Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético start met zege in nieuw stadion van 311 miljoen euro

Laatste update:

Atlético Madrid heeft de openingswedstrijd van het Wanda Metropolitano met een overwinning op Málaga opgeluisterd. Het team van Diego Simeone zegevierde zaterdagavond dankzij een treffer van Antoine Griezmann: 1-0. De Fransman is zodoende de allereerste doelpuntenmaker in een stadion dat alle betrokken partijen 311 miljoen euro heeft gekost. Het nog ongeslagen Atlético heeft acht punten uit vier speeldagen verzameld.

In de eerste helft was Atlético weliswaar duidelijk de bovenliggende partij, maar de beste kans in de eerste 45 minuten was voor de bezoekers. In de 36e minuut stond Gonzalo Castro aan de basis van een counter, waarna Borja Bastón zijn hielen liet zien aan Diego Godín en hij Jan Oblak uiteindelijk tot een uitstekende redding dwong. Simeone kon niet tevreden zijn over de eerste helft van los Colchoneros, die in de laatste meters niet scherp genoeg waren en daardoor het matte Málaga niet konden pijnigen.

Het was aan Roberto Jiménez te danken dat Málaga niet al snel in de tweede helft tegen een achterstand aankeek. Pogingen van Filipe Luis en Koke waren een prooi voor de keeper, die na een uur spelen tóch de 1-0 moest incasseren. Na een geweldige actie van Ángel Correa aan de rechterkant was het Griezmann die de eerste treffer in de nieuwe thuishaven voor zijn rekening nam. Atlético speelde het restant van de wedstrijd professioneel uit, al kwam de thuisploeg goed weg toen Oblak een geweldige reactie op een schot van Diego Rolán had.

Denk jij dat Atlético Madrid dit seizoen in de top drie eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik had eigenlijk gehoopt op spektakel van Atletico aangezien ze in hun nieuwe stadion speelde maar dat is vanavond nooit gebeurd een goeie goal van Griezmann was eigenlijk het enige hoogtepunt van de avond

Vond het beetje een gelukkige overwinning, had zomaar 0-0 kunnen blijven. Griezman kan trouwens zo mee doen met vrouwen voetbal met dat kapsel van hem. Het golft op en neer als hij rent.

pff, 311 miljoen is toch niks. Dat is nog maar net 1 Neymar met een Klaassen en een Sanchez.

16 september 2017 om 23:24

En ongeveer de helft van de kosten wordt gedekt door het verkoop van het Vincente calderon.

17 september 2017 om 07:43

Dus je kunt Neymar en het oude stadion inruilen voor dit stadion. En dan heb je zelfs nog wat geld over om iets leuks mee te toen.

17 september 2017 om 08:00

Ik dacht dat er ongeveer 300 miljoen (incl belasting) gemoeid was met de transfer van Neymar. Dus een stadion.

17 september 2017 om 08:22

Gelukkig is een stadion langer houdbaar dan een speler en zal dit op termijn ook meer opleveren... Denk dat Atletico blijer is met het stadion dan eventueel de mogelijkheid om Neymar voor dat geld te krijgen.

Het was een vrij povere wedstrijd in het nieuwe stadion van Atletico. Griezmann was vrij onzichtbaar deze wedstrijd maar maakt dan toch het enige doelpunt. Atletico lijkt niet echt in vorm dit seizoen, hopelijk komt daar gauw verandering in. Het is vrees ik wachten tot de winter wanneer er versterkingen kunnen aansluiten zoals Costa en Vitolo.

Die nieuwe stadions worden gebouwd als theaters en bioscopen... Wat niet de sfeer ten goede komt. De sfeer in Calderon was vele malen beter.

16 september 2017 om 23:52

Hoe weet jij dat.. Was je zelf aanwezig?

17 september 2017 om 00:25

Hoezo was dat beter, er komen toch nog steeds dezelfde fans kijken (atletico Madrid supporters)?

17 september 2017 om 01:47

Er zijn wel meer factoren die de sfeer in een stadion bepalen, niet enkel de supporters. Bijvoorbeeld Arsenal en west ham zijn verhuisd naar een hypermodern stadion, maar hebben flink ingeleverd aan sfeer.

Hahaha, Neymar en Mbappe samen kosten duurder dan t station zelf...

17 september 2017 om 07:48

Kosten meer of zijn duurder.

Jammer dat ze niet meer in Calderon spelen. Vindt die nieuwe stadions van tegenwoordig niks aan. Stadions als Highbury, Vicente Calderon en Olympiastadion hadden toch altijd iets speciaals.

Prima ontwikkeling voor een top club.

Wedstrijd was niet zoals verwacht.. maar dat komt wel weer. Hoop dat atletico weer de vorm gaat pakken en weer vollop gaan winnen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren