Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético wint alsnog na bizarre slotfase met drie doelpunten in blessuretijd

Laatste update:

Atlético Madrid heeft woensdagavond hoogstwaarschijnlijk al de meest bizarre slotfase in de poulefase van de Champions League gespeeld. De Madrilenen kwamen op voorsprong, zagen FC Porto langszij komen en trokken de wedstrijd in de elfde minuut van de blessuretijd alsnog naar zich toe door de 2-1 te maken. In de andere groepswedstrijd in Groep B wist Club Brugge in een wedstrijd met verschillende Nederlandse namen een enigszins gelukkige 1-0 thuiszege te boeken op Bayer Leverkusen.

Atlético Madrid – FC Porto 2-1
Beide ploegen kwamen er in de eerste helft maar moeilijk doorheen in Wanda Metropolitano. Jan Oblak had geen moeite met een poging van afstand van Evanilson en ook een schot van Galeno zag de keeper in een doeltrap eindigen. Na rust kwam de wedstrijd op gang. Zo dacht Koke in de vijftigste minuut de openingstreffer te maken. De middenvelder schoot een afvallende bal vanaf de rand van het zestienmetergebied beheerst binnen, maar het duurde niet lang voordat de VAR een stokje voor dat doelpunt stak.

Rodrigo De Paul stond, toen hij de voorzet waaruit gescoord werd gaf, namelijk buitenspel. Daardoor bleef het 0-0. Een paar minuten daarna moest Oblak gestrekt gaan bij een poging van Stephen Eustáquio, wat pas zijn eerste redding van de wedstrijd was. De grootste kans van de tweede helft was voor Joâo Mário, die een te zacht schot gestopt zag worden door Oblak. Tien minuten voor tijd moest Mehdi Taremi er met twee keer geel en dus rood vanaf. Mario Hermoso brak in de 91ste minuut de ban voor Atlético. De Spanjaard kreeg de bal op de rand van het zestienmetergebied van Ángel Correa en werkte de bal met wat geluk achter doelman Diogo Costa: 1-0. In de absolute slotfase kwam FC Porto nog langszij via een penalty. Mateus Uribe benutte de strafschop in de 96ste minuut en maakte daardoor de 1-1. De thuisploeg zou uiteindelijk tóch nog aan het langste eind trekken. Antoine Griezmann kopte in de 101ste minuut bij de tweede paal binnen: 2-1.

Club Brugge - Bayer Leverkusen 1-0
Bij de thuisploeg ontbrak Noa Lang nog steeds vanwege zijn enkelblessure. Nederlander Bjorn Meijer mocht wel beginnen en werd als linksback geposteerd door trainer Carl Hoefkens. Bij Bayer Leverkusen stond met Mitchel Bakker ook een Nederlandse linkervleugelverdediger opgesteld. Jeremie Frimpong speelde als rechtsbuiten, terwijl Timothy Fosu-Mensah de hele wedstrijd vanaf de bank moest toekijken.

Vlak voor rust kwam Brugge op voorsprong toen centrale verdediger Abakar Sylla een hoekschop van Andreas Skov Olsen verwerkte tot een doelpunt. Na rust nam de druk van de Duitsers toe, maar wist Club mede dankzij een afgekeurde goal van Patrik Schick de eerste overwinning van dit Champions League-seizoen over de streep te trekken. Daardoor mag de Belgische landskampioen zich als mede-koploper opmaken voor de uitwedstrijd in Porto volgende week dinsdag.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een wedstrijd van atletico ben blij dat ze de 3 punten hebben weten binnen te slepen. Ook leuk voor brugge dat ze weten te winnen

8 september 2022 om 12:17

Eerder cadeau gekregen. Het was onverdiend. Geen normale scheids die daarvoor een 2e gele kaart trekt. Het was geen penalty maar er was contact. Opgezocht of niet. Scheids had het gewoon moeten negeren. En dan nog 2,5 minuut boven op de 9 door laten spelen.

8 september 2022 om 14:25

een schwalbe wordt heel regelmatig met geel bestraft. Het is ook gewoon dom om zo een overtreding uit te lokken met al geel op zak.
Ben het wel eens dat er teveel extra tijd bijgetrokken.

+9 min maar doorspelen en in +11 scoren. Man man man. Typisch atletico. Porto speelde echt veel beter en gelijkspel was een betere uitkomst. Helaass is voetbal zo en wint het lelijke spel gewoon. Taremi wat een idioot. Naait met een domme actie het hele team met een gore schwalbe! Hier had Porto echt meer moeten hebben.

7 september 2022 om 23:18

Voor zover je in het voetbal van onrecht kunt spreken, zou je dit onrechtvaardig kunnen noemen. Maar ik denk dat Porto als ze zo blijven spelen makkelijk de poule doorkomen. Tegen die andere twee moeten ze gewoon een goed resultaat kunnen neerzetten. En Atletico pakken ze thuis terug.

7 september 2022 om 23:19

Nou is het niet zo heel gek dat er 2 minuten extra bij worden getrokken als je ziet dat er nog 2 doelpunten zijn gescoord in de blessuretijd, en die hele heisa met de penalty. Denk dat er meer te klagen was geweest als hij na 9 minuten gewoon had afgefloten.

7 september 2022 om 23:48

Omdat er in de blessuretijd er veel tijd verloren is gegaan. Twee goals + een strafschop. Dat kost je wel 2 minuten, eigenlijk langer zelfs.

7 september 2022 om 23:56

Snap je echt niet dat er nog extra tijd kwam bovenop de al 9 minuten blessuretijd? En klaag je daar dan ook echt over?

En als het andersom was, zou je zeker furieus worden als er na zoveel gedoe in die 9 minuten, precies op 99 minuten afgefloten zou zijn?

8 september 2022 om 00:28

Snap je echt niet dat het voor een fan van de betreffende club moeilijk te verkroppen en gewoon regelrecht frusterend is ook al zijn die extra minuten terecht? 😉

Lekkere start voor Brugge. Ging 75 minuten gelijk op maar toen zakten ze teveel in waardoor er toch wel veel druk ontstond. Maar uiteindelijk drie punten die de kans op overwintering toch al doen toenemen.

Wat een partij trouwens van die Sylla. Geweldige scouting. Voor 200.000 euro weggehaald uit Ivoorkust en dit seizoen echt 1 van de uitblinkers, gaan ze nog heel veel geld aan verdienen.

Wat een vreemde wedstrijd was dit zeg. Typisch Zuid-Europees met alles erop en eraan. Hadden beter de eerste 90 minuten kunnen skippen en allen de laatste 10 minuten extra extra extra blessuretijd spelen

Bizar scoreverloop met Atletico als de gelukkigste.

Erg fijn dat in ieder geval Porto verliest, i.v.m onze strijd met Portugal voor de coefficienten!

8 september 2022 om 00:08

Inderdaad goed nieuws!

8 september 2022 om 00:42

Coëfficiënten boeien niet want de hele opzet van de cl gaat veranderen binnen een paar jaar, wat sws al extra tickets op gaat leveren geloof ik.

8 september 2022 om 08:52

Wat een krachtig statement neem je in om af te sluiten met “geloof ik”

8 september 2022 om 07:53

Gewoon iedere speelronde net zovaak winnen als Portugal.

Hebben beide 4 clubs over alleen hij levert een overwinning 0.33 en bij ons 0.40 op. Kortom, met steeds hetzelfde resultaat loop je nog uit ook.

Gelukkkig voor ons! Nadat Sporting toch ook al onverwacht won van Eintracht. (Althans dat had ik niet verwacht)

Gelukkkig voor ons! Nadat Sporting toch ook al onverwacht won van Eintracht. (Althans dat had ik niet verwacht)

Blijf het frappant vinden hoe je de spelers van Atletico ziet zeuren over komedie en tijdrekken, terwijl dat ondertussen bijna hun trademark is. Voor de wedstrijd ook al de voorzitter die klaagt over het aantal fouten dat Joao moet ontvangen, terwijl ze vaak zelf als 11 stieren het veld inkomen. Over der wedstrijd dan: een overwinning made in Atletico. Slecht voetbal en dan in de kluts of een stilstaande fase scoren. Uiteindelijk wel positief voor Spaans voetbal, en ook wel leuker om nadien Atletico in de knockouts te zien (zolang het niet tegen je eigen team is). Spanning, drama en emotie gegarandeerd.

8 september 2022 om 00:43

Maar boeit het spaanse voetbal jouw oprecht dan? Ben je spaans? Die 4 cl tickets houden ze makkelijk joh.

8 september 2022 om 12:32

Typisch ook dat deze scheids tegen Porto floot, toen Hermoso (lelijkerd-kop en goal) zijn knie in Otavio plantte. 2 gebroken ribben als gevolg. Ongelukkige botsing? Misschien maar de scheids was wel snel met het verkeerde beoordelen ervan. Viel mij nog
100% dat hij wel een penalty gaf voor het volleybal hands van dezelfde Hermoso.

Atletico doet even een liverpooltje

Net zolang door mogen spelen tot je scoort.

8 september 2022 om 00:00

Uuh ja terecht ook. Er vallen 2 goals waaronder een penalty in de blessuretijd. Dan ga je toch niet op 90+9 af flluiten

8 september 2022 om 15:17

Die laatste kun je toch niet meetellen?

Bizar einde weer bij Atlético!
Als je de eerste 90 minuten had gemist, was je alsnog op tijd voor alle goals van de wedstrijd.

8 september 2022 om 12:13

Snap sowieso niet dat mensen gaan zitten voor een wedstrijd van Atletico, zelfs op het Switch programma was het saai om te zien..
De blessure tijd was het enige boeiende deze wedstrijd.

Ik blijf het bijzonder vinden dat die goal van Schick werd afgekeurd.

Atletiek had werkelijk helemaal nergens recht op. Porto was 3x zo goed en verdiende de volle 3 punten gewoon. Dat die speler dan gewoon op een stomme manier rood pakt is fijn voor Atletico, maar oh zo onnodig. Dan natuurlijk voorkomen in de extra tijd, terecht een strafschop tegen (was zo mooi) en dan alsnog de winnende 2-1 maken. Absoluut onverdiend, maar dit is Atletico.

Atletico had het erg lastig tegen Porto. Oblak hield Atletico in leven. Zo blijkt maar weer schrijf Atletico nooit af, want zonder een echte goede kans te creëren kan het bij de eerste echte kans raak zijn!

En dan de beoordeling hier, waarbij iedere speler van Atletico een hogere cijfer kreeg dan van Porto. Dan heb ik een andere wedstrijd gezien, n.l. eentje waarbij Porto de 2e helft domineerde en de beste man Jan Oblak was.
Zegt genoeg als de keeper van Atletico man of the match was. Ook al was Pepe fantastisch. De kale werd geklopt door een andere kale, n.l. de scheids.

Doet Atletico dat of de scheids?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren