Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aubameyang start al met Doppelpack, Dost wint zonder te scoren

Laatste update:

Een dag nadat Bayern München en Werder Bremen het seizoen 2016/17 openden in Duitsland zijn ook de andere titelkandidaten begonnen. Borussia Dortmund, waarschijnlijk weer de voornaamste bedreiger van Bayern, startte zaterdag met een 2-1 thuiszege op FSV Mainz 05. Schalke 04 ging onderuit bij Eintracht Frankfurt (1-0) en VfL Wolfsburg won buitenshuis bij FC Augsburg (0-2). Later op de dag spelen Borussia Mönchengladbach en Bayer Leverkusen, de nummers vier en drie van vorig seizoen, nog tegen elkaar.

/

Borussia Dortmund - FSV Mainz 05 2-1
Thomas Tuchel zag zijn team na een kwartier op voorsprong komen tegen zijn oude club. André Schürrle leverde een mooie voorzet af en bij de tweede paal was het Pierre-Emerick Aubameyang die koppend voor de 1-0 zorgde. In twee van zijn drie voorgaande seizoenen in Duitse dienst had de spits ook al in de eerste speelronde gescoord. Vanwege de hitte in Dortmund kwam er nog voor rust een drinkpauze voor de spelers, maar met de hoge temperatuur kwam niet het hoge niveau mee. Vlak voor tijd viel wel de 2-0, toen Aubameyang een strafschop benutte en zijn tweede van de middag maakte. FSV Mainz zorgde vervolgens nog voor een spannend slot met de 2-1 van Yoshinori Muto.

/

FC Augsburg - VfL Wolfsburg 0-2
Nog mét Bas Dost in de punt van de aanval, die dit weekend mogelijk een transfer naar Sporting Portugal afrondt, trok VfL Wolfsburg de eerste wedstrijd van het seizoen naar zich toe. Tien minuten voor rust maakte debutant Daniel Didavi er 0-1 van toen Daniel Caligiuri over links opstoomde, de bal voorbracht en Didavi na een laatste tikje van Dost binnen schoot. Twintig minuten voor tijd ging de matchwinner naar de kant ten faveure van Christian Träsch, maar de zege kwam niet in gevaar voor die Wölfe. Sterker nog, in de slotfase maakte Ricardo Rodriguez nog de 0-2 toen hij een vrije trap in de benedenhoek mikte.

/

Eintracht Frankfurt – Schalke 04 1-0
Eintracht Frankfurt slaagde er het afgelopen seizoen maar net in degradatie te ontlopen en wil het deze jaargang beter doen. Die Adler begonnen dan ook heel aardig tegen Schalke 04, dat na dertien minuten al op achterstand werd gezet. Alexander Meier was de gelukkige en hij verschalkte Ralf Fährmann met een rake schuiver. Na rust kreeg Meier een uitgelezen kans om de voorsprong te verdubbelen, maar Fahrmann hoefde alleen maar in het midden van zijn doel te blijven staan om Meiers strafschop te keren. Frankfurt moest het de laatste tien minuten wegens een rode kaart voor Michael Hector met een man minder doen, maar Max Meyer slaagde er vijf minuten voor tijd niet in van deze situatie te profiteren.

/

Hamburger SV – FC Ingolstadt 04 1-1
De nummer tien van het afgelopen seizoen, Hamburger SV, begon voortvarend tegen nummer elf FC Ingolstadt 04. De eerste kans van de wedstrijd was nog wel voor de bezoekers, maar HSV pakte na een half uur spelen toch de voorsprong: Bobby Wood ontdeed zich knap van zijn bewaker en schoot van net binnen het strafschopgebied hard raak. De bezoekers moesten na de thee dus op zoek naar de gelijkmaker en het duurde even voordat zij tot echt grote kansen kwamen. Tien minuten voor tijd was het dan toch zo ver: Lukas Hinterseer lette het best op en zorgde uit de rebound voor de 1-1.

/

1. FC Köln – SV Darmstadt 98 2-0
Het was eigenlijk een wonder te noemen dat 1. FC Köln bij rust slechts met 1-0 voor stond. SV Darmstadt 98 in de eerste helft een stuk zwakker dan de thuisploeg en de doelpogingen vlogen Michael Esser om de oren. Hij hoefde echter maar één keer te vissen, toen na elf minuten spelen een schot van Marcel Risse te moeilijk bleek voor de doelman. Na rust gingen die Geissböcke vrolijk verder waar ze gebleven waren, al zorgde een zware onweersbui wel voor een onderbreking van zo’n tien minuten. Anthony Modeste bracht de beslissing door een voorzet van Artjoms Rudnevs attent binnen te tikken.

Denk je dat Borussia Dortmund weer de belangrijkste bedreiging zal zijn voor Bayern?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Off: weet iemand of lacazette een zware blessure heeft? Hij is een paat min geleden in de 44ste min gewisseld. Of is hij uit voorzorg eruit gehaald

27 augustus 2016 om 18:24

Ik kijk de wedstrijd nu, maar was er nog niet bij toen hij uitviel. De commentator zei echter dat het mee leek te vallen.

Auba volgend seizoen in Madrid?

27 augustus 2016 om 18:10

Ja natuurlijk joh! Met Benzema en Morata! Griezmann, gameiro, Torres en eventueel correa. Beetje raar zou dat zijn.

27 augustus 2016 om 18:24

Dan kom ie op de dezelfde plek als je naam, reservebank.

Nieuwe spelers, trainer en manager bij Schalke, maar verder heeft zich voorlopig nog niets veranderd op het veld. Planloos, ideeënloos, weinig inzet en tempo. Ook van de aangekondigde hoge pressing heb ik voorlopig nog niets gezien. Huntelaar die weer grote kansen mist. Pas in de laatste 20 minuten (ook door de rode kaart) gaan ze wat kansen creëren. En dan speel je volgende wedstrijd ook nog tegen Bayern... Hopelijk wordt het snel beter.

Ik vond de wisselspelers alle drie meer toevoegen dan de basisspelers. Embolo deed het prima vergeleken met Di Santo, met wie het waarschijnlijk nooit meer wat gaat worden bij Schalke, zeker i.c.m. Huntelaar. Bentaleb liet in die paar minuten zien dat hij in de basis hoort i.p.v. Aogo, alleen qua spelwijze al. Het is dat Coke geblesseerd is, anders zat Caicara allang op de bank. Naldo viel ook tegen vond ik.

27 augustus 2016 om 18:47

Het is gewoon een but club geworden, sorry dat ik het zeg maar die hele club slaapt zich lam elke week en seizoen na seizoen.

Huntelaar verdiend 6,5 mil per jaar en doet al 3 seizoenen weinig tot niks en mist bijna elke kans die hij krijgt. En dan laten ze Volland naar leverkusen gaan?

De verdediging is gewoon slecht, elk seizoen erger ik mij dood aan de instelling in de verdediging - nu halen ze Naldo, heeft ervaring maar is gewoon ook niet gemotiveerd. en dat terwijl dus Dragovic opgepikt had kunnen worden?!?

Janmaat had mooi rechtsback kunnen spelen als men gewoon een poging gedaan had.

weer spelen ze die klote 4-2-3-1, elk seizoen weer en het werkt voor geen ene meter.

5-3-2 is gewoon prima genoeg met een team dat speelt op de counter.

Ik kijk geen schalke meer, leuke club maar ik erger me dood aan de instelling van de spelers maar ook van het bestuur.

27 augustus 2016 om 21:11

Volland ging van Hoffenheim naar Leverkussen.

27 augustus 2016 om 22:10

Ik ben het grotendeels met je eens, vooral wat betreft de instelling van de spelers. Er heerst al jaren een bepaalde instelling of mentaliteit binnen de spelersgroep, die het spel en resultaten totaal niet ten goede komt en waar geen enkele trainer iets aan lijkt te kunnen veranderen. Vandaag gaf Weinzierl na de wedstrijd ook aan dat hij de spelers met een totaal ander spelidee het veld op had gestuurd en daar vervolgens niets van terecht komt, wat zeker niet de eerste keer is.

Je ziet het ook vaak bij nieuwe spelers, die dan de eerste paar wedstrijden prima en opvallend spelen en zich daarna vervolgens langzaam aan het niveau en de mentaliteit van de rest van de spelersgroep aanpassen en vervolgens minder gaan presteren.

Het zou de club goed doen om eens niet zo'n hoge basissalarissen te bieden, maar meer met prestatiebonussen te gaan werken, want die salarissen zijn in verhouding sowieso te hoog. Maarja, dan wil er natuurlijk geen grote speler meer naar Schalke als je bijvoorbeeld ook naar het sportief beter presterende Leveverkusen, Dortmund of Gladbach kunt.

28 augustus 2016 om 08:13

Dat komt ook gewoon omdat er geen rivaliteit in het team zit. Iedereen kent zijn of haar plek en daar leggen de boys zich allemaal bij neer.

een voorbeeld, Huntelaar hele voorbereiding gewoon niet gezien, slecht gespeeld en veel afwezig. Choupo-Moting, goede wedstrijden gehad vertrouwen getankt etc.

en wat gebeurt er, eerste wedstrijd van het seizoen en..... Huntelaar basis!

Had die jongen gewoon de deur gewezen en gezegd lekker naar Ajax gaan, transfervrij.

Caicara komt tekort voor Schalke maar heeft tenminste wel een werk mentaliteit. Het is jammer dat hij niveau tekort komt uiteindelijk. Kolasinac is nog zo'n voorbeeld, werkt hard maar komt te kort.

Naldo is leuke speler als back-up maar daar moeten ze bij Schalke toch niet op bouwen?!?

Breel Embolo, maakte al zijn doelpunten als centrale spits en zijn assists als rechtsbuiten. Nu speelt hij bij Schalke en zetten ze hem neer op Links !!!!!

Dan ben je toch gewoon een droplul van een trainer en bestuur als je dat soort aankopen doet en je spendeerd je centen aan een speler die je vervolgens sloopt omdat je hem op een andere positie wilt zetten?!?

5-3-2 is het beste voor Schalke. Ik had met 4 aankopen en Nabil Bentaleb wellicht omdat Goretzka geblesseerd is dit hele team op de rails gekregen.

Janmaat
Embolo
Volland
Dragovic
Bentaleb

vertrekkende gasten waren zeker weten
Huntelaar
Caicara
Kolasinac
Aogo

Ik had Di Santo ook zeker gewoon vaker gebruikt, maar in een 2 spitsen systeem. waar hij gewoon rendeerd zoals bij Werder .....

Fahrmann
Janmaat
Höwedes
Dragovic
Nastasic
Naldo
Meyer/Goretz
Geis/Bentale
Choupo/Schöp
Embolo/Choup
Volland
28 augustus 2016 om 10:37

100% met je eens. Huntelaar vind ik nog wel het meest irritant.

Terug uit de Sauna met een 81.000 bezetting. Ik vond deze prestatie van BVB teleurstellend. Balbezit alleen levert niets op. Meer dan 70 balbezit moet meer duidelijke kansen opleveren. Zo niet, riskeer je puntverlies. Dit weegt dan dubbel zwaar, omdat de spelers gefrustreerd raken: “waarom doen we eigenlijk al dat zware werk, als het niets oplevert?”

Na de 2:0 stopten de jongens meteen, met als resultaat dat ze een doelpunt vangen. Niet professioneel. “bayern Jäger”? Nee hoor, far from. Bayern wint de titel weer met 2 vingers in de….lekker saai. Alleen als je voor jezelf denkt dat de tweede plaats het “eigenlijke kampioenschap” is, is met deze zelfbedrog nog een beetje spanning te beleven. Ik hoop dan wel dat de WK- en Olympia gangers, zodra ze hun conditie op peil hebben voor wat meer stootkracht kunnen zorgen.

Positieve punten waren vandaag de prestaties van Schürrle en Dembele.

27 augustus 2016 om 18:38

Ben het met je eens, behalve dat Bayern het kampioenschap met twee vingers in de neus winst. Verwacht echt dat Dortmund lang mee blijft doen. Er zit nog zoveel rek in dit team ..

27 augustus 2016 om 21:23

Zo, wat was het warm he!! In de auto terug de airco op standje Noordpool gezet

27 augustus 2016 om 21:36

Hahaha, snap ik. Ik mocht meteen aan de pils, want ik woon in de buurt.

Dortmund gaat Bayern het gewoon lastig maken dit seizoen en over 1 a 2 weken is reus weer terug dus dan komt er meer kwaliteit in de aanval, en we moeten ook niet vergeten dat gotze natuurlijk nog geblesseerd is waar ook wat van verwacht gaat worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren