede tussenstapjes, maar ook qua speelstijl (opportunistisch).

20 juni 2015 om 12:30

Zeker een perfecte stap. Heeft dan wel af en toe een mindere wedstrijd, en dan weer een goede, maar dat hebben meer spelers wel is. Hoop alleen dat Berghuis wel minstens nog een jaartje blijft, dan hebben we een aanval met Linssen - Aron - Berghuis, en tanko en Hupperts op de bank of af en toe rouleren met Linssen

20 juni 2015 om 16:32

@shoarma,
AZ heeft momenteel alleen Berghuis, Hupperts en Tankovic voor de vleugels, zo erg dat zelfs Haye en Dos Santos op linksbuiten speelde vorig jaar.

AZ heeft volgend jaar.... door het vertrek van Viktor Elm en Gudelj behoefte aan Haye en Dos Santos op het middenveld.........joris van Overeem komt overigens wel terug!

Vleugels: Hupperts, Linssen, Tankovic en Berghuis
Spitsen: Aron Johansson, Robert Muhren en in geval van nood Tankovic of Sakirovski

Middenvelders;
Ortiz of Spierings op ''6''
Haye of Dos Santos op ''10''
Van Overeem op ''8''

20 juni 2015 om 16:30

Dmannetje4,

Bryan Linssen lijkt mij voornamelijk een speler die gewoon nodig is voor de linksbuiten positie... en niet zozeer de ''opvolger'' van Berghuis.

Want als je de selectie van AZ analyseert... is Berghuis (vooralsnog..) de absolute nummer 1 op de rechtsbuiten positie..... maar zijn Hupperts en Tankovic nog lang niet onomstreden... beide waren zeer matig gedurende het jaar.. met een kleine opleving hier en daar maar te weinig om te verwachten dat die 2 onbetwiste basisspelers worden.

AZ speelde daarom vorig jaar al heel vaak met Dabney dos Santos en Thom Haye als linksbuiten/linkshalf... maar Dos Santos en Haye zijn eigenlijk meer nodig als middenvelders....

Rochet/Olij
Mattias/koop
Gouwe/Luckas
Linden/Koop
Haps/Gorter
Haye/Santos
Ortiz/Spieri
Van Overeem
Bergh/Hupper
Aron/Muhren
Tanko/Linsse

Steeds een stapje hogerop zou een prima breedteversterking zijn voor AZ. Het kan goed uitpakken en hij ontwikkelt zich door of een club als Heracles is toch zijn top.

Het blijft jammer dat hij gratis de deur uitging bij Fortuna, mede door de faillissement verklaring toentertijd, als ik het goed herinner.

20 juni 2015 om 11:48

Wij als Fortunezen zijn er desondanks toch trots op dat hij zo ver komt.

Is hij recht benig of links?

Goede aankoop van AZ kost stukken minder dan Tighadouini en heeft dezelfde statistieken.

20 juni 2015 om 11:50

Rechts*

20 juni 2015 om 11:59

Hij is rechtsbenig. Denk dat ie ongeveer rond de miljoen zou moeten kosten (?). Zie hem graag bij AZ komen. Snel, technisch, dribbelaar en een goed rechterbeen.

20 juni 2015 om 11:59

Bryan Linssen is rechtsbenig en is vooral een speler die vooral veel druk naar voren geeft!

De voorhoede is komend seizoen meer dan goed bezet er van uitgaande dat daar verder niemand weg gaat.
Linksvoor: Hupperts, Linssen
Spits: Johansson, Muhren
Rechtsvoor: Berghuis, Tankovic

En dan te bedenken dat je nog Tankovic hebt die op alle 3 de posities ui de voeten kan en ook op t middenveld.
Verder heb je op het middenveld nog Van Overeem, Haye, Dos Santos, Ortiz, Henrikssen en volgende talent Spierings. Het is dus geen noodzaak om nog een middenvelder te halen, of je wilt wat meer ervaring erbij hebben.

De verdediging moet nog wat aan gedaan worden. Een nieuwe linksachter en nog een lcv zouden welkom zijn.

20 juni 2015 om 12:03

Bij vertrek van Berghuis alleen Tighadouini ophalen bij NAC. Voor de rest de hele verdediging even goed vervangen. Hopelijk blijft Gouweleeuw toch nog..

20 juni 2015 om 12:08

Johannsson is inderdaad ook een pannenkoek in verdedigen, maar voor een verdediger geeft hij op zich nog best wel wat assist en scoort hij ook regelmatig. Het compenseert t een en ander, maar prioriteit blijft inderdaad verdedigen. Toch zou ik hem niet vervangen. Heeft een goede klik met de spits Johansson.

20 juni 2015 om 12:15

Jawel, alleen ik denk dat het dit jaar te veel van het goede was. Poulsen en Johansson zijn niet de beste verdedigers, waardoor je te veel tegengoals krijgt. De verdediging is nu echt al jaren een issue bij AZ, hopelijk blijft Gouweleeuw zodat we niet met een geheel nieuw centrum starten..

20 juni 2015 om 12:03

Rosheuvel speelt bij cambuur

20 juni 2015 om 12:06

Pardon, dacht dat hij uitgeleend was. Reeds veranderd.

20 juni 2015 om 12:04

Hopelijk blijft Gouweleeuw ook. Verder hoop ik dat AZ van Aken gaat halen als hij haalbaar is. Cavlan wordt ook veel genoemd maar ik weet niet hij er klaar voor is bij AZ1, Van mij mogen ze Haps wel een kans geven. Ik denk dat een doelman ook noodzakelijk is maar ik denk dat Rochet 1e keeper wordt.

20 juni 2015 om 12:49

Ik hoop inderdaad ook dat Gouweleeuw blijft. Van Aken is denk ik wel haalbaar, aangezien hij z'n contract volgens mij nog niet heeft verlengt (die volgend jaar afloopt). Een linksback zou ook nog welkom zijn. Een keeper is wel een noodzaak. Esteban vertrekt zeker en De Winter volgens mij ook. Met Olij en Rochet hebben we dan (maar) 2 keepers. Misschien Ruiter van Utrecht? Een linksback, naast Cavlan, komt nu niet zo snel in me op. Linssen erbij zou ik top vinden. En ook al is een middenvelder niet echt nodig, zie ik Drost nog wel graag komen.

20 juni 2015 om 16:34

Cavlan is afgetest door AZ en niet goed genoeg bevonden.

En Van Aken komt pas weer op de radar bij AZ wanneer Jan Wuytens verkocht/verhuurd is. Want Wuytens slokt nu een fors salaris op..... en AZ heeft met Van der Linden en Wuytens al 2 linker centrale verdedigers.

Persoonlijk hoop ik op
- Linssen
- Van Aken
- Een degelijke linksback (scandinavie?)

20 juni 2015 om 18:06

Heb gelezen dat er ook interesse was voor een back van Anderlecht, ben z'n naam ff kwijt. Ik ken zijn spel niet echt maar misschien is hij wel een goede linksback. (Als ze ook nu nog interesse in hem hebben)

20 juni 2015 om 18:13

N'Skala, dat was het

20 juni 2015 om 12:42

Rosheuvel is verkocht aan cambuur!
Verder vind ik hupperts een echte rechtsvoor.
Az heeft minimaal nog 1 flankspeler nodig en Linssen zou wat mij betreft een prima keuze zijn!
Dan nog een linksback en een linker centrale verdediger dan is het team wat mij betreft compleet tenzij er nog spelers vertrekken.

Hé hé, begint nu eindelijk de Alkmaarse transfercarrousel op toeren te komen. Ik ben benieuwd of die een toevoeging is voor AZ. Nou weet ik niet wie er allemaal nog weggaan in Alkmaar. Maar Linssen is volgens mij een speler die je er best bij kunt hebben.

20 juni 2015 om 16:37

AZ heeft ook een zeer talentvolle jeugd............je moet niet vergeten wat John van den Brom bij Anderlecht bijvoorbeeld deed met jongens als Tielemans en Bruno.....ja dat zijn top talenten dus dan geef je hen makkelijk de kans maar toch.

Ik kan mij goed voorstellen dat een John van den Brom in de voorbereiding wilt kijken hoe Joris Kramer, Stijn Spierings, Thomas Ouwejan, Pantelis Hatziakos en dergelijke zich ontwikkelen...

Alleen de linkercentrale verdediging en linksback is zeer slecht bezet.

En wanneer Mattias Johansson vertrekt moet daar ook een nieuwe kopen.... maar AZ heeft niet het geld om nu alvast 1.5 miljoen uit te geven... en dan te hopen dat Mattias verkocht wordt voor 1.5 miljoen........als Mattias dan blijft zit je met 1 dure bankzitter (mattias of de nieuwe speler) en een schuld van 1.5 miljoen.

Dus AZ wacht op extra verkopen van basisspelers.

Gudelj -- Van Overeem
Van der Linden -- ipv Hoedt of V/d Linden is de vraag

Ik vind het een goede speler. Zeker niet minder dan Hupperts. Ben benieuwd!

20 juni 2015 om 12:45

Weet iemand de vraag en of kostprijs?

20 juni 2015 om 13:22

@Uniek83
Ik gok rond de miljoen, zoiets had ik ook ergens gelezen. Weet niet precies hoeveel, maar denk dat een miljoen wel een mooi bedrag zal zijn voor een speler die nog een eenjarig contract heeft, en voor ons in Alkmaar een goede speler

20 juni 2015 om 16:38

AZ moet gewoon iets van 7 ton bieden en desnoods een Eli Babalj of Denni Avdic in de ruil aanbieden als cadeautje!

Linssen vanaf links en Berghuis vanaf rechts zou mooi zijn. Met Hupperts heeft hij in ieder geval geen concurrentie.

20 juni 2015 om 19:47

Tankovic en Hupperts als back-ups KAN net leuk zijn voor AZ als zij hun potentie waarmaken.

Vergeet niet, Berghuis was in zijn eerste jaar ook maar heel erg matig......bij Berghuis duurde het minstens 1,5 jaar voordat het kwartje viel. Dus eigenlijk speelt Berghuis 1,5 jaar lang matig... en de afgelopen 1,5 jaar zeer goed.

Wat dat betreft kunnen Tankovic en Hupperts nog flinke vooruitgang boeken.

Komend seizoen zijn Hupperts/tankovic hopelijk ook helemaal gesettled in Alkmaar... bekend met de stad... en in het geval van Tankovic bekend met de taal/cultuur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren