Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Attitude kost Mohamed Ihattaren basisplek bij PSV

Laatste update:

Mohamed Ihattaren moet vandaag bij de seizoensouverture van PSV tegen FC Groningen genoegen nemen met een reserverol. Trainer Roger Schmidt van de Eindhovenaren heeft de achttienjarige middenvelder gepasseerd omdat diens houding op de training hem niet bevalt.

Schmidt kiest tegen FC Groningen centraal op het middenveld voor Ryan Thomas en Pablo Rosario, terwijl aan de buitenkanten Mauro Júnior en Cody Gakpo het vertrouwen van de Duitser krijgen. "Hij heeft na de interlandperiode niet op de manier getraind zoals hij kan. Dat heb ik hem ook gezegd. Het is goed dat hij dat zelf ook ziet”, licht Schmidt de reservebeurt van Ihattaren toe in gesprek met FOX Sports.

"We hebben veel mogelijkheden op dit moment. Ik kies er nu voor om met Mauro Júnior en Cody Gakpo aan de zijkanten te spelen", vervolgt Schmidt, die benadrukt dat Ihattaren nog altijd voorkomt in zijn plannen. "Voor mij is het belangrijk dat een speler dan met een goede reactie komt. Dat heeft Mo gedaan. Ik hoop dat hij er vandaan nog in komt en het antwoord op het veld geeft. Ik wil hem helpen, helpen om hem verder te laten ontwikkelen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima coach! Niemand is groter dan het team en zo’n jochie moet je dat gewoon laten blijken. Kijken hoe ie daar dan mee om gaat want veel talenten vinden dat tegenwoordig ook heel lastig...

Terecht.
Als je nu niet een punt maakt kan je straks helemaal niet meer bijsturen.
Hij zal gewoon aan de bak moeten.
Net als de rest.

Verbaast mij helemaal niets ! Zijn uitverkiezing voor het Nederlands elftal was ook echt lachwekkend. Helemaal omdat Lodeweges aangaf dat hij zo een goede voorbereiding had. Ihattaren staat al 15 wedstrijden droog qua assist of goals. Is 8 kilo te zwaar en verdedigend doet hij helemaal niets.

13 september 2020 om 18:49

Je hebt helemaal geen gelijk,als hij 8 kilo kwijt raakt blijft er niks van hem over...

13 september 2020 om 17:26

dit is natuurlijk wel een jongen met superveel potentie en de Knvb wil natuurlijk niet een nieuw Ziyech scenario mee maken. die fout achtervolgd Oranje namelijk nu nog steeds want we hebben echt nul creativiteit

13 september 2020 om 17:38

Waarom vergelijkt Iedereen het toch met Ziyech. Die had niet zo uitgebreid laten blijken dat ie voor oranje gekozen had. Hij zat er gewoon bij en de volgende keer niet.
Ihattaren heeft er een heel mediacircus van gemaakt. Die gaat echt niet veranderen hoor als ie er nu een keer niet bij zit

13 september 2020 om 17:41

@Japie: dat dachten we in België ook met Bakkali destijds. Die konden we ook niet snel genoeg officiële speelminuten in het nationale elftal geven🙄Ik zeg niet dat Mo dezelfde weg gaat bewandelen maar het is duidelijk dat je voorzichtig moet zijn met het ophemelen van jonge spelers.

13 september 2020 om 17:43

Ziyech hadden we ook gewoon kunnen hebben als die Blind en Van Basten er niet hadden gezeten destijds en natuurlijk een uitermate zwakke Knvb toen want die grepen niet eens in op het moment dat deze twee deze flater begingen

13 september 2020 om 17:44

@thenry_228 dat klopt zeker maar je kan maar beter het zekere voor het onzekere nemen. dan hebben jullie nog de luxe dat jullie genoeg aanvallende toppers hebben in de voorhoede bij Belgie. Oranje heeft die luxe helaas niet

13 september 2020 om 20:13

Soccierfan_, ihatarren heeft er een media circus van gemaakt? Dat doen fox tot nos sport, om senstatie te creëren. Kortzichtige kerel.

13 september 2020 om 17:52

@baradona; Wat vragen aan jou.. Hoe weet jij hoeveel Mo Ihattaren weegt? Hoe weet jij hoeveel hij Moet wegen? Hij is pas 18. Dan kan ie wel eens een mindere vorm hebben. De bondscoach bepaald wie hij wel of niet oproept. Misschien was jong Oranje beter geweest voor Mo, maar dat geeft jou geen reden om hem veeg uit de pan te geven met zoveel waarschijnlijk foute aannames en conclusies. Ik geef Roger Schmidt verder gelijk soms moet je spelers gewoon paseren.

13 september 2020 om 18:01

Als je Schmidt gelijk geeft, geef je @baradona dus ook gelijk. Er gingen toch al verhalen rond dat hij te zwaar zou zijn.

13 september 2020 om 18:14

@messibazoer; Nee niet per se. Schmidt zei Mo beter moet trainen. En dat geloof ik. Maar er wordt wel vaker over sommige spelers gezegd zijn ze te dik zijn Ronaldo Lima(was ook op latere leeftijd) of bv Eden Hazard of Higuain. Maar zijn wij hun coach? Zijn wij hun dieetist? Nee

13 september 2020 om 18:53

Als enkel de diëtist mag reageren kun je deze site opdoeken. Of hopen dat diëtisten, coaches, trainers en spitsentrainers accounts gaan aanmaken.
Wat een ontzettende dooddoener. Nee, je weet niks zeker. Wat ik wel zeker weet is dat hij dikker staat dan vorig jaar. En daar hoef je geen diëtist voor te zijn.

13 september 2020 om 18:14

Trek net zijn shirt aan als die jongen 8 kilo af valt kun je hem als vlieger gebruiken

Wat is dit dan weer voor sensatie nieuws? Vooral die titel slaat nergens op. Was maar weinig aan de hand. Hij komt ook niet geheel fit over vind ik. Hopen dat hij snel weer basis staat.

13 september 2020 om 17:36

Hoezo de titel dekt de lading van de uitspraken van de coach toch prima

jammer. buiten Malen en Ihattaren vind ik het allemaal niet zo bijzonder wat er bij PSV rond loopt. ik hoop maar dat Ihattaren echt slecht heeft getraind want sommige coaches willen ook nog wel eens doorslaan in de trainingsintensiteit

13 september 2020 om 17:30

Madueke is ook een leuk spelertje om in de gaten te houden.

13 september 2020 om 17:32

ja daar heb ik idd wel goede verhalen over gehoord. Mauro en Gakpo vind ik ook wel leuke talenten maar die hebben nog alles te bewijzen. Malen, Dumfries en Ihatarren zie ik toch wel als de 3 grote mannen bij PSV en ik verwacht dat die Duitse linksback Max als ik me niet vergis daar ook bij gaat komen want die schijnt heel goed te zijn

Ik zie dit wel allemaal positief in. Het is nog een jonge gozer. Veel potentie maar hij moet niet denken dat hij er wel komt met alleen zijn talent. Je moet hard werken. Mooi voorbeeld is toch Ziyech en dat gebeurde nog best laat. Ging onder Bosz echt een transformatie aan, hard werken en dat gecombineerd met zijn kwaliteiten en daarna werd hij echt werelds. Ihattaren moet ook die kant op, hoe sneller, hoe beter. Ik zie dit niet negatief, denk dat Schmidt wel weet wat hij doet. En Mo moet daar idd goed op reageren, dan komt het wel goed. Wel jammer van de sensatie titel.

13 september 2020 om 17:31

bij Twente was Ziyech natuurlijk ook al fenomenaal

13 september 2020 om 17:37

Dus? Het gaat Sociofan toch om z'n verbeterde houding: meer meters maken, betere instelling en meer in teamverband denken.

13 september 2020 om 17:41

ja maar nu wordt net gedaan of dat voor zijn Ajax periode niet zo was terwijl hij de grote man was bij Twente en ze hoogst persoonlijk in de Eredivisie hield

13 september 2020 om 17:41

Bij bazoer werkte het weer averechts. Ik denk trouwens dat bazoer/ihattaren meer te vergelijken zijn als je een speler onder Bosz wil pakken. Beiden 18, al een jaar basisspeler onder de oude trainer en ze werden gezien als HET talent van de club. Onder een nieuwe trainer beginnen ze op de bank. Ziyech is nooit op de bank gezet, maar was gewoon al een redelijk gevestigde naam (lees: beste speler Eredivisie) voor 12 miljoen. Daarnaast was hij ook al iets van 23 jaar.

13 september 2020 om 18:01

Klopt maar ik heb het echt over de stap maken naar top/wereld niveau. Dat heeft hij echt bij Ajax gemaakt en met name onder Bosz, vooral ook mentaal.

Het supertalent dat even met beide benen op de grond gezet moet worden. Zie het als een gezond onderdeel van zijn ontwikkeling, goed gehandeld van Schmidt.

Ik denk dat Overmars even een hengel uit moet gooien richting kamp Ihatarren. Deze jongen moet wel fit worden maar in potentie zou hij best wel op de plek van Ziyech kunnen spelen. En als hij ontevreden raakt door zijn nieuwe Duitse trainer en nog een jeugdcontract heeft dan is het het proberen waard.

Wat zou het toch mooi zijn als ervaren Marokkaanse spelers zoals een Amrabat, Affelay, Sinouh, Boukhari of El Hamdaoui iets kunnen betekenen in de vorm van een mentorschap voor Marokkaanse talenten in Nederland. Af en toe een belletje om te vragen hoe het gaat en eventueel aanspreken, motiveren en coachen. Het is maar een idee en wellicht gebeurt het al, maar dat zou zeker niet verkeerd zijn wat mij betreft. Soms heb je als jonge gast gewoon iemand nodig die je scherp houdt.

13 september 2020 om 20:44

Het is een Nederlandse jongen, geboren en getogen in Nederland. Uitkomende voor Oranje. Dus ja hij heeft begeleiding nodig maar zo elk jochie wel met veel talent. Je oplossing is goed bedoeld, dat geloof ik best maar laten we aub niet steeds naar hun afkomst kijken wanneer het iets negatiefs betreft. Opeens zit daar de oorzaak en als zo'n jochie positief bezig is dan doet dat er opeens niet toe of gaat men zelfs datgene linken met de kansen die hij krijgt in dit land. Vind dat zo jammer.

14 september 2020 om 01:06

Dit gebeurde afgelopen seizoen al veel met Mo en Afellay. Vgm was Ibi toen op een gegeven moment ook te gast bij het interview programma van Kenneth Perez en zat Ihattaren toen op hem te wachten, omdat met zijn familie afgesproken was dat hij steeds met Afellay mee naar huis zou rijden. Ik hoop dat de band tussen Mo en Ibi standhoudt ondanks het feit dat Ibi is gestopt, want Afellay was in zijn eerste periode bij PSV als voetballer toch zeer vergelijkbaar met Ihattaren en hij was een keiharde werker met een topinstelling toen.

Ben blij dat de trainer het ook ziet, en hem er gewoon naast zet. Al dat commentaar na de wedstrijd van NL, dat hij had moeten invallen etc. Hij oogt gewoon nog niet fris tot nu toe, zal echt wat harder moeten gaan werken. Dat is aan alles te zien. Maar volgens de trainer ziet hij het zelf ook in, dus dat moet wel goedkomen.

Tja succes is in zijn hoofd gestegen. Als besef hij het zelf nog niet. Maar bon goed die jongen is goed omkaderd die zal zich wel herpakken. Maar aan de andere kant als je 18 jaar ben veel geld heb en roem dat is een gevaarlijk cocktail.

Hij heeft passende begeleiding nodig, dan zie ik het wel goedkomen. Je kunt moeilijk een topsport mentaliteit verwachten van een 18 jarige. Hij moet leren omgaan met een heleboel dingen, vooral omdat iedereen zulke hoge verwachtingen heeft van hem. Zit blijkbaar in een dip maar met een positieve coach komt hij er wel doorheen.

Goede reactie van Schmidt. Goed voor het team en goed voor de speler. Hier wordt iedereen alleen beter van!
Schmidt laat een prima indruk achter in ieder opzicht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren