Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ-directeur Max Huiberts meldt veelbelovend akkoord met Internazionale

Laatste update:

AZ kan zeer binnenkort beschikken over Zinho Vanheusden. De Alkmaarders hebben een akkoord gesloten met Internazionale over een huurperiode van een seizoen, zo meldt Max Huiberts donderdagavond voor de camera van RTL 7. AZ heeft bovendien een optie tot koop bedongen voor de 22-jarige centrumverdediger.

Vanheusden, die één interland speelde voor België, is op dit moment al in Alkmaar. "Over Zinho kan ik duidelijk zijn", opent technisch directeur Huiberts voorafgaand aan de wedstrijd in de voorronde van de Conference League tegen Tuzla City uit Bosnië-Herzegovina. "We hebben een akkoord met Inter. We moeten de laatste persoonlijke voorwaarden met de zaakwaarnemer van Zinho nog afkaarten, maar dat gaat waarschijnlijk wel door."

Zinho Vanheusden.

Huiberts bevestigt dat er een optie tot koop is. "Dat moet allemaal nog op papier komen, maar dat zit daar wel bij, ja", aldus de directeur, die Vanheusden al heeft begroet. "Hij is op dit moment al bij ons. Hij traint nog niet met de groep mee, maar we zijn wel in de eindfase om dat af te ronden." Dat Inter alweer afscheid neemt van Vanheusden is opvallend, temeer om dat de Milanezen vorig jaar zomer liefst zestien miljoen euro neertelden voor de veelbelovende mandekker.

Dat bedrag werd door Inter overgemaakt aan Standard Luik, waar Vanheusden de jeugdopleiding doorliep en al op achttienjarige leeftijd basisspeler werd. Vanheusden werd door Inter direct verhuurd aan Genoa. De verdediger maakte mede door aanhoudend blessureleed speelminuten in slechts veertien Serie A-duels en twee wedstrijden in de strijd om de Coppa Italia. De Belg zal bij AZ de concurrentiestrijd aangaan met onder meer Sam Beukema, Bruno Martins Indi en Pantelis Hatzidiakos.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan kunnen ze die slapzak van een Martins-Indi gelijk lozen of op de bank zetten.

21 juli 2022 om 20:53

Hij zat net met een deken op de tribune. Zo koud is het toch niet.

21 juli 2022 om 21:13

Haha, dat waren 3 maten van me, ik lig nu nog vlak van het lachen.
Die cameraman zit goed mis.

21 juli 2022 om 21:33

Haha echt. Ik dacht dat dat die nieuwe speler was. Maar zijn wel watjes met 19 graden en een deken gebruiken.

21 juli 2022 om 22:09

Ik zal het ze ff door app-en 🤣

21 juli 2022 om 20:58

Die is aanvoerder geworden geloof ik… vind hem ook 3x niks.

21 juli 2022 om 21:00

De captain gaan ze er echt niet uit zetten hoor.

Uitstekend! Concurrentie op de CV posities is broodnodig. Ben benieuwd hoe de optie tot koop eruit ziet. Een jongen die voor 16 miljoen is gekocht gaat waarschijnlijk niet voor 5 miljoen weg. Verwacht eerder een bedrag rond de 8-12 miljoen. Nu nog hopen op een nieuwe keeper. Ik heb geen vertrouwen in Verhulst.

21 juli 2022 om 20:54

BMI is je aanvoerder dus vaste keus. Daarnaast heb je Beukema en die Griek nog. 4 centralen voor 2 posities voor een lang seizoen is geen overbodige luxe inderdaad

22 juli 2022 om 08:26

@AlckmariaAZ, Verhulst toch de nul hè 😉.. Daarbij moet ik zeggen dat ik Vindahl ook erg onzeker vindt dus een nieuwe keeper is zeker geen overbodige luxe mits Verhulst niet rendeert. Hopen dat AZ de top 4 kan complementeren en hopen op een spannende competitie!

Goede zet van AZ! Deze jongen was erg sterk bezig bij Standard. Hopelijk kan hij een keer een flinke periode spelen zonder blessures.

Deze jongen heeft veel pech gehad met blessures, anders was hij ongetwijfeld verder geweest in zijn ontwikkeling. Gold altijd als een groot talent.

21 juli 2022 om 21:29

Nog steeds een goede leeftijd om zich verder te ontwikkelen. Echt een goede slag denk ik.

Een zeer goede zet van AZ. Zeker met die koopoptie.

Ook een hele goede speler zeg. De eredivisie haalt echt leuke spelers!

21 juli 2022 om 20:56

Gaat echt een mooie competitie worden zo.

21 juli 2022 om 21:08

Klopt, het zit enorm in de lift. Ajax heeft het voortouw genomen denk ik zelf, en clubs als PSV en AZ doen ook al een tijd goed mee. Zelfs Feyenoord komt nu op stoom, en dat stuwt elkaar allemaal omhoog. Het wordt nog eens wat bij ons!

22 juli 2022 om 00:15

Wat te denken van Fortuna, goede eigenaar met een leuke visie. Die krijgen het ook voor elkaar al om te stunten op de transfermarkt. En zo doet elke club het in NL steeds beter. FC Twente bijvoorbeeld ook weer goed aan de weg aan het timmeren met een simpel en logisch beleid

21 juli 2022 om 20:58

Eens Henk, ik heb echt zin in dit seizoen en de transfermarkt is nog niet voorbij natuurlijk.

Uitstekende versterking. Als hij fit blijft, is hij met twee vingers in de neus hun beste verdediger. Wel vreemd dat die niet op de radar stond bij bijvoorbeeld PSV.

21 juli 2022 om 21:03

Zo heel veel verschil in transferbudget zal er dit seizoen niet zijn tussen AZ en PSV. Denk alleen qua salaris wel een flink verschil natuurlijk.

21 juli 2022 om 21:04

Wij hebben Brands als algemeen directeur, denk dat dat genoeg zegt. Bekende buitenlandse club op zijn cv heeft hij dan nog wel meezitten, maar het blijft een verdediger en daar is Marcel niet zo van.

21 juli 2022 om 21:09

Brands ziet toch zelf ook wel dat er wat bij moet. Die komt nog wel met iets

21 juli 2022 om 21:21

Dat zou je zeggen, maar (ik heb dit voorbeeld al vaker gebruikt de laatste tijd, weet ik) we zijn een aantal jaar geleden het seizoen gewoon zonder linksback begonnen, dus ik kijk nergens meer van op. In de winter kwam hij toen met Ricardo Rodriguez aanzetten die natuurlijk wel voldeed omdat dat gewoon echt een goede voetballer was, maar daar heeft PSV straks geen kloten meer aan als ze weer uit Europa gedonderd zijn door Monaco.

Brands heeft die Branthwaite gehaald waar het echt van geen enkele manier op lijkt dat hij de verlosser gaat zijn en denkt 'nou, jongen gehaald met Everton op z'n cv, welke aanvaller of middenvelder komt niet aan spelen toe bij een topclub?'.

Natuurlijk is dit wel een beetje doemdenken en misschien is het allemaal wel beter als we straks weer aan de bak moeten, maar ik heb er echt een heel hard hoofd in tegen Monaco. Ik denk dat we er gewoon uitvliegen terwijl we eerst best wel goed lijken tegen Monaco, maar dat je in de tiende minuut al weet dat PSV nooit gaat scoren en dat Monaco ons er wel een keer uitcountert

21 juli 2022 om 21:28

Snap je bedenkingen maar heb wel het idee dat we het gaan redden. Op de achtergrond zijn ze vast bezig. Kan niet zijn dat wij het alleen zien toch?

21 juli 2022 om 21:42

Ja de meeste fans zien het wel volgens mij, dus ik hoop van harte Ruud en de directie ook, maar we gaan het wel zien. Als het gebeurt, wel graag een beetje op tijd voor Monaco graag

21 juli 2022 om 23:41

Moet wel binnen een week gebeuren ja. Afwachten maar

Bijzonder (knap) als ze daar een (realistische) koopoptie bij hebben bedongen, Inter zal m toch niet al uit de boeken hebben geschreven. Indien fit gelijk de beste cv daar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren